Dodaj do ulubionych

Środa - do Moni, Meve, Geralta!!!, Jarka ...itd !

IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 07:49

Witam Waszmościostwo !!!!!!!
Uśmiałam się dzisiaj bardzo !
Koniecznie musicie przeczytać dopisek z dnia wczorajszego o Jolijoli, warto !!!
Bomba kosmiczna !!!

Pozdrawiam i ........ czekam niecierpliwie !
Nala
Obserwuj wątek
    • Gość: Meve Re: Środa - do Moni, Meve, Geralta!!!, Jarka ...itd ! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 08:51
      Przeczytałam, naprawde niezłe, to się dzięki dziecięciu rezolutnemu dowiadujemy
      ciekawych rzeczy!!!!
      JolaJola uciekająca z miejskich środków lokomocji to jest to!!
      Pzdr
      Po 10.00 powinnam się trochę cześciej odzywać
      A tak w ogóle to witam wszystkich Rycerzy, Śpiące, Czterech Oczu itd
      • Gość: Nala Re: Środa - do Moni, Meve, Geralta!!!, Jarka ...itd ! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 09:24

Widzę, że Śpiąca W Puchach nadal sobie słodko śpi !
        Rycerstwo też jakieś takie niemrawe (o Geralcie Nieobecnym nie wspominając!) !
        Co jest ???
        Może świeżo parzona herbata "Kalahari" (jedna z moich ulubionych) pomoże ???
        Polecam !
        Proszę, nalewam, oooo, troszkę rozlałam, przepraszam !
        Pijcie póki gorąca !

• Gość: monia Re: Środa - do Moni, Meve, Geralta!!!, Jarka ...itd ! IP: 217.97.138.* 20.02.02, 09:38
          Słodko spi...Chyba kpisz sobie ze mnie, dobra kobieto...Witam wszystkich!
        • Gość: Jarek Re: Środa - do Moni, Meve, Geralta!!!, Jarka ...itd ! IP: 80.72.33.* 20.02.02, 09:49
          Szacunek okazuje poklony slac Milosciwej i Tobie, o Assani Nalu. Jakimz
          cudownym blaskiem uroda Wasza lsni w leniwych promykach porannego sloneczka...
          Pozwolcie Szanowne tym widokiem oczy me zmeczone nacieszyc - znowu pozolkly
          pergamin z powiescia Imc Tolkiena sen z powiek mi spedzajac dlugo w noc
          przygody niziolkow sledzic mi kazal - , aby sil na dzien dzisiejszy nabrac.
          Za napar dziekowac mi przychodzi, gdyz gusta me w nim pokladac czesto mi
          przychodzi.
          ;-)
          • Gość: Jarek Re: Środa - do Moni, Meve, Geralta!!!, Jarka ...itd ! IP: 80.72.33.* 20.02.02, 09:51
            A coz to za blask nowy jakowys? Ach, coz za glupiec ze mnie... Toc na pewno
            Assani Monia ku nam zmierza. Poklony sle
            ;-)
            • Gość: Nala Re: Środa - do Moni, Meve, Geralta!!!, Jarka ...itd ! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 10:16

Radam wielce widzeć całe, a raczej, prawie całe Towarzystwo nasze, albowiem
              Rycerz Geralt gdzieś się w świecie dalekim a niebezpiecznym zapodział nam !
              Czy Waść nie wiesz jak go odnależć ???
              Może z pomocą jakowąś trzebaż wystąpić ?
              Pewnikem znowu ta bestyja straszliwa, Biurokracyją zwana, pochwyciła go w
              szpony swoje ?!
              Jakem Nala Cztery Oczy, już siodłam swojego rumaka i ruszam z odsieczą !!!
              Mniemam, iż Meve Waleczna i Monia Śpiąca pójdą za moim Wspaniałym Zrywem (!!!)
              i dołączą ?

Czy słyszycie te surmy ?????
              DO BOJU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: Meve Zryw IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 10:28
                Gość portalu: Nala napisał(a):

>
                > Czy słyszycie te surmy ?????
                > DO BOJU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Juz kołom Ciebie, na rumaku swym z mieczem i w kolczudze czarnej, ze skorpionami
                w sakwie. Do BOJUUUUUU.
                ps. - to lubię:)))
                • Gość: monia Re: Poczekajmy... IP: 217.97.138.* 20.02.02, 10:33
                  A nie lepiej stwierdzić, że, być może, jest kobietą...?
                • Gość: Nala Re: Zryw IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 10:38
                  Gość portalu: Meve napisał(a):

> Gość portalu: Nala napisał(a):
                  >
                  > >
                  > > Czy słyszycie te surmy ?????
                  > > DO BOJU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  >
                  > Juz kołom Ciebie, na rumaku swym z mieczem i w kolczudze czarnej, ze skorpionam
                  > i
                  > w sakwie. Do BOJUUUUUU.
                  > ps. - to lubię:)))

Stóóóóóóóóóóóój !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  Pomyliłam kierunek !!!!!!!!!!
                  Na Bydgoszcz w drugą stronę !!!!!!!!!!!!!
                  :-)))

Mo rumak mądrzejszy odemnie i się zbuntował !!! Zaparł się czterema łapami( :-) )
                  i spadłam ! Potłuczonam wprawdzie trochę ale pędzę dalej !!!

Razem, wespół, na przóóóód !!!!!!!!!

• Gość: monia Re: Środa - Blask...hmmm IP: 217.97.138.* 20.02.02, 10:29
              Waćpan nadto łaskaw dla mej osoby. O poranku chmurę gradową raczej przypominam aniżeli słońce
              blask siejące...
    • Gość: Meve Blaski IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 10:11
      Ale nam komnata od tych blasków pojasniała:)))
      Przez te jasność nawet śniegu na dworze nie widać.
      No ic z tymi tytułami, Herbami itp?
    • Gość: Meve No i gdzie ten Potwór Biurokracyją zwany? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 10:49
      Pędzim i pędzim, osiedla z cztery już przejechałyśmy a Geralta jak nie ma tak
      nie ma. Trzeba si wsłuchać w odgłosy walki jakowejś - telefony, drukarka,
      długopisów skrobanie.
      Nasłuchujmy tedy...
      • Gość: monia Re: No i gdzie ten Potwór Biurokracyją zwany? IP: 217.97.138.* 20.02.02, 11:00
        ...zgiełk rozjuszonych klientów...
        • Gość: Meve Re: No i gdzie ten Potwór Biurokracyją zwany? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 11:01
          Za mało o nim wiemy, żeby szybko do siedziby trafić, żeby choc mała wskazówka -
          bo podejrzeń mam kilka.....
      • Gość: Nala Re: No i gdzie ten Potwór Biurokracyją zwany? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 11:03

A wszędy !!!!!!!!!!!!!!!!!!
        A łbów ma jakoby Hydra !!!
        Co urżniesz jeden, to następny wyrasta ! A bardziej wstrętny i zajadły !!!

A może by tak trutkę na szczury ???

• Gość: Nala > WALKA < IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 11:09

Cosik mi się zdaje Drogie Waćpanie, że wojujemy same, Białogłowy !?!?!?
      Nasze Zacne Rycerstwo gdzieś się po lasach kryje, udając że poluje na
      źwierzynę ! :-)
      Czyżby znowu Sexmisja ??????? :-)))
      • Gość: monia Re: > WALKA < IP: 217.97.138.* 20.02.02, 11:15
        Rycerstwo sobie słodko kima po krzakach czekając, aż białogłowom szał bojowy minie...Ja też w
        podziwie zamarłam...aż się boję podchodzić - jeszcze który miecz się opsnie i będzie po mnie!
        A w Seksmisji o samców niewiasty się nie biły...
        • Gość: Nala Re: > WALKA < IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 11:26
          Gość portalu: monia napisał(a):

> Rycerstwo sobie słodko kima po krzakach czekając, aż białogłowom szał bojowy mi
          > nie...Ja też w
          > podziwie zamarłam...aż się boję podchodzić - jeszcze który miecz się opsnie i b
          > ędzie po mnie!
          > A w Seksmisji o samców niewiasty się nie biły...

Spieszę sprostować !!!!!!!
          Przecie my się nie bijemy O NICH!!!, tylko walczymy z bestyją straszliwą,
          Biurokracyją zwaną !!!
          :-)
          A że same ......, to już insza inszość !

• Gość: monia Re: > WALKA < IP: 217.97.138.* 20.02.02, 11:31
            A może Imć Geralt lubi się onej bestyi poddać...ulec jej zgubnemu wpływowi przedkładając jej nad
            nasze towarzystwo..?
            • Gość: Meve Re: > WALKA < IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 11:47

> A może Imć Geralt lubi się onej bestyi poddać...ulec jej zgubnemu wpływowi prze
              > dkładając jej nad
              > nasze towarzystwo..?
              Mówi się trudno, jak słąbą wolę ma, to niech się urokom poddaje!
              A my co Bestyje zdusim, to zdusim.
              Innym łatwiej będzie.
              A że same- to już insza inność - jak słusznie zauważyła Nala.
              Ciach, trach, i juz po segregatorach, fruuuu i przez okno poleciały koszulki!
              Szruuut - i już sakwa otwarta, skorpiony wypełzły, tych najgorzalszych
              zwolenników Bestyji kąsać....

• Gość: monia Re: > WALKA < IP: 217.97.138.* 20.02.02, 11:51
                O nie nie nie!!! Koszulki proszę zatrzymać!!! Wszak przymrozek dzisiaj, a i nie przystoi...
                • Gość: Jarek Re: > WALKA < IP: 80.72.33.* 20.02.02, 11:55
                  Bieze, juz bieze ku Wam ze scyzorykiem i rykiem by z bestyja sie potykac...
                  Nadmienic spiesze, ze sam zmagajac sie z potwora owa zajecie mialem w innym
                  miejscu, ale jesli trza do pomocym skory i swym herlawym ramieniem sluzyc
                  moge...
                  ;-)
                • Gość: Nala Re: > WALKA < IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 12:00

A ja mam gaz w "sprayu" !!!

Po oczach najzagorzalszych klientów !!!!!!!!!!!
                  Psssssssssss...............!!!

• Gość: monia Re: > WALKA < IP: 217.97.138.* 20.02.02, 12:03
                    A najbardziej męczących szefów - molestować!!!
                  • Gość: Nala Re: > WALKA < IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 12:06

Jeeeejkuuuu !!!!!
                    Rycerz się ujawnił !!!

A w jakich to krainach Waść się z Biurokracyją zmagałeś ???
                    "Chyrlawe" bo "chyrlawe", ale zawsze pomocne ramionko !!!
                    I to z takim scyzorykiem !!!

Ale może Waść już dźwięków nie wydawaj ! Ten pisk, yyyhyyy..., ryk chciałam
                    rzec, trochę kaleczy uszy moje !

• Gość: Jarek Re: > WALKA < IP: 80.72.33.* 20.02.02, 12:26
                      Zatem sapac jeno bede przy machaniu scyzorykiem, co bolu temu wieloglowemu
                      potworu zadac powinno. U mnie zajecia teraz mnogo przy potworku PIT-em zwanym,
                      bo zewsza glosow wiele, ze kazdy chce takowego odchowanego, aby nim urzedasow
                      aparatu straszyc i o zwrot daniny sie ubiegac.
                      ;-)
                • Gość: Meve Re: > WALKA < IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 12:02

> O nie nie nie!!! Koszulki proszę zatrzymać!!! Wszak przymrozek dzisiaj, a i nie
                  > przystoi...

No wiedziałm, że ktoś się do tych koszulek przyczepi:))
                  Ja tu kobieto, w szale bitewnym, skorpiony łażą, ściany drżą, zwolennikom
                  zagorzałym biurokracyjy karki zginam, aż trzaski głuche się rozchodzą, a Tobie
                  żarty z nazewnictwa do głowy przychodzą?!!!
                  Ide wrzucić do ognia garść znalezionych pieczatek!

• Gość: monia Re: > WALKA < IP: 217.97.138.* 20.02.02, 12:08
                    Nawet w szale należy pamiętać o czci niewiesciej i o tym, co przystoi białogłowie! :-)))
                    Jarosław wszak przybieżył, krzykami zwabion...
                    • Gość: Meve Re: > WALKA < IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 12:19

> Nawet w szale należy pamiętać o czci niewiesciej i o tym, co przystoi białogłow
                      > ie! :-)))
                      Hmmm, ten tego aż się zapowietrzyłam...
                      Nie będę zdradzać całości mych strojów, ale wiedz Assani Moniu, że ani o koszulke
                      ani o cześć martwić sie nie musisz:)))
                      Co przystoi białogłowie??
                      Ciekawam wielce:))))
                      No i oczywiśćie - co NIE przystoi białogłowie - tez ciekawam wielce:))))

• Gość: monia Re: > WALKA < IP: 217.97.138.* 20.02.02, 12:24
                        a co bardziej...???
                        Eeee, tam! W zasadzie masz rację, czepiam się...Królowej przystoi wszystko...albo też: Wszystko, co
                        robi królowa jest przystojne (zwłaszcza w szale)...
                    • Gość: Jarek Re: > WALKA < IP: 80.72.33.* 20.02.02, 12:20
                      ... i widokiem bez koszulek ;-)))))))))))))))
                      • Gość: Meve Re: > WALKA < IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 12:22
                        Gość portalu: Jarek napisał(a):

> ... i widokiem bez koszulek ;-)))))))))))))))
                        No proszę, jak o koszulkach (a dokładnie ich braku ) usłyszał to i zaraz i droge
                        znalazł, i bestyjy uciekł:))

• Gość: monia Re: > WALKA < IP: 217.97.138.* 20.02.02, 12:27
                        :-))))))))))))))))) !!! :-)))))))))))))))))) !!!
                    • Gość: Meve Re: > WALKA < IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 12:21

> Jarosław wszak przybieżył, krzykami zwabion...

Ale chyba go potwór w jakąś jaskinię ciemną zapedził, bo ani Jarosława, ni jego
                      scyzoryka, ni pi...ryku nie słychać:))
                      • Gość: Jarek Re: > WALKA < IP: 80.72.33.* 20.02.02, 12:31

> Ale chyba go potwór w jakąś jaskinię ciemną zapedził, bo ani Jarosława, ni jego
                        > scyzoryka, ni pi...ryku nie słychać:))

O zamiklniecie to ja byl proszon z uwagi na delikatnosc uszu, a wyzej tlumacze
                        wszelakoz, zem caly czas z bestyja walczyl, jeno byc na innym placu. Tyc tyle
                        glowow potwor posiadac raczy, ze znoj moj czasem syzyfowym wydawac sie musi.
                        ;-)
                      • Gość: Nala Re: > WALKA < IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 12:35

Ufffff !
                        U mnie Biurokracyja też wychyliła łeb, alem go jej ucięła !
                        U samej du..., yyyhyyyyy, chciałam rzec, szyji !
                        Przepraszam, ale same plugastwa się na ust korale cisną !
                        Łłłłoooo, już odrasta !!!!!!
                        • Gość: Meve Re: > WALKA < IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 12:41

>
                          > Ufffff !
                          > U mnie Biurokracyja też wychyliła łeb, alem go jej ucięła !
                          > U samej du..., yyyhyyyyy, chciałam rzec, szyji !
                          > Przepraszam, ale same plugastwa się na ust korale cisną !
                          > :-)
                          > Łłłłoooo, już odrasta !!!!!!
                          Toż i do mnie sięga jej pazur, ałaaaa, kolczuga rozdarta - miecz wcześniej na
                          jakims wyjątkowo twardym karku się połamał - bezbronnam więc muszę na czas krótki
                          się poddać.
                          ale nie na długo!!

• Gość: Jarek Re: > WALKA < IP: 80.72.33.* 20.02.02, 13:09

> bezbronnam więc muszę na czas krótki się poddać. ale nie na długo!!

Juz biegne Krolowo Moja!!! Aaaaaaaaaaaaa! Mem cialkiem (w zbroi oczywista) bronic
                            Cie bede!

Ach ty bestyjo!!! Uwazaj, bo zabielaczem zabki Ci pociagne, a czerwony dlugopis
                            wetkne Ci do... oka!!! Zmykaj stad!!! Wara Ci od Krolowej!!!

Czy w spokoju wypoczywasz Milosciwa???
                            ;-)
                            • Gość: Nala Re: > WALKA < IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 13:14

Truutuuutuuuuuuu !!!!!!!!
                              Też pędzę !!! (Ufffff, trochę się zasapałam!?)

Dziurkaczem, dziurkaczem w niego !!!!!!!!!!!!!!
                              Ooooo i tym segregatorem ...., łłłuuuup !!!

Leży !?!?

A teraz do niszczarki !!!!!!!!

Zgrzyyyt, łubuduuuu !!!!
                              Poooooszłooo !

• Gość: Meve Re: > WALKA < IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 13:14

> Juz biegne Krolowo Moja!!! Aaaaaaaaaaaaa! Mem cialkiem (w zbroi oczywista) bron
                              > ic
                              > Cie bede!
                              >
                              > Ach ty bestyjo!!! Uwazaj, bo zabielaczem zabki Ci pociagne, a czerwony dlugopis
                              >
                              > wetkne Ci do... oka!!! Zmykaj stad!!! Wara Ci od Krolowej!!!
                              >
                              > Czy w spokoju wypoczywasz Milosciwa???
                              > ;-)

Dziękuję Waść, czy teraz możesz mnie na chwilę choć do Rivenddell zawieźć?
                              • Gość: Jarek Re: > WALKA < IP: 80.72.33.* 20.02.02, 13:31

> Dziękuję Waść, czy teraz możesz mnie na chwilę choć do Rivenddell zawieźć?

Rzecz jasna Moja Krolowo! Ale w ktorym kierunku? Ten labityn szaf z papierzyskami
                                straszniejszym wydawac sie moze od ciemnosci Morii.
                                ;-)
                                • Gość: Meve Re: > WALKA < IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 13:40

> Gość portalu: Meve napisał(a):
                                  >
                                  > > Dziękuję Waść, czy teraz możesz mnie na chwilę choć do Rivenddell zawieźć?
                                  >
                                  > Rzecz jasna Moja Krolowo! Ale w ktorym kierunku? Ten labityn szaf z papierzyska
                                  > mi
                                  > straszniejszym wydawac sie moze od ciemnosci Morii.
                                  > ;-)
                                  Przez niego to strach jechać faktycznie, bo groźniejszy niż Barlog potwór się tam
                                  czai - SSSSSSzefem zwany - spotkany męki zadaje straszliwe (nie wszyscy tacy są,
                                  są i SZEFOWIE szlachetni iprawi, z zacnego rodu Mądrzewładających, rozumni, co
                                  pracy sens nadają i przyjemność nawet), ale SSSSzef męczy - uwolnić sie od niego
                                  nie można, wszystko wie, a jakby nic nie wiedział, przychylnego udawając o
                                  rodzinie swej prawi, a potem sssyczy i wije się i zdania nie ma , a raz ma
                                  kategoryczne, ojjj, straszny to potwór......
                                  Lepiej więc orła przywołajmy, Rycerzu Jarosławie, bo otwarta walka z sSSSzefem
                                  wiele sił pochłania
                                  • Gość: Jarek Re: > WALKA < IP: 80.72.33.* 20.02.02, 13:50

> Lepiej więc orła przywołajmy, Rycerzu Jarosławie, bo otwarta walka z sSSSzefem
                                    > wiele sił pochłania

A moze, lata me birbanckie na mysl przywodzac, zza wegla proca miotajaca rzeczy
                                    najrozniejsze razic go, a skutki na palec bozy zlozyc?
                                    ;-)
                                    • Gość: Meve Re: > WALKA < IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 13:59

>
                                      > A moze, lata me birbanckie na mysl przywodzac, zza wegla proca miotajaca rzeczy
                                      >
                                      > najrozniejsze razic go, a skutki na palec bozy zlozyc?
                                      > ;-)

A można by, czemu nie, jemu też należy sie:)))))))))))))))))))))))))
                                      • Gość: Jarek Re: > WALKA < IP: 80.72.33.* 20.02.02, 15:43
                                        Przyzwolenie Twoje posiadajac wybiore cos, co go na lopatkach polozyc zdola i
                                        na dlugo do ziemi przydusi. Na mysl przychodzi mi rzecz okrutna i rodem z
                                        pewnoscia z Mordoru pochodzaca... A wargi me drza ze strachu przed nazwa ta...
                                        Tako cicho tylko szepne: nowelizacja do nowelizacji aktu wykonawczego
                                        rozporzadzeniem zwanym przez ministra jakowego wydana...
                                        Coz Ty na to, Krolowo Ma?
                                  • Gość: Jarek Re: > WALKA < IP: 80.72.33.* 20.02.02, 15:42

> Lepiej więc orła przywołajmy, Rycerzu Jarosławie, bo otwarta walka z sSSSzefem
                                    > wiele sił pochłania

A moze, lata me birbanckie na mysl przywodzac, zza wegla proca miotajaca rzeczy
                                    najrozniejsze razic go, a skutki na palec bozy zlozyc?
                                    ;-)
                        • Gość: monia Re: > WALKA < IP: 217.97.138.* 20.02.02, 12:45
                          O! To d...pę bestyi też przerąbać!!!
                          • Gość: Nala Re: > WALKA < IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 13:06

Tam PIT-y, tu Protokoły Zarządu - co za paskudztwo !!!
                            Skąd się te bestie biorą ???

Aaaaaaa, wieeeem, z Mordoru !!!!!!

Na pohybel Sauronowi !!!
                            Na pohybel PIT-om !!!
                            Na pohybel Protokołom (jakimkolwiek) !!!

DO BRONI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: monia Re: > WALKA < IP: 217.97.138.* 20.02.02, 13:20
                              Niech Moc będzie z wami...
                              • Gość: Meve Re: > WALKA < IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 13:32

> Niech Moc będzie z wami...
                                hi hihi
                                A Monia co dziś taka słabiutka???
                                Śpiąca na Puchowej Podusi?
                                Oczko Ledwo Otwierająca?
                                Czy żywotem zapracowanym zmęczona?
                                A może mały urlopik- od pracy oczywiście, nie od forum:))
                                4 Poduchy wielikie, w kwiatki śnieżne wyszywane, tom opasły starodruku jakowegoś,
                                lik.. tentego, herbaty zmalinami i czytamy/ śpimy, leżymy bez celu/ leżymy z
                                celem.:))))))

• Gość: monia Re: > WALKA < IP: 217.97.138.* 20.02.02, 13:40
                                  Och tak, tak!!!!!! Podusie, kocyki, herbatki malinowe...ech, życie!!! A tu biurko, skoroszyty, zszywacze i
                                  inne głupoty...no i na szczęscie komputer a w nim nasze zamczysko kochane...
                                  Niestety, chyba rzeczywiscie energią dzisiaj nie grzeszę...A do tego pogoda mało sliczna...
                              • Gość: Jarek Re: > WALKA < IP: 80.72.33.* 20.02.02, 13:33

> Niech Moc będzie z wami...

Czyzbys Assani zamiar opuszczenia nas podjela?
                                • Gość: monia Re: > WALKA < IP: 217.97.138.* 20.02.02, 13:48
                                  Zamiar takowy nigdy w mysli mej nie powstał. Jeno, nie mogąc silnym białogłowym ramieniem wam
                                  służyć, mimo wszystko pomocną być pragnę i siły innego rodzaju slę ku orszakowi waszemu...
    • Gość: Nala DO BOJU !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 13:42

Co do domu ?????
      Gdzie do domu ?????

Na koń !!!!!!!!!!! I do boju !!!!!!!!!!!!!!

Co to ? Sama mam walczyć ?
      No, jeszcze ewentualnie Rycerz Jarosław usiłuje walczyć machając nieudolnie
      swym scyzorykiem ! :-) (z rykiem - jak sam twierdzi !)
      A reszta co ??? Nic !!! Obija się !!!
      Meve miała zryw i (jako Królowa) siadła na "laurach" !!!
      Monia ledwo dźwiga głowę z puchatej poduchy, zieeeeewaaaaaa i ........., życzy
      nam Dobrej Mocy !!!
      CO TO MA ZNACZYĆ ???????????????????

• Gość: Meve Re: DO BOJU !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 13:47

> Meve miała zryw i (jako Królowa) siadła na "laurach" !!!

Że co???
        Nie siadła na laurach, tylko zraniona w boju i wyczerpana walką odwieziona do
        Rivendell być z\amierza:)))
        Jeno potwór SSSzefem zwany przeszkadza:))
        Walka z Biurokrayją to nie jest rzecz jednej bitwy, jak siły zmarniałą na
        otwartym placu, trzeba wypocząć i od nowa Bestyję nekać - raz bitwą , jak dziś, a
        raz podstępem.
        Wyglądająca Rivendellu Meve

• Gość: monia Re: DO BOJU !!! IP: 217.97.138.* 20.02.02, 13:54
          No cóż - SSSzefa pokonałam - trudno rzec: siłą białogłowego wdzięku czy inszym czartowskim
          sposobem. Wymownie za okno palcem wskazując oraz za głowinę biedną się wymownie łapiąc pracy
          nad papierzyskami dobitnie odmówiłam!!! Ciekawosc, stukanie w klawiaturę na migrenę moją wpływ
          ma zbawienny...
          • Gość: monia Re: odbiegając od tematu... IP: 217.97.138.* 20.02.02, 13:57
            Które z was widziało marcowe wydanie magazynu "FOCUS"? (już jest w kioskach)
            • Gość: Nala Re: odbiegając od tematu... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 14:06

> Które z was widziało marcowe wydanie magazynu "FOCUS"? (już jest w kioskach)

Mniemam Waćpani, iż w starodrukach onych wieści o WP znajdują się ?!

Ja wczera zakupiła starodruk o tytle "KULT" i tam takowe ciekawostki są !
              Piękna plakata z Frodem zacnym, a i mapa Śródziemia.
              Jeszczem wszytkiego nie zdążyła sczytać, bom wieczorem zaległa i oczęta same się
              omkły !

• Gość: monia Re: odbiegając od tematu... IP: 217.97.138.* 20.02.02, 14:20
                FOCUSa nabyłam dla płyty CD z , jak to się mówi :"kulisami filmu". Całej nie obejrzałam (czasu
                zabrakło wieczorem), ale są również i migawki z samego filmu oraz wypowiedzi aktorów. Między
                innymi jest jedna z pierwszych scen, kiedy to Frodo wita Gandalfa słowami "Spóźniłes się.."
        • Gość: Nala Re: DO BOJU !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 13:58

> Gość portalu: Nala napisał(a):
          >
          >
          >
          > > Meve miała zryw i (jako Królowa) siadła na "laurach" !!!
          >
          > Że co???
          > Nie siadła na laurach, tylko zraniona w boju i wyczerpana walką odwieziona do
          > Rivendell być z\amierza:)))
          > Jeno potwór SSSzefem zwany przeszkadza:))
          > Walka z Biurokrayją to nie jest rzecz jednej bitwy, jak siły zmarniałą na
          > otwartym placu, trzeba wypocząć i od nowa Bestyję nekać - raz bitwą , jak dziś,
          > a
          > raz podstępem.
          > Wyglądająca Rivendellu Meve

A czeguj to Waćpani Meve szuka w Rivendell ???
          Wszak Waćpani Królową inszej krainy !

Chyba że z gościną, to co inszego !!!

A ja dalej, w konie !!!!!!!!!!!
          Wprawdzie trochem "schetana" i po upadku z konia w nieco pogiętej zbroi, alem cały
          ochoczo do onej bitwy nastawiona !
          WIOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          ŁLLuuuuubuuuuduuuuuuuu !!!!!

O chole., o niech to !
          Znowum sobie dała na ł., głowę !

Chyba zmienię konia ! Ten narowisty nieco !

Do bojuuuu !!!

• Gość: Meve Re: DO BOJU !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 14:30

>
            > A czeguj to Waćpani Meve szuka w Rivendell ???
            > Wszak Waćpani Królową inszej krainy !
            >
            > Chyba że z gościną, to co inszego !!!

Wypocząć chcę, gościną nasłodzić, napojów skosztować, spiewu posłuchać
            Rivia ma piękna, ale iinnych krain ma dusza potzebuje:))

> A ja dalej, w konie !!!!!!!!!!!
            > Wprawdzie trochem "schetana" i po upadku z konia w nieco pogiętej zbroi, alem c
            > ały
            > ochoczo do onej bitwy nastawiona !
            > WIOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            > ŁLLuuuuubuuuuduuuuuuuu !!!!!
            >
            > O chole., o niech to !
            > Znowum sobie dała na ł., głowę !
            >
            > Chyba zmienię konia ! Ten narowisty nieco !
            >
            > Do bojuuuu !!!

Nala, spokojnie, konia do stajni, usiądź przy stole, spragnione ust korale w
            winie czerwonym zanurz!!
            >
            >

• Gość: monia Re: DO BOJU !!! IP: 217.97.138.* 20.02.02, 14:38

> Wypocząć chcę, gościną nasłodzić, napojów skosztować, spiewu posłuchać
              > Rivia ma piękna, ale iinnych krain ma dusza potzebuje:))
              >
              >...z elfami porozmawiać mile...:-))))))))

• Gość: Meve Elfy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 15:16

> >
                > >...z elfami porozmawiać mile...:-))))))))
                uhmmm, ten tego, no nie zaprzxeczam, nie zaprzeczam.....:)))))))

• Gość: Jarek Re: DO BOJU !!! IP: 80.72.33.* 20.02.02, 14:01
          Assani Nala ganic mnie zamierza? "Nieudolnie macha scyzorykie"? A i owoz
          stwierdzic moge, ze Moscipani z rodu wysokiego pochodzac problemu zadnego z
          mieczem miec nie zaznalas. Toc wiecej ich na pewno w zamku bylo niz par obuwia.
          A ja w mem zywocie strapionym poki co scyzoryka sie dochrapal... Ale plany
          ambitne posiadam i zamiary me takie, co by Elfy lub Krasnoludy bron jakowa ukuc
          mi zdolaly, jeno o cene potargowac mi sie przyjdzie, a moze i za lichwa pojsc
          bede musial. Tajemnice zdradze, ze machanie me jeno na nieporadne wyglada, ale
          prosic mi wypada, abys Assani po efektach osad swoj wydala.
          ;-)
          • Gość: Nala Re: DO BOJU !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 14:17

> Assani Nala ganic mnie zamierza? "Nieudolnie macha scyzorykie"? A i owoz
            > stwierdzic moge, ze Moscipani z rodu wysokiego pochodzac problemu zadnego z
            > mieczem miec nie zaznalas. Toc wiecej ich na pewno w zamku bylo niz par obuwia.
            >
            > A ja w mem zywocie strapionym poki co scyzoryka sie dochrapal... Ale plany
            > ambitne posiadam i zamiary me takie, co by Elfy lub Krasnoludy bron jakowa ukuc
            >
            > mi zdolaly, jeno o cene potargowac mi sie przyjdzie, a moze i za lichwa pojsc
            > bede musial. Tajemnice zdradze, ze machanie me jeno na nieporadne wyglada, ale
            > prosic mi wypada, abys Assani po efektach osad swoj wydala.
            > ;-)

Obrazić Waćpana nie chciałam !
            Jeśli tak, to przepraszam !!!
            Mówiąc o "scyzoryku", miałam na myśli miecz Rycerski.
            Czyżbyś Waćpan "Pana Tadeusza" nie czytał ??? :-)))
            Tam broń biała, takoż "scyzorykiem" zwana !!! :-)))

A to "nieudolnie", to żart jeno !

• Gość: Jarek Re: DO BOJU !!! IP: 80.72.33.* 20.02.02, 14:40

> Mówiąc o "scyzoryku", miałam na myśli miecz Rycerski.
              > Czyżbyś Waćpan "Pana Tadeusza" nie czytał ??? :-)))

A gdziez go w III Erze Srodziemia najsc mozna ow pergamin?

> Tam broń biała, takoż "scyzorykiem" zwana !!! :-)))

Takoz pierwej czytac umiec nalezy
              ;-))))))
    • Gość: Nala Pożegnania z Wami czas ! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 14:23

Ja Nala, mówię - pa, pa !!!
      Do jutra !!!
      Do boju !!!
      Do domu !!!

• Gość: monia Re: Pożegnania z Wami czas ! IP: 217.97.138.* 20.02.02, 14:25
        A jutro będzie:
        Do roboty !!!
        Pa Nalu!
        • Gość: monia Re: Pożegnania z Wami czas ! IP: 217.97.138.* 20.02.02, 14:51
          Ja chyba też się zbieram...Zresztą, wy dzisiaj tacy energiczni - nie nadążałam za wami....
          Jutro powalczymy!!!!!! O!!!!!
          Pa
          • Gość: Meve Re: Pożegnania z Wami czas ! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 15:34
            I ja już w drodze....:(((
            powoli
            Do jutra
            • Gość: Jarek Re: Pożegnania z Wami czas ! IP: 80.72.33.* 20.02.02, 16:52
              No znowuz sam sie ostalem, slabosc jakowos czujac z bestyja na dzien dzisiejszy
              pokoj sobie dam i chylkiem w pielesze domowe pospiesze, aby smiech wesoly
              uslyszec, a wieczorem poznym oczy psuc przy runow Imc Tolkiena odczytywaniu.
              Uklony dla wszystkich
              ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka