yowah76 21.07.08, 23:02 Poplakalam sie... www.youtube.com/watch?v=s13dLaTIHSg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota77 Re: Nowy Simon's Cat 21.07.08, 23:10 Uwielbiam te filmiki, dokladnie znam takie kocie zachowania;-). Widac, ze autor naprawde ma kota:-) Odpowiedz Link
onion68 Re: Nowy Simon's Cat 22.07.08, 06:09 Czy tego uczą na jakichś korespondencyjnych kocich uniwersytetach? ;-) Pełen asortyment podobnych środków wyrazu właśnie miałam, dopóki półślepa z zaspania nie doczołgałam się z torebką do kociej miski. Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Nowy Simon's Cat 22.07.08, 09:38 Tylko dlaczego mówią o nim "złośliwy kot"? Przecież on jest całkiem normalny :) Odpowiedz Link
kaliope3 Re: Nowy Simon's Cat 22.07.08, 10:39 Mi się ten filmik teraz nie otwiera, w domu sprawdzę jeszcze, ale wczoraj w szkle kontaktowym puszczali na koniec jeden-jak to trudno jest sobie pooglądać telewizję czasem.Może to ten? Był rewelacyjny-to "ugniatanie ciasta"i to wczepianie się w spodnie(i nogi).A już zupełnie cudowne są te spojrzenia kocie...Rysownik jest faktycznie genialny.I te gardłowe miauki!Swego czasu wyspecjalizowałam się w ich naśladowaniu co wprawiało nasze koty w kompletne zdumienie Odpowiedz Link
szprota Re: Nowy Simon's Cat 22.07.08, 18:50 Kaliope, to był właśnie ten :) Też uwielbiam te filmiki, są świetnie narysowane, kot porusza się jak kot (obejrzyjcie kiedy kreskówkę dziecięcą, pomijając Bonifacego rzecz jasna - mało komu kumanie kocich ruchów wychodzi). A w tym zachowuje się jak moja Kota, gdy próbuję czytać analogowo. Odpowiedz Link
yowah76 Re: Nowy Simon's Cat 22.07.08, 21:23 Ten kot sie zachowuje jak wszystkie moje koty po trochu (wlasnie jestem podtruwana przez Kluche, siedzi i drapie lapa i mruczy mrrruwa jedna) i wczoraj jej obiecalam, ze jakby robili wersje aktorska, to jedziemy na casting;) a Mecka zrobi dubbing, bo Klucha z zasady auka bezglosnie a Mecia ryczy bardzo... Odpowiedz Link