Dodaj do ulubionych

(b)aczność

16.04.02, 09:48
zbiórka, dwuszereg, pod linijkę (no zróbta kwikowi przyjemność)!
a teraz spocznij i polewamy, polewamy, bo nam bagno zaschnie
czuwaj
Obserwuj wątek
    • aise_ spocznij! 16.04.02, 09:49
      postawa zrelaksowana (znaczy horyzontalnie z pyffkiem w jednej ręce i
      szaszłyczkiem w drugej)
      • suzume a jak dobrze pójdzie... 16.04.02, 10:03
        ... to szefowie staną się gatunkiem wymarłym - hahaha
        • kwik witam 16.04.02, 10:07
          su, nie uśmiercajmy dziś nikogo, ok?
          dzień dobroci dla zwierząt.

suzume napisał(a):

> ... to szefowie staną się gatunkiem wymarłym - hahaha

• aise_ kwisiu - żywcem ich weźmiemy 16.04.02, 10:12
            nie będziemy nikogo mordować...

• kwik ależ aise 16.04.02, 10:13
              na surowo? a fuj!
              • aise_ Re: ależ aise 16.04.02, 10:15
                gdzie tam na surowo!

dzisiaj ich weźmiemy żywcem
                do jutra skruszeją
                a jutro upieczemy - jak sie dzień dobroci skończy
                • suzume albo też 16.04.02, 10:18
                  weźmiemy ich żywcem, a jak wykitują w ognisku to już na własne życzenie -
                  odrobina silnej woli i by przeżyli, bo jak powiada św. sawa: silna wola to
                  podstawa
                  • kwik dolejcie oliwy! (ntxt) 16.04.02, 10:19
                    • suzume to nie są zapasy w oliwie ani konkurs mokrych 16.04.02, 10:22
                      podkoszulków albo innych takich
                      • aise_ no niby nie, ale.. 16.04.02, 10:24
                        oliwy można dolać
                        a co nam szkodzi troche ich zamarynować?
                        albo podwędzić w dymach aromatycznych?
                        • suzume oliwą to ich można, ale dopiero jak się wybiorą 16.04.02, 10:26
                          zwiedzać tamten świat
                          wcześniej nie ma co, bo się ślizgie zrobiom i umknom
                          • bukowski27 kto tu mowi o oliwie? albo o mokrych tych... 16.04.02, 10:33
                            nooo... jak one sie nazywaja... tak dawno ich nie widzialem... tak dawno...
                            chyba musze znowu poogladac gole baby w sieci... jak one sie nazywaja... te, co
                            wy je macie, my to juz nie...???? zawsze parami chodza...
                            • suzume duże niebieskie oczy, czarls (n/txt) 16.04.02, 10:36
                              • bukowski27 duze niebieskei oczy, to ja mam... 16.04.02, 10:40
                                wiec odpada.. slucham dalej...
                                • suzume o qrna - a jesteś pewien, żeś chłopiec??? 16.04.02, 10:46
                                  czy byty nieistniejące wogóle posiadają płeć?
                                  • aise_ nie posiadają 16.04.02, 10:47
                                    albo posiadają taką co nie istnieje
                                    • bukowski27 pci, to wiecie kto nie posiadaja? 16.04.02, 10:50
                                      anioly nie posiadaja...

a ja posiadam. mowie wam. i zdecydowanie odmnienna niz wy ( nie jestem tylko
                                      kwika pewien). moga to poswaidczyc tysiace kobiet ktore juz uwiodlem (pytanie
                                      do samego siebie: hmmmmm... no chyba ze to nie byly kobiety... hmmmmm...)
                                      • suzume łoffce i juhaski 16.04.02, 10:56
                                        o, te to pć posiadają, nawet w nadmiarze
                                        poza tym bukowski, nie sugeruj, żeś jamnioł
                                        • aise_ albo ślimak 16.04.02, 10:58
                                          bo one to pć co prawda mają ale w nadmiarze
                                          może czarls jest ślimakiem?
                                          • suzume że niby oślizgły nieistniejąco? 16.04.02, 11:02
                                            to on się dlatego tak oliwą zainteresował...
                                            • aise_ a widzisz! 16.04.02, 11:12
                                              a potem, ze niby wióry lecą!
                                              jakie wióry ja sie pytam, kiedy u niego pewnie cała podłoga zaślimuniona?
                                              • kwik Re: a widzisz! 16.04.02, 11:13
                                                czyli wszystko w jak najlepszym porządku,
                                                h. ma wolne, a nie mówiłam.
                                                • aise_ i niech tak już zostanie (n/txt) 16.04.02, 11:15
                                                  • suzume czekajta, bo ja nie rozumiem... 16.04.02, 11:18
                                                    to znaczy się, że ta h. przeniosła się do bukowskiego? i stąd ten jego kryzys?
                                                    aaa, no to się przejaśnia... tylko jeszcze jedno? na tej plaży to on chciał
                                                    namalować h. z bursztynami???
                                                    szkoda bukosia - porządny był z niego niebyt
                                                  • aise_ no tak 16.04.02, 11:21
                                                    h. przeniosla sie do czarlsa, bo u niego podłogi obslimunione wiec zostanie
                                                    takm na wiek wiekow, zeby posprzatac, i probowalo sie biedactwo przebrac do
                                                    roboty, a bukosiowi sie na amory wzielo

kryzys stad, ze h. nie znalazla ani jednego bursztynka, a czarls mial nadzieje,
                                                    ze bursztyn sprzeda i kupi sobie za to jakis alkohol
    • bukowski27 a mi ostatnio pisanie wogole nie idzie... ani 16.04.02, 10:10
      nie wychodzi... sam nie wiem co o tym myslec mam. jakis taki rozbity czasami
      sie troche czuje... t5ak ni z gduchy ni z czapy... przezywam chyba jakis
      kryzys... dojrzewania, czy czegos.. albo menopauze...
      • aise_ kryzys tfurczy? (n/txt) 16.04.02, 10:13
      • suzume bukoś, kwik 16.04.02, 10:14
        kwik: nie, no ja oczywiście mogę rzucić hasło "make love not war", ale Ty
        pewnie zaraz będziesz krzyczeć, że ruja i poróbstwo... i że zero tej na "h"...

charles: no co Ty? jak to Ci nie idzie pisanie? no normalnie mnie
        rozczarowujesz, że o marysiu nr 2 nie wspomnę (btw, z towarzyskiego go
        wywalili?)
        • kwik su 16.04.02, 10:18
          > pewnie zaraz będziesz krzyczeć, że ruja i poróbstwo... i że zero tej na "h"...

eee, no co Ty: niech żyje wolna miłość!
          a h. ma dzisiaj wolne, tak mi powiedziała.
          • suzume kwiku nawrócona 16.04.02, 10:20
            mniótt lejesz mi na serce i radością napawasz
            • aise_ nie, no kwik 16.04.02, 10:22
              no po prostu mię zatkało!

h. ma wolne dzisiahj?
              ale nie wróci do jutra mam nadzieje
              bo wiesz, jutro sie dzien dobroci kończy....
              • suzume aise nie zatykaj się 16.04.02, 10:30
                tylko dziury w płocie zatykaj i drut kolczasty rozwijaj, to się h. nie
                wślizgnie i jak wróci z urlopu, to zobaczy karkę "nieczynne. najbliższe bagno w
                internecie obok. za utrudnienia przepraszamy"
                to oczywiście taka zmyła będzie
                • aise_ to trzeba oliwe schować 16.04.02, 10:39
                  żeby sie nie nasmarowała i nie wślizneła przez jakąś szpare. Z h. to nigdy nic
                  nie wiadomo
              • bukowski27 a co za h.? to wy kurna nie wiecie, ze pisze sie 16.04.02, 10:30
                przez CeHa? to co widzicie na przytsnakch i sklepach to wszystko sa orty... no,
                a teraz powiedzcie mi kogo nie lubimy... to moze poczymam ktoras za kolano...

su. nie to nie o to. mario... to wiesz... nie ma o czym gadac... facet jest
                oczywisty jak znak drogowy... mi chodzi o sztuke... a wlasciwie o Sztuke...
                wiesz o co mi chodzi?
                • kwik czarlee (reszta niech nie czyta bo padnie) 16.04.02, 10:33
                  mówię na ucho: h. to higiena. a fuj! (a nie to c omysłałeś)
                  • aise_ a fuj kwik! 16.04.02, 10:37
                    a nie mogłas mu jakoś tak na priwa? A nie porządne bagno zaśmiecać takimi
                    słowami!
                  • bukowski27 aaaaaaaa.... HIGIENA..... aaaaaaaa... 16.04.02, 10:37
                    znaczy sie jak pani higienistka? w tak zwanej pedalowie... z higiena to jest
                    tak. higiena czasami jest (np. w domu) a czasami jej nie ma (np. w lesie)...
                    kiedys uslyszalem ze myc sie nie warto, bo brud do 3 mm nie jest szkodliwy... a
                    powyzej 3 mm sam odpada... ja osobiscie staram sie byc higieniczny... zebow nie
                    myje tylko przezd piciem (bo mieta zabioja smak) i po piciu (bo nie jestem w
                    stanie)... zreszt akogo to obchodzi... ja mam kryzys!!!!!
                    • aise_ no i widzisz kwiku co narobiłaś? 16.04.02, 10:41
                      teraz czarls bedzie ryczał te brzydkie słowa na cale bagno
                      i jeszcze może sie zacznie myć...
                      • suzume nie zacznie - poczeka aż samo odpadnie (n/txt) 16.04.02, 10:43
                    • kwik nie wypowiadaj takich słów głośno, bo Cię wykluczą 16.04.02, 10:43
                      > stanie)... zreszt akogo to obchodzi... ja mam kryzys!!!!!

bukoś, co z tym kryzysem? nie możesz go po tzw. mordzie? raz a porządnie,co?
                      a w ogóle to jaki? tfurczy, osobowości, finansowy czy jakiś inny?

pomożecie? pomożemy! (ale nie umieszczaj mnie we wniosku kredytowym, ok?)
                • suzume bukowski 16.04.02, 10:40
                  "hygena" (przepraszam za wyrażenie) pisze się przez 'h', a że 'ch' z nią to
                  może i racja

a co to marylka, to po nim sztuki przez duże sz nie oczekuj
                  on to by zanudził nawet własne odbicie w lustrze
                  • bukowski27 nie nie... su... o sztuce to ja pisze... 16.04.02, 10:43
                    tak in abstrcto... np tak... mam wczoraj malowac obraz... nie? no i przychodzi
                    ta modelka nie? nadazasz nie? no i sie rozbiera. nie? wiesz... wsztrsko ok.
                    nie? numer telefonu tak na oko: 90-60-90 nie? no i sie rozbiera. nie? ja
                    mieszam farby czy co si etam robi. nie? a ona do mnie. nie? zeniby mam ja
                    wziac. nie? no to ja wzialem. nie? ale co ze sztuyka????? wczoraj tylko tlo
                    pomlaowalem... na niebisko zolto... bo to ma byc obraz nad mozem... menopauza
                    jak nic...
                    • aise_ bukoś - namalować tło to też sztuka 16.04.02, 10:47
                      przez małe sz ale zawszeć sztuka, a tą modelką to sie nie przejmuj

tylko co ona miała nad tym morzem robic?

• kwik jak to co 16.04.02, 10:49
                        bursztyny zbierała,
                        • bukowski27 modelka na plazy zbierala bursztyny???? 16.04.02, 10:50
                          nooooo... na pewno nie w moich snach...
                          • kwik a to vbył sen czy jawa? (ntxt) :)) 16.04.02, 10:54
                    • suzume a wióry? 16.04.02, 10:50
                      leciały? bo jak tak, to nic się złego nie dzieje - zwykły kac wiosenny
                      • bukowski27 czy lecialy? 16.04.02, 10:51
                        su drofga moja... musze podloge na nowo cyklinowac..
                        • suzume no to widzisz 16.04.02, 11:00
                          na wiosnę jesteś uczulony i tyle
    • bukowski27 ze drewniane podlogi obslimptane... 16.04.02, 11:16
      to ze niby wiory leciec nie moga... a paraperty?

a te oczy nie do konca niebieskie sa... troche kaprawe takie...
      • aise_ a parapety to masz pewnie betonowe 16.04.02, 11:18
        wiec tez nie moze nic lecieć (chyba, że beton bedzie odpryskiwał)

a tymi oczami sie też nie przejmuj

• suzume oj aise, nie dołuj bukosia 16.04.02, 11:21
          co Ci szkodzi, niech sobie chłopak ma oczy nie do końca niebieskie i parapety
          dżewienne
          • aise_ no to przecież mu mówie 16.04.02, 11:23
            żeby sie oczami nie przejmował

a z tymi parapetami to niech mu będą dżewienne, co mi tam...
            • bukowski27 a tam.. gadacie... 16.04.02, 11:26
              mi baby trza... a wy gadacie i gadacie...
              • aise_ a h. Ci nie wystarczy? 16.04.02, 11:28
                z zresztą, co mi tam

chodź tu bukoś i złap mnie za kolanko
                tylko mi potem rachunków nie przysyłaj
                • bukowski27 no tak. aise... wiedzialem... wiedzialem... 16.04.02, 11:31
                  ze wrocisz i jusz... zawsez wracaja... higiena bukowska tez wroci... pytanie
                  tylko, czy ja bede chcial zeby wrocila? ale to to juz jej problem... ja tam
                  piepsze... no. dawaj kolano... abo dwa najlepiej... pobawimy sie w lekarza i
                  higienistke... ty bedziesz lekarzem - ja higienistką... pasi?
                  • aise_ nie możesz być higienistką 16.04.02, 11:36
                    bo masz obślimunioną podłogę. Ja noie moge być kurde lekarzem, bo jestem innej
                    pci i musiałabym być lekarką,. a to juz wszystko psuje, bo jak?

• bukowski27 aise... ale normalnie drobnomieszczanstwo.. 16.04.02, 11:40
                      z ciebie wylazi... ty to tylko kurna pietszysz pszeszkody i pietszysz... ty sie
                      wez i zdecyduj... chcesz byc moja czy nie? bo mi baby trza!!!!
                      • suzume a wytłumaczcie mi, dobre ludzie, SVP, bo ja 16.04.02, 11:43
                        ostatniemi czasy nie w kursie

CO Z KASIULKIEM???
                        • aise_ su - ja tu jestem takie pogotowie ratunkowe 16.04.02, 11:46
                          kasiulka nie ma
                          wiec qrde pocieszam bukosia

(bukos ratuj sie jakos, albo spróbuj ja przekupic - wiesz, ze mozna!)
                          • suzume aise - a nie wystarczy rzucić w bukosia 16.04.02, 11:49
                            kołem ratunkowym? a nuż przeskoczy?
                          • bukowski27 kasak to mnie chyba wziela i zucila... 16.04.02, 11:51
                            w otchlan niebytu... a tu slub mial byc... nowe szklanki dla gosci i rodziny
                            kupilem... i pomyslalem sobie ze ogole sie... chociaz raz, ze sie ogole... i
                            tata ju zmi nie bedzi emowil: wez sie bukowski ogol, bo wygladasz jak mlody
                            jezus... a kasak wziela i mnie chyba rzucila w otchalna niebytu... smutno
                            troche...ale z drugiej strony... jak pomyslec... tooooo... JESTEM DO
                            WZIECIA!!!!!! (w tym momencie zza kurtyny wycgodzi meksykanska kapela z puebla
                            w gładalaharze: los pueblos, z nieba sypie sie konfeti, w szatni otwieraja
                            szampony, majtki leca na scene w kierunku bukowskiego).
                            • suzume jak to Cię, qrna, rzuciła??? 16.04.02, 11:56
                              swoim ślubem to się bawcie ile wlezie, ale mieliście wziąć ślub za mnie i
                              gucia... a tak co? ciotki będą się dalej gorszyć...
                      • aise_ no nie - ja tylko ustalam fakty 16.04.02, 11:44
                        poza tym dalam Ci na pocieche kolanko do potrzymania
                        zupełnie dobre kolanko, mozesz ocenić sam

a Ty tak od razu z grubej rury
                        nie mozesz przedtem troche poflirtowac
                        albo kurde jakies kwiatki przyniesc?
                        albo na hamburgera zaprosic?
                        (ale do Burger Kinga bo w Makdonaldzie nie lubie)

• suzume a gdzie są jeszcze burger kingi??? (n/t) 16.04.02, 11:50
                          • aise_ nie wiem gdzie sa 16.04.02, 11:58
                            to ma być właśnie utrudnienie
                            a nie że tak hopsiup i zalatwione
                            • kwik nie ma 16.04.02, 12:03
                              wycofali się
                            • suzume eeee 16.04.02, 12:06
                              a ja myślałam, że wiesz
                              niezłe śmieci tam serwowali - w każdym razie jadalne
                              a tak przyjdzie mi chyba zrezygnować z fastfoodów... tacobella też już nie
                              ma... eh, życie, życie
                              • aise_ ja nie wiem, ale kwik coś wie 16.04.02, 12:15
                                tak jakoś pewna siebie była jak pisała, że sie wycofali...

ja tam nie wiem, ale to może kwika sprawka, że sie takobell wycofał?
                                albo ze sie burgerking wycofał?
                                ja nie wiem czy nie trzeba tego wniosku postawić przed Radą Bagienną...
                                • kwik ciepło, ciepło ... (ntxt) 16.04.02, 12:17
              • suzume to se kup, albo se zrób... tralalalala... (n/t) 16.04.02, 11:30
            • suzume a może by mu jeszcze 16.04.02, 11:28
              bursztynka podrzucić? żeby h. mogła cóś znaleźć? może ją to zmobilizuje do
              dłuższego pozostania?
              • kwik to ja już nic nie rozumiem 16.04.02, 11:29
                była ta modelka czy nie? bo niby była na tej obślizgłej podłodze z koralami
                bursztynowymi a on tu o swym głodzie...
              • aise_ h. nie ma szans, żeby od bukosia sie wyprowadzic 16.04.02, 11:30
                bo zanim te podlogi posprzata to bagno wyschnie i w gaj zielony sie zamieni

• neona Dziurawiec to piękne zioło 16.04.02, 11:30
          a mi się zapchał kubek smakowy i musiałem pójść do pani doHtor by go podziurawić.
          była niewysoka i atrakcyjna w swoich 45 latach. wzięła igłę i jak nie zacznie
          wbijać. pyta czy boli a ja że jak pani robi to nie boli. no to dalej dziurawi. a
          jak skończyła to powiedziała bym więcej piwa pił to mi się nie zapcha. człowiek
          taki głupi jest i zapomina o b-witaminach. polejmy i wszystkim zrobi się piwnie w
          oczach. bukoś przestanie buczeć bo bardzo błogą babeczkową chuć poczuje. kolanka
          się same ustawią w kolejce. menopauzy wcisną swoja play i z monoplay zrobi się
          stereo, potem ich troje i kwadratura koła i zatańczymy wśród chryzantem.

dzień dobry
          • aise_ no witaj neonie 16.04.02, 11:32
            bukoś oświadczył, że malował modelkę ale że nie mógł, bo musiał tło malować, a
            ona miała zbierać bursztyny, tylko, że sie posliznęła na obslimunionej podłodze
            i chyba noge złamała biedactwo
            a teraz czarls mówi, że mu baby brak...
          • bukowski27 neona, ja znam jednego... znaczy sie jedna... 16.04.02, 11:34
            taka pania... (90-60-90) technik ogrodnictwa... i ona najpierw mowi ze
            dziurawiec to nie jest tentego... a potem mowi: wez mie... a ja mam gupi wyraz
            twarzy i nie wiem zrobic z rekoma (o! z tymi rekoma) czy ktos wie co mam zrobic
            wtedy z rekoma? nie bede przeca w kapsie czymal... bo to niehigienicznie. co
            nie?
          • kwik zmielony zielnik 16.04.02, 11:35
            mozna też zaparzyć dziurawiec
            by nie tańczyć w chryzantemach

witaj
          • suzume neona, a Tobie ten kubek to się 16.04.02, 11:37
            kamieniem zapchał? znaczy się kamień się osadził, na podobieństwo osadu?
            bo pyffko to podobno kaieniołomy nerkowe porządkuje, więc może pomoże...
            a jak nie to zawsze możesz colą polać - wiadomo, że to ober-zajzajer
            • neona Smakija. 16.04.02, 11:46
              kubek się zapchał sam z siebie
              śliną

(( no dobra
              zdradzę wam
              że dawno nie widziałem pięknej kobiety i... znajcie to powiedzenie.. ślinić
              się :)))))

Buk
              piękne kobiety trzeba pięknie obracać
              mądre kobiety mądrze obracać
              gnuśne kobiety trzeba gnuśnie tulić
              a modelki są dla przyjaciół

ale nie wierz stereotypom

ps
              brzydkich kobiet nie ma
              ...zatem chyba ślepy jestem

• suzume alibo masz wina pod dostatkiem (n/t) 16.04.02, 11:52
              • bukowski27 neon, czekaj czekaj... 16.04.02, 11:53
                jak to z tymi modelkami bylo... znaczy sie jeszcze raz plis... rewind... a
                nawet erase & rewind (postanowliem pobawic sie z wami w wasza zabawe, bo i tak
                jestem lepszy)
                • ydorius Re: neon, czekaj czekaj... 16.04.02, 11:58

that's your favourite game?

dzień dobry,
                  .y.
                  • aise_ dzińdybry ygreku 16.04.02, 12:02
                    dobre było
                    dobre jest:)

ale wstyd tak późno kończyć pr_/ocenzurowano/ zar_/ocenzurowano/!

a nam tutaj bukowski kryzysy przechodzi
                    a neon ma podziurawione kubki smakowe
                    • ydorius Re: dzińdybry ygreku 16.04.02, 12:09
                      aise_ napisał(a):

> dobre było
                      > dobre jest:)

dzięki.

> ale wstyd tak późno kończyć pr_/ocenzurowano/ zar_/ocenzurowano/!

sam sobie winien, wysoki sądzie. późno zaczął, to i późno skończył.

> a nam tutaj bukowski kryzysy przechodzi
                      > a neon ma podziurawione kubki smakowe

Wiem, że neo ma kłopoty z dobrym smakiem... :-))))

.y.
                • neona neon szczekaj, szczekaj 16.04.02, 12:16

su
                  wino zostawiłem
                  gdzie ja to wino zostawiłem
                  chyba na Służewiu :)
                  ale ono tylko zaostrza smak
                  ale słabo czyści
                  (o boże skojarzyło mi się jakoś tak groteskowo-żołądkowo typu bleee)

bukowski27 napisał(a):

> jak to z tymi modelkami bylo... znaczy sie jeszcze raz plis... rewind... a
                  > nawet erase & rewind (postanowliem pobawic sie z wami w wasza zabawe, bo i tak
                  > jestem lepszy)

BUK
                  lepsza jest dobra i mądra i ładna kobieta
                  niż piękna modelka

bo piękno lubi być chwytane i prawda
                  - kolekcjonowane (patrz na aukcje obrazów :)

przechodzi z rąk do rąk
                  takie second hand lady

i generalnie wszystko jest okej
                  ja nic do tego nie mam

ale pytam się ciebie:
                  czy zostawiłbyś czerwonego Porsche'a na Bronxie?

ja wolę piękno wewnętrze
                  i "ładność" zewnętrzną

która w imię miłości staje się piękna

ps
                  jesteś lepszy w naszej zabawie
                  gratuluję

grunt to mieć sędziów i ławę przysięgłych w kieszeni
                  :)))))
                  • bukowski27 no. 16.04.02, 12:21
                    (huknal bukowski rozsiewajac swo autorytet dokola)... porsch ejest szajs.. ja
                    zawsze wolalem ZX-8-VC-turbo_BV6969... ale tylko w kolorze zomo. co do reszty
                    masz racje. a moje jedno malzenstwo jest w polowie prokuratorem a polowie bedzi
                    esedzia... wiec mnie nie rusza tutaj na wsi... ale ludzi z pieknem wewnetrznym
                    nie ma wcale tak duzo jak by sie chcialo wydawac...
    • viper40 Re: (b)aczność 16.04.02, 12:02
      Zastanawia mnie, dlaczego Mario nie wchodzi do Waszego bagienka? Czyżby się bał
      konkurencji, albo intelektualnej porażki?
      • kwik Re: (b)edziem bronić bagna 16.04.02, 12:04
        do ostatniej kropli krwi. jego albo naszej.
        • suzume wolę jego niż mojej :) 16.04.02, 12:13
          a maryś, jak to maryś - dużo ryczy mało mleka daje
          poza tym to jest przyzwoite bagno
      • ydorius Re: (b)aczność 16.04.02, 12:12

Widzisz, my sami tu się przytapiamy. Nieraz się zdarzyło, że ktoś tu wszedł i
        nie wyszedł, bo się utopił. My sami utrzymujemy się na powierzchni z
        przyzwyczajenia i siły inercji lub nawet interakcji obu tych czynników. A i
        tak się zdarza, że ktoś bez udziału własnej woli nurkuje na czas dłuższy.

.y.
        • aise_ na nasze bagno łatwo wejśc 16.04.02, 12:13
          ale niełatwo sie stąd wydostać...
          • suzume [b]agno wciąga (n/t) 16.04.02, 12:17
            • aise_ to jest nasza oficjalna wersja 16.04.02, 12:18
              i będziemy sie jej trzymać!
            • ydorius Re: [b]agno radzi (n/t) 16.04.02, 12:19
              • aise_ [b]agno nigdy .. et cetera (n/t) 16.04.02, 12:21
          • bukowski27 no dobra... zarty zartami... 16.04.02, 12:18
            ale czy sa tu jakies baby? bop mi baby trza.

czolem ydorius... bo ja jak sie biore do pisania @ to mowie ci... mozna se dac
            spokoj... wiec ta droga... wszytsko sie da zalatwic... tylko czasu trza... a
            jako ze sie za jakis zacs pewnie przeprowazde do stolicy , to i nusz moze sie
            okaze ze jestes prezesem jakiejs korporacji i dasz mi zatrudnienie... znaczy si
            ena krzywy ryj wejde... wiec musze dbac o rozne takie tam kontakty...
            • kwik no oczywiście 16.04.02, 12:21
              y. jest współprezesem (?) KMWSB Y&K.
              • bukowski27 kwik. nie ma cos takiego jak 16.04.02, 12:23
                wspolprezes... ladek... ladek zdroj... toooo taaaakkk... ale wspolprezes?
                • kwik jest, jest 16.04.02, 13:01
                  wiem, bo też jezdem :)
                  • neona a narrator dodał: 16.04.02, 13:52
                    i umarło to co miało umrzeć
                    strzykawki puste

tylko trzy kawki - jeźdźcy apokalipsy
                    plus D'Artagnian

ze złamaną szpadą
                    • kwik ale nie skkończył 16.04.02, 14:00
                      całe szczęście
                      że jest życie
                      po życiu

a feniks odradza się
                      z popiołów
                      tylko diamenty
                      zgubione
                      • neona diamonds are girl best friends 16.04.02, 14:15
                        mam ja twoje diamenty
                        pamiętasz...

schowałaś je pod poduszką
                        wraz z rubinowym oczkiem

a feniks
                        coż

po prostu niezły Ptaszyn Wróblewski
                        • kwik pillow book 16.04.02, 14:30

> mam ja twoje diamenty
                          > pamiętasz...
                          >
                          > schowałaś je pod poduszką
                          > wraz z rubinowym oczkiem

nie ma poduszki
                          jest tylko pierze
                          trzeba to uformować
                          transformers

> po prostu niezły Ptaszyn Wróblewski
                          lepszy niz kanarek :)
                          • neona Re-Akcja: Bagienna Alternatywa 16.04.02, 14:58
                            kto w twym mieście pierze pierze
                            :)

miałem koleżankę
                            co wymyśliła to hasło

znała się na numerologii
                            i wciąż gdzieś żyje

wczoraj na kilku przystankach napisałem kamieniem

Bagno żyje

staram się nie niszczyć
                            ale nie mogłem się oprzeć temu pseudo heppeningowi

opanujemy warszawę
                            i w city magazine

napiszą
                            o tajemniczej formacji słowno
                            niesłownej

albo nas zamkną
                            za

takie zdanie

Leszek Miller
                            kręci z Muchomorkiem...
                            • kwik stolyca nie gorsza, też swoje bagno ma :))))) 16.04.02, 15:12
                              miał Wrocek Majora

będzie miała Stolica Kaprala Neona

zamaskujemy betonowe kosze
                              i porąbiemy czerwone skrzynki
                              na opał

> opanujemy warszawę
                              > i w city magazine
                              > napiszą
                              > o tajemniczej formacji słowno
                              > niesłownej

teraz już nie strach
                              Agata straciła
                              swój cięty język
                              bezpowrotnie
                              i bezzwłocznie

> Leszek Miller
                              > kręci z Muchomorkiem...

neo, czytasz brukowce
                              czy sięgasz tam gdzie wzrok nie sięga :)))
                          • suzume makura-no soshi 16.04.02, 15:04
                            poduszka z piór
                            czarnych jak chińskie znaki
                            skrawki nocy?
                            • neona listy nie-żelazne 16.04.02, 16:07
                              S.

pan szuka pani

w kwiecie wieku
                              (czyli młodą jak różane wino)

która odda
                              się podskórnie

w celach artystycznych

chodzi o pozę
                              nie o pozowanie

pan napisze na pani opowiadanie
                              o pięknej chustce która spadła z głowy

pani ma być Su-per

...
                              K.
                              neo sięga tam gdzie wzrok nie sięga
                              czyli do skrzynki
                              i piwnic z konfiturami

.
                              to nie ja
                              sięgam

Kwik

wiesz o tym

to TO COŚ sięga
                              i nie puszcza.
                              • suzume stalowe magnolie 16.04.02, 16:24
                                w kwietniu
                                każda pani jest
                                jak kwietna łąka

a młode wino
                                buzuje w różach
                                podskórnie

na skórze za to
                                tętni
                                życie
                                • neona Mahomet do góry 16.04.02, 16:34
                                  suzume napisał(a):

> w kwietniu
                                  > każda pani jest
                                  > jak kwietna łąka

to może coś bym zerwał
                                  skosił konkurencję
                                  albo choć załączył jak załącznik

niewielki
                                  ledwie 1 MB
                                  bez wirusów

daję na to swoje WORD 97

> a młode wino
                                  > buzuje w różach
                                  > podskórnie

gę gę
                                  gęsią skórkę mam

> na skórze za to
                                  > tętni
                                  > życie

a ja myślę
                                  że pod skórą

ale to całkiem fajnie

ty mówisz że istnieje góra
                                  ja że dół

i razem istnieje pełnia życia
                                  • suzume zielonym do góry 16.04.02, 16:45
                                    > to może coś bym zerwał
                                    > skosił konkurencję

a jeśli pojawi się szerszeń
                                    zabuczy świat
                                    w paski

> albo choć załączył jak załącznik
                                    > niewielki
                                    > ledwie 1 MB
                                    > bez wirusów
                                    >
                                    > daję na to swoje WORD 97

wordum nobile
                                    świadectwo szczepień

my się zimy nie boimy
                                    a na przeziębienie kichamy

a małe mega
                                    pewnie się przeciśnie
                                    przez łącz spaghetti

> gę gę
                                    > gęsią skórkę mam

za mało słońca

monitor nie grzeje
                                    a świeci
                                    nawet żarówka daje więcej żaru

> a ja myślę
                                    > że pod skórą

na skórze
                                    bo tam ma początek
                                    wszystko
                                    co najlepsze

> ale to całkiem fajnie
                                    >
                                    > ty mówisz że istnieje góra
                                    > ja że dół
                                    >
                                    > i razem istnieje pełnia życia

jak in i yang
                                    tygrys i smok

a pełnia życia
                                    istnieje mimochodem
                                    • neona tłusta oliwa... zawsze na wierzch wypływa 16.04.02, 16:58
                                      suzume napisał(a):

> a jeśli pojawi się szerszeń
                                      > zabuczy świat
                                      > w paski

mówisz o niejakim guciu...
                                      słyszaem że mu dobrze z mają
                                      a te paski to nie szerszeń tylko

kubrak z żeńszenia
                                      wiesz taki męski dopalacz
                                      dla wiagrolubów

> za mało słońca
                                      >
                                      > monitor nie grzeje
                                      > a świeci
                                      > nawet żarówka daje więcej żaru

ty mi tu żarówką oczu nie mydl!
                                      neon świeci
                                      jak prawa świetlówka Pana Boga
                                      i pod nim są wszystkie inne światła mijania.

> na skórze
                                      > bo tam ma początek
                                      > wszystko
                                      > co najlepsze

epikurejka...?
                                      jak w enneagramie
                                      numer 7
                                      przyjemność i zmysły

> jak in i yang
                                      > tygrys i smok

ty wiesz że ja
                                      tygrys u chińczyków jestem
                                      (to prawda że u Indian wydra, ale.......)

> a pełnia życia
                                      > istnieje mimochodem

mimo co?

:))))))))))
                                      • suzume tłusto na pohybel zdrowej żywności 16.04.02, 18:33
                                        schaboszczak
                                        a żeby i witamin nie brakło
                                        kapusta zasmażana

> mówisz o niejakim guciu...
                                        > słyszaem że mu dobrze z mają

z mają to w maju
                                        maić będą łąkę

> a te paski to nie szerszeń tylko

i zebra, i żebra
                                        i piżamka piżmaka

> kubrak z żeńszenia
                                        > wiesz taki męski dopalacz
                                        > dla wiagrolubów

"... na żółto i na niebiesko"
                                        i mieszać, mieszać, aż wyjdzie
                                        "zielono mi"

> neon świeci
                                        > jak prawa świetlówka Pana Boga
                                        > i pod nim są wszystkie inne światła mijania.

czerwono-żółto-zielono

a może jak kierunkowskaz
                                        działa - nie działa...

mijanki
                                        rozjazdy
                                        skrzyżowania
                                        i ostre zakręty

> epikurejka...?
                                        > jak w enneagramie
                                        > numer 7
                                        > przyjemność i zmysły
                                        > :)

sybaryta...

siódemka
                                        to czwórka
                                        liczba humana
                                        i trójka
                                        liczba magica

> ty wiesz że ja
                                        > tygrys u chińczyków jestem
                                        > (to prawda że u Indian wydra, ale.......)

ni pies, ni wydra
                                        ja jestem tygrys
                                        a może smok

> mimo co?

"mimoco" przechodzi ludzkie pojęcie

> :))))))))))

:)))
                                        • kwik i jeszcze 16.04.02, 18:36
                                          na pohybel pohyblowi
                                          do kąpletu
                                          niczym kuplet
                                          łowicki
    • bukowski27 empires strikes backes 16.04.02, 14:12
      dzisiaj leci. na polsacie. bedom sie szczelac. lukowi utna reke, ale zanim mu
      utna to bedzi ewalczyl ze snieznym potwoerem (yeti?), a potem spotka miszcza
      yode. jak na moj gust jest zbyt malo przystojny. miszcz yoda tez. chcoaz n.
      zaraz mi powie ze liczy sie piekno wewnetrzne. a ksiezzniczka leja to nie wiem
      co. zapomnialem co ona robi w tym filmie. han solo jest fajny. to taki urwis. a
      i wogole dawno tego nie widzialem to sobie i zobacze... a co... jak za darmo
      daja...
      • suzume księżniczka leja 16.04.02, 14:28
        to się powinna nazywać snuja, zważywszy na jej rolę we fylmie
        • neona Re: księżniczka leje - musiałem, po prostu 16.04.02, 15:00
          suzume napisał(a):

> to się powinna nazywać snuja, zważywszy na jej rolę we fylmie

snuje się i snuje
          ale jak się uśmiechnie to się ciepło robi
          a Jodzie stają włoski

ja nie znam włoskiego
          bella donna

su