suzume 16.04.02, 09:48 zbiórka, dwuszereg, pod linijkę (no zróbta kwikowi przyjemność)! a teraz spocznij i polewamy, polewamy, bo nam bagno zaschnie czuwaj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aise_ spocznij! 16.04.02, 09:49 postawa zrelaksowana (znaczy horyzontalnie z pyffkiem w jednej ręce i szaszłyczkiem w drugej) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume a jak dobrze pójdzie... 16.04.02, 10:03 ... to szefowie staną się gatunkiem wymarłym - hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
kwik witam 16.04.02, 10:07 su, nie uśmiercajmy dziś nikogo, ok? dzień dobroci dla zwierząt. suzume napisał(a): > ... to szefowie staną się gatunkiem wymarłym - hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ kwisiu - żywcem ich weźmiemy 16.04.02, 10:12 nie będziemy nikogo mordować... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: ależ aise 16.04.02, 10:15 gdzie tam na surowo! dzisiaj ich weźmiemy żywcem do jutra skruszeją a jutro upieczemy - jak sie dzień dobroci skończy Odpowiedz Link Zgłoś
suzume albo też 16.04.02, 10:18 weźmiemy ich żywcem, a jak wykitują w ognisku to już na własne życzenie - odrobina silnej woli i by przeżyli, bo jak powiada św. sawa: silna wola to podstawa Odpowiedz Link Zgłoś
suzume to nie są zapasy w oliwie ani konkurs mokrych 16.04.02, 10:22 podkoszulków albo innych takich Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no niby nie, ale.. 16.04.02, 10:24 oliwy można dolać a co nam szkodzi troche ich zamarynować? albo podwędzić w dymach aromatycznych? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume oliwą to ich można, ale dopiero jak się wybiorą 16.04.02, 10:26 zwiedzać tamten świat wcześniej nie ma co, bo się ślizgie zrobiom i umknom Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kto tu mowi o oliwie? albo o mokrych tych... 16.04.02, 10:33 nooo... jak one sie nazywaja... tak dawno ich nie widzialem... tak dawno... chyba musze znowu poogladac gole baby w sieci... jak one sie nazywaja... te, co wy je macie, my to juz nie...???? zawsze parami chodza... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 duze niebieskei oczy, to ja mam... 16.04.02, 10:40 wiec odpada.. slucham dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume o qrna - a jesteś pewien, żeś chłopiec??? 16.04.02, 10:46 czy byty nieistniejące wogóle posiadają płeć? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 pci, to wiecie kto nie posiadaja? 16.04.02, 10:50 anioly nie posiadaja... a ja posiadam. mowie wam. i zdecydowanie odmnienna niz wy ( nie jestem tylko kwika pewien). moga to poswaidczyc tysiace kobiet ktore juz uwiodlem (pytanie do samego siebie: hmmmmm... no chyba ze to nie byly kobiety... hmmmmm...) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume łoffce i juhaski 16.04.02, 10:56 o, te to pć posiadają, nawet w nadmiarze poza tym bukowski, nie sugeruj, żeś jamnioł Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ albo ślimak 16.04.02, 10:58 bo one to pć co prawda mają ale w nadmiarze może czarls jest ślimakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume że niby oślizgły nieistniejąco? 16.04.02, 11:02 to on się dlatego tak oliwą zainteresował... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ a widzisz! 16.04.02, 11:12 a potem, ze niby wióry lecą! jakie wióry ja sie pytam, kiedy u niego pewnie cała podłoga zaślimuniona? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: a widzisz! 16.04.02, 11:13 czyli wszystko w jak najlepszym porządku, h. ma wolne, a nie mówiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume czekajta, bo ja nie rozumiem... 16.04.02, 11:18 to znaczy się, że ta h. przeniosła się do bukowskiego? i stąd ten jego kryzys? aaa, no to się przejaśnia... tylko jeszcze jedno? na tej plaży to on chciał namalować h. z bursztynami??? szkoda bukosia - porządny był z niego niebyt Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no tak 16.04.02, 11:21 h. przeniosla sie do czarlsa, bo u niego podłogi obslimunione wiec zostanie takm na wiek wiekow, zeby posprzatac, i probowalo sie biedactwo przebrac do roboty, a bukosiowi sie na amory wzielo kryzys stad, ze h. nie znalazla ani jednego bursztynka, a czarls mial nadzieje, ze bursztyn sprzeda i kupi sobie za to jakis alkohol Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 a mi ostatnio pisanie wogole nie idzie... ani 16.04.02, 10:10 nie wychodzi... sam nie wiem co o tym myslec mam. jakis taki rozbity czasami sie troche czuje... t5ak ni z gduchy ni z czapy... przezywam chyba jakis kryzys... dojrzewania, czy czegos.. albo menopauze... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume bukoś, kwik 16.04.02, 10:14 kwik: nie, no ja oczywiście mogę rzucić hasło "make love not war", ale Ty pewnie zaraz będziesz krzyczeć, że ruja i poróbstwo... i że zero tej na "h"... charles: no co Ty? jak to Ci nie idzie pisanie? no normalnie mnie rozczarowujesz, że o marysiu nr 2 nie wspomnę (btw, z towarzyskiego go wywalili?) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik su 16.04.02, 10:18 > pewnie zaraz będziesz krzyczeć, że ruja i poróbstwo... i że zero tej na "h"... eee, no co Ty: niech żyje wolna miłość! a h. ma dzisiaj wolne, tak mi powiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume kwiku nawrócona 16.04.02, 10:20 mniótt lejesz mi na serce i radością napawasz Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ nie, no kwik 16.04.02, 10:22 no po prostu mię zatkało! h. ma wolne dzisiahj? ale nie wróci do jutra mam nadzieje bo wiesz, jutro sie dzien dobroci kończy.... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume aise nie zatykaj się 16.04.02, 10:30 tylko dziury w płocie zatykaj i drut kolczasty rozwijaj, to się h. nie wślizgnie i jak wróci z urlopu, to zobaczy karkę "nieczynne. najbliższe bagno w internecie obok. za utrudnienia przepraszamy" to oczywiście taka zmyła będzie Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ to trzeba oliwe schować 16.04.02, 10:39 żeby sie nie nasmarowała i nie wślizneła przez jakąś szpare. Z h. to nigdy nic nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 a co za h.? to wy kurna nie wiecie, ze pisze sie 16.04.02, 10:30 przez CeHa? to co widzicie na przytsnakch i sklepach to wszystko sa orty... no, a teraz powiedzcie mi kogo nie lubimy... to moze poczymam ktoras za kolano... su. nie to nie o to. mario... to wiesz... nie ma o czym gadac... facet jest oczywisty jak znak drogowy... mi chodzi o sztuke... a wlasciwie o Sztuke... wiesz o co mi chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik czarlee (reszta niech nie czyta bo padnie) 16.04.02, 10:33 mówię na ucho: h. to higiena. a fuj! (a nie to c omysłałeś) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ a fuj kwik! 16.04.02, 10:37 a nie mogłas mu jakoś tak na priwa? A nie porządne bagno zaśmiecać takimi słowami! Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 aaaaaaaa.... HIGIENA..... aaaaaaaa... 16.04.02, 10:37 znaczy sie jak pani higienistka? w tak zwanej pedalowie... z higiena to jest tak. higiena czasami jest (np. w domu) a czasami jej nie ma (np. w lesie)... kiedys uslyszalem ze myc sie nie warto, bo brud do 3 mm nie jest szkodliwy... a powyzej 3 mm sam odpada... ja osobiscie staram sie byc higieniczny... zebow nie myje tylko przezd piciem (bo mieta zabioja smak) i po piciu (bo nie jestem w stanie)... zreszt akogo to obchodzi... ja mam kryzys!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no i widzisz kwiku co narobiłaś? 16.04.02, 10:41 teraz czarls bedzie ryczał te brzydkie słowa na cale bagno i jeszcze może sie zacznie myć... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik nie wypowiadaj takich słów głośno, bo Cię wykluczą 16.04.02, 10:43 > stanie)... zreszt akogo to obchodzi... ja mam kryzys!!!!! bukoś, co z tym kryzysem? nie możesz go po tzw. mordzie? raz a porządnie,co? a w ogóle to jaki? tfurczy, osobowości, finansowy czy jakiś inny? pomożecie? pomożemy! (ale nie umieszczaj mnie we wniosku kredytowym, ok?) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume bukowski 16.04.02, 10:40 "hygena" (przepraszam za wyrażenie) pisze się przez 'h', a że 'ch' z nią to może i racja a co to marylka, to po nim sztuki przez duże sz nie oczekuj on to by zanudził nawet własne odbicie w lustrze Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 nie nie... su... o sztuce to ja pisze... 16.04.02, 10:43 tak in abstrcto... np tak... mam wczoraj malowac obraz... nie? no i przychodzi ta modelka nie? nadazasz nie? no i sie rozbiera. nie? wiesz... wsztrsko ok. nie? numer telefonu tak na oko: 90-60-90 nie? no i sie rozbiera. nie? ja mieszam farby czy co si etam robi. nie? a ona do mnie. nie? zeniby mam ja wziac. nie? no to ja wzialem. nie? ale co ze sztuyka????? wczoraj tylko tlo pomlaowalem... na niebisko zolto... bo to ma byc obraz nad mozem... menopauza jak nic... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ bukoś - namalować tło to też sztuka 16.04.02, 10:47 przez małe sz ale zawszeć sztuka, a tą modelką to sie nie przejmuj tylko co ona miała nad tym morzem robic? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 modelka na plazy zbierala bursztyny???? 16.04.02, 10:50 nooooo... na pewno nie w moich snach... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume a wióry? 16.04.02, 10:50 leciały? bo jak tak, to nic się złego nie dzieje - zwykły kac wiosenny Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 czy lecialy? 16.04.02, 10:51 su drofga moja... musze podloge na nowo cyklinowac.. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 ze drewniane podlogi obslimptane... 16.04.02, 11:16 to ze niby wiory leciec nie moga... a paraperty? a te oczy nie do konca niebieskie sa... troche kaprawe takie... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ a parapety to masz pewnie betonowe 16.04.02, 11:18 wiec tez nie moze nic lecieć (chyba, że beton bedzie odpryskiwał) a tymi oczami sie też nie przejmuj Odpowiedz Link Zgłoś
suzume oj aise, nie dołuj bukosia 16.04.02, 11:21 co Ci szkodzi, niech sobie chłopak ma oczy nie do końca niebieskie i parapety dżewienne Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no to przecież mu mówie 16.04.02, 11:23 żeby sie oczami nie przejmował a z tymi parapetami to niech mu będą dżewienne, co mi tam... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 a tam.. gadacie... 16.04.02, 11:26 mi baby trza... a wy gadacie i gadacie... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ a h. Ci nie wystarczy? 16.04.02, 11:28 z zresztą, co mi tam chodź tu bukoś i złap mnie za kolanko tylko mi potem rachunków nie przysyłaj Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 no tak. aise... wiedzialem... wiedzialem... 16.04.02, 11:31 ze wrocisz i jusz... zawsez wracaja... higiena bukowska tez wroci... pytanie tylko, czy ja bede chcial zeby wrocila? ale to to juz jej problem... ja tam piepsze... no. dawaj kolano... abo dwa najlepiej... pobawimy sie w lekarza i higienistke... ty bedziesz lekarzem - ja higienistką... pasi? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ nie możesz być higienistką 16.04.02, 11:36 bo masz obślimunioną podłogę. Ja noie moge być kurde lekarzem, bo jestem innej pci i musiałabym być lekarką,. a to juz wszystko psuje, bo jak? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 aise... ale normalnie drobnomieszczanstwo.. 16.04.02, 11:40 z ciebie wylazi... ty to tylko kurna pietszysz pszeszkody i pietszysz... ty sie wez i zdecyduj... chcesz byc moja czy nie? bo mi baby trza!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume a wytłumaczcie mi, dobre ludzie, SVP, bo ja 16.04.02, 11:43 ostatniemi czasy nie w kursie CO Z KASIULKIEM??? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ su - ja tu jestem takie pogotowie ratunkowe 16.04.02, 11:46 kasiulka nie ma wiec qrde pocieszam bukosia (bukos ratuj sie jakos, albo spróbuj ja przekupic - wiesz, ze mozna!) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume aise - a nie wystarczy rzucić w bukosia 16.04.02, 11:49 kołem ratunkowym? a nuż przeskoczy? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kasak to mnie chyba wziela i zucila... 16.04.02, 11:51 w otchlan niebytu... a tu slub mial byc... nowe szklanki dla gosci i rodziny kupilem... i pomyslalem sobie ze ogole sie... chociaz raz, ze sie ogole... i tata ju zmi nie bedzi emowil: wez sie bukowski ogol, bo wygladasz jak mlody jezus... a kasak wziela i mnie chyba rzucila w otchalna niebytu... smutno troche...ale z drugiej strony... jak pomyslec... tooooo... JESTEM DO WZIECIA!!!!!! (w tym momencie zza kurtyny wycgodzi meksykanska kapela z puebla w gładalaharze: los pueblos, z nieba sypie sie konfeti, w szatni otwieraja szampony, majtki leca na scene w kierunku bukowskiego). Odpowiedz Link Zgłoś
suzume jak to Cię, qrna, rzuciła??? 16.04.02, 11:56 swoim ślubem to się bawcie ile wlezie, ale mieliście wziąć ślub za mnie i gucia... a tak co? ciotki będą się dalej gorszyć... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no nie - ja tylko ustalam fakty 16.04.02, 11:44 poza tym dalam Ci na pocieche kolanko do potrzymania zupełnie dobre kolanko, mozesz ocenić sam a Ty tak od razu z grubej rury nie mozesz przedtem troche poflirtowac albo kurde jakies kwiatki przyniesc? albo na hamburgera zaprosic? (ale do Burger Kinga bo w Makdonaldzie nie lubie) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ nie wiem gdzie sa 16.04.02, 11:58 to ma być właśnie utrudnienie a nie że tak hopsiup i zalatwione Odpowiedz Link Zgłoś
suzume eeee 16.04.02, 12:06 a ja myślałam, że wiesz niezłe śmieci tam serwowali - w każdym razie jadalne a tak przyjdzie mi chyba zrezygnować z fastfoodów... tacobella też już nie ma... eh, życie, życie Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ ja nie wiem, ale kwik coś wie 16.04.02, 12:15 tak jakoś pewna siebie była jak pisała, że sie wycofali... ja tam nie wiem, ale to może kwika sprawka, że sie takobell wycofał? albo ze sie burgerking wycofał? ja nie wiem czy nie trzeba tego wniosku postawić przed Radą Bagienną... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume a może by mu jeszcze 16.04.02, 11:28 bursztynka podrzucić? żeby h. mogła cóś znaleźć? może ją to zmobilizuje do dłuższego pozostania? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik to ja już nic nie rozumiem 16.04.02, 11:29 była ta modelka czy nie? bo niby była na tej obślizgłej podłodze z koralami bursztynowymi a on tu o swym głodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ h. nie ma szans, żeby od bukosia sie wyprowadzic 16.04.02, 11:30 bo zanim te podlogi posprzata to bagno wyschnie i w gaj zielony sie zamieni Odpowiedz Link Zgłoś
neona Dziurawiec to piękne zioło 16.04.02, 11:30 a mi się zapchał kubek smakowy i musiałem pójść do pani doHtor by go podziurawić. była niewysoka i atrakcyjna w swoich 45 latach. wzięła igłę i jak nie zacznie wbijać. pyta czy boli a ja że jak pani robi to nie boli. no to dalej dziurawi. a jak skończyła to powiedziała bym więcej piwa pił to mi się nie zapcha. człowiek taki głupi jest i zapomina o b-witaminach. polejmy i wszystkim zrobi się piwnie w oczach. bukoś przestanie buczeć bo bardzo błogą babeczkową chuć poczuje. kolanka się same ustawią w kolejce. menopauzy wcisną swoja play i z monoplay zrobi się stereo, potem ich troje i kwadratura koła i zatańczymy wśród chryzantem. dzień dobry Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no witaj neonie 16.04.02, 11:32 bukoś oświadczył, że malował modelkę ale że nie mógł, bo musiał tło malować, a ona miała zbierać bursztyny, tylko, że sie posliznęła na obslimunionej podłodze i chyba noge złamała biedactwo a teraz czarls mówi, że mu baby brak... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 neona, ja znam jednego... znaczy sie jedna... 16.04.02, 11:34 taka pania... (90-60-90) technik ogrodnictwa... i ona najpierw mowi ze dziurawiec to nie jest tentego... a potem mowi: wez mie... a ja mam gupi wyraz twarzy i nie wiem zrobic z rekoma (o! z tymi rekoma) czy ktos wie co mam zrobic wtedy z rekoma? nie bede przeca w kapsie czymal... bo to niehigienicznie. co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik zmielony zielnik 16.04.02, 11:35 mozna też zaparzyć dziurawiec by nie tańczyć w chryzantemach witaj Odpowiedz Link Zgłoś
suzume neona, a Tobie ten kubek to się 16.04.02, 11:37 kamieniem zapchał? znaczy się kamień się osadził, na podobieństwo osadu? bo pyffko to podobno kaieniołomy nerkowe porządkuje, więc może pomoże... a jak nie to zawsze możesz colą polać - wiadomo, że to ober-zajzajer Odpowiedz Link Zgłoś
neona Smakija. 16.04.02, 11:46 kubek się zapchał sam z siebie śliną (( no dobra zdradzę wam że dawno nie widziałem pięknej kobiety i... znajcie to powiedzenie.. ślinić się :))))) Buk piękne kobiety trzeba pięknie obracać mądre kobiety mądrze obracać gnuśne kobiety trzeba gnuśnie tulić a modelki są dla przyjaciół ale nie wierz stereotypom ps brzydkich kobiet nie ma ...zatem chyba ślepy jestem Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 neon, czekaj czekaj... 16.04.02, 11:53 jak to z tymi modelkami bylo... znaczy sie jeszcze raz plis... rewind... a nawet erase & rewind (postanowliem pobawic sie z wami w wasza zabawe, bo i tak jestem lepszy) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: neon, czekaj czekaj... 16.04.02, 11:58 that's your favourite game? dzień dobry, .y. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ dzińdybry ygreku 16.04.02, 12:02 dobre było dobre jest:) ale wstyd tak późno kończyć pr_/ocenzurowano/ zar_/ocenzurowano/! a nam tutaj bukowski kryzysy przechodzi a neon ma podziurawione kubki smakowe Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: dzińdybry ygreku 16.04.02, 12:09 aise_ napisał(a): > dobre było > dobre jest:) dzięki. > ale wstyd tak późno kończyć pr_/ocenzurowano/ zar_/ocenzurowano/! sam sobie winien, wysoki sądzie. późno zaczął, to i późno skończył. > a nam tutaj bukowski kryzysy przechodzi > a neon ma podziurawione kubki smakowe Wiem, że neo ma kłopoty z dobrym smakiem... :-)))) .y. Odpowiedz Link Zgłoś
neona neon szczekaj, szczekaj 16.04.02, 12:16 su wino zostawiłem gdzie ja to wino zostawiłem chyba na Służewiu :) ale ono tylko zaostrza smak ale słabo czyści (o boże skojarzyło mi się jakoś tak groteskowo-żołądkowo typu bleee) bukowski27 napisał(a): > jak to z tymi modelkami bylo... znaczy sie jeszcze raz plis... rewind... a > nawet erase & rewind (postanowliem pobawic sie z wami w wasza zabawe, bo i tak > jestem lepszy) BUK lepsza jest dobra i mądra i ładna kobieta niż piękna modelka bo piękno lubi być chwytane i prawda - kolekcjonowane (patrz na aukcje obrazów :) przechodzi z rąk do rąk takie second hand lady i generalnie wszystko jest okej ja nic do tego nie mam ale pytam się ciebie: czy zostawiłbyś czerwonego Porsche'a na Bronxie? ja wolę piękno wewnętrze i "ładność" zewnętrzną która w imię miłości staje się piękna ps jesteś lepszy w naszej zabawie gratuluję grunt to mieć sędziów i ławę przysięgłych w kieszeni :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 no. 16.04.02, 12:21 (huknal bukowski rozsiewajac swo autorytet dokola)... porsch ejest szajs.. ja zawsze wolalem ZX-8-VC-turbo_BV6969... ale tylko w kolorze zomo. co do reszty masz racje. a moje jedno malzenstwo jest w polowie prokuratorem a polowie bedzi esedzia... wiec mnie nie rusza tutaj na wsi... ale ludzi z pieknem wewnetrznym nie ma wcale tak duzo jak by sie chcialo wydawac... Odpowiedz Link Zgłoś
viper40 Re: (b)aczność 16.04.02, 12:02 Zastanawia mnie, dlaczego Mario nie wchodzi do Waszego bagienka? Czyżby się bał konkurencji, albo intelektualnej porażki? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b)edziem bronić bagna 16.04.02, 12:04 do ostatniej kropli krwi. jego albo naszej. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume wolę jego niż mojej :) 16.04.02, 12:13 a maryś, jak to maryś - dużo ryczy mało mleka daje poza tym to jest przyzwoite bagno Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: (b)aczność 16.04.02, 12:12 Widzisz, my sami tu się przytapiamy. Nieraz się zdarzyło, że ktoś tu wszedł i nie wyszedł, bo się utopił. My sami utrzymujemy się na powierzchni z przyzwyczajenia i siły inercji lub nawet interakcji obu tych czynników. A i tak się zdarza, że ktoś bez udziału własnej woli nurkuje na czas dłuższy. .y. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ na nasze bagno łatwo wejśc 16.04.02, 12:13 ale niełatwo sie stąd wydostać... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ to jest nasza oficjalna wersja 16.04.02, 12:18 i będziemy sie jej trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 no dobra... zarty zartami... 16.04.02, 12:18 ale czy sa tu jakies baby? bop mi baby trza. czolem ydorius... bo ja jak sie biore do pisania @ to mowie ci... mozna se dac spokoj... wiec ta droga... wszytsko sie da zalatwic... tylko czasu trza... a jako ze sie za jakis zacs pewnie przeprowazde do stolicy , to i nusz moze sie okaze ze jestes prezesem jakiejs korporacji i dasz mi zatrudnienie... znaczy si ena krzywy ryj wejde... wiec musze dbac o rozne takie tam kontakty... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kwik. nie ma cos takiego jak 16.04.02, 12:23 wspolprezes... ladek... ladek zdroj... toooo taaaakkk... ale wspolprezes? Odpowiedz Link Zgłoś
neona a narrator dodał: 16.04.02, 13:52 i umarło to co miało umrzeć strzykawki puste tylko trzy kawki - jeźdźcy apokalipsy plus D'Artagnian ze złamaną szpadą Odpowiedz Link Zgłoś
kwik ale nie skkończył 16.04.02, 14:00 całe szczęście że jest życie po życiu a feniks odradza się z popiołów tylko diamenty zgubione Odpowiedz Link Zgłoś
neona diamonds are girl best friends 16.04.02, 14:15 mam ja twoje diamenty pamiętasz... schowałaś je pod poduszką wraz z rubinowym oczkiem a feniks coż po prostu niezły Ptaszyn Wróblewski Odpowiedz Link Zgłoś
kwik pillow book 16.04.02, 14:30 > mam ja twoje diamenty > pamiętasz... > > schowałaś je pod poduszką > wraz z rubinowym oczkiem nie ma poduszki jest tylko pierze trzeba to uformować transformers > po prostu niezły Ptaszyn Wróblewski lepszy niz kanarek :) Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re-Akcja: Bagienna Alternatywa 16.04.02, 14:58 kto w twym mieście pierze pierze :) miałem koleżankę co wymyśliła to hasło znała się na numerologii i wciąż gdzieś żyje :) wczoraj na kilku przystankach napisałem kamieniem Bagno żyje staram się nie niszczyć ale nie mogłem się oprzeć temu pseudo heppeningowi opanujemy warszawę i w city magazine napiszą o tajemniczej formacji słowno niesłownej albo nas zamkną za takie zdanie Leszek Miller kręci z Muchomorkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik stolyca nie gorsza, też swoje bagno ma :))))) 16.04.02, 15:12 miał Wrocek Majora będzie miała Stolica Kaprala Neona zamaskujemy betonowe kosze i porąbiemy czerwone skrzynki na opał > opanujemy warszawę > i w city magazine > napiszą > o tajemniczej formacji słowno > niesłownej teraz już nie strach Agata straciła swój cięty język bezpowrotnie i bezzwłocznie > Leszek Miller > kręci z Muchomorkiem... neo, czytasz brukowce czy sięgasz tam gdzie wzrok nie sięga :))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume makura-no soshi 16.04.02, 15:04 poduszka z piór czarnych jak chińskie znaki skrawki nocy? Odpowiedz Link Zgłoś
neona listy nie-żelazne 16.04.02, 16:07 S. pan szuka pani w kwiecie wieku (czyli młodą jak różane wino) która odda się podskórnie w celach artystycznych chodzi o pozę nie o pozowanie pan napisze na pani opowiadanie o pięknej chustce która spadła z głowy pani ma być Su-per :) ... K. neo sięga tam gdzie wzrok nie sięga czyli do skrzynki i piwnic z konfiturami . to nie ja sięgam Kwik wiesz o tym to TO COŚ sięga i nie puszcza. :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume stalowe magnolie 16.04.02, 16:24 w kwietniu każda pani jest jak kwietna łąka a młode wino buzuje w różach podskórnie na skórze za to tętni życie Odpowiedz Link Zgłoś
neona Mahomet do góry 16.04.02, 16:34 suzume napisał(a): > w kwietniu > każda pani jest > jak kwietna łąka to może coś bym zerwał skosił konkurencję albo choć załączył jak załącznik niewielki ledwie 1 MB bez wirusów daję na to swoje WORD 97 > a młode wino > buzuje w różach > podskórnie gę gę gęsią skórkę mam > na skórze za to > tętni > życie a ja myślę że pod skórą ale to całkiem fajnie ty mówisz że istnieje góra ja że dół i razem istnieje pełnia życia Odpowiedz Link Zgłoś
suzume zielonym do góry 16.04.02, 16:45 > to może coś bym zerwał > skosił konkurencję a jeśli pojawi się szerszeń zabuczy świat w paski > albo choć załączył jak załącznik > niewielki > ledwie 1 MB > bez wirusów > > daję na to swoje WORD 97 wordum nobile świadectwo szczepień my się zimy nie boimy a na przeziębienie kichamy a małe mega pewnie się przeciśnie przez łącz spaghetti > gę gę > gęsią skórkę mam za mało słońca monitor nie grzeje a świeci nawet żarówka daje więcej żaru > a ja myślę > że pod skórą na skórze bo tam ma początek wszystko co najlepsze > ale to całkiem fajnie > > ty mówisz że istnieje góra > ja że dół > > i razem istnieje pełnia życia jak in i yang tygrys i smok a pełnia życia istnieje mimochodem Odpowiedz Link Zgłoś
neona tłusta oliwa... zawsze na wierzch wypływa 16.04.02, 16:58 suzume napisał(a): > a jeśli pojawi się szerszeń > zabuczy świat > w paski mówisz o niejakim guciu... słyszaem że mu dobrze z mają a te paski to nie szerszeń tylko kubrak z żeńszenia wiesz taki męski dopalacz dla wiagrolubów > za mało słońca > > monitor nie grzeje > a świeci > nawet żarówka daje więcej żaru ty mi tu żarówką oczu nie mydl! neon świeci jak prawa świetlówka Pana Boga i pod nim są wszystkie inne światła mijania. > na skórze > bo tam ma początek > wszystko > co najlepsze epikurejka...? jak w enneagramie numer 7 przyjemność i zmysły :) > jak in i yang > tygrys i smok ty wiesz że ja tygrys u chińczyków jestem (to prawda że u Indian wydra, ale.......) > a pełnia życia > istnieje mimochodem mimo co? :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume tłusto na pohybel zdrowej żywności 16.04.02, 18:33 schaboszczak a żeby i witamin nie brakło kapusta zasmażana > mówisz o niejakim guciu... > słyszaem że mu dobrze z mają z mają to w maju maić będą łąkę > a te paski to nie szerszeń tylko i zebra, i żebra i piżamka piżmaka > kubrak z żeńszenia > wiesz taki męski dopalacz > dla wiagrolubów "... na żółto i na niebiesko" i mieszać, mieszać, aż wyjdzie "zielono mi" > neon świeci > jak prawa świetlówka Pana Boga > i pod nim są wszystkie inne światła mijania. czerwono-żółto-zielono a może jak kierunkowskaz działa - nie działa... mijanki rozjazdy skrzyżowania i ostre zakręty > epikurejka...? > jak w enneagramie > numer 7 > przyjemność i zmysły > :) sybaryta... siódemka to czwórka liczba humana i trójka liczba magica > ty wiesz że ja > tygrys u chińczyków jestem > (to prawda że u Indian wydra, ale.......) ni pies, ni wydra ja jestem tygrys a może smok > mimo co? "mimoco" przechodzi ludzkie pojęcie > :)))))))))) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik i jeszcze 16.04.02, 18:36 na pohybel pohyblowi do kąpletu niczym kuplet łowicki Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 empires strikes backes 16.04.02, 14:12 dzisiaj leci. na polsacie. bedom sie szczelac. lukowi utna reke, ale zanim mu utna to bedzi ewalczyl ze snieznym potwoerem (yeti?), a potem spotka miszcza yode. jak na moj gust jest zbyt malo przystojny. miszcz yoda tez. chcoaz n. zaraz mi powie ze liczy sie piekno wewnetrzne. a ksiezzniczka leja to nie wiem co. zapomnialem co ona robi w tym filmie. han solo jest fajny. to taki urwis. a i wogole dawno tego nie widzialem to sobie i zobacze... a co... jak za darmo daja... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume księżniczka leja 16.04.02, 14:28 to się powinna nazywać snuja, zważywszy na jej rolę we fylmie Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: księżniczka leje - musiałem, po prostu 16.04.02, 15:00 suzume napisał(a): > to się powinna nazywać snuja, zważywszy na jej rolę we fylmie snuje się i snuje ale jak się uśmiechnie to się ciepło robi a Jodzie stają włoski ja nie znam włoskiego bella donna su Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: księżniczka leje - musiałem, po prostu 16.04.02, 15:09 neona napisał(a): > snuje się i snuje > ale jak się uśmiechnie to się ciepło robi > a Jodzie stają włoski > > ja nie znam włoskiego > bella donna > > su leje a może przecieka przecieki do deathstara a yodzie włoski stają od parmiggiano reggiano poeta mio neo Odpowiedz Link Zgłoś
neona Adore 16.04.02, 16:12 suzume napisał(a): > poeta mio > neo chciałem ogłosić publicznie że czuję się adorowany przez bliżej nieznaną istotę w kimonie i jest mi z tym dobrze i włoski mi powstają włosek do włoska i Krystyna Loska zapowiada się nieźle :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Adore 16.04.02, 16:19 > chciałem ogłosić publicznie > że czuję się adorowany jak niewiele potrzeba wystarczy ogłoszenie drobne jak płatek wiśni za drobne, żeby obiecać w sam raz na mrugnięcie > i jest mi z tym > dobrze i akurat tyle, by połechtać a włosek do włoska i starczy na włosiennicę Odpowiedz Link Zgłoś
neona eSy floreSy 16.04.02, 16:30 > jak niewiele potrzeba > wystarczy > ogłoszenie drobne > jak płatek wiśni drobne ale płatne i może ukazywać się codziennie bo ludzie składają się jak gazeta z visuala i copy czyli z tego co widać i tego co napisane (lub co słychać) a właśnie co słychać Su * jak mąż, wciąż dzieci z zamieci praca co popłaca zdrowie na budowie kariera na aferach sny jak sto trzy *niepotrzebne skreślić Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: eSy floreSy 16.04.02, 16:36 > drobne ale płatne > i może ukazywać się codziennie > > bo ludzie składają się jak gazeta ludzie składają się na ogłoszenia a może z ogłoszeń "nie widzę" "błądzę" "zgubiono" visuale nie nadążają a copy wyprzedza rzeczywistość Odpowiedz Link Zgłoś
neona SUmmmma summmmmarum 16.04.02, 16:51 suzume napisał(a): > visuale nie nadążają > a copy > wyprzedza rzeczywistość aj aj kaptyn stateczne obrazki rzucają się w ślepia i człowiek słowem je premiuje ostatnim ruchem mistrza kuchni a wszystko to lipa kot w worku i koń bez zębów ale co my o tych work-ach w sensie o pracy życie jest piękne a potem się umiera oto moja maksyma gorkiego ale dziś I'm alive by electric light orchestra Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: SUmmmma summmmmarum 16.04.02, 18:39 summa summarum sumica nad sumicami sumy mają wąsy sumiaste jak sumiński sum ergo cogito > stateczne obrazki rzucają się w ślepia > i człowiek słowem je premiuje statycznie bo jakże to strzała leci chociaż w danym momencie wisi w bezruchu > a wszystko to lipa > kot w worku > i koń bez zębów koń darowany zębów mieć nie musi a drewno lipowe daje życie świętym kot za to może być w butach > życie jest piękne > a potem się umiera ...przepraszam, że żyję? to się więcej nie powtórzy? a jeśli czas zatoczy koło > oto moja maksyma gorkiego > ale dziś gorko, gorko > I'm alive > > by electric light orchestra it's a final countdown? Odpowiedz Link Zgłoś