stara.gropa 20.02.10, 00:00 Może uda mi się kogoś postraszyć uuuuuuuuuuuu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocio_pierzaczek Re: Północ 20.02.10, 09:49 Choć już dzień, ja też się przeraziłam. Gropo, może pół etaciku w jakimś zamczysku? Odpowiedz Link
kurcgalopek Re: Północ 20.02.10, 10:52 Wprawdzie czytam to bliżej południa niż północy, ale też zlękłam się okropnie Gropo a dzownisz jakimiś łańcuchami, czy też biegasz w białym gieźle? Odpowiedz Link
minerwamcg Północ, pora czarta... 20.02.10, 20:37 ...czyli po ludzku mówiąc, jest dwudziesta czwarta Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Północ 21.02.10, 00:00 Zgodnie z sugestią Kurcgalopka od dziś do upiornego wycia uuuuuuu dołączam pobrzękiwanie łańcuchami dzyń, dzyń, dzyń. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Północ 21.02.10, 00:17 Juz dwunasta na zegarze , wszystkie hyym hhym poszly spac tylko jedna Wygwizdowa wyszla na dwor sobie srac. Uprzejmie przepraszam, tak mi sie cos niezboznego majaczy. Co to za utwor? Odpowiedz Link
the_dzidka O, boskie Google! 06.03.10, 21:14 > Uprzejmie przepraszam, tak mi sie cos niezboznego majaczy. Co to za utwor? Asiu, dopiero dzięki Tobie odkryłam ciekawą usługę wujka Gugla. Otóż,chcąc odpowiedzieć na Twoje pytanie, cóż to za utwór, skopiowałam sobie z Twojego postu frazę "wyszla na dwor sobie srac", by wrzucić ją w Google. I ku mojemu zdumieniu okazało się, że w momencie skopiowania tej frazy z foruma, pojawiła się ona natychmiast w okienku wujcia Gugla! Bez żadnych dodatkowych działań z mojej strony! Czuję się osaczona przez net. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: O, boskie Google! 06.03.10, 21:44 Aaa,to już północ??? Aaaa,uuuuaaa<ziew,ziew,ziew>,no to DOBRANOC,chyba? ') Odpowiedz Link
balamuk Re: Północ 21.02.10, 00:13 Az mi w uszach dzwoni. I na domiar zlego jeszcze wstrzasa mna upiorny dreszcz! A co z giezlem? Odpowiedz Link
groha Re: Północ 21.02.10, 00:21 Giezło mi sczezło, ale skoro mus straszyć, to zaszczękam zębami i zajęczę upiornie: uha uha taniec brzucha, uha uha Świtezianka! Odpowiedz Link
balamuk Re: Północ 21.02.10, 00:32 No i dostalam nieopanowanego ataku kaszlu, smiech to mial byc zapewne, ale tak wyszlo. Kto to widzial, o wpol do drugiej w nocy rzezic do monitora?! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Północ 21.02.10, 00:43 Giezło? Gdybym sie pokazała bez, dopiero by było! Ta od Waligórskiego podskoku by do mnie nie miała Że o Wybaczmibrunhildzie nie wspomnę... Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Północ 28.02.10, 00:11 Ty tu uuuuuuuuuu uu uuu! A ja się głodny zrobiłem. Idę straszyć w kuchni. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Północ 28.02.10, 00:15 Coś lekkostrawnego proponuję, żeby potem koszmary nie męczyły waćpana. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Północ 28.02.10, 00:20 Mam kaszę gryczaną suchą, biały ser i maggi. Lekko czy ciężko strawne to razem nie będzie. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Północ 28.02.10, 00:27 Na taki północny podkurek biały serek będzie odpowiedni. Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Północ 28.02.10, 00:24 Albowiem jak mawiał pewien filozof z Krakowa, żyje się bardzo krótko - a potem już tylko straszy A propos, kiedy nasi południowi sąsiedzi chcą powiedzieć, że ktoś ma świra, bzika lub fiksum-dyrdum, mówią, że mu "straszy w wieży". Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Północ 28.02.10, 00:29 Ci nasi południowi sąsiedzi różne dziwne rzeczy mówią Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Północ 28.02.10, 22:36 stara.gropa napisała: > Ci nasi południowi sąsiedzi różne dziwne rzeczy mówią Na przykład, że ziemniaki to brambory. Odpowiedz Link
migos Re: Północ 28.02.10, 23:18 jednocząc się z Krzyśkiem biegnę tworzyć kolacyjkę. Uhhuuuuuuuuuuuuuu! (co przypomina mi, że Junior cudownie opowiada o tym, co ma sowa: WIEEEEELKIE oczy, dziób, pazury, skrzydła i wysokOOOOOOO lata!) Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Północ 01.03.10, 00:00 huuuuuu, huuuuuuuuuuuuu... Jedynie słuszna północ północna Odpowiedz Link
balamuk Re: Północ 05.03.10, 23:25 U mnie polnoc minela, ide czytac w jedynej wlasciwej pozycji. Jakby co, przylaczam sie do straszenia Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Północ 05.03.10, 23:40 Uhuhuhuuuu!!!! Dobraaaanooooc!!! Hm. A swoją drogą ciekawe, dlaczego tylko o północy duchi sa straszne. A w południe przy blasku słońca to całe dzwonienie i pobrzękiwanie każdemu duchowi jest na plaster, bo na nikim nie robi wrażenia. Taki duch, co w środku dnia potrafi wystraszyć - to dopiero byłoby coś!! Odpowiedz Link
groha Re: Północ 06.03.10, 00:10 Zatkało mnie, ale nie wiem, z czego bardziej - z przerażenia, czy z zachwytu. Dzisiaj zawyłaś, jak Okrętka! Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Północ 06.03.10, 00:11 Łaaaaaa! <przeraża się odruchowo> Ach, cóż za straszny duch. <przeraża się dystyngowanie> Ojejej! Ojejej! On mnie zje! <przeraża się kwikliwie> Trzy razy może być? Odpowiedz Link
groha Re: Północ 06.03.10, 00:25 O, to trzecie przerażenie, miziowate, na pewno ducha zachwyci do białości. Każdego by zachwyciło Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Północ 06.03.10, 01:09 Uhuuuuuuuuuuu!!! Ja tam straszę tradycyjnie jak Bańbuła nożem. Duch się nie musi znać tak dokładnie na zegarku, nie? Albo zabradziażyć na niestrasznej imprze. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Północ 06.03.10, 11:09 Ach jaki piękny przestrach! O to duchowi chodziło. No i ten zabradziażony konkurencyjny duch Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Północ 07.03.10, 01:14 No patrz, Gropo, synchronicznie wrzasnęłyśmy filmowo I posnęło towarzycho, a ja nadal czarnoroboczyj, odwłok mam juz w kształcie drukowanego E... Odpowiedz Link
groha Re: Północ 08.03.10, 00:06 Dzisiaj nikt nie straszy, to chociaż pobojajmy się bez powoda: Włos nam na głowie dęba stojał, I każden z nas się strasznie bojał. Zęby szczękali, nogi drżeli, I tak się wszyscy wraz bojeli. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Północ 08.03.10, 14:01 A ja nadal optuję za wymyśleniem ducha straszącego (i strasznego) w biały dzionek, w samo połudeńko, w słoneczeńka promyczeńkach. Nooo? Gropo, Ty straszysz tylko nocą? Tak konwencjonalnie? Błłeee.. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Północ 08.03.10, 14:14 Tak, ja straszę o północy. Jak nie podoba ci się to, to załóż nowy wątek i strasz w południe. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Północ 08.03.10, 15:35 Papugo, uiór dzienny był za poprzedniego ustroju w pralniach Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Północ 08.03.10, 19:36 ewa9717 napisała: > Papugo, uiór dzienny był za poprzedniego ustroju w pralniach To prawda! Było takie cudo! Jakkolwiek to naprawdę ciekawe, że boimy się tylko nocą. A upiory dobrze o tym wiedzą i też tylko nocą przychodzą... nawet te dzienne Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Północ 08.03.10, 19:33 stara.gropa napisała: > Jak nie podoba ci się to, to załóż nowy > wątek i strasz w południe. Uuuu, zdenerwowaliśmy się czy jak? I zdanie jakieś takie oschłe, i "ci" z małej litery, uuuu..... Phi. Odpowiedz Link
kizuk Re: Północ 08.03.10, 20:01 Dzień dobry,jestem nowa.Od miesięcy się zbieram,żeby do Was dołączyć,ale trochę się krępowałam,bo Wy takie światowe i zaprzyjaźnione grono jesteście,a ja niekoniecznie światowa a na przyjazne przyjęcie tylko skrycie liczę.Ale wreszcie nie strzymałam,bo mam bardzo poważny problem z duchami:jak to jest przy zmianie czasu,czy duchy też się przestawiają na czas letni? Sprawa jest poważna,za parę tygodni zmiana czasu i co? O której Gropo będziesz giezło przyoblekać?A co będzie,jak który duch się zagapi i przegapi i przebaczmibrunhildo rozlegnie się o pierwszej w nocy? Byłabym wdzięczna za wyjaśnienie. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Północ 08.03.10, 20:09 W XXI wieku duchy posługują się zegarkami i to elektronicznymi, ewntualnie tym co jest na ekranie komputera, działają według aktualnego czasu, od 28 marca według czasu letniego. P.S. Z tym światowym gronem, to od razu zaplusowałaś sobie Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Północ 08.03.10, 20:31 Witaj Kizuku. Ja ci wyjasnie jak to dzisiejsze duchy sa zupelnie sfiksowane na temat Rolexow. No wiec duchy maja po kilka na kazdej lapie i tak lataja jak swiety Mikolaj aby zdazyc na dwunaste w roznych strefach czasowych. Ulataja sie jak glupie....bo co innego maja do roboty? W koncu to pokuta jest to straszenie, nie? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Północ 08.03.10, 20:38 A duszyce tp wprost przepadają za cackami z tego miejsca, w którym niejaka Hepburn A. jadla śniadanie. Cześć, nówka, my tu nie syćka swiatowe, som i z prowincyjej. Odpowiedz Link
kizuk Re: Północ 08.03.10, 23:39 Dzięki za wyczerpujące wyjaśnienia w temacie duchów.Ale bunt się we mnie ulągł:rozumiem,duch też człowiek i swoje prawa posiada,ale żeby zaraz roleksy i tifany?Na pokucie się przecie jest,nie? I jako podatnik sie pytam:kto za to płaci? Może przez te duszne fanaberie z dziurami budżetowymi nie możemy sobie poradzić? Odpowiedz Link
violja1 Re: Północ 09.03.10, 00:19 Że za klasykiem powtórzę, pan płaci, pani płaci, społeczeństwo płaci .... no chyba, że w czynie społecznym straszenie .. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Północ 08.03.10, 20:44 E tam pokuta, straszenie to jedyna rozrywka w życiu ducha. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Północ 08.03.10, 20:58 Kizuku, witaj, pisz, możesz też założyć podsekscję na przykład "straszacych za pięć dwunasta", albo "wyjących w za długim gieźle". Fajne wejście masz, dusza mi podpowiada, że będziesz się i nas dobrze czuć. A skądześ ty? Proszę się odmeldowac do wątku "Skąd jesteśmy. Reaktywacja", szefowa grzecznie prosi. Odpowiedz Link
kizuk Re: Północ 08.03.10, 21:37 Tak jest,szefowo,obowiązek zameldowania na stałe znam,podporządkuję się niewątpliwie.W kwestii straszenia też,jako,że warunki fizyczne posiadam,ale myślę,że raczej przykrótkie giezło będzie bardziej podchodzące,gwarantuję,że na ten widok nawet najstarsze duchy zaczną z wyciem strasznym uciekać do innych stref czasowych. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Północ 09.03.10, 00:00 Uuuuu! I żadna pokuta, w czynie społecznym straszę. Odpowiedz Link
doratos Re: Północ 09.03.10, 00:33 O to to ja takowe warunki do straszenia w krótkim gieźle też w nadmiarze posiadam I gdybym tak nie daj Boże jak to niebożę wyszła z łoża mego na widok sąsiada mego który stary kawaler jest ooo to jak nic pikawa by mu siadnęła! W nocy to jeszcze pół bidy ciemno jest,trza na macanego iść to i tam by mu nic nie siadło,a jakby Bozia dała to i wręćz przeciwnie, ale w biały dzień,oj to chłopina nie miał by szans gdybym mu się ukazała w kusej koszulinie Na razie niech se żyje,nie wadzi mi!! Odpowiedz Link
kizuk Re: Północ 09.03.10, 11:17 Eeetam,pewnie mu ruska pabieda wysiadła,a na roleksa go nie stać.Musi ze starego portfela emerytem jest,dorabia sobie straszeniem i biedaczek się do roboty spóźnił.Lubię go,fajny. Odpowiedz Link
violja1 Re: Północ 09.03.10, 14:24 Ale on taki raczej południowy a nie północny duszek, za bardzo mu się gęba śmieje. Gdzie tu strach i trwoga pomroczna? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Północ 09.03.10, 14:32 Bo to na zyczenie Papugi upiór dzienny się uaktywnił. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Północ 09.03.10, 15:30 ewa9717 napisała: > Bo to na zyczenie Papugi upiór dzienny się uaktywnił. Ha! Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Północ 09.03.10, 22:10 Ii tam, a może nie żaden upiór dzienny, tylko pospolita południca? Też, jakby się uprać... pardon, uprzeć, rodzaj upiora. Odpowiedz Link
balamuk Re: Północ 09.03.10, 22:38 Wyjatkowo piekny! A co do poludnic, to straszne zolzy sa: www.izomag.friko.pl/ Juz lepsze latawice. Odpowiedz Link
balamuk Re: Północ 09.03.10, 22:49 No masz, post mi zezarlo. Chcialam pochwalic charta ducha i zwrocic uwage na zolzowatosc poludnic: www.izomag.friko.pl/ Z powazaniem, polnoc mam za 12 minut Odpowiedz Link
migos Re: Północ 09.03.10, 23:46 ooo wypraszam sobie. W sali (im.) Borowego IA UW NIE STRASZYŁO. za to niemożebnie NUDZIŁO... Odpowiedz Link
groha Re: Północ 10.03.10, 00:30 Duch północny nam się rozwiał, choroba ciężka. Kto przestraszył ducha, się pytam? Odpowiedz Link
gabrielle Re: Północ 10.03.10, 23:35 Nic nie mówię, błąkam się niczym duch biały, zmęczony, zdechły i znękany. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Północ 10.03.10, 23:51 Znaczy pokutny. Tu znakomita większość duchów straszy bezinteresownie, ewentualnie w celach (!) rozrywkowych. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Północ 10.03.10, 23:53 gabrielle napisała: > Nic nie mówię, błąkam się niczym duch biały, zmęczony, zdechły i znękany. Gaba,dlaczego??? Wszak już po Twoich trudach!? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Północ 11.03.10, 00:08 AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!! przez te falstarty się spóxniłam! Odpowiedz Link
groha Re: Północ 11.03.10, 00:21 ewa9717 napisała: > AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ...n do wojska był przynależniony, cztery! AUUUUUUUUUna za nim płakaaaa... Nic, nic, tak sobie straszę śpiewająco. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Północ 13.03.10, 00:03 etam, tak to amerykanski Mikolaj robi. to ja pozyrafie, o : Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Północ 13.03.10, 00:08 Amerykaniec to robi z akcentem na h, a ja z akcentem na ooooooooooo. Odpowiedz Link
groha Re: Północ 13.03.10, 00:19 Nie bój się dziecko, to duch jest matuli, co najpierw postraszy, potem przytuli Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Północ 14.03.10, 00:00 Dziś tylko krótkie uuuuuuuuuuuuu, bo lecę straszyć gdzie indziej. Odpowiedz Link
eulalija Re: Północ 14.03.10, 00:02 Ty widzisz Gropo, Stara Gropo, że w tej samej minucie, my, dwie, razem, wespół w zespół ... hmmm, co o tym sądzisz? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Północ 14.03.10, 09:21 Kociu, to był okrzyk nieadekwatny!!!! Proponuję: miauuuuuuuu! Albo wersja grożnie bojowa: mrrrauuuuuuu!! Odpowiedz Link
eulalija Re: Północ 15.03.10, 00:00 Zaszeleszczę szeleszczącym śniegiem ... szszszszszsz... Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Północ 17.03.10, 00:00 Jużem w gieźle nocnem, ale jako duch wesoły huknę zdrowo i pohołbcę: u ha! Łodyrydy, łodyrydy, łodyrydy, u ha! Odpowiedz Link
groha Re: Północ 17.03.10, 00:15 Czyżby to duch łowiczanki jednej o imieniu Dana, która lubi tańczyć od samego rana? Łoj, zdrowe ma dziewcę nogi i łocy, skoro hołubcy i o północy Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Północ 17.03.10, 00:24 To jesce raz hołubca walne, bo jutro z rańca akwaidalne. Rozrywki. By, by... Hiacynta Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Północ 19.03.10, 18:46 <szczekanie zebami> Llleczcz czczemmuzz to duchu Zazywasz dzis ruchu? </szczekanie zebami> Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Północ 20.03.10, 00:00 Wiiiiiitaaam duszyczkiiiiiiii, uuuuuuuuuaaaaaaaaa. Odpowiedz Link
groha Re: Północ 20.03.10, 00:16 Ho ho, duch punktualności! Zegarek według ducha Starej Gropy można nastawiać. Gdyby człowiekowi ręce ze strachu się nie trzęsły, rzecz jasna. A Wołoduch, to pewnie szczękał zamiast południowego hejnału z wieży Mariackiej, ale trzeba wziąć po uwagę odległość jednak. Zanim do nas doleciało przez ocean i pół Europy, to się trochę spóźniło, normalka. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Północ 20.03.10, 08:03 Oj, a ja się nawet przestraszyć nie zdążyłam, bo po wczorajszym szoku tlenowym w sekundę odcięło mnie od prądu i trzymało w letargu do teraz! Odpowiedz Link
gastonlemiel Re: Północ 21.03.10, 00:27 ales idealnie wycyrklowala z tym zawolaniem) no to zawyje ci do wtoru; uuuuuuuuuuuuuuuuuuu... Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: Północ 21.03.10, 01:14 Ha, rączki do góry, bo przerobimy na paszteciki Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Północ 23.03.10, 00:03 Straszę, ale bez przekonania, bo jak straszyć na pustkowiu...u...u... Odpowiedz Link
felis2 Re: Północ 23.03.10, 00:21 buuuu.... to nie straszenie tylko buczenie, bo mi się jakoś północ przegapiła Odpowiedz Link
balamuk Re: Północ 02.04.10, 23:33 Miedzy polnocami jestem, tez sobie zawyje: uhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Odpowiedz Link
minerwamcg Propozycja 23.03.10, 22:34 Gropo, a może w lecie nazwiesz ten wątek "Wakacje z duchami"? Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Propozycja 23.03.10, 22:40 Zrobimy wtedy nowy wątek, póki co trzeba wymyśleć coś na wiosnę. Wiosenny upiór północny? Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Propozycja 23.03.10, 23:21 Północ,nie północ,wsio rawno,idę do łóżka poczytać. Uuuuuaaaaa,wystraszyliście się? Nie? To dobrze! To było tylko ziewanie. Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: Północ 24.03.10, 00:18 buuuuuuu, to ja idę topielca poudawać w wannie i spać w pomarańczowe pielesze buhahaha Odpowiedz Link
konopika Re: Północ 25.03.10, 22:01 Udaję się na spoczynek, dobrej nocy życzę wszystkim. Odpowiedz Link
groha Re: Północ 25.03.10, 22:07 O rety, już myślałam, że mi się wszystkie zegarki tak skandalicznie spóźniają, a to Konopika straszy o tak dziwnej godzinie, że aż strach Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Północ 25.03.10, 23:34 Uuuuuuuiiiiiiiii! Tylko tak z cicha podwywam, bo północ dopiero za pół g. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Północ 26.03.10, 01:13 Aleście się wstrzeliły. Nieco spóźnione - uuuuu! Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Północ 27.03.10, 00:00 Dzisiaj, pod wpływem wiersza Antona straszę w nastroju onirycznym i lirycznym: auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Odpowiedz Link
groha Re: Północ 27.03.10, 00:18 Tylko nie mów, że będzie Cię tulił do snu miłości płatny morderca, tylko nie mów! Boże, chyba dzisiaj nie zasnę... Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Północ 27.03.10, 00:42 Ach, jej! Tyle się działo, a mnie szok tlenowy odciął od prądu!!!! Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!! - zawyłam z rozpaczy, że brzusiowa muza liryczna przemówiła do mnie z opóźnieniem.... Odpowiedz Link
eulalija Re: Północ 28.03.10, 00:42 Karygodnie się spóźniłam. Gastrologicznie zawyję bleeeeeeeeeeeee. Jeszcze jedna NO-SPA dzisiaj ... Odpowiedz Link
gabrielle Re: Północ 28.03.10, 00:49 Buuuuu! Nocą, gdy serca komory łomocą, ty opartą o dłoń skroń chwyć w drugą dłoń. Nie wiem, co mnie naszło. Siedzę i tworzę twórczość walcząc z jedną radą: ZAORAĆ WSZYSTKO JAK LECI I POSADZIĆ BORÓWKI! Kto mnie wygoni spać? Odpowiedz Link
eulalija Re: Północ 28.03.10, 00:52 Zaorać tak, oczywiście, ale dlaczego borówki? Ewentualnie czy tylko borówki? Bo ja bym chciała jeszcze czereśnie, truskawki i rzodkiewki. I ogórki, najlepiej kiszone z gruntu ale mogą być do kiszenia Odpowiedz Link
gabrielle Re: Północ 28.03.10, 14:37 A dlatego borówki, że ja uwielbiam borówki. Dokładnie to borówki amerykańskie. Zjem każdą ilość. Odpowiedz Link
kizuk Re: Północ 28.03.10, 19:34 Mogą być jeszcze jagody kamczackie.W smaku takie same,ale dużo mniej wymagające w uprawie(wiadomo,z Kamczatki). Odpowiedz Link
eulalija Re: Północ 28.03.10, 23:30 Dziś muszę zaduszyć przed czasem. Wycie będzie w nucie bolesnej: ałaaaaaaaa Skakanie po drabince, żabek upinanie, kilka godzin przy desce z żelazkiem w towarzystwie, to nie jest to co tygryski, przepraszam, jakie tygryski, lwice, lubią najbardziej. Ałaaaaaaaaa! Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: Północ 29.03.10, 00:35 UUUUUUUUUUUUUU!!!! Eulalijo trzymaj się! Ja również boleśnie zawyję, tylko bardziej z żalu UUUUU! lubię muzykę, myślę, że chyba dlatego, że tak mało jest moralna. (Hermann Hesse) Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Północ 30.03.10, 00:00 Czy duchowyjce mogą być śpiące? No to jestem, a jeszcze spać nie mogę! No to se wyjnoziewnę: uuuuaaaaaaaa!!!!! Odpowiedz Link
groha Re: Północ 30.03.10, 00:14 Nie wiem, czy mogą być śpiące, ale apatyczne bywają na pewno. Wtedy nawet wyć im się nie chce, tylko z rezygnacją i całkowicie bezszmerowo machają kończyną górną, o tak, mniej więcej: ... Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Północ 30.03.10, 08:30 Hm, apatia po bliskim spotkaniu z mlodym straż(sz)akiem? Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Północ 01.04.10, 00:09 Uhaha,tu żywotny(nad podziw!)duch dzisiejszej nocy,czyli ja! Uhaha,a komu tam się chce spać! Mnie nie! Uhaha!!! Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Północ 01.04.10, 17:51 Tylko nie licz na stałą zmianę,bo choć o północy jestem w trakcie dnia,jakkolwiek to brzmi,to jednak nie zawsze przy laptoku. Ta pora,to dobra pora na czytanie,rzecz jasna w łóżku! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Północ 01.04.10, 17:55 Ja mam mniej wiecej tak samo, ale wierny laptok waruje w sypialni Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Północ 02.04.10, 00:00 Dziś duch straszy łagodnie, właściwie to nie straszy wcale Aaaaaaa, kotki dwa, szarobure obydwa. Dobranoc państwu. Wasz duch. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Północ 02.04.10, 00:03 Stoi na stacji koleja... para buch i tiiidiit pojechali.. Odpowiedz Link
gabrielle Re: Północ 02.04.10, 01:19 Ktoś mi powie, dlaczego ja jeszcze nie śpię? Ale już idę. Mam wolne od dziś do 12 kwietnia. Uroki życia studenckiego Odpowiedz Link
eulalija Re: Północ 03.04.10, 00:00 Wiosennym prysznicem północnym sobie szelszczę, psica wykąpana nadwornie, oszczędność na wodzie Odpowiedz Link