2szarozielone 10.10.08, 21:31 i jutro cały dzień, i pojutrze, i wieczory, i noce - cieszycie się, dzieci, z weekendu z ciocią Szarozieloną? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2szarozielone Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 10.10.08, 21:31 Tfu, nie to forum, wyrzućcie to! :) a w ogóle pozdrawiam, bo Was czytam namiętnie :)))))) Odpowiedz Link
verdana Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 10.10.08, 21:39 Alez posiedź z nami, chcemy do Cioci! Odpowiedz Link
ready4freddy Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 10.10.08, 21:45 do Cioci, do Cioci!!! :) niech opowie bajke, w ktorej bedzie garniec zlotych monet. mam kupca na ten deficytowy towar. albo o dobrej wrozce, czy cos... bo za oknem doom & gloom, ze tak powiem. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 10.10.08, 21:45 eeee, ja jeszcze (chyba?) tak naprawdę nie jestem ciocią niczyją. Tylko doła łapię, że mam smutny, chory, zapracowany weekend :( I sobie radosną głupawką dodaję animuszu. Odpowiedz Link
ready4freddy Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 10.10.08, 21:50 moim zdaniem to doskonaly pomysl na dodanie sobie animuszu :) uszka do gory! :) Odpowiedz Link
senseeko Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 10.10.08, 21:52 Animuszu... anim-uszu... Bingo! Już wiem skąd się wzięło "uszy do góry"! Zatem Szarozielona zanimuj (z-animuj) swoje uszy i rozśmiej swe szarozielone oczęta :) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 10.10.08, 22:04 żeby było śmieszniej, to oczy mam szaroniebieskie, tylko nick mam głupi :) nad uszami popracuję trochę :) Odpowiedz Link
the_dzidka Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 10.10.08, 22:13 Taka pomyłka to nie może być przypadek. MUSIAŁAŚ do nas trafić i MUSISZ tu pozostać! Odpowiedz Link
2szarozielone Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 10.10.08, 22:22 Ale ja duchem pozostaję od dawna :) Lubię Musierowicz od dzieciństwa, forum podczytuję regulanie, tylko się nie śmiałam ujawnić. To znaczy kiedyś się chyba ujawniłam na chwilę, ale mnie okoliczności życiowe - że tak powiem - wymiotły... I jeszcze jestem z Torunia, a od ponad roku w Poznaniu mieszkam, więc nawet miasta jak najbardziej słuszne, prawda? Ale wejście smoka zrobiłam takie, że aż mi glupio :) Odpowiedz Link
limotini Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 10.10.08, 22:28 Bardzo dobre wejście zrobiłaś! Przeczytałam dwa pierwsze posty i musiałam się serdecznie roześmiac. I jakoś mi się tak wesoło na duszy zrobiło. Witamy serdezcznie! I zapraszamy do czynnego udziału i Ciebie, i wszystkie inne osoby "tylko podczytujące". Odpowiedz Link
teano_laura Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 10.10.08, 22:34 2szarozielone napisała: > > I jeszcze jestem z Torunia, a od ponad roku w Poznaniu mieszkam, więc nawet > miasta jak najbardziej słuszne, prawda? O! To tak jak ja :) (no prawie, bo ja w Poznaniu trochę dłużej) W każdym razie Roosevelta i Jeżyce już zwiedziłam. I uliczkę, na której mieszkała ta biedna myszka, co to ją Alma Pyziak tak poniewierała zdeptałam wielokrotnie spacerując z psem. Znasz? > > Ale wejście smoka zrobiłam takie, że aż mi glupio :) Wejście Smoka to był mój ulubiony film z dzieciństwa. A Twoje wejście było takie, ze od razu mi uśmiech na pysk... nie nie padł, wyszczerzył się ;) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 10.10.08, 23:11 A ja nie pamiętam jaka to była uliczka :( Możliwe, że jak czytałam, to skojarzyłam, ale teraz to nie przywołam. Ja najbardziej się przy TiR uśmiechnęłam przy opisie antykwariatu, bo go dobrze znałam i lubiłam od dawna :) Odpowiedz Link
teano_laura Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 10.10.08, 23:14 Też tam bywałam swego czasu. Jest jeszcze ten antykwariat? Odpowiedz Link
teano_laura Aha... 10.10.08, 23:16 Aha.. uliczka to albo była Kasprowicza albo Wyspiańskiego. Tylko srebrnego świerka nie kojarzę, ale to raczej dlatego, że tam niejeden zdaje się rośnie ;) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Aha... 10.10.08, 23:18 Aaaaaa, to znam na milion dwieście procent, tam moja przyjaciółka mieszka w pobliżu :) I też się z jej psem szlajałyśmy po okolicy :) Odpowiedz Link
anutek115 Re: Aha... 11.10.08, 09:02 No cholaera jasna psiakrew, ja się tu ucieszyłam, że się dwie forumowe torunianki ujawniły, i że bedzie sobie mozna spotkanie podsekcji zrobić, a wy obie w Poznaniu!!!!! Ja nie chcę tu być sama jedna z Torunia!!! Odwiedzacie czasem rodzinny (?) gród? PS. Antykwariat z Podmurnej przeniesiony został na Łazienną, klimatu mniej, książki takie same fajne. Odpowiedz Link
teano_laura Re: Aha... 11.10.08, 10:21 anutek115 napisała: > No cholaera jasna psiakrew, ja się tu ucieszyłam, że się dwie forumowe > torunianki ujawniły, i że bedzie sobie mozna spotkanie podsekcji zrobić, a wy > obie w Poznaniu!!!!! Ja nie chcę tu być sama jedna z Torunia!!! Odwiedzacie > czasem rodzinny (?) gród? Rodzinny, rodzinny. Bez znaku zapytania ;))) Ja byłam w ostatni weekend, ale jak po ogień. Coraz trudniej się wyrwać :( Mam zamiar przyjechać na ferie, ale hmm... dobre chęci to, jak wiadomo, najtańszy materiał piekielnego przedsiębiorstwa budowy dróg. Szarozielone - to Ty z Bydgoskiego Przedmieścia? Może się znamy z widzenia? Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Aha... 11.10.08, 11:13 Z Bydgoskiego prawie od zawsze :) Może i się znamy - jak chcesz, to mi wyślij fotkę na maila, odpowiem :) A w Toruniu bywam dość często, w weekendy co 2-3 tygodnie. Teraz za tydzień będę świętować urodziny Od Nowy... Odpowiedz Link
ready4freddy Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 10.10.08, 23:15 2szarozielone napisała: > Ale wejście smoka zrobiłam takie, że aż mi glupio :) to prawda! ostatni raz widzialem cos takiego w kinie. mianowicie Dwie Twarze i Riddler zrobili gatecrashing na jakiejs imprezie dobroczynnej, a Batman spadl w sam srodek przez szklany sufit (chodzi oczywiscie o moj ulubiony Batman Forever). grunt to dobry poczatek! :) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 10.10.08, 23:20 no to ja prawie tak samo zrobiłam, rzeczywiście. Teraz powinnam z kamienną twarzą otrzepać się, wstać i ładnie się przywitać, ale jakoś nie mogę :)))) Odpowiedz Link
meduza7 Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 11.10.08, 12:14 2szarozielone napisała: Teraz powinnam z kamienną > twarzą otrzepać się, wstać i ładnie się przywitać, ale jakoś nie mogę :)))) I powiedzieć "My name is Zielone. Szarozielone". Odpowiedz Link
slotna Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 10.10.08, 22:27 Haaaaaaa! wiedzialam! wiedzialam, ze sie pomyslilas :DDD Taka madra jestem. (Ja podczytuje TAMTO forum z kolei, a tu cie nie widzialam, wiec zaraz poczulam, ze cos nie halo :)). No. To bajke dawaj, co by zadoscuczynic nam za szoki:) -- Rzeczy, które próbują wyglądać jak rzeczy, częściej wyglądają bardziej jak rzeczy, niż same rzeczy. Odpowiedz Link
kebbe Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 10.10.08, 22:43 Oj slotniutka... dajcie ciotce spokój, niech se siedzi :) no chodź, chodź,ja też z robotą siedzę w weekend :) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 10.10.08, 23:10 Heheheh, trzeba jednak uważać, co i gdzie się pisze ;) Odpowiedz Link
sowca Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 11.10.08, 00:27 No wejście miałaś unikatowe, w absolutnie wyjątkowym stylu ;) to nie może być przypadek, to kaprys Losu Cię tu sprowadził! Witam na forum i dołączam się do próśb o bajeczkę ! Odpowiedz Link
ginestra Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 12.10.08, 00:34 Witaj! Ja też Cię znam z drugiego forum, które z kolei ja podczytuję, a na nim nie piszę. :) A wejście smoka sympatyczne ;) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 12.10.08, 01:47 W imieniu swoim i Szarozielonej zapraszamy czasem na nasze Forum 69: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=64121 Jest całkiem sympatycznie. A ja się cieszę, bo raz to nie ja numer odkręciłam :) Bo my z Szarozieloną nie tylko na forum razem gawędzimy, ale też drinkujemy razem. Ja też w Poznaniu rezyduję, choć nie stąd. A ile razy na uczelnię idę koło domu z wieżyczką przechodząc, przypomina mi się jak Bobcio bawił się w Nerona :) Odpowiedz Link