Dodaj do ulubionych

a ja dziś w nocy siedzę w necie

10.10.08, 21:31
i jutro cały dzień, i pojutrze, i wieczory, i noce - cieszycie się, dzieci, z
weekendu z ciocią Szarozieloną?
Obserwuj wątek
    • 2szarozielone Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 10.10.08, 21:31
      Tfu, nie to forum, wyrzućcie to! :) a w ogóle pozdrawiam, bo Was czytam
      namiętnie :))))))
      • verdana Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 10.10.08, 21:39
        Alez posiedź z nami, chcemy do Cioci!
        • ready4freddy Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 10.10.08, 21:45
          do Cioci, do Cioci!!! :)

niech opowie bajke, w ktorej bedzie garniec zlotych monet. mam kupca na ten
          deficytowy towar. albo o dobrej wrozce, czy cos... bo za oknem doom & gloom, ze
          tak powiem.
        • 2szarozielone Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 10.10.08, 21:45
          eeee, ja jeszcze (chyba?) tak naprawdę nie jestem ciocią niczyją. Tylko doła
          łapię, że mam smutny, chory, zapracowany weekend :( I sobie radosną głupawką
          dodaję animuszu.
          • ready4freddy Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 10.10.08, 21:50
            moim zdaniem to doskonaly pomysl na dodanie sobie animuszu :) uszka do gory! :)
            • senseeko Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 10.10.08, 21:52
              Animuszu... anim-uszu... Bingo! Już wiem skąd się wzięło "uszy do góry"!
              Zatem Szarozielona zanimuj (z-animuj) swoje uszy i rozśmiej swe szarozielone
              oczęta :)
              • 2szarozielone Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 10.10.08, 22:04
                żeby było śmieszniej, to oczy mam szaroniebieskie, tylko nick mam głupi :)

nad uszami popracuję trochę :)
                • the_dzidka Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 10.10.08, 22:13
                  Taka pomyłka to nie może być przypadek. MUSIAŁAŚ do nas trafić i
                  MUSISZ tu pozostać!
                  • 2szarozielone Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 10.10.08, 22:22
                    Ale ja duchem pozostaję od dawna :) Lubię Musierowicz od dzieciństwa, forum
                    podczytuję regulanie, tylko się nie śmiałam ujawnić. To znaczy kiedyś się chyba
                    ujawniłam na chwilę, ale mnie okoliczności życiowe - że tak powiem - wymiotły...

I jeszcze jestem z Torunia, a od ponad roku w Poznaniu mieszkam, więc nawet
                    miasta jak najbardziej słuszne, prawda?

Ale wejście smoka zrobiłam takie, że aż mi glupio :)
                    • limotini Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 10.10.08, 22:28
                      Bardzo dobre wejście zrobiłaś! Przeczytałam dwa pierwsze posty i
                      musiałam się serdecznie roześmiac. I jakoś mi się tak wesoło na duszy
                      zrobiło.

Witamy serdezcznie! I zapraszamy do czynnego udziału i Ciebie, i
                      wszystkie inne osoby "tylko podczytujące".

• teano_laura Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 10.10.08, 22:34
                      2szarozielone napisała:

>
                      > I jeszcze jestem z Torunia, a od ponad roku w Poznaniu mieszkam, więc nawet
                      > miasta jak najbardziej słuszne, prawda?

O! To tak jak ja :) (no prawie, bo ja w Poznaniu trochę dłużej)
                      W każdym razie Roosevelta i Jeżyce już zwiedziłam. I uliczkę, na której mieszkała ta biedna myszka, co to ją Alma Pyziak tak poniewierała zdeptałam wielokrotnie spacerując z psem. Znasz?
                      >
                      > Ale wejście smoka zrobiłam takie, że aż mi glupio :)

Wejście Smoka to był mój ulubiony film z dzieciństwa. A Twoje wejście było takie, ze od razu mi uśmiech na pysk... nie nie padł, wyszczerzył się ;)
                      • 2szarozielone Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 10.10.08, 23:11
                        A ja nie pamiętam jaka to była uliczka :( Możliwe, że jak czytałam, to
                        skojarzyłam, ale teraz to nie przywołam. Ja najbardziej się przy TiR
                        uśmiechnęłam przy opisie antykwariatu, bo go dobrze znałam i lubiłam od dawna :)
                        • teano_laura Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 10.10.08, 23:14
                          Też tam bywałam swego czasu. Jest jeszcze ten antykwariat?
                        • teano_laura Aha... 10.10.08, 23:16
                          Aha.. uliczka to albo była Kasprowicza albo Wyspiańskiego. Tylko srebrnego
                          świerka nie kojarzę, ale to raczej dlatego, że tam niejeden zdaje się rośnie ;)
                          • 2szarozielone Re: Aha... 10.10.08, 23:18
                            Aaaaaa, to znam na milion dwieście procent, tam moja przyjaciółka mieszka w
                            pobliżu :) I też się z jej psem szlajałyśmy po okolicy :)
                            • anutek115 Re: Aha... 11.10.08, 09:02
                              No cholaera jasna psiakrew, ja się tu ucieszyłam, że się dwie forumowe
                              torunianki ujawniły, i że bedzie sobie mozna spotkanie podsekcji zrobić, a wy
                              obie w Poznaniu!!!!! Ja nie chcę tu być sama jedna z Torunia!!! Odwiedzacie
                              czasem rodzinny (?) gród?
                              PS. Antykwariat z Podmurnej przeniesiony został na Łazienną, klimatu mniej,
                              książki takie same fajne.
                              • teano_laura Re: Aha... 11.10.08, 10:21
                                anutek115 napisała:

> No cholaera jasna psiakrew, ja się tu ucieszyłam, że się dwie forumowe
                                > torunianki ujawniły, i że bedzie sobie mozna spotkanie podsekcji zrobić, a wy
                                > obie w Poznaniu!!!!! Ja nie chcę tu być sama jedna z Torunia!!! Odwiedzacie
                                > czasem rodzinny (?) gród?

Rodzinny, rodzinny. Bez znaku zapytania ;)))
                                Ja byłam w ostatni weekend, ale jak po ogień. Coraz trudniej się wyrwać :(
                                Mam zamiar przyjechać na ferie, ale hmm... dobre chęci to, jak wiadomo, najtańszy materiał piekielnego przedsiębiorstwa budowy dróg.

Szarozielone - to Ty z Bydgoskiego Przedmieścia? Może się znamy z widzenia?
                                • 2szarozielone Re: Aha... 11.10.08, 11:13
                                  Z Bydgoskiego prawie od zawsze :) Może i się znamy - jak chcesz, to mi wyślij
                                  fotkę na maila, odpowiem :)

A w Toruniu bywam dość często, w weekendy co 2-3 tygodnie. Teraz za tydzień będę
                                  świętować urodziny Od Nowy...
                    • ready4freddy Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 10.10.08, 23:15
                      2szarozielone napisała:

> Ale wejście smoka zrobiłam takie, że aż mi glupio :)

to prawda! ostatni raz widzialem cos takiego w kinie. mianowicie Dwie Twarze i
                      Riddler zrobili gatecrashing na jakiejs imprezie dobroczynnej, a Batman spadl w
                      sam srodek przez szklany sufit (chodzi oczywiscie o moj ulubiony Batman Forever).
                      grunt to dobry poczatek! :)
                      • 2szarozielone Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 10.10.08, 23:20
                        no to ja prawie tak samo zrobiłam, rzeczywiście. Teraz powinnam z kamienną
                        twarzą otrzepać się, wstać i ładnie się przywitać, ale jakoś nie mogę :))))
                        • meduza7 Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 11.10.08, 12:14
                          2szarozielone napisała:

Teraz powinnam z kamienną
                          > twarzą otrzepać się, wstać i ładnie się przywitać, ale jakoś nie mogę :))))

I powiedzieć "My name is Zielone. Szarozielone".
    • slotna Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 10.10.08, 22:27
      Haaaaaaa! wiedzialam! wiedzialam, ze sie pomyslilas :DDD Taka madra jestem. (Ja podczytuje TAMTO forum z kolei, a tu cie nie widzialam, wiec zaraz poczulam, ze cos nie halo :)).
      No. To bajke dawaj, co by zadoscuczynic nam za szoki:)

--
      Rzeczy, które próbują wyglądać jak rzeczy, częściej wyglądają bardziej jak rzeczy, niż same rzeczy.
      • kebbe Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 10.10.08, 22:43
        Oj slotniutka... dajcie ciotce spokój, niech se siedzi :) no chodź, chodź,ja też
        z robotą siedzę w weekend :)
      • 2szarozielone Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 10.10.08, 23:10
        Heheheh, trzeba jednak uważać, co i gdzie się pisze ;)
        • sowca Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 11.10.08, 00:27
          No wejście miałaś unikatowe, w absolutnie wyjątkowym stylu ;) to nie
          może być przypadek, to kaprys Losu Cię tu sprowadził! Witam na forum
          i dołączam się do próśb o bajeczkę !
          • 2szarozielone Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 11.10.08, 00:31
            To ja moze jutro :)
    • tygrys2112 Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 11.10.08, 11:06
      Witaj! :)
      • ginestra Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 12.10.08, 00:34
        Witaj!
        Ja też Cię znam z drugiego forum, które z kolei ja podczytuję, a na nim nie
        piszę. :)

A wejście smoka sympatyczne ;)
        • liisa.valo Re: a ja dziś w nocy siedzę w necie 12.10.08, 01:47
          W imieniu swoim i Szarozielonej zapraszamy czasem na nasze Forum 69:
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=64121
          Jest całkiem sympatycznie.

A ja się cieszę, bo raz to nie ja numer odkręciłam :)
          Bo my z Szarozieloną nie tylko na forum razem gawędzimy, ale też drinkujemy
          razem. Ja też w Poznaniu rezyduję, choć nie stąd. A ile razy na uczelnię idę
          koło domu z wieżyczką przechodząc, przypomina mi się jak Bobcio bawił się w
          Nerona :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka