croyance 16.04.09, 11:45 Jakis osobnik o nicku 4freddy pisze bzdety na emamie, przez chwile dalam sie nabrac, ze to Ty, ale potem otrzezwialam. Ostrzegam, najwidoczniej masz fana czy cos ..? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
croyance Re: Freddy (OT) 16.04.09, 14:03 Aaaa, rozumiem, ze niby ja na tej emamie? Nie, nie, nie, ja po prostu nalogowo na wszystkich forach, a tam jest najwiekszy ruch. Odpowiedz Link
dakota77 Re: Freddy (OT) 16.04.09, 14:12 No ale w dokladnie takiej pisowni? To przeciez nie jak nasz Freddy:) Odpowiedz Link
croyance Re: Freddy (OT) 16.04.09, 15:22 Dokladnie w takiej - wiem, ze nasz ma jeszcze 'ready' z przodu, ale i tak to jest mylace. Ja tam nie patrze dokladnie na nicki, i jakby na przyklad zaczela mi odpisywac 'dakota76', to bym w zyciu nie zauwazyla, ze to nie Ty. Odpowiedz Link
szprota Re: Freddy (OT) 16.04.09, 19:04 Dlatego ja sobie zazieleniam osoby, z którymi często piszę, coby mi jakaś podszywka nie nabruździła. Odpowiedz Link
meduza7 Re: Freddy (OT) 16.04.09, 23:16 A mój małż kiedyś zrobił mi awanturę, że się udzielam na jakimś forum erotycznym, po czym okazało się, że to nie była meduza7, tylko meduza4. Pytanie: co ON robił na forum erotycznym??? Odpowiedz Link
jhbsk Re: Freddy (OT) 17.04.09, 14:04 Z tym zazielenianiem to świetny pomysł. Niniejszym przystąpiłam do zazieleniania. Odpowiedz Link
lezbobimbo Re: Freddy (OT) 18.04.09, 23:25 Ja bym zauwazyla, bo by mi sie cos graficznie nie zgadzalo. 77 to dwa dzioby, a 76 ma na koncu slimaka. Zaraz bym usilowala sie uwazniej wczytac. Dzieki niejakiej pamieci wzrokowej nie musze zazieleniac :) Odpowiedz Link
filifionka-listopadowa Re: Freddy (OT) errata 17.04.09, 00:12 *zazieleniam? to znaczy? Odpowiedz Link
dakota77 Re: Freddy (OT) errata 17.04.09, 07:36 Po prawej stronie forum masz swojeo nicka, napis ustawienia i wyloguj sie. Wchodzisz w ustawienia, znajdujesz zakladke przyjaciele i wpisujewsz nicki ktore chcesz do takowych dodac. Potem beda ci sie wyswietlac na zielono:) Odpowiedz Link
ready4freddy Re: Freddy (OT) 17.04.09, 10:01 dzieki :) nigdy nie bylem na emamie, ze zrozumialych wzgledow (nie moge byc e-mama, a i e-tata takoz nie jestem :) ewentualnie moglbym sie zapisac do towarzystwa swiadomego wujostwa, moze byc w wersji "e" :) Odpowiedz Link
croyance Re: Freddy (OT) 17.04.09, 10:44 Ale ja sie nabralam, bo osobnik-uzurpator zaczal wypowiedz od tego, ze widzial rozne obrzedy weselne w roznych krajach - nawet nie wiem, czy nie we Wloszech - zauwazylam, ze cos jest nie tak, gdy zaczal wyrazac sie nieuprzejmie na temat wychodzacych za maz starszych kobiet, sugerujac, zeby zamiast welonu powinny zalozyc na glowe garnek. Odpowiedz Link
ready4freddy Re: Freddy (OT) 17.04.09, 11:11 hy hy, dowcipas :) ciekawe, czemu akurat garnek? tak czy siak to nie ja. nigdy nie widzialem zadnych obrzedow weselnych, notorycznie wykrecam sie z wesel, znaczy nie daje sie zaprosic :) Odpowiedz Link