Dodaj do ulubionych

hurtownia kosmetyczna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.16, 14:10
Witam,
jestem młodą ale bardzo pracowitą i kreatywną osobą. Jestem w trakcie rozkręcania własnego salonu kosmetycznego. Z chłopakiem mamy trochę oszczędności i chcemy otworzyć hurtownię kosmetyczną w naszym mieście. Niestety kompletnie nie wiem jak i gdzie znaleźć dystrybutorów/zaopatrzenie owej hurtowni. Szukając w internecie znajduję tylko hurtownie które zaopatrują salony kosmetyczne i fryzjerskie.
Moje pytanie: Gdzie zaopatrują się hurtownie?
Czy ktoś prowadzi podobny interes i może mi doradzić? podzielić się doświadczeniem?
Obserwuj wątek
    • Gość: normalny Re: hurtownia kosmetyczna IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 13.05.16, 11:36
      Poważnie,ty chcesz otworzyć hurtownie i nie wiesz skąd wziąć towar???
      Hurtownie zazwyczaj biorą towar od producenta lub z większej hurtowni.Tyle,bo niby skąd ma się wziąć ten towar?
    • tomasz1357 Re: hurtownia kosmetyczna 06.06.16, 16:40
      Przy prowadzeniu firmy należy również pamiętać o działaniach zwiększających sprzedaż. Warto pomyśleć np o jakiejś firmie CC współpracowałam z kilkoma i mogę polecić tą ccig.pl/. Nigdy mnie jeszcze nie zawiodła znają się na tym co robią i robią to z pasji
      • maggar Re: hurtownia kosmetyczna 15.06.16, 22:25
        A może prowadzisz małą firmę zajmującą się bankowością? A może od 6 lat pracujesz w CCIG? A może tylko ich reklamujesz?
        forum.gazeta.pl/forum/w,26,149037096,149037096,sektor_meblowy_jak_dotrzec_do_klienta.html#p161721642
        forum.gazeta.pl/forum/w,140,74372652,74372652,Millenium_bank_praca_w_centrali_warszawa.html#p161722546
        forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&author=tomasz1357&title=&forum=
      • Gość: poprawny Re: hurtownia kosmetyczna IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.06.16, 00:04
        NIE POLECAM www.ccig.pl zatrudniają idiotów,nachalnych spamerów,więc muszą być denną firmą ,którą nie stać na reklamy i szuka jeleni klientów.
    • vikaaa30 Re: hurtownia kosmetyczna 12.08.16, 17:07
      Jestem tanim dystrybutorem z Gdańska kosmetyków, bardzo dobrych marek, jeśli byla by Pani zainteresowana mogę przeslac katalog z cenami, które sa konkurencyjne małe ;)
      Pozdrawiam
      • na_dobry_poczatek_1991 Re: hurtownia kosmetyczna 26.08.16, 20:58
        poproszę o przesłanie katalogu z ofertą i cenami na adres malgorzata_dyrda@wp.pl
      • Gość: E_sport1 Re: hurtownia kosmetyczna IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.10.16, 23:08
        Proszę o przesłanie katalogu z ofertą na adres e_sport1@wp.pl
      • Gość: Hurt_cosmetix Re: hurtownia kosmetyczna IP: *.play-internet.pl 27.10.16, 08:13
        Proszę o cennik: K.M.Reich.95@gmail.com :)
      • madzia2195 Re: hurtownia kosmetyczna 17.11.16, 10:51
        Prosze o przeslanie katalogu z oferta na adres madzia.g@onet.com.pl
      • Gość: Emijamka Re: hurtownia kosmetyczna IP: *.play-internet.pl 16.12.16, 17:25
        Poproszę o ofertę na maila kaczmarekemilia@interia.pl
      • Gość: Milusia06 Re: hurtownia kosmetyczna IP: *.himax.com.pl 15.06.18, 17:24
        Proszę o przesłanie katalogu sosnowska.milena@gmail.com
      • Gość: Sylwia 777 Re: hurtownia kosmetyczna IP: *.146.225.1.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.12.20, 13:26
        Również poproszę o ofertę :)
        Hgiu@poczta.onet.pl
        • Gość: Alex Re: hurtownia kosmetyczna IP: *.dynamic.chello.pl 05.01.21, 22:33
          poproszę cennik: mankkowski@gmail.com
    • malin_a77 Re: hurtownia kosmetyczna 30.10.16, 17:24
      Oczywiście, że od producentów :) Ja w pracy często zamawiam kosmetyki hotelowe i środki czystości właśnie od dystrybutora, ten zapewne zaopatruje się w hurtowni, a ona u producenta ;)
    • r.emik Re: hurtownia kosmetyczna 21.11.16, 17:06
      Oczywiście bezpośrednio od producentów lub naprawdę dużych dystrybutorów, którzy Ci zaproponują korzystne ceny - w porównaniu z detalem. Może najpierw spróbuj rozkręcić ten salon, zanim się weźmiesz za hurtownię. Przysłowiowe "łapanie kilku srok za ogon" często nie wychodzi na dobre.
      -----------
      myjnie fryzjerskie
    • panikupii Re: hurtownia kosmetyczna 04.01.17, 17:26
      Pani Kupi jest oficjalnym Dystrybutorem Marki Mistero Milano, jednej z kluczowych marek stylizacji paznokci. Współpracujemy także z Marką Victoria Vynn i Wonder Lashes - producentem produktów do stylizacji rzęs.
      panikupi.pl/
    • trendo12 Re: hurtownia kosmetyczna 30.03.17, 12:41
      Jakbyście potrzebowali wsparcia reklamowego to z czystym sumieniem moge polecić studio Whiteart z Torunia

.................................
      www.whiteart.pl/portfolio/identyfikacja-wizualna
    • luiza7723232 Re: hurtownia kosmetyczna 17.07.17, 13:42
      Dosc naiwne pytanie, Watpie ze ktoś zdradzi sekrety własnego biznesu :) z doświadczenia wiem bo pracowałam w hurtowni hurtownia-rj.pl/ ze większość sprowadza produkty bezpośrednio z zagranicy na co potrzebujesz lub tez produkują niektóre produkty :)
    • Gość: EmiKa Re: hurtownia kosmetyczna IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.17, 00:15
      Warto sobie sprawdzić hurtownię kosmetyczną Mimari, oni mają bardzo duży wybór kosmetyków i urządzeń do wykonywania zabiegów kosmetycznych. Wiele gabinetów kosmetycznych się u nicch wyposaża, mają też sprzęt, który można z powodzeniem stosować w domu np. saunę do twarzy, która swoją drogą jest świetna.
    • paulaioc Re: hurtownia kosmetyczna 07.06.18, 10:28
      Jak już ktoś wspomniał - hurtownie zapewne zamawiają bezpośrednio od producentów lub sami produkują czy też zlecają produkcję firmom zajmującym się produkcją kontraktową. Więcej informacji na temat takiej produkcji można znaleźć np. na stronie: producentkosmetykow.pl/produkcja-kosmetykow-na-zlecenie/
    • sterka03 Re: hurtownia kosmetyczna 07.06.18, 11:49
      ja tak jak EmiKA polecam hurtownię Mimari. Pamiętam, że jak otwierałam salon to kupowałam tam wszystkie urządzenia kosmetyczne i kosmetyki profesjonalne. Bardzo dobre ceny, ogromny wybór i szybka realizacja zamówień. Kontakt z obsługą klienta tez super :)
    • vigga11 Re: hurtownia kosmetyczna 14.09.18, 13:03
      to fakt hurtownia Miamri jest świetnie wyposazona. Ostatnio udało mi się tam kupić w świetnej cenie urządzenie wielofunkcyjne do modelowania sylwetki Magnifico. Trzeba iść z duchem czasu i reagować na potrzeby klientów a wiadomo, że takie zabiegi wyszczuplające cieszą się dużą popularnością.
      • katarzyna8899 Re: hurtownia kosmetyczna 06.11.18, 12:40
        Ja mogę polecić hurtownię Constanza w Warszawie. Mają przystępne ceny, świetną obsługę i produkty bardzo dobre jakościowo. Kupuję tam głównie produkty podologiczne oraz lakiery hybrydowe. Dodatkowo mają swoja stronę internetową www.constanza.pl. Szczerze polecam :)
    • branzaczystosci Re: hurtownia kosmetyczna 14.11.18, 22:39
      Hurtownie kosmetyczną warto połączyć ze sprzedażą markowych produktów czyszczących. To będzie także dodatek dla firmy, a może w przyszłości uda się sprzedawać środki czystości jako produkty wiodące w hurtowni. Nie można się zamykać, trzeba iść pod prąd.
    • royal-solutions.pl Re: hurtownia kosmetyczna 01.02.22, 14:32
      Zapraszamy do współpracy jako nasz dystrybutor

biuro@royal-solutions.pl

www.royal-solutions.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka