Dodaj do ulubionych

nieoryginalne programy w mieszkaniu -

IP: *.VERIZONE.COM.PL / 217.97.171.* 16.02.05, 17:09
-kto może skontrolować i czy w ogóle jest tak praktyka kontroli stosowana?
Obserwuj wątek
    • Gość: nowy Re: nieoryginalne programy w mieszkaniu - IP: *.VERIZONE.COM.PL / 217.97.171.* 16.02.05, 17:10
      dodam, iż w sytuacji gdy prowadzę działalność gospodarczą.
      • Gość: karol66 Re: nieoryginalne programy w mieszkaniu - IP: *.man.polbox.pl 17.02.05, 12:57
        info.onet.pl/1055126,18,item.html
        Jesli moga i wchodza do prywatnych mieszkan to do firm tym bardziej :)
        Z doswiadczenia wiem ze trzepia najczesciej branzami - ostatnio np. zglosilo
        sie do mnie po zakup softu az 6 drobnych firm transportowych (typu: tel. w
        mieskaniu + samochod) bo ich masowo zaczeli sprawdzac.

• Gość: K Re: nieoryginalne programy w mieszkaniu - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 17:07
          a JAKIE JEST PRAWDOPODOBIEŃSTWO ŻE "WEJDĄ" JEŚLI PROWADZIMY FIRMĘ ALE NIE
          KUPILIŚMY NA FAKTURĘ KOMPUTERA? POWIEDZCIE ŻE TROCHĘ MNIEJSZE!
          • Gość: xxx222 Re: nieoryginalne programy w mieszkaniu - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 19:34
            Nie zadawaj takich pytan!

To tak jakbys zapytal "ukradlem samochod, jaka jest szansa, ze mnie zlapia" :/
            • Gość: nowy Re: nieoryginalne programy w mieszkaniu - IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 19.02.05, 14:16
              z tym samochodem to dałeś do zrozumienia o braku zrozumienia tekstu; ja pytam o
              ewentualny upoważniony podmiot do kontroli oryginalności oprogramowania np.
              policja, urząd skarbowy, zus.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka