Dodaj do ulubionych

Kosztowne komorki

IP: *.acn.waw.pl 11.12.06, 01:54
Od jakiegos czasu p4 prowadzic na nadchodzi4.com rekrutacje do testow sieci, z
informacji prasowych wynika ze maja rozpoczac dzialalnosc oficjalnie pod
koniec i kwartalu 2007, podobnie wirtualni operatorzy. Jak rynek zareaguje na
nowych graczy? Spadek cen ? Co sadzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: marcin Re: Kosztowne komorki IP: *.acn.waw.pl 11.12.06, 23:48
      W przyszłym roku operatorzy telefonii komórkowej mają rozpocząć wielką wojnę o
      klientów, co spowoduje spadek cen połączeń telefonicznych - podaje Informacyjna
      Agencja Radiowa powołując się na Dziennik.

Dziennik swoje domysły uzasadnia tym, że w grudniu na rynek telefonii komórkowej
      wejdą co najmniej trzej nowi gracze: P4, Cyfrowy Polsat oraz Telefonia Dialog.
      Oczywiście będą oni musieli zmierzyć się na wstępie z trzema potentatami -
      Polkomtelem, Polską Telefonią Cyfrową oraz PTK Centertel.

Mając na uwadze, że 72% Polaków posiada już telefony komórkowe, a pozostała
      część to ludzie nie zainteresowani ich kupnem (np. emeryci), może się
      spodziewać, że nowi operatorzy będą chcieli odebrać klientów konkurencji.

Dziennik przewiduje spadek stawek za połączenia na całym rynku nawet o 10-15%.
      Można się też spodziewać, że zaostrzona konkurencja spowoduje szybkie
      wprowadzenie nowych usług.
      • Gość: robert Re: Kosztowne komorki IP: *.acn.waw.pl 12.12.06, 23:22
        Ostatnio ogladalem wywiad z prezesem p4 i mowil ze nie beda szli w kierunku
        wojny cenowej ale maja zachecac uzytkownikow pelna oferta 3G i nowymi uslugami.
        • Gość: krzemien Re: Kosztowne komorki IP: *.acn.waw.pl 14.12.06, 02:19
          Ja wyczytalem ze beda musieli walczyc cenami bo nasycenie sieci jest tak duze ze
          trudno jest pozyskac nowych klientow, duzo latwiej zabrac obecnym operatorom!!
          Czy ktos z was juz rejestrowal sie do testow? jakis odzew?
          • Gość: krzemien Re: Kosztowne komorki IP: *.acn.waw.pl 14.12.06, 22:53
            Dzownili do mnie tydzien temu z obietnica jakiegos listu, czekam, czekam i nic,
            slysze tylko te durne reklamy w radiu, ktos dostal od nich juz jakis list albo
            maila? ciekaw jestem co tam bedzie!
          • amfi82 Re: Kosztowne komorki 18.12.06, 19:15
            ja sie juz zarejestrowalem, dzwonili w zeszlym tygodniu i od tamtej pory cisza

ktos wie kiedy te testy maja ruszyc??
            • Gość: krzemien Re: Kosztowne komorki IP: *.acn.waw.pl 20.12.06, 00:30
              Podejrzewam ze po skonczeniu rekrutacji rusza z testami wiec pewnie pod koniec
              roku albo na poczatku stycznia, jak na razie pojawily sie filmiki
              www.youtube.com/watch?v=dclbM5XIkgw, srednie moim zdaniem.
              • Gość: maras Re: Kosztowne komorki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 01:54
                do konca roku maja rozeslac loginy i hasla wiec pewnie z poczatkiem stycznia
                rusza testy
                • Gość: amfi82 Re: Kosztowne komorki IP: *.acn.waw.pl 27.12.06, 20:34
                  szkoda ze jeszcze ich nie dali

juz mialem nadzieje ze zyczenia noworoczne przekaze za pomoca nowego telefoniku:))))
                  • Gość: :D :D Re: Kosztowne komorki IP: *.acn.waw.pl 28.12.06, 11:45
                    troche cierpliwosci :) Ja uwazam ze dadza telefonki i zyczenia na nowy roczek
                    wyslesz nowym fonem :D
                    • Gość: :D :D Re: Kosztowne komorki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 10:28
                      No to sie pomylilam ale teraz wiadomosc z pierwszej reki :P Telefony powoli
                      zostaja rozdane ...
                      www.telix.pl/artykul/testy-p4-%E2%80%93-pierwsze-wrazenia-0,16430.html
                      sami zobaczcie.
                      Buziaczki :)
                      • Gość: jajajaja Kosztowne komorki IP: *.acn.waw.pl 22.01.07, 11:20
                        Ja mam juz telefon :) Dostalam pierwszym rzutem i na serio jest fajny.
                        Telefonik fajny prezentacja sympatyczna.
                        Pozniej tylko podpisanie umowy i koniec.
                        Dzwonimy do woli :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka