Dodaj do ulubionych

Test wiarygodności

31.05.13, 10:11
Zaniepokoiła mnie reakcja szarej_myszy na moją propozycję. Gdyby propozycja miała zniknąć to umieszczę ją także tutaj.

Pomysł założenia tego wątku podsunął mi ukryty_wafel jedną ze swoich odpowiedzi. Na forum pracowników PKO BP wypowiadało się już kilku specjalistów znających naszą specyfikę bankową. Wymienię w porządku alfabetycznym by nie było żadnych uprzedzeń:
ekspert2.0
racjonalny0880
troublemaker_recovery
tujejekscelencja,
ukryty_wafel.
Moje pytanie jest następujące, którego/którą z nich uważacie za najbardziej wiarygodnego? A może trzeba do listy dopisać kogoś innego?
Obserwuj wątek
    • zocha37 Re: Test wiarygodności 31.05.13, 17:47
      poprostuex napisał:

> . Na forum pracowników PKO BP wypowiadało się już kilku specjalistów znających
      > naszą specyfikę bankową. Wymienię w porządku alfabetycznym by nie było żadnych
      > uprzedzeń:
      > ekspert2.0
      > racjonalny0880
      > troublemaker_recovery
      > tujejekscelencja,
      > ukryty_wafel.
      > Moje pytanie jest następujące, którego/którą z nich uważacie za najbardziej wia
      > rygodnego? A może trzeba do listy dopisać kogoś innego?

Kiedy wchodzę na forum pracownicze, to szukam przede wszystkim wypowiedzi pracowników i to tych, którzy mają bezpośredni kontakt z klientami w oddziałach operacyjnych.Z klientami bankowości detalicznej, bo ta grupa jest w naszym banku najliczniejsza.I tu interesuje mnie wiarygodność wpisów, a jest ona dla mnie łatwa do rozpoznania, ponieważ zazwyczaj wypowiedzi te są zbieżne z informacjami, jakie w realnym świecie do mnie docierają.
      I jeśli już musiałabym kogoś wymieniać, to na pewno weterani forum: Lukaj, Dragomir, Agrafka i wielu, wielu innych, których wymieniać nie będę, bo mogłabym kogoś pominąć.Niestety wielu z tych, którzy powinni się wypowiadać, bo to przede wszystkim dla nich jest forum odeszło, ale mam nadzieję że powrócą, gdziekolwiek miałoby to nastąpić czy tu czy na starym forum.
      • agrafek10 Re: Test wiarygodności 31.05.13, 22:17
        Kiedyś wymieniłabym Tujejekscelencję .

Niestety wypuściła próbne balony o rzekomych beneficjach w grudniu tudzież(trudne słowowinknagrodach rzeczowych za osiągnięcia w nowym tańcu chocholimwink

jeśli tą nagrodą miały być kubki.....heheh

to dałaś czadu kobieto, która ze Zbyszkiem jesteś na Ty wink)))))
        • zocha37 Re: Test wiarygodności 01.06.13, 22:46
          agrafek10 napisał(a):

> Kiedyś wymieniłabym Tujejekscelencję .

> to dałaś czadu kobieto, która ze Zbyszkiem jesteś na Ty wink)))))

a pamiętasz: "To taka z ciebie Ekscelencja!?! To nas tu o mało nie wykastrowały, a ty cycki sobie będziesz, cyganie przyprawiał!?!"

może to kurde Zbyszek shock

przecież już jeden taki był na tamtym forum, co sobie najpierw przyprawił, a potem obciął
          big_grinbig_grinbig_grin
          • tujejekscelencja Re: Test wiarygodności 09.06.13, 22:26
            Witam,
            Dlaczego mnie obgadujecie uncertain
            Przecież robimy wszystko, aby PKO BP S.A. było najlepszym miejscem pracy dla Was. Jesteśmy Top Employer!
            Pozdrawiam Was serdecznie
            Jej Ekscelencja.
            • zocha37 Re: Test wiarygodności 09.06.13, 22:50
              tujejekscelencja napisał(a):

> Przecież robimy wszystko, aby PKO BP S.A. było najlepszym miejscem pracy dla Wa
              > s. Jesteśmy Top Employer!

https://tiny.pl/hs9x2
            • kotwica110 Re: Test wiarygodności 10.06.13, 10:10
              chyba rozmawiamy o różnych firmach , w mojej zabrano pracownikom nagrody jubileuszowe i nic nie dano w zamian ( PPE to jakiś żart), przy okazji wypłaty tzw rekompensaty został załatwiony temat podwyżek na ten rok.wprowadzono wycenę stanowisk "dzięki której" pracownicy nie mają co marzyć o podwyżce, z roku na rok realnie zarabiamy coraz mniej,inflacja pożera nasze pensje.wprowadzono NR który ma ułatwić życie pracownikom ha ha..
              to tak dbają o pracownika w mojej firmie , a jak w twojej?
            • troublemaker_recovery Re: Test wiarygodności 11.06.13, 15:54
              tujejekscelencja napisał(a):

> Dlaczego mnie obgadujecie uncertain

Wspominamy a nie obgadujemy smile

> Przecież robimy wszystko, aby PKO BP S.A. było najlepszym miejscem pracy dla Wa
              > s. Jesteśmy Top Employer!

Top Employer? Chyba już nie smile Top Employers Polska 2013 Takie małe pytanko. Kto płaci za to badanie? wink

Też pozdrawiam smile
              • zocha37 Re: Test wiarygodności 11.06.13, 21:39
                troublemaker_recovery napisał:

> Top Employer? Chyba już nie smile Top Employers Polska
                > 2013

Nie czepiaj się Trouble, każdemu może przytrafić się pomyłka wink
                PKO i PeKao fonetycznie to to samo i podobno 20% Polaków nas nie odróżnia więc przynajmniej dla tej części rodaków nasz bank jest Top Employer big_grin
                • exworker Re: Test wiarygodności 11.06.13, 22:13
                  i dla studentow
    • wilk.z.lasu Re: Test wiarygodności 12.06.13, 10:19
      Po ostatnim wpisie tabullarasa całkowicie nie ufam exworkerowi. Okazało się że jego wypowiedzi o wynikach banku były bez sensu.
      • exworker Re: Test wiarygodności 12.06.13, 10:29
        Jak mi przykro. Zasmuciles mnie. Jak moge odbudowac Twoje zaufanie ? Prosze wskaz droge, bo dluzej tak nie moge.
        • troublemaker_recovery Re: Test wiarygodności 12.06.13, 10:34
          exworker napisał:

> Jak mi przykro. Zasmuciles mnie. Jak moge odbudowac Twoje zaufanie ? Prosze wsk
          > az droge, bo dluzej tak nie moge.

Jak to jak? Normalnie. Błagaj wink big_grin
          • zocha37 Re: Test wiarygodności 12.06.13, 11:14
            @exworker
            https://tiny.pl/hsw19 nie mogłam się powstrzymać, dawno się tak nie ubawiłam
        • rozowy_chomik Re: Test wiarygodności 12.06.13, 11:30
          exworker napisał:

> Prosze wsk
          > az droge, bo dluzej tak nie moge.

Przekaż forum troublowi a sam spadaj do szkoły trochę się poduczyć big_grin
      • groch_z.kapusta Re: Test wiarygodności 12.06.13, 12:06
        wilk.z.lasu napisał:

> Po ostatnim wpisie tabullarasa całkowicie nie ufam exworkerowi. Okazało się że
        > jego wypowiedzi o wynikach banku były bez sensu.

O nie. Na to nie ma zgody. Nasz eksiokotwica to człowiek godzien zaufania. Nie raz co nieco pokazał i tu i tam wink
        • q.p.r Re: Test wiarygodności 12.06.13, 18:26
          groch_z.kapusta napisał:

> O nie. Na to nie ma zgody. Nasz eksiokotwica to człowiek godzien zaufania. Nie
          > raz co nieco pokazał i tu i tam wink

teraz to mu qrede odpaliło; bank do kosciola porownywac zaczal; chlopina liczyc nie umie to sie za duchowe sprawy wzial; piwka by sie napil, wyluzowal, po ludzku gadac zaczal; a tu qrede nic z tych rzeczy sad
          • exworker Re: Test wiarygodności 12.06.13, 19:03
            A co zle policzylem ? Przypomnij prosze.
            • q.p.r Re: Test wiarygodności 13.06.13, 06:59
              exworker napisał:

> A co zle policzylem ? Przypomnij prosze.

a co ja qrede przypominajka jestem; na forum wafla caly czas plame dawales z liczbami dotyczacymi banku; tera rozumiem dlaczego; wiara i rozum sa odlegle od siebie; ty qrede wierzysz w to co piszesz i zadne argymenty nie zmienia twojej wiary
            • wilk.z.lasu Re: Test wiarygodności 13.06.13, 12:51
              Ja pamiętam jak kiedyś Ciebie wypunktowali w dyskusji o wynikach finansowych różnych banków smile
              • exworker Re: Test wiarygodności 13.06.13, 13:32
                wilk.z.lasu napisał:

> Ja pamiętam jak kiedyś Ciebie wypunktowali w dyskusji o wynikach finansowych ró
                > żnych banków smile

Nie przypominam sobie, tym bardziej, ze wyniki przytaczalem z oficjalnych sprawozdan finansowych.

Widze, ze nawet na tym forum nie ustaja wysilki by zdyskredytowac moja osobe. Moze pod waszymi nickami kryja sie te same, atakujace mnie osoby z tamtego forum ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka