GoĹÄ: remigiusz_hal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 12:21 Od niedawna prowadze sklep internetowy. Chcialbym skutecznie go promowac. Moze mi ktos polecic katalogi internetowe, dzieki ktorym moglbym zdobyc nowych klientow. Z gory dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: ewa Re: Sklep internetowy - promocja IP: 85.219.205.* 02.11.07, 12:47 Jest wiele katalogów wartych polecenia, które pomogą Panu w promocji sklepu internetowego, a co za tym idzie, pomogą w zyskaniu wielu nowych klientów, np. katalog ciekawych stron KCS kataloog.info, czy tez jeżeli posiada Pan w swoim sklepie promocje - katalog ofert promocyjnych magoo.pl. W grę wchodzą tez porównywarki cen, ale tam trzeba płacić za przekierowanie do sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrastrategia.pl Re: Sklep internetowy - promocja 15.11.07, 10:59 Remiguszu, Na początku dodaj wpis Twojego sklepu do najbardziej popularnych wśród polskich internautów katalogów: ktalog.onet.pl, katalog.wp.pl, directory.google.com, start24.pl, gazeta.pl Następnie zgodnie z rankingiem proponowałbym Ci dodanie wpisu w katalogach: webwweb.pl webweb.com katalog.stron.org startowy.com gwiazdor.pl hoga.pl interia.pl dmoz.pl (jeśli jeszcze nie dodałeś w directory.google.com) gooru.pl polska.pl katalog.gery.pl angelus.pl katalog.wow.pl skocz.com webhelp.pl Wtedy zajmij się dodawaniem Twojego wpisu do pozostałych katalogów, których nazwy możesz otrzymać wpisując „katalog internetowy”, „katalog stron” w google.pl. Jak dobrze dodawać i tworzyć wpisy w katalogach internetowych aby przekładało się to na wymierne korzyści to już odrębna wiedza. Remigiuszu, istnieją jednak też inne metody promocji firm w internecie. Pozdrawiam, DobraStrategia.pl -- Skończ z robieniem rzeczy, które szkodzą Twojej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
pumaes Re: Sklep internetowy - promocja 27.11.07, 14:41 Same katalogi bardzo mało pomogą w promowaniu sklepu. Myślę, że warto zainteresować się pozycjonowaniem, albo reklamą kontekstową jak google ad words. Pozycjonowaniem zajmuje się wiele firm. Najważniejsze pytanie jaki sklep posiadasz, jakie produkty sprzedajesz. Inne metody promocji to współpraca z porównywarkami cenowymi jak skapiec.pl czy ceneo.pl czy nokaut.pl. Jest wiele metod. Przeszukaj dobrze internet, a znajdziesz odpowiedź na wiele pytań. Jeśli nie znajdziesz, lub nie masz czasu szukać pisz na mojego maila gazetowego pumaes@NOSPAM - no.gazeta.pl. Postaram się pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
lukibiker Re: Sklep internetowy - promocja 29.11.07, 11:41 Ja polecam popracowanie nad SEO sklepu i co ułatwia pozycjonowanie a następnie pozycjonowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: darek Sz. Re: Sklep internetowy - promocja IP: *.aster.pl 23.05.08, 10:35 No jak to ???? Wrzucasz pytanie dotyczące promocji, a nawet nie podasz adresu sklepu ??? Co sprzedajesz ? Darek Sz. dszmit@aster.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: karc1 Re: Sklep internetowy - promocja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.23, 12:37 Witam, proponuje zamieszczenie linku na mojej stronie banchirank.pl w zamian za to samo zapraszam do kontaktu karcianka1@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś