ogrod22 22.12.13, 17:49 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurum-serwis Re: Płatności w sklepie internetowym 25.12.13, 23:00 Wiele sklepów internetowych umożliwia swoim klientom zakupy ratalne. (wiele gotowych sklepów posiada moduł pod płatności ratalne) Zapraszamy do kontaktu Właścicieli e-sklepów. Nie pobieramy prowizji za korzystanie z tej formy płatności. biuro@aurum-serwis.pl Odpowiedz Link
sky-shop.pl Re: Płatności w sklepie internetowym 27.12.13, 21:59 Integracja z systemem w ramach naszego oprogramowania jest darmowa: sky-shop.pl/integracja_z_paypal_i_payu/#lava. Płatność dla klientów z wykorzystaniem PayPal również nic nie kosztuje. Dla właściciela sklepu liczy się ostateczny odbiór płatności. Na 100 zł to 3,70 zł opłaty (ale im dochód większy, tym opłaty mniejsze - wszystkie informacje na stronie PayPal). Odpowiedz Link
malwinasiudym Re: Płatności w sklepie internetowym 07.07.15, 15:04 Do sklepu internetowego polecam Dotpay SA. Ja korzystam już od 3 lat i żadnych problemów, a do tego mam możliwość przyjmowania wpłat w walutach obcych. Odpowiedz Link
noirepay Re: Płatności w sklepie internetowym 30.01.14, 17:56 Polecam założenie konta w NoirePay, konto firmowe - dla sklepu internetowego jest darmowe, pozwala na akceptację płatności on line. Zabezpiecza przed oszustami i chargeback'ami. Konto jest bezpłatne: brak opłat za założenie konta, brak miesięcznych opłat za prowadzenie konta. Akceptacja płatności on line bez terminali. Posiadasz sklep internetowy - akceptuj płatności kartami płatniczymi szybko i bezpiecznie. www.noirepay.pl Odpowiedz Link
shoper.pl Re: Płatności w sklepie internetowym 07.07.15, 13:01 Jeśli zastanawiasz się nad uruchomieniem sklepu internetowego miej na uwadze udostępniane w ramach oprogramowania metody płatności. Np. oprogramowanie Shoper uruchomiło własny system płatności: Płatności Shoper. Przelewy są natychmiastowe do właściciela sklepu a prowizja jest najniższa na rynku. Dodatkowo nowi klienci nie płacą prowizji przez pierwsze 3 miesiące, po tym czasie prowizja jest na stałym poziomie 1,69%. Prosta kalkulacja potwierdza, że start ze sklepem internetowym nie wymaga dużych nakładów finansowych. Uruchomienie Płatności Shoper nie wymaga formalności, można tego dokonać z panelu administracyjnego sklepu. Więcej można poczytać tutaj: www.shoper.pl/platnosci/ Dodatkowo wszyscy nowi klienci, którzy założą sklep do końca lipca, wybiorą Płatności Shoper mogą mieć skórkę graficzną do sklepu o połowę taniej (kod rabatowy: SKIN50). Odpowiedz Link
wojtekt4 Re: Płatności w sklepie internetowym 26.07.15, 17:38 W przypadku sklepu internetowego dobrym sposobem może okazać się uruchomienie płatności sms. Płacenie SMS-em za produkty czy drobne usługi to wciąż najwygodniejsza forma płatności. Istnieje również możliwość SMS-owych zapłat. Taką usługę można uzyskać w SerwerSMS.pl, wybierając pakiet z aktywną funkcją Premium SMS. Odpowiedz Link
aga19853 Re: Płatności w sklepie internetowym 19.10.15, 11:25 Data płatności przy sprzedaży przez ma duże znaczenie (głównie dla VAT). Kwestia obowiązku podatkowego zarówno dla vat jak i pit przy sklepie internetowym została poruszona na tym blogu: fakturavat.org.pl/sprzedaz-przez-internet-jak-opodatkowac/ Polecam poczytać osobom rozpoczynającym sprzedaż w internecie :) Odpowiedz Link
stylowa_ja Re: Płatności w sklepie internetowym 20.10.15, 14:56 Według mnie warto pomyśleć o Dotpay. Jest to najprostsza i najszybsza integracja płatności internetowych przez API na rynku. Więc jeżeli dopiero zakładasz swój sklep, chcesz się rozwijać i generować odpowiedni zysk to warto zainteresować się właśnie operatorem płatności online ;) Ja polecam, bo mam pozytywne doświadczenia z Dotpay ;) Odpowiedz Link
inform-atyka Re: Płatności w sklepie internetowym 20.11.15, 21:59 Wydaje mi się, że PayPal nie jest darmowy... Ja od siebie mogę polecić Dotpay, który używam od dłuższego czasu. Jako operator płatności online chyba jest współcześnie najlepszym dostępnym na naszym rynku :) Odpowiedz Link
lanceito Re: Płatności w sklepie internetowym 21.11.15, 12:35 PayPal nie jest darmowy: od sprzedającego (odbiorcy płatności) pobiera prowizję zgodnie z tabelą: www.paypal.com/pl/webapps/mpp/ua/useragreement-full#16. 2.9% + zazwyczaj 0,8 PLN). Opłaty są dość wysokie, ale wygoda dla użytkownika ogromna. Krajowi dostawcy dają też możliwość płacenia kartami. Aby mieć przelewy z banków, to możesz wybierać: przelewy24, Dotpay, transferuj.pl. _______________________________ Conferencepro.pl - rozwiązania do sal konferencyjnych Odpowiedz Link
matek254 Re: Płatności w sklepie internetowym 02.12.15, 08:59 Serdecznie zapraszam na stronę megatools.pl Odpowiedz Link