Dodaj do ulubionych

s.m. sielec

07.06.11, 07:53
Na odbytej dn.01.06 b.r.I-ej części WZG członków s.m.Sielec (bloki:2b,2c,4,4a,5a,5b,5c i 5d ) poruszono katastrofalny stan nawierzchni drogi osiedlowej.Jednak w/g opinii V-prezesa Zarządu Sp-ni jej stan jest zadawalający. Jak ta opinia ma się do rzeczywistości obrazują załączone zdjęcia.
Obserwuj wątek
    • Gość: papa Re: s.m. sielec IP: *.wpr.3s.pl 07.06.11, 10:48
      prezes ma racje a ty jesteś pieniaczem, wstydź się!
      • ryani Re: s.m. sielec 07.06.11, 14:32
        Domyślam sie nawet kto jest autorem tego postu,ale mniejsza z tym! Tego typu uwagi nie zmienią faktów.Jeśli ja jestem pieniaczem to Ty jesteś ślepcem!! Kliknij "zdjęcia",wybierz "Klucze" a potem wybierz "droga osiedlowa'' - zastanów się na spokojnie czy"prezes ma rację".
      • Gość: marta Re: s.m. sielec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 07:32
        Tak kto się nie zgadza z Prezesem to jest pieniaczem. Jak ktoś ma inne zdanie to?????
    • Gość: ciekawy Re: s.m. sielec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.11, 11:16
      A gdzie te zdjęcia?
      • ryani Re: s.m. sielec 07.06.11, 14:20
        Kliknij "Klucze" a potem wybierz "droga osiedlowa"
        • Gość: fifi Re: s.m. sielec IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.11, 15:54
          ta spółdzielnia( zresztą jak każda inna) nic nie robi , wystarczy spojrzeć na bloki w koło, w których jest założona wspólnota , tam co chwila a to bloki robią a to klatki a tu kompletnie nic się nie dzieje, od paru ładnych miesięcy płacimy do f.remontowego dodatkowe pieniądze za ściągniecie azbestu a oni nawet 1m nie usunęli , ale u siebie w siedzibie to każda baba ma osobny pokój i do tego jeszcze windę zrobili . Z tego co wiem to mają jakąś sprawę o grunty w sądzie i dlatego nie możemy wspólnoty założyć ale naprawdę nie mogę się doczekać dnia w którym w moim bloku będzie wspólnota
          • Gość: Skonda Re: s.m. sielec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.11, 16:36
            Racja. W moim jest, i choćby odpis na remonty jest wysoki, wystarcza na sporo, a nie na mercedesa pana prezesa :)
            • Gość: lok Re: s.m. sielec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 07:45
              Może ktoś wie czy w innych Spółdzielniach też trzeba płaćić osobno za usuwanie płyt. CZY ktoś może wie czy można dostać dofinansowanie z innych żródeł. Czy członkowie Rady Nadzorczej dostają miesięczne wynagrodzenie imoże ktoś wie ile? ILE ZARABIA PAN PREZES? ????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka