Gość: Kopis IP: *.telpol.net.pl 05.07.06, 21:54 Gdzie w Sosnowcu można kupić duże kartony/ Takie do wysyłania rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MP Re: Kartony IP: *.telpol.net.pl 05.07.06, 23:04 Kartony można kupić na poczcie, są jednak dość drogie. Warto przejść się po sklepach, tam często sprzedawca da Ci kartony jak poprosisz. Wiem z doświadczenia :) Pozdrawiam i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
wirtualnylis Re: Kartony 21.04.15, 12:39 zamów przez internet - link do sklepu w sygnaturze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew_and Re: Kartony IP: *.centertel.pl 09.06.15, 13:56 Ja również uważam, że najlepiej zamówić przez internet od producenta. Od siebie mogę CI polecić twojeopakowania.pl/ produkują dobrej jakości opakowania, potrafią dostosować się do oczekiwań klienta, no i ceny są konkurencyjne. Takie kartony o standardowych wymiarach dostarczą Ci do 48h, ale możesz też zamówić opakowania niestandardowe, z nadrukiem - czego dusza zapragnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomanek Re: Kartony IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.15, 00:15 Zależy jak dużo potrzebujesz. Jednorazowo to możesz polatać po śmietnikach zawsze coś się trafi. Na centrum ale rano można spotkać ludzi z wózkami z kartonem jadących do skupu za parę groszy oddadzą Ci towar. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_tomasik400 Re: Kartony 13.02.18, 09:33 Każdy rodzaj kartonów dostępny tu: Opakowania24.eu Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
dobretasmy.pl Re: Kartony 07.05.18, 21:55 Polecamy dobretasmy.pl/produkty/Kartony . Jesteśmy producentem kartonów dlatego posiadamy szeroki asortyment kartonów w najlepszych cenach. Produkujemy też kartony na wymiar w dowolnej gramaturze. Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Kartony IP: *.net.cybernetwmw.com 13.08.20, 15:35 Ja kupuje w Less Mess - mają już 11 lokalizacji w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
kartonovy Re: Kartony 16.12.24, 13:54 Najlepiej bezpośrednia od producenta kartonów, wtedy masz pewność, że jest najtaniej i z najwyższą jakością :) Odpowiedz Link Zgłoś
tatiananastazja88 Re: Kartony 12.09.25, 16:19 Zdecydowanie – kupując bezpośrednio od producenta, masz pewność najlepszej ceny i wysokiej jakości. To zawsze bezpieczniejsza opcja niż przez pośredników. Dzięki temu można też łatwiej dopasować produkty do swoich potrzeb. Tutaj masz link do oferty www.polkar.com.pl/oferta/tuby-papierowe Odpowiedz Link Zgłoś