lena_zet 14.05.07, 15:43 Wiadomo kiedy wypadają i kto zagra? :) Szukam informacji w necie, ale coś kiepsko mi idzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;) dni naszej wsi policzone;) IP: *.smstv.pl 14.05.07, 16:37 pewnie jaki papa dens, bojs i innne stodołowo-remizowe nuty, byleby tylko się uwalić mieć przy czym, albo z powodu słuchania tego czegoś;))) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: dni naszej wsi policzone;) 14.05.07, 16:56 Doda, Mandaryna i Majka Jeżowska na poczatku czerwca. Jednym słowem ŻENADA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: dni naszej wsi policzone;) IP: *.smstv.pl 14.05.07, 17:06 napisz, że to żart, bo ja żem se kurde żartował.. nikt trzeźwy nie będzie, oj nie! Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: dni naszej wsi policzone;) 14.05.07, 17:32 To jest prawda. Mozna to sprawdzic choćby na www.sosnowiec.info.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patri Re: dni naszej wsi policzone;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 18:56 DNI SOSNOWCA wypadają 8,9,10.06.07 i ma byc Doda, Mandaryna, i Cerekwicka:)poza nimi ma byc Daniec prawdopodobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: dni naszej wsi policzone;) 14.05.07, 21:29 Skoro zaprosili jeden kicz (Mandarynę) to po cholere także ten drugi (Doda)? Tak obciachowych dni miasta chyba nikt nie będzie miał w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: dni naszej wsi policzone;) IP: *.smstv.pl 14.05.07, 22:18 odszczekuję com palnął, to ja już wolę papa dens, jakie kombi, nawet tego piaska;) Odpowiedz Link Zgłoś
spazmusek Re: co z Dniami Sosnowca? 14.05.07, 21:34 SUPER !!!!!!!!! uwielbiam jak śpiewa Mandaryna ,jej głos jest taki podniecający pełen życia i w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: co z Dniami Sosnowca? IP: 212.160.172.* 15.05.07, 13:51 Witam, Troszkę sie zawiodłem bo nie bedzie Majki Jeżowskiej ale napewno Doda i Mandaryna daj "czadu". Przyjde z kamerą i nagram sobie występ bym sobie go mógł często oglądać i wszystko przeżywać wielokrotnie. Jak ktoś bedzie chciał pożyczyć to nie ma sprawy. Pozdrawiam Zycze udanego koncertu. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: co z Dniami Sosnowca? 15.05.07, 13:53 :D to może i ja zaśpiewam? a co mi szkodzi!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: co z Dniami Sosnowca? IP: 212.160.172.* 15.05.07, 13:58 Witam, Jak nie bedzie Majki to może ta ekipa z eurowizji The Jet Set. Co wy na to?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: co z Dniami Sosnowca? 15.05.07, 14:07 propozycja super :) chociaż ja bym się wcale nie obraziła gdyby wystąpił zespół blog27 (dobrze napisałam?).Dzieki Bogu chociaż Hey`a będzie można posłuchać w najbliższą sobotę w Katowicach-wybieram się z córką :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musicum profanum Re: co z Dniami Sosnowca? IP: *.smstv.pl 18.05.07, 14:41 ten blog to chyba dla małolatów lub pedofilów, fakt, z córeczką mogiesz iść:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: co z Dniami Sosnowca? IP: *.chello.pl 18.05.07, 12:14 Oki Doda i Mandaryna ale Cerekwicka?????? Zaśpiewa swoje dwie piosenki w tym "na kolana" od której pewnie nie tylko mnie robi się niedobrze!!!!!!!! Już wolałabym Gosię Andrzejewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: co z Dniami Sosnowca? 18.05.07, 13:59 Cerekwicka to chociaż zaśpiewa, a Mandaryna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musicum profanum Re: co z Dniami Sosnowca? IP: *.smstv.pl 18.05.07, 14:40 upci-upci-upci, umcyk cyk, bum tarara jesteście zajedwabiści.. może tak było taniej?:)) Odpowiedz Link Zgłoś