broneknotgeld 02.10.03, 17:47 Maj na Halymbie To miod we gymbie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broneknotgeld Re: wiosna nasza 02.10.03, 17:47 Maj mo pszonie durś we gowie Kożdo frelka nom to powie Tyż durś ło tym karlus myśli W nocy sie to czasym prziśni Tela mocy jest we maju Że sie ludzie wiyncyj pszajom. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 02.10.03, 17:53 Na głowie w maju już wyros włos Bestoż tyż tukej zabiyrom głos Blyszczy sie jedyn włosek na glacy Zaroz to widać jakoś inaczy Jużech pokozoł go nawet frelkom Z jednego włosa radość mom wielkom. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 02.10.03, 17:54 Momy teroz piykny maj To jest przeca bykow raj Znak zodiaku to majowy Rym sie bykom pcho do gowy. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 02.10.03, 17:55 Byk bykowi niy dogodzi A jałowka po to chodzi. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 02.10.03, 17:59 Majka W maju jom niy boli gowa Pszoć sie w maju durś gotowa Bo to przeca wiosna jest Trza korzystać richtig fest. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 02.10.03, 17:59 Kto durś maj we gowie mo Niych tu jakeś rymy do Pryndko lecom te miesionce Zaś majowe bydzie słońce. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 02.10.03, 18:00 Jak w maju frela szaleje W lipcu niy zowdy sie śmieje Żołondek czynsto sztrajkuje Już łona wiy - już to czuje. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 02.10.03, 18:01 We wrześniu Zowdy we wrześniu ślubow jest mocka Godajom - "Winno majowo nocka". Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 02.10.03, 18:02 W maju te pszonie bije do gowy Pryndziuchno potym miesionc miodowy Po niym terozki ślub jest dopiyro No i ta para już sie dociyro. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 02.10.03, 18:03 A jakby tak z kwiotka na kwiotek Nastympne dwadziścia lotek - No niychby yno we maju W piekle byda czy w raju? Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 02.10.03, 18:03 We wiosna wszysko jest naj Bo momy wtedy tyn maj. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 02.10.03, 20:50 Blikej na inksze - czimej sie swoji Pedzioł mi w ucho wiosynny mojik. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 15.03.04, 17:07 Już dzisioj rano ptoszki śpiywały Pewno wiosynka se łoznajmiały Widać że jeji sie już doczkomy Ckniyło nos za niom - dyć prawie momy. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 16.03.04, 15:54 Na cukrowki blikom jak gniozdo budujom Łone tyż terozki richtig wiosna czujom. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 18.03.04, 07:52 18 marca Marzec pryndko rośnie nom Gro w niym jakby jakiś dzwon Pewno wiosna sie przidarzy Bo już wiela za niom marzy. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 17.03.25, 17:39 Latoś prawie śniyg prziwioło A kajś ktoś ty wiosny woło. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 19.03.04, 07:14 Marzanna we Toszku We Toszku dziecioki ta Marzanna spolom Dyć kaj indzi przeca utopić jom wolom. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 19.03.04, 23:41 W lesie już ponoć słychać dziyńdzioły To jakby wiosny signal wesoły. Odpowiedz Link
hepik1 Re: wiosna nasza 20.03.04, 06:41 Jednego dziyncioła to już od dłuższego czasu słychać a przinajmni widać...;) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 20.03.04, 08:11 Ano ano - zaś tu wloz Widzi mi sie że w som roz. Odpowiedz Link
hepik1 Dziyndzioły wszystkich szteli -łączcie się do kupy 20.03.04, 09:14 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=638&w=10097500&a=10097500 Odpowiedz Link
ciupazka Re: Dziyndzioły wszystkich szteli -łączcie się do 20.03.04, 13:25 Hepik1 dziyndzioli, fanzoli a mo pusto na szteli? To w Rudzie śpiywały jaskółki, ze nojgorse som jest spółki...? Telo.Pozdr. Odpowiedz Link
hepik1 Re: Dziyndzioły wszystkich szteli -łączcie się do 20.03.04, 16:32 Hepik1 dziyndzioli, fanzoli A tobie sie p.....doli. A poza tym niy pusto ,niy moji,niy spółki.3X NIY Telo.Pozdr. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 20.03.04, 23:45 WIOSNA Wiosna! -Jakby nowe życie Przeca dobrze ło tym wiycie Zowdy cosik w nos sie budzi Ciongnie bardzi zaś do ludzi Baba z chopym karlus z frelkom Cisnom do sia z siyłom wielkom. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 21.03.04, 23:53 "Dziołuszki! Bydźcie dlo nos dobre" Jak te nasze niebo przepiykne i modre Niy darmo dyć Adam stracioł swoje ziobro Dlo karlusa frelka zowdy mo być dobro. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 30.03.04, 21:10 Zaś jest ciepło - słonko - wiosna Wszyńdzie słychać jakby - ROSNA. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 03.04.04, 11:45 Żaś te trowy wypolajom Fioła ze tym richtig majom W fojerwerze huk roboty A to wszysko skiż gupoty. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 08.04.04, 17:11 Ciyngym trowa sie hajcuje A przeca to niy pasuje No i ziymia jałowieje Dioboł fest sie z tego śmieje. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 16.04.04, 19:29 Wreszcie nom teroz magnolie kwitnom Już żodne "mrozy" wiosny niy wytnom. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 17.04.04, 22:28 Halymbsko magnolia Winkel "Miodowo - 1-go Maja" Tam na magnolia se blikom I choćbych nawet mioł w gowie haja Przi jeji kwiyciu se rzykom. Odpowiedz Link
hepik1 Re: wiosna nasza 18.04.04, 08:45 Koło moji chałpy Notgeld sie krynci, yno udowo ,że go magnolia tak nynci, A jo sie z rana tak z łokna dziwowoł, Że jakiś łysol do drzewa modły odprowioł. Odpowiedz Link
pejsaty Re: wiosna nasza 21.04.04, 13:25 sloneczko calkiem przyjemnie dzisiaj grzeje wezme browarow pare i... sie schleje ;) Odpowiedz Link
pejsaty Re: wiosna nasza 21.04.04, 16:31 piwsko juz sie mi skonczylo ale nie powiem... bylo milo Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 21.04.04, 22:04 Coś za mało chmielu było I za pryndko sie skończyło Możno jednak recht jest w tym Dużo piwa - śpi tyż rym. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 13.05.04, 16:17 "Zimne łogrodniki" swoje dokazujom Zimne gyry Zośki przeca łoni czujom. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 15.05.04, 13:39 "Zimno Zośka" prziszła dzisioj Możno zaś napocho cosik Dyszcz jakby nad nami wisioł A farorz pogody prosi Festyn robi przi kościele Słonko by sie fest przidało Wtedy byłoby wesele No i wszysko sie udało. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 03.06.04, 09:34 Skończy sie wiosna i przidzie lato We kerym frelka bardzi sagato. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 23.04.05, 22:50 Możno ze tom wiosnom nowy lipling przidzie Jak princ jakiś gryfny frelce gibko zdo sie W siodmym niebie ze niym zarozki tyż bydzie Czas to przeca taki, że nadzieja mo sie I przidzie radosne bogate z niym lato Bydzie tym spełniyniym - rajym co mo trwać Kunsztym jak natura kero tyż sagato Zowdy yno po to by łod sia coś dać Aż w końcu zaklupie do serca wom wrzesiyń Śmiych z płaczkami jeszcze na poczontku zmiyszo Czy richtig już tako musi być ta jesiyń? Czamu coroz czyńści tyn szac nudle wiyszo? Kurde - dyć pierona już czasym w noc niy ma! Co skurczybyk muśli? Zaniydbuje mie! Ano - toć być musi - nastała już zima Bestoż niy dziwota, że wiosny sie chce. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 23.04.05, 22:51 No toż frelki już we mini Jak se pryndko wszysko miyni Sie na szpacyr zaroz gnom Zdo sie - wiosna w brylach mom. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 23.04.05, 22:51 Pympki wiosnom se radujom Już te piyrsze wylazujom. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 23.04.05, 22:52 Utropa Po tym poznać richtig chopa Że ze krokym mo utropa Jak na wiosna widzi pympek Zaś mu w gowie je postympek Frelka pympkym chce sie asić Jak fojera potym gasić? Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 23.04.05, 22:53 Toż wiycie czymu terozki słonko? Bo sie rym ślonski we gorze błonkoł Ze for go wytli - lecioł wysoko Zoglondoł na doł se ku obłokom Dyć w końcu trefioł do nog papieża Powiycie bajka - dyć jo w to wierza. Odpowiedz Link
naata Re: wiosna nasza 23.04.05, 23:25 Ty, lepiej, Bronek, sławę zawdzięczaj swoim pracowitym przy rękach członkom, nie darmo żeś się po Polsce ze fraszką błąkoł. Poznali się na Cię liczne forumy i forumianki, terozki możesz spoko, fraszką, nawet kręcić wianki. Przy Twoji woli tworzenia możesz i słoneczko zmusić do rymienia, a ono patrzy i uśmiecha się na niebie, może to znak? A może mu w duszy gra, jak tak patrzy na Ciebie? ;-))) Tylko, nie rycz po mnie za te bajery, gdzie humor i śmiech, tam nie budzą się upiory ;-))) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 01.05.05, 08:54 Czasym sie zdowo fraszka jantarym Ze kerym słonko zrobiyło czary Okruszki leżom na cołki plaży Jak nasze rymy - to mi sie marzy. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 03.05.05, 16:57 Choć wiosna - szkryflomy mało Wiyncy by se nos tu zdało. Odpowiedz Link
luna-a On mnie... 29.04.05, 23:17 On mnie przyłapał na środku pola… Rzęsiście świeży, bajeczny tak, że miast narzekać na brak parasola, wzleciałam za nim niczym ptak… W szalonym pląsie deszczyk łapałam… Wiosenną radość z kropli spijałam… ;b! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: On mnie... 01.05.05, 08:56 Łoj - już wiosna yno w gowie W maju dyć szczyńśliwszy czowiek Tyż bych lecioł se na łonka I coś sklecioł skiż skowronka. Odpowiedz Link
luna-a Maju,daj... 01.05.05, 00:02 Właśnie nastał piękny MAJ! Proszę, wszystkim RADOŚĆ daj... ;b! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Maju,daj... 01.05.05, 08:57 Dej radości bez zowiści Szczyńście tako niych se ziśći. Odpowiedz Link
naata Re: Maju,daj...nie odmawiaj, daj..;-) 01.05.05, 14:34 ... kasztany, zapach bzu, matury, miłości, wesela... piękny maj pięny świat w sercach raj Szczęścia życzę! Tu i tera ;-))) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Maju,daj...nie odmawiaj, daj..;-) 01.05.05, 17:57 Przeca maj niy powiy - niy Kożdy z nos tu ło tym wiy. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Maju,daj...nie odmawiaj, daj..;-) 02.05.05, 22:35 Coś niy chce wylyźć mi cołkym z gowy Już wiym - poemat - przeca majowy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=23382489&v=2&s=0 Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Maju,daj...nie odmawiaj, daj..;-) 03.05.05, 17:00 Niychej se fraszkom wiosna dycho Roz trocha głośni - roz jakby cicho Ze niom sie pszonie w naturze budzi Ło tym wiy kożdy ze dobrych ludzi. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 09.05.05, 21:36 Wiosna zdo sie cosik broji Wiatrym no i dyszczym łoji Słonko dyć i dzisioj było Wszysko w jedno se "stopiyło". Odpowiedz Link
naata Re: wiosna nasza 10.05.05, 09:37 Mówią ludzie starzy, że maj mokry zbożem lato umai.. Ano zobaczymy! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 10.05.05, 18:56 Dyć łod szwortku mo być piyknie Niychej słonka nom wystyknie. Odpowiedz Link
luna-a Alle...Zośka 11.05.05, 22:09 Oziębła Zośka? Współczuję Zośce – chodzę też w spódnicy. Chłodni przed nią faceci! Zimni ogrodnicy! Nocnym chłodem wiele szkody czynią, narażając się przez to już nie tylko paniom. Pankracy, Serwazy i Bonifacy niby mężczyźni, a zimni dziwacy... I cóż, że Pankracy w zapasach zwycięzca, kiedy w miłości zimny i wiosny pogromca... Jak się rozsierdzi Serwacy, To wszystko zmrozi i przełonacy... Bonifacy - czy może być dobrze? Chłop zimny - no chyba, że w swetrze... Wszystko zmrozi taki zimny drań, Taki chłop to nie dla pań! Zosia, Gosposia, Samosia –to dziewczyna miła, ma pecha – na zimnych facetów trafiła... ;b! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Alle...Zośka 11.05.05, 22:17 Jo jedna Zośka znom gorko fest Karlus sagaty aż przi niyj jest. Odpowiedz Link
luna-a Re: Alle...Zośka 11.05.05, 23:01 Gdybym ja Karlusa miała, też bym gorko z nim...gadała. ;b! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Alle...Zośka 15.05.10, 12:46 "Zimno Zośka" tyż niy tropi Jak kajś leje idzie popić. Odpowiedz Link
naata Re: Jak co złe, to wszystko przez baby? ;-) 11.05.05, 23:19 ... to polityczna wiosna he he Wiosny nie ma jeszcze … Bo strugami leją deszcze Leją wodą i zimnicą W górach i nizinach I nad sejmową mównicą Aż nie idzie wytrzymać Leją wodę jeszcze Na komisjach śledczych I na dole i na górze Leją aż się kurzy Wszędzie leją i się śmieją Mając… wielką nadzieję... By dekretem zatwierdzono Kalendarz w tym roku Miniem wiosnę Miniem lato A z jesienią? – tyż dajmy se spokój Bo tego jeszcze nie było A być przecie może W maju gwiazdka będzie A sójka wybierze się za morze.. ;-))) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak co złe, to wszystko przez baby? ;-) 12.05.05, 13:43 Naata - czamu tako wieszczysz? Zdo sie - coś niyhersko wrzeszczysz A tu maj - kwitnom kasztany Świat jakby zaczarowany Nic że kajsik cosik leje Styknie co sie dusza śmieje I do pszonio zowdy ciongnie Szczyńście w życie tako wprzongnie Wiosna w nos jest dzisioj przeca I na zajtach tego neca Lato za niom piykne przidzie Przeca lepi jak to bydzie Sejm komisje - inkszo bajka Sztynks bo tam som zgniyłe jajka W jesiyń świyże zdo sie przidom Choć dinozaurowe bydom. Odpowiedz Link
naata Re: Jak co złe, to wszystko przez baby? ;-) 13.05.05, 10:04 Bronek napisał; "Naata - czamu tako wieszczysz? Zdo sie - coś niyhersko wrzeszczysz A tu maj - kwitnom kasztany Świat jakby zaczarowany" Bronku zauważ na dole jest moja "sygnaturka" - uśmiecham się, szczerzę zęby, złośliwa jestem i czepiam się; za stan, który zabiera nam radość życia, przeszkadza żyć w zaczarowanym, jak piszesz świecie. Zaczarowany świat dla wybranych, i trudno tego nie widzieć, nawet kiedy podziwiasz urodę przyrody, kiedyś szczęśliwy przez chwilę,gdy pijesz piwko w swym miłym gronie.. - ktoś puka do drzwi - czy mogę prosić o coś do jedzenia? Zaczarowany świat ...ma w oczach łzy To tyle na ten temat smutny schronienia szukam w świecie romantycznym choć i on bałamutny... ;-))) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Alle...Zośka 11.05.05, 23:23 Możno byś znodła z niym kwiot paproci Co w blasku luny ponoć se złoci. Odpowiedz Link
luna-a Re: Alle...Zośka 15.05.05, 00:01 Zochna wiosną wypiękniała, zimnych ogrodników właśnie pożegnała. Pankracy, Serwacy no i Bonifacy nie byli tym razem wcale chłodni tacy. Najlepsze życzenia Zosieńce dziś ślemy. Za ciepełko, którym darzy, pięknie dziękujemy. Już oziębłych nocy na pewno nie będzie. Wiosna nam króluje, miłość sieje wszędzie Odpowiedz Link
ciupazka Re: Alle...Zośka 15.05.05, 13:04 Ka ik nie było, to ik nie było, hale nom przykurzyło i przymroziyło. We wilijom Zochna słonkiem nos witała, a dzisiok od rania dyscykiem krapała. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Alle...Zośka 19.05.05, 10:29 Zimno ta wiosna ciyngym sie zdo Dyć Zośka przeca już za sia mo. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 24.05.05, 00:21 Mie sie zdo co prziszło lato Kożdo frelka chnet sagato. Odpowiedz Link
luna-a Re: wiosna nasza 24.05.05, 00:56 Pierwsza majowa burza za oknem grzmi, co Wam się teraz śni? forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 24.05.05, 01:02 Dyć te frelki w słońcu piykne Na śnik take mi wystyknie. Odpowiedz Link
luna-a Re: wiosna nasza 27.05.05, 00:06 Jaś mi nie śnił się jeszcze... Niech no jaśmin zakwitnie wreszcie. ;b! Odpowiedz Link
ciupazka Re: wiosna nasza 27.05.05, 19:51 Mnie kwtną campnule w Taterkach, piękna pogoda sprzyjała spotkaniu rodzinnemu i wędrowkom po Taterkach, pełny luuuuz i wieczorne rodzinne grilowanie oscypka plus piwko koi ból mięśni po wyprawach górskich. Brakuje mi Was. Zapraszam !!! Telo Pozdr. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 27.05.05, 20:40 A jo prawie Tyż mom w nosie woń ze grila To niy była ino chwila Do wdóch wosztow biyry czi Ślonsko norma - to sie wiy. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 27.05.05, 20:43 Bioły jaśmin - czy cnotliwy? Mo aroma że aż dziwy Łon podobnoś wonio sutkym Hehe - ze wiadomym skutkym. Odpowiedz Link
rita100 Re: wiosna nasza 27.05.05, 21:18 jeszcze bzy nad moim dachem tawułka biała rokwitła a pod nią w cieniu wajgela w kwitnieniu wejgela - krzew, który ma rózowe kwiatki Odpowiedz Link
luna-a Re: wiosna nasza 27.05.05, 23:36 Kiedy zakwitniesz mój klematisie? W cieniu twych kwiatów On marzy mi się... forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 28.05.05, 07:48 A tyn jaśmin jako mlyko Zdo sie tom aromom rzyko. Odpowiedz Link
rita100 Re: wiosna nasza 28.05.05, 21:23 haha, pozdrówka jak mrówka ;))) a gdzie kwiatuszek ? na wianuszek ;)))) dziś niosę berberys ogrodzenia zarys Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 28.05.05, 21:36 Wiosna zdo sie latym Dyć skończa rym na tym. Odpowiedz Link
luna-a Re: wiosna nasza 29.05.05, 09:55 Całą wiosną zaglądam w ciebie radośnie... Cóż za ziółko z ciebie wyrośnie? forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 29.05.05, 12:55 Luna - podobnoś to ludzi dziwo Czamu wieloryb tak piyknie spiywo A mie terozki cosik sie zdo -Śpiywo jak w łoczach miesionczek mo. Odpowiedz Link
luna-a Re: wiosna nasza 31.05.05, 00:22 Nawet rajski ogród można zamknąc w jednej glinianej donicy. Takie cudo może wyczarować tylko ogrodnik...w spódnicy. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 31.05.05, 07:25 Mo Ponboczek ta "spodnica"? Wiym że Luna mo donica! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: wiosna nasza 01.06.05, 18:25 Na klin bych jo Luna wzioł Dyć żech byk jest a niy woł. Odpowiedz Link