Dodaj do ulubionych

internet image opinie

10.06.20, 15:44
Witam, jak w temacie: interesują mnie opinie o internet image. Chodzi mi konkretnie o firmę, zajmującą się marketingiem w internecie. Dostałem od nich ciekawą ofertę, ale wciąż jeszcze się waham, czy aby na pewno powinienem podjąć współpracę.
Dla pewności podaję jeszcze aktualne dane firmy internet image:

IMAGE Ilona Kowalska ul. 1go maja 13/2 59-700 Bolesławiec NIP 894 292 49 61

Będę wdzięczny za opinie!
Obserwuj wątek
    • norbiii122 Re: internet image opinie 04.09.20, 14:25
      Z firmą Internet Image współpracowaliśmy w zakresie czyszczenia wizerunku i poprawy reputacji nadszarpniętej przez hejtera. Mieliśmy takiego klienta, z którym nijak się nie dało dogadać w kwestii reklamacji i to właśnie on walił nam negatywnymi opiniami gdzie tylko się dało. Regularnie publikował negatywne opinie w internecie, przez co mieliśmy spory problem z pozyskaniem nowych zleceń. Wtedy właśnie szef zgłosił się do Internet Image po pomoc w usuwaniu tego. Po około miesięcznej współpracy wyczyszcili 90% tego co zostało na nasz temat opublikowane. Reszta była depozycjonowana w wynikach wyszukiwania, co trochę trwało, ale ostatecznie się udało. A że współpraca się układała, to przedłużyliśmy ją potem na zasadzie tak zwanego "monitoringu". Internet Image wyłapywała negatywne opinie na nasz temat, i jeśli była taka możliwość to na bieżąco usuwali, czy też odpowiednio komentowali. Ogólnie byliśmy zadowoleni ze współpracy, później przez kovid musieliśmy ograniczyć jej zakres, lecz z tego co słyszałem szef planuje teraz wrócić i dodatkowo rozszerzyć działania o usługi kreowania pozytywnego wizerunku. Z tym niestety jest problem, bo jak klient zadowolony to nic nie napisze, a jak coś mu się nie spodoba to zaraz hejtuje. Ale to już temat na inną dyskujsę...
      • benes09 Re: internet image opinie 09.09.20, 14:33
        Dzięki za opinię @noribiii ale temat jest już w zasadzie nieaktualny. Międzyczasie poczytałem sobie opinie o firmie Internet Image na innych forach (bardzo pomocny był tu wątek na Goldenline) i ostatecznie zdecydowałem się na współpracę z nimi. Powoli mija pierwszy miesiąc od wdrożenia tego całego SEO Wizerunkowego i jak na razie patrzę na temat pozytywnie. W sadzie już pojawiły się pierwsze efekty, pozycjonowane przez Internet Image treści zaczynają się powoli indeksować w wynikach wyszukiwania. Copywriting jest na stosunkowo wysokim poziomie, merytorycznie jest ok, trudno się w zasadzie do czegoś przyczepić. Kontakt też dobry, zarówno telefoniczny jak i mailowy. Tak więc na ten moment można powiedzieć, że jestem zadowolony, ale to oczywiście dopiero takie jakby pierwsze wrażenie. Zobaczymy co będzie dalej, bo usługa ma zacząć przynosić profity tak po około trzech miesiącach od wdrożenia i man nadzieję, że tak właśnie będzie. A jak nie będzie, to nie omieszkam się aktualizować mojej opinii o Internet Image wink Tak więc do usłyszenia i jeszcze raz dzięki za poświęcenie czasu na przygotowanie odpowiedzi na moje pytanie. Pozdrawiam!
        • norbiii122 Re: internet image opinie 21.09.20, 16:33
          benes09 napisał(a):

> Dzięki za opinię @noribiii ale temat jest już w zasadzie nieaktualny. Międzycza
          > sie poczytałem sobie opinie o firmie Internet Image na innych forach (bardzo po
          > mocny był tu wątek na Goldenline) i ostatecznie zdecydowałem się na współpracę
          > z nimi.

Możesz podesłać linka do tych opinii z Goldenline? Bo jak wpisuję w Google "internet image opinie" to tego nie widzę.
          • benes09 Re: internet image opinie 07.10.20, 17:45
            norbiii122 napisał:

> benes09 napisał(a):
            >
            > > Dzięki za opinię @noribiii ale temat jest już w zasadzie nieaktualny. Mię
            > dzycza
            > > sie poczytałem sobie opinie o firmie Internet Image na innych forach (bar
            > dzo po
            > > mocny był tu wątek na Goldenline) i ostatecznie zdecydowałem się na współ
            > pracę
            > > z nimi.
            >
            > Możesz podesłać linka do tych opinii z Goldenline? Bo jak wpisuję w Google "int
            > ernet image opinie" to tego nie widzę.

Jasne. Aktualne opinie o Internet Image sprawdź sobie tutaj:
            www.goldenline.pl/grupy/Pozostale/wasze-opinie-o/internet-image,3884782

Jest jeszcze jedna taka strona, ale nie pamiętam adresu i już mi się nie chce szukać.
            • mapens.85 Re: internet image opinie 16.04.21, 15:46
              Warto też sprawdzić opinie na ich wizytówce Google i na koncie facebookowym, bo też tam jest tego całkiem sporo.
    • benes09 Re: internet image opinie 29.10.20, 15:55
      Kontynuując wątek opinii o firmie internet image: lada moment minie nam trzeci miesiąc współpracy. Na ten moment mogę już stwierdzić, że robią bardzo dobrą robotę w temacie kreowania wizerunku naszej firmy. Pousuwali nam negatywy z GoWorka, wyczyścili wizytówkę Google, poprawili oceny na facebooku, wypozycjonowali trzy wątki z pozytywnymi treściami do wyników wyszukiwania. Teraz wygląda już to znacznie lepiej niż wyglądało przed podjęciem współpracy z internet image. Tak więc moja opinia po trzech miesiącach nadal pozytywna, nie mam w zasadzie większych zastrzeżeń. Jak coś się ewentualnie będzie działo to dam znać, ale zapowiada się dobrze. Ogólnie więc byłbym skłonny polecić współpracę z nimi, ale to oczywiście tylko moja indywidualna opinia.
    • mapens.85 Re: internet image opinie 16.04.21, 15:45
      Może nie będę się chwalił z jakiej firmy jestem, ale współpracujemy z Internet Image od dłuższego czasu. Ogarniają nam tematy internetowe już od paru dobrych lat i w tym czasie praktycznie nie musimy się już przejmować kwestiami związanymi z pozyskaniem klientów. Prowadzą nam jakieś kampanie promocyjne w google, nie do końca się orientuję co w zasadzie robią, ale ludzi nam naganiają do sklepu i to mi w zasadzie wystarcza. Koszty współpracy z Internet Image nie są duże, choć trudno mi w zasadzie porównywać bo to pierwsza tego typu firma, z którą podjęliśmy współpracę. Nie wiem co jeszcze można by tu napisać. Na pytania odpowiadają szybko, komunikacja mailowa sprawna, dodzwonić się w razie czego też można bez problemu. Dostajemy od nich comiesięczne raporty z podsumowaniem wydarzeń z danego miesiąca, wszystko opisane w sposób zrozumiały przez laika. Tak to ogólnie rzecz biorąc wygląda z Internet Image, jak masz jakieś dodatkowe pytania to daj znać, napiszę ci co i jak. Na razie jednak tyle, powodzenia z nimi.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka