21.04.12, 19:06
czy ktoś był może w studio glamour przy legionów? chodzi mi o zabiegi z użyciem urządzeń, czy polecacie? chcialabym zacząć od oczyszczania, ale czy warto... Bardzo proszę o opinie
Obserwuj wątek
    • nieufna0 Re: czy warto 23.04.12, 20:18
      Byłam na konsultacii w ym salonie , ale odniosłam niezbyt dobre wrażenie.Po za tym słuszałam nie pochlebne opinie o kosmetyczce która tam pracuje .
    • beatridi Re: czy warto 25.04.12, 20:24
      bardzo dziękuję za opinię, a czy możecie podać salon, który polecacie, gdzie kosmetyczka jest dobra, doradzi. gdzie Wy chodzicie do kosmetyczki?
      • nieufna0 Re: czy warto 30.04.12, 19:40
        Z czystym sumieniem moge polecić gabinet kosmetyczny przy ul. 1-go Maja 5a. Sama tam bywam na zabiegach , wiec wiem że są profesjonalni . Jest zawsze czyściutko i bardzo dbaja o chigienę zabiegów , a przeciez to najważniejsze .
        • witkaaa Re: czy warto 07.05.12, 13:12
          kosmetyczka p. Iwonka - najlepsza. w pawilonach na gorze, przy rondzie
          • beatridi Re: czy warto 13.05.12, 20:50
            witkaaa, chodzi Ci o rondo 1-go Maja? Bardzo dziękuję za te opinie i czekam na inne. Napewno wybiorę się do pawilonów na 1-go Maja
            • 18ania Re: czy warto 01.07.12, 22:45
              Chodzę tam regularnie. Sa dwie nowe panie kosmetolog i lekarz. Oczyszczanie wykonuje co miesiac i nigdy nigdzie nie robiono mi tego zabiegu tak dokladnie. Ostatnio rowniez ostrzykiwalam zmarszczki i jestem zachwycona. Co do czystosci gabinetu przy rondzie mam zupelnie inne zdanie, poza tym jest to jeden z wielu zwyklych gabinetow kosmetycznych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka