Dodaj do ulubionych

dobry ginekolog

08.08.12, 10:55

Szukam dobrego ginekologa na NFZ w okolicach do prowadzenia ciąży zależy mi na tym by wykonywał wszelkich badań i nie zakładał że jest wszystko ok

Kogo polecacie??

Pilne!!
Obserwuj wątek
    • 1malutka78 Re: dobry ginekolog 08.03.13, 13:21
      Wątpię żebys znalazła dobrego ginekologa w Wołominie i to szczególnie na NFZ. Jesli uperasz sie przy lekarzu z wołomina i okolic to podobno dobry jest dr.Zdun, ale przyjmuje prywatnie w Zielonce. nie byłam nigdy u niego, ale z tego co sie orientuje to najlepszy lekarz w szlitalu wołomińskim
      • annag.asior Re: dobry ginekolog 08.03.13, 13:43
        Polecan dr. Ezzat przyjmuje w przychodni w Kobyłce. Co do Zduna to rzeczywiście jest dobry ale drogi, również dr Stańczak - prowadził mi ciąże, polecam równiez.
        • 1malutka78 Re: dobry ginekolog 08.03.13, 16:15
          annag.asior napisał(a):

> Polecan dr. Ezzat przyjmuje w przychodni w Kobyłce. Co do Zduna to rzeczywiście
          > jest dobry ale drogi, również dr Stańczak - prowadził mi ciąże, polecam równie
          > z.
          Od Ezzata nalezy sie trzymac z daleka. przez jego niekompetencje moje dziecko było chore i musiałam przerwac ciaże. miałam sprawe oddac do sądu, ale nie miałam do tego głowy. Także przestrzegam każda kobiete przed nim. O dr. Stańczaku tez sa średnio pochlebne opinie, ale nie miałam z nim do czynienia więc sie nie wypowiem. Natomiast dr. Ezzat jest dla mnie skreslony jako lekarz, uwazam, ze nie powinien wogóle prowadzić ciazy nikomu.
          • gosiakkk4 Re: dobry ginekolog 12.03.13, 12:03
            Poradnie ginekologiczne na terenie szpitala wołomińskiego:

www.szpitalwolomin.pl/poradnie.html
        • magdam_pl Re: dobry ginekolog 12.03.13, 21:22
          Ja od siebie dodam - Stańczaka szczerze odradzam, zwłaszcza robienie u niego USG jest kompletnie bezzasadne - gość się nie zna, jego żona też nie. A ceny mają takie, jakby byli mega specjalistami. W dodatku wizyty były na temat wszystkiego, tylko o ciąży nic nie mówili - że dobrze i tyle (a dobrze nie było!).

U Zduna byłam raz i byłam zadowolona: jasno i szczegółowo wytłumaczył co się dzieje. Co prawda bronił innych lekarzy, którzy popełnili błędy, ale był przynajmniej konkretny. A po zrobieniu badań sam do mnie oddzwonił z wynikami! Byłam pod wrażeniem.
          • gosiakkk4 Re: dobry ginekolog 13.03.13, 08:42
            A czego nie wykryli Ci Stańczaki? Sama jestem średnio z nich zadowolona ale zaczęłam tam prowadzic ciążę to już skończę. Głupio w trakcie zmieniac.
            • 1malutka78 Re: dobry ginekolog 13.03.13, 11:34
              Tak naprawde cały szpital w Wołominie, mówie o połoznictwie, porodówce to dno. Naprawde dziwie sie, ze ktoś wogóle chce tam rodzic, a juz prowadzic ciąze u lekarzy z Wołomina to nie jest dobry pomysł. Zdun jest bardzo dobry, ale na jego nieszczęscie pracuje w Wołominie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka