dscp32 14.10.04, 10:13 Najpopularniejszy program wspomagający projektowanie, rysunki techniczne itp. Praktyczna praca z programem. Wieczorami w Wołominie lub możliwy dojazd - Warszawa i okolice po Tej stronie Wisły. Kontakt:dscp32@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elo.ga Re: AutoCADa nauczę 23.10.04, 22:15 ile to kosztuje i dlaczego tak drogo? Odpowiedz Link Zgłoś
elo.ga Re: AutoCADa nauczę 27.10.04, 09:29 jestem z wołomina wiec moge przyjechac a ile w przyblizeniu trzeba godzin zaliczyc aby nauczyc sie podstaw pod kątem geodezyjnym rysunki, obliczenia, transformacje Odpowiedz Link Zgłoś
dscp32 Re: AutoCADa nauczę 27.10.04, 10:37 Nie działam niestety w tej branży - jestem bardziej mechanikiem niż geodetą, ale sama zasada rysownia, przekształceń i obliczeń w Autocad-zie jest wspólna dla wszystkich użytkowników - mechaników, elektryków, czy budowlańców. Trzeba znać podstawy pracy i opanować zasadnicze komendy - a potem stosuje się specjalnie dedykowane nakładki lub programiki. Podstawowe kursy autocada jakie widziałem, trwają 30-40 godzin, ale myślę ,że po kilkunastu + własne ćwiczenia można zacząć rysować. Odpowiedz Link Zgłoś
elo.ga Re: AutoCADa nauczę 27.10.04, 11:00 jakie godziny i dni tygodnia pasowały by i jaka byla by cena jak byly by to 3 osoby oczywiscie oddzielnie Odpowiedz Link Zgłoś
dscp32 Re: AutoCADa nauczę 27.10.04, 11:08 W grę wchodzą późne popołudnia - godź 19 i później oraz weekendy. Ale co do szczegółów, to myślę że lepiej - porozmawiać. Prośba o przesłanie nr telefonu na moją skrzynkę dscp32@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś