type1 29.11.04, 17:51 Witam Czy wiecie moze gdzie mozna spędzić noc sylwestrową w Wołominie lub okolicy. Chodzi mi oczywiscie o jakąś zorganizowana imprezę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ats77 Re: Sylwester 30.11.04, 12:08 Witam! Ja dwa lata temu byłam na imprezie zorganizowanej w remizie strażackiej. Nie było tak źle tym bardziej że byliśmy w większej grupie i swietnie się bawiliśmy. W tym roku wiem, ze tez jest tam organizowana impreza, ma grać zespół Delfiny (bardzo dobry - byłam na weselu na którym oni grali). Nie wiem jaka jest cena w tym roku, wtedy tj. dwa lata temu było to 250 zł za parę i myślę że więcej nie będzie. Nie jest to dużo bo widziałam ogłoszenie, że w Stolarce Sylwester w tym roku kosztuje 320 zł. A jeżeli chodzi o jedzenie w straży to znam babkę, która przygotowuje to od tej strony i jest ono naprawdę smaczne i przede wszystkim dużo a nie jakieś paluszki i chrupki postawią na stół i całe jedzenie. Wiem, że sala remizy to nie jest atrakcyjne miejsce ale przecież chodzi o dobrą zabawę i jeżeli ktoś idzie z takim nastawieniem to nie potrzeba pięknych sal balowych. Odpowiedz Link Zgłoś