pm42827 07.09.07, 09:05 Drogie Panie, polećcie mi dobrego, ginekologa w Wołominie, który dobrze poprowadzi ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
editss Re: Dobry ginekolog 07.09.07, 09:42 Dziewczyny chwala sobie dr Rafała Zduna ( pracuje w wołomińskim szpitalu) ale nie przyjmuje w Wołominie tylko w Zielonce ( prywatny gabinet) i w Multi Medice ( przynajmniej maja go w spisie lekarzy). Ja miałam z nim do czynienia przy innej okazji niż prowadzenie ciaży ale dla mnie to dobry lekarz, konkretny, otwarty na pytania, miły i czasem dowcipny:)i co ważne nie bada jak na przykład Jagiełło tak, że przez dwa dni masz bóle. Nie jest nadęty mimo tego, że ma dr przed nazwiskiem. Za wizytę w prywatnym gabinecie zapłaciłam 110 zł z usg i cytologia wiec jest to raczej na poziomie innych lekarzy a nawet poniżej. Co ważne zawsze można do niego zadzwonić jeśli coś sie dzieje i zapytać o radę. Ja polecam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rowena1 Re: Dobry ginekolog 07.09.07, 11:12 a doktor Sanocka - przyjmuje w Multi Medice w Zielonce? Odpowiedz Link Zgłoś
kosmat21 Re: Dobry ginekolog 09.09.07, 14:09 Dr Rafał Zdun naprawdę POLECAM!!! Prowadzi moją drugą ciążę i naprawdę jestem zadowolona. Zwykła wizyta kosztuje 80zl, usg 100zl. Ale opłaca się "oddać" w jego ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
pm42827 Re: Dobry ginekolog 18.09.07, 13:25 Piszesz, że dr Zdun prowadzi Twoją ciążę. Czy w związku z tym wystawia Ci skierowania na badania, tak żebyś mogła je zrobić w szpitalu bezpłatnie? Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia_j Re: Dobry ginekolog 08.09.07, 11:13 Mi całą ciążę prowadziła Pani dr Anna Stańczyk. Gabinet jest na ul. Kazimierza Wielkiego 8/14 Wołomin (0-22 787-61- 42) Wizyta to około 85zł (110zł z cytologią) Przyjmuje w poniedziałki i środy (16.00-20.00) Bardzo miła - kompetentna... czułam się po prostu bezpiecznie i komfortowo. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
pm42827 Re: Dobry ginekolog 09.09.07, 16:51 A czy macie jakieś "namiary" na dr Zduna? (adres, telefon) Czy długo się czeka na wizytę w jego gabinecie? Odpowiedz Link Zgłoś
editss Re: Dobry ginekolog 09.09.07, 22:32 W Zielonce przyjmuje w sobotę. Więc napewno trzeba czekać do soboty - czy ma bardzo zajęte terminy tego nie wiem. Proponuję zadzwonić i zapytać. Tel 604435327. Przyjmuje na Kolejowej nad sklepem "Lokomotywa". Odpowiedz Link Zgłoś
pm42827 Re: Dobry ginekolog 18.09.07, 09:56 A czy orientujecie się może, czy dr Zdun wypisuje skierowania na badania w szpitalu, jeśli chodzi się do niego prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś
kosmat21 Re: Dobry ginekolog 18.09.07, 14:18 Szczerze mowiąc nawet się dr Zduna nie pytałam czy on może takie skierowanie wypisać, bo badania kontrolne robie w Ząbkach..Ale myśle, ze zaden lekarz prywatnie nie może takiego skierowania wypisac...Chyba.. Odpowiedz Link Zgłoś
pm42827 Re: Dobry ginekolog 18.09.07, 14:56 Właśnie ja byłam u niego wczoraj i z emocji zapomniałam zapytać czy mógłby takie skierowanie mi wypisać. A badań jest sporo więc można by trochę zaoszczędzić... Odpowiedz Link Zgłoś
pm42827 Re: Dobry ginekolog 18.09.07, 15:01 prywatnie rzeczywiście nie może, ale on pracuje przecież w szpitalu w Wołominie... Odpowiedz Link Zgłoś
kosmat21 Re: Dobry ginekolog 18.09.07, 21:15 No niby tak...Nie wiem,jakoś nigdy nie pomyslalam zeby go zapytac..:) Ale jak wrażenia? Super facet prawda?....Tzn super lekarz....;)hehe Odpowiedz Link Zgłoś
pm42827 Re: Dobry ginekolog 19.09.07, 10:27 Wrażenia rzeczywiście bardzo pozytywne. Rzeczowy, konkretny i miły. Odpowiedz Link Zgłoś
betty-226 Re: Dobry ginekolog 27.09.07, 21:13 Nie pozosaje mi nic innego, tylko potwierdzić, że dr n. med. Zdun jest fantastycznym ginekologiem i zna się na USG. Prowadził moją ciążę i polubił go mój mąż, starszy syn - bo chodziliśmy na rodzinny wizyty, a Zdun nie miał nic przeciw całej rodzinie w gabinecie :) Polecam!! Z wołomińskiego szpitala jest wg mnie najlepszym ginekologiem. Leżałam tam na patologii ciąży i obczaiłam ich wszystkich ;) Są lepsi, gorsi, dwóch beznadziejnych, a Zdun bardzo się tam wyróżnia i fachowością i w ogóle świetny z niego facet... znaczy lekarz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilo25 tylko dr Zdun:)))) 01.10.07, 11:44 dr Zdun prowadził mi dwie ciąże. Byłam bardzo zadowolona. Odbierał również mój pierwszy poród - super! Cenię Go jako super fachowca i mam porównanie, bo odwiedziłam swojego czasu kilku innych lekarzy. Z każdym problemem można zadzwonić i nie zdarzyło jeszcze mi się, żeby Pan dr nie odebrał! Więc jeśli jeszcze nie wybrałaś lub masz wątpliwości to ja bym się ani minuty nie zastanawiała! Odpowiedz Link Zgłoś
nicole07 Re: Dobry ginekolog 14.05.08, 15:57 moge sie tylko pod tym pisac ze dr zdun to najlepszy ginekolog jakiego w zyciu spotkalam. nic dodac nic ujac:) wszystko na duzyyyy plus. nie mialam doczynienia z dr lipa, ale juz kilka razy słyszalam ze jawnie widac jak stara sie wyciagnac z pacientki jak najwiecej kasy sie da i nic wiecej( wiec cos w tym musi byc...) dobre opinie slyszalam tez o dr annie stanczak. natomiast odradzam z calego serca dr stelmach ktora wydarla sie na mnie na caly szpital ze nie mam 5 lat zebym nie wiedziala ze okres mozna miec po 2 tyg. z tym ze biore proszki regularnie od 4 lat i nigdy nie mialam zadnych problemow a zawsze lepiej dmuchac na zimne... no wiec bardzo bardzo nie mila pani.... ale najbardziej odradzam dr skarwińska- czeczelewska do ktorej chodzilam wiele lat od pierwszej mojej wizyty... z biegiem czasu byla coraz gorsza do wytrzymania az w koncu stwierdzilam ze dosyc! delikatnie mowiac jest niemila, robi wrazenie jak by z wielkiej laski przyjmowala pacjentow, nic nie mozna sie od niej dowiedziec, albo jak cos powie to na nastepnej wizycie mowi co innego. ogolnie strasznie wredne babsko. na ostatniej wizycie co mnie najbardziej zdenerwowalo i zadecydowalo o tym ze zmieniam lekarza, spytalam cos o proszki ktore biore. uprzejma pani dr powiedziala mi czy nie widze jakie jest opoznienie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elkaser Re: Dobry ginekolog 12.08.08, 16:17 hej, powiedzcie prosze, gdzie przyjmuje ten wychwalany dr Zdun? djacie jakis telefon. moze przychodnia ma strone www? Odpowiedz Link Zgłoś
doomiskaa Re: Dobry ginekolog 17.08.08, 20:47 dr Rafał Zdun przyjmuje prywatnie w gabinecie w Zielonce przy ul. Kolejowej (nie pamiętam numeru, ale jest to budynek, w którym mieści się również sklep z akcesoriami dla dzieci "Kolorowa lokomotywa"). Przyjmuje w soboty (cały dzień) i w miarę "zapotrzebowania" w środy (późnym popołudniem). Najlepiej umawiać się telefonicznie: 604 435 327. Polecam gorąco :o) Odpowiedz Link Zgłoś