dariaemm 28.10.20, 12:29 Witam. Chciałbym na nowo urządzić salon dlatego rozglądam się za jakimiś nowoczesnymi meblami. Jak na razie nie mam nic na oku. Może coś polecicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dariaemm Re: meble do salonu 07.11.20, 11:07 Dużo osób polecało mi www.deltivo.pl/category/krzesla-do-salonu na pewno skorzystam z tej propozycji Odpowiedz Link
peternight Re: meble do salonu 29.10.21, 15:10 Najlepiej jest mieć możliwość wprowadzania dowolnych zmian przy meblach. Wbijaj na stronę meblebiela. Odpowiedz Link
paulinapecura22 Re: meble do salonu 13.01.22, 17:10 Zastanawiacie się czy warto postawić na meble skórzane? Zastanawiacie cię czy będą pasować w waszych pomieszczeniach ? 🤭 Myślicie, że skóra to nie jest dobrym pomysłem na Wasze pomieszczenia ? My już wiemy, że meble ze skóry to doskonały pomysł na wyposażenie salonu. Duża sofa oraz wygodne fotele w skórzanym obiciu same w sobie mogą być ozdobą pomieszczenia, która nada mu wyjątkowy klimat. Meble wykonane ze skóry będą korzystnie wyglądać, bez względu na styl, w jakim zaaranżujemy przestrzeń domu - klasyczny, bardziej elegancki czy sportowy. 💛 W tym linku znajdą Państwo swoje odpowiedzi na pytania : meble-deko.pl/2021/01/15/prawde-mowiac-jednoznacznego-wzoru-do-napisania-idealnego-tytulu-nie-ma-3/ W razie jakich kolwiek pytań zapraszamy do kontaktu z nami , będzie nam bardzo miło pomóc Państwu 💛 Odpowiedz Link