Gość: pawel IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.09, 23:46 Myślałem, że Przegląd sportowy i sports.pl do rzetelne medium dotyczące sportu, ale tu kolejna wpadka. Radosław Lewandowski???? A kto to jest?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ttr Stefan Majewski mówi tak, jakby było pewne IP: *.echostar.pl 25.09.09, 23:53 że zostanie na stałe. Ciekawe dlaczego :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makary Grzelak?! IP: *.icpnet.pl 26.09.09, 01:50 jeśli on chce powołać piłkarza, który zagrał pierwszy poważny mecz i jest tak podatny na kontuzje jak prostytutka na syfilis to na pewno mamy perspektywy... Majewski, proszę cię, Cracovia wszystko pokazała...litości!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibolek Stefan Majewski: Ligowy hit mógł się podobać IP: *.chello.pl 26.09.09, 02:55 Oj Stefan,ty sie nadajesz.Wciaz nieogolony,na wiecznym kacu,gadajacy brednie.Kolesie od kielonka pewnie tobie obiecali,ze to bedzie dluzsza przygoda i pewnie bedzie.Przewiduje za twojego bytu najwieksza kleske i blamaz polskiej pilki w jej historii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Stefan Majewski: Ligowy hit mógł się podobać IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 26.09.09, 03:02 A kto to jest ten Grzelak,wjakim powiecie on gra.Czy ten dupek chce skladac kadre z graczy z okregowek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ati Re: Stefan Majewski: Ligowy hit mógł się podobać IP: *.superkabel.de 27.09.09, 22:44 Ten mizerny mecz to mial byc hit hehehe Nie ma jak dobre kino zobacz sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Stefan Majewski: Ligowy hit mógł się podobać IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.09, 03:23 Amica idzie na majstra ! ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokomotywa Re: Stefan Majewski: Ligowy hit mógł się podobać IP: *.kls.pppoe.digiweb.ie 26.09.09, 16:41 zobaczysz że lagła pokona skisłę ha ha ha ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Stefan Majewski: Ligowy hit mógł się podobać 26.09.09, 09:21 , Radosława Lewandowskiego, - Kogo???? Miałam wczoraj zdecydowaną nieprzyjemność obejrzeć i wysłuchać wypowiedzi "selekcjonera" po meczu. Brrr. Rozlatany wzrok psychola, mamrocze coś, z czego sensu nijak wyłowić się nie da, jakby jakiś przerażony, zastraszony.... Cholera i pomyśleć, że ja kiedyś naiwnie sądziłam, że gorzej w mediach na tym stanowisku niż myśliwy, gajowy, leśniczy czy jaki tam Janas, wypadać się nie da. Błąd. Da się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tzr25lech4ever Stefan Majewski: Ligowy hit mógł się podobać IP: *.au.poznan.pl 26.09.09, 11:07 kto to Radosław Lewandowski??????? nie znam takiego zawodnika, tymbardziej z lecha!!!!!!!!!! bravo panowie/panie redaktorzy, gratuluje znajomości reprezentantów Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Radosław=Robert? IP: *.icpnet.pl 27.09.09, 15:13 Kto to jest Radosław Lewandowski? W Lechu nikt taki nie gra... chyba nawet w szkółkach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasryba Stefan Majewski: Ligowy hit mógł się podobać IP: *.acn.waw.pl 27.09.09, 20:21 ROBERTA LEWANDOWSKIEGO nie RADOSŁAWA xD Odpowiedz Link Zgłoś