Gość: łycha IP: *.ovh.net 26.09.09, 17:32 Baty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obajtek ME siatkarek: Polska - Chorwacja Z Czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 17:50 moim zdaniem bedzie tak jak wczoraj, albo nawet gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo tak pasujesz na ten portal obrzydzic i zniesmaczyć IP: *.mikolow.net 26.09.09, 18:05 a ja myślę że damy rade:) Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 Wczoraj było 3-2, dzisiaj 3-1 a z Holandią 3-0! 26.09.09, 17:55 Cieszmy się z Naszych zwycięstw! Mówimy stop defetyzmowi! Z Hiszpankami było 3-2, dzisiaj będzie 3-1 a z Holenderkami 3-0! Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 Ograliśmy Hiszpanię, lejemy Chorwację! EURO 2012? 26.09.09, 18:20 Ograliśmy Hiszpanię, teraz lejemy Chorwację a z Holandią to My jesteśmy faworytem! Obudźcie mnie, czy to już EURO 2012? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internet12 ME siatkarek: Polska - Chorwacja Z Czuba i na żywo IP: 82.146.246.* 26.09.09, 18:25 Dlaczego mamy odśnieżać stronę, przecież do zimy daleko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nero ME siatkarek: Polska - Chorwacja Z Czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 18:43 Weście tą K-rwe Niemczyk z komentarza bo się człowiekowi flaki k-rwa przewracają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 Łycha, prorok z Ciebie? 26.09.09, 18:47 Baty? Baty dla Chorwatek ;-) Brawo dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Polska górą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 18:51 Wczoraj o mało zawału nie dostałam na meczu z hiszpanią ale teraz te emocje były w umiarkowanym stopniu! I brawo dobrze!! Dziękuję Wam dziewczyny, jesteście wspaniałe!! Brawooo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracz ME siatkarek: Polska - Chorwacja Z Czuba i na żywo IP: *.dynamic.caiway.nl 26.09.09, 18:52 polki mosza wygrac z holandja bez zadnego ale to jest najwazniejsze zadanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Okaleczone polskie nazwiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 19:05 Polki, podobnie jak Polacy, grały jako jedyna reprezentacja z okaleczonymi nazwiskami. Belcik, Jagielo, Baranska. Komu na tym zależy? I dlaczego nie robią tego Niemcy, Chorwaci, Serbowie, Czesi, Turcy i Słowacy? Odpowiedz Link Zgłoś
kovala Trzeba spytac szanownego prezes Przedpelskiego 26.09.09, 19:20 czy az tak jest niepismienny w obcych jezykach, ze nie wie co podpisuje. Okropnie wygladaja te nazwiska. Jakbys my byli na lasce jakiejs zagranicznej firmy, ktora mowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agga ME siatkarek: Polska - Chorwacja Z Czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 19:09 A na głównej: "Cudowny mecz polskich siatkarek na mistrzostwach świata!" Droga redakcjo, mistrzostwa świata to jeszcze nie w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś