Dodaj do ulubionych

ME siatkarek: Polska - Chorwacja Z Czuba i na żywo

IP: *.ovh.net 26.09.09, 17:32
Baty?
Obserwuj wątek
    • Gość: obajtek ME siatkarek: Polska - Chorwacja Z Czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 17:50
      moim zdaniem bedzie tak jak wczoraj, albo nawet gorzej
      • Gość: kolo tak pasujesz na ten portal obrzydzic i zniesmaczyć IP: *.mikolow.net 26.09.09, 18:05
        a ja myślę że damy rade:)
    • artur74 Wczoraj było 3-2, dzisiaj 3-1 a z Holandią 3-0! 26.09.09, 17:55
      Cieszmy się z Naszych zwycięstw! Mówimy stop defetyzmowi! Z Hiszpankami było
      3-2, dzisiaj będzie 3-1 a z Holenderkami 3-0!
    • artur74 Ograliśmy Hiszpanię, lejemy Chorwację! EURO 2012? 26.09.09, 18:20
      Ograliśmy Hiszpanię, teraz lejemy Chorwację a z Holandią to My jesteśmy
      faworytem! Obudźcie mnie, czy to już EURO 2012?
    • Gość: internet12 ME siatkarek: Polska - Chorwacja Z Czuba i na żywo IP: 82.146.246.* 26.09.09, 18:25
      Dlaczego mamy odśnieżać stronę, przecież do zimy daleko
    • Gość: nero ME siatkarek: Polska - Chorwacja Z Czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 18:43
      Weście tą K-rwe Niemczyk z komentarza bo się człowiekowi flaki k-rwa przewracają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • artur74 Łycha, prorok z Ciebie? 26.09.09, 18:47
      Baty?
      Baty dla Chorwatek ;-) Brawo dziewczyny!
    • Gość: A. Polska górą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 18:51
      Wczoraj o mało zawału nie dostałam na meczu z hiszpanią ale teraz te emocje
      były w umiarkowanym stopniu! I brawo dobrze!! Dziękuję Wam dziewczyny,
      jesteście wspaniałe!! Brawooo!!
    • Gość: gracz ME siatkarek: Polska - Chorwacja Z Czuba i na żywo IP: *.dynamic.caiway.nl 26.09.09, 18:52
      polki mosza wygrac z holandja bez zadnego ale to jest najwazniejsze zadanie
    • Gość: ciekawy Okaleczone polskie nazwiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 19:05
      Polki, podobnie jak Polacy, grały jako jedyna reprezentacja z
      okaleczonymi nazwiskami. Belcik, Jagielo, Baranska. Komu na tym
      zależy? I dlaczego nie robią tego Niemcy, Chorwaci, Serbowie, Czesi,
      Turcy i Słowacy?
      • kovala Trzeba spytac szanownego prezes Przedpelskiego 26.09.09, 19:20
        czy az tak jest niepismienny w obcych jezykach, ze nie wie co podpisuje.
        Okropnie wygladaja te nazwiska. Jakbys my byli na lasce jakiejs zagranicznej
        firmy, ktora mowi
    • Gość: agga ME siatkarek: Polska - Chorwacja Z Czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 19:09
      A na głównej: "Cudowny mecz polskich siatkarek na mistrzostwach świata!" Droga
      redakcjo, mistrzostwa świata to jeszcze nie w tym roku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka