Gość: Kagan Pora zapomniec o pilce noznej! IP: 193.136.157.* 14.10.09, 13:44 I zaczac kibicowac innym dyscyplinom sportu. Polska, europejska i swiatowa pilka nozna jest zbyt przezarta korupcja, i zbyt skomercjalizowana, aby ja dalej traktowac jako sport! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Ze Słowacją o nic i dla nikogo IP: *.p.lodz.pl 14.10.09, 13:54 Nie odróżniać Słoweńców od Słowaków to wstyd Panie Redaktorze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morda57 Ze Słowacją o nic i dla nikogo IP: *.dip.t-dialin.net 14.10.09, 13:54 To nie jest wazne,czy reprezentacja(ha,ha)dzis wygra Wazne jest tylko aby nosiciele polskiej mysli szkoleniowj odeszli!Dla dobra Polsiej Pilki Noznej) Przeciez oni sie juz nachapali!Napewno szkoda tych apanazy jakie sie skoncza po rezygnacj ale oni zawsze mowia ze dzialaja w imie dobrej pilki noznej.Mozna wiec powiedziec ze sie poswiecaja. A my jako zwykli kibice przyjmniemy ich rezygnacje z oklaskami Obudzilem sie!To byla tylko bajeczka na dobranoc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vaxon Ze Słowacją o nic i dla nikogo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.09, 13:54 Był taki mecz z Holandią w 1993 roku w Poznaniu. Holendrzy przyjechali wtedy świętować awans. Na trybunach byli w wiekszości kibice holenderscy. teraz chyba będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic terrorysta Smutno, zimno i cicho... IP: *.lze.lodz.pl 14.10.09, 14:24 A w PZPN ciągle ... LATO! Premie, kasa i zabawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jony Re: Smutno, zimno i cicho... IP: *.bialapodlaska.vectranet.pl 14.10.09, 14:30 Grali już taki mecz. Polska-Holandia w Poznaniu. Kibiców holenderskich było więcej niż polskich. Odpowiedz Link Zgłoś
tommag04 Ze Słowacją jak ze Szwecją 14.10.09, 15:13 Graliśmy już kiedyś taki mecz jak dziś - w eliminacjach do mistrzostw świata w 1990 roku. W przedostatnim meczu eliminacyjnym, też już pozbawieni szans na awans graliśmy u siebie ze Szwecją. Szwedzi musieli wygrać, żeby wyprzedzić Anglików. Skończyło się na gładkim 0:2, po bardzo słabym meczu w naszym wykonaniu. Wszystko wskazuje na to, że dziś będzie tak samo - zarówno jeśli chodzi o grę jak i o wynik Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Czy oni mają chociaż resztkę honoru? 14.10.09, 15:44 Jeśli tak, to powinni za wszelką cenę starać się wygrać ze Słowcją, z którą mają porachunki. Wszak od porażki z tą drużyną (wtedy jeszcze pechową) zaczęła się stopniowa obsuwa. W rewanżu powinni się starać spuścić Słowację na miejsce barażowe. Jeśli zaś nie będą się o to starać, to znaczy, że szmatławość polskiej nibypiłki jest nieodwracalna. Odpowiedz Link Zgłoś
kolona Niski poziom naszej piłki? 14.10.09, 15:45 To dlatego, że nie gramy w lidze nawet o punkty. Nie gramy, ponieważ wyniki ustalane są na innym szczeblu. Zawodnicy co miesiąc odbierają swoją wypłatę i to wszystko. Na boisku mają się pojawić, pobiegać, oraz zrealizować wynik, jaki jest ustalony. To nie od ich zaangażowania w walkę, w mecz, zależy wynik. I stąd wziął się ten poziom naszej piłki nożnej. Proponuje - stadiony piłki nożnej, przekazać na inny cel, inny sport, przecież nie są własnością PZPNu, tylko nasze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic. Grupa śmierci./Słowacja,Słowenia,Czechy ,Irlandia/ IP: *.chello.pl 14.10.09, 15:48 Polacy mieli pecha po prostu trafiliśmy na grupę śmierci. Ja już to wiedziałem po losowaniu ale nikt nie chciał mi wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Ze Słowacją o nic i dla nikogo IP: *.bankakademie.de 14.10.09, 16:10 ja tey mam nadyieje, ze slowacja wygra. Dosc Pzpn. Dajcie porzadnego trenera z zagranicy. Takiego ktory prowadzi porzadne kluby i dajcie mu kontrakt na 4 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markg Ze Słowacją o nic i dla nikogo IP: *.59.99.216.dsl-cust.ca.inter.net 14.10.09, 16:13 Bogu dziekowac, ze ta reprezentacja nie zakwalfikowala sie na mistrzostwa. Bylaby to kolejna kompromitacja po skandalicznym wystepie w 2006. Druzyna Czech, sama przezywajaca kryzys, obnazyla prawdziwy poziom polskich "trampkarzy". Zamiast rozdzierac szaty i szukania tych, ktorzy zle kopneli pilke w tym meczu (oni naprawde lepiej nie potrafia) i obwiniania Leo, nalezy zaczac reformy w PZPN, lidze, systemie szkolenia mlodziezy. Jesli pozostawi sie rzady w rekach sitwy Laty (jego prezesostwo, za zaslugi, jest rownie madrym pomyslem jak zrobienie Maradonny coachem Argentyny) i jemu podobnych, bedziemy dalej postrzegani w swiecie pilkarskim jako polglowki i nieudacznicy. Polska pilka dosiegnie bruku i skompromitujemy sie raz jeszcze w 2012. Ostatnie sukcesy siatkarzy i pilkarzy recznych potwierdzaja, ze oddanie sportu w rece profesjonalistow przynosi rezultaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markg Atlas twarza PZPN-u IP: *.59.99.216.dsl-cust.ca.inter.net 14.10.09, 16:35 Obejrzalem wywiad z Januszem Atlasem, rzecznikiem PZPN-u. Mozna go uzyc do prelekcji na spotkaniach anty-alkoholowych. Bezmyslny belkot, inwektywy pod adresem kibicow. Atlas zrozumial, ze wiekszosc kibicow zrozumiala juz , kto odpowiada za doprowadzenie polskiej pilki noznej do poziomu rynsztoka. Czasy bezkarnosci PZPN ma juz za soba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom "Rzecznik"- 'Jerzy U.' czasów obecnych? IP: 94.254.253.* 14.10.09, 16:57 Co ten "pan żecznig" opowiada! Toz nie mozna tego spokojnie wysluchac! Wszyscy co to nie daja zgody na korupcje i "partyjny beton" to terrorystyczna banda?! SZOK. SKANDAL. DNO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuu Ze Słowacją powinniśmy wygrać IP: 193.0.72.* 14.10.09, 17:08 Z takim "mocarstwem" wstyd przegrać u siebie. Rok temu Słowacy wygrali fuksem, więc teraz należy sprowadzić ich znowu na ziemię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socjalopata Propozycja dla Dziennikarzy; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 17:27 mam propozycję dla dziennikarzy. Jeśli chcecie przyłączyć się do protestu kibiców, to zadawajcie leśnym dziadkom tylko jedno w kółko pytanie: "Kiedy Pan poda się do dymisji?" Aż do znudzenia. Chciałbym zobaczyć taką konferencję prasową, gdzie kolejni dziennikarze podnoszą rękę i zadają to samo pytanie. I chciałbym usłyszeć, jak się dziadki będą tłumaczyć, dlaczego nie można ich odspawać od stołka i dlaczego tak ważne jest, żeby otrzymali kolejną premię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzecznik PZPN Ze Słowacją o nic i dla nikogo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 17:55 "Rzecznik PZPN: bojkot reprezentacji to rodzaj terroryzmu!" ty rzecznik idź weź koniowi zamelduj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M_M Rewolucja w piłce nożnej i... siatkówce IP: *.nowinynet.pl 14.10.09, 18:10 Wiecie dlaczego polska siatkówka jest teraz taka potężna? Bo dobrych kilka lat temu to właśnie sponsor kadry - Plus - nakazał(!) zmiany w PZPS. Warunek był jasny... albo beton opuści związek, albo koniec ze sponsorowaniem siatkówki... Beton się ugiął i odszedł...przynajmniej tyle przyzwoitości mieli. Teraz, po latach, widać jak dużo to dało!!! To samo teraz trzeba zrobić z PZPN!!! Sponsorzy do dzieła!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 Ja myślę, że jedyną skuteczną metodą jest 14.10.09, 19:24 zohydzenie życia im i ich rodzinom- musza czuć się osaczeni atk, aby ich życie w Polsce stało się nieznośne. Dopiero wtedy ustąpią choćby pod presją rodzin- to jest skupisko bandytów i tak właśnie należy ich potraktować Odpowiedz Link Zgłoś