Gość: hhahaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.09, 13:43 hahaha, a miasto będzie im stadion budować, a potem płacić za straty pomeczowe, brawo :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jahwe I liga. Stadion Górnika Zabrze zostanie zamknięty? IP: *.146.160.162.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.11.09, 13:43 A dla przykładu i tak zamkną stadion w Bytomiu za wzorowe zachowanie kibiców Polonii i Ruchu w derbowym pojedynku, ot sprawiedliwość ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gce Re: I liga. Stadion Górnika Zabrze zostanie zamkn IP: *.sileman.net.pl 01.11.09, 14:21 haha nie nasza wina ze tam u was same mecze przyjazni:) a policja niech nie zwala winy na ochrone sami pokierowali widzewa.... tam gdzie pokierowali. Jak juz obwiniaja sie nawzajem z ochrona to nie spojza na siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue nozownikom godomy raus IP: 85.14.84.* 01.11.09, 14:29 juz w podobny sposob zabiliscie zabole 3 kibicow -jeszce wam mało powinno sie was odizolowac od kibicowskiej sceny tak jak craxe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blau gestank Re: nozownikom godomy raus IP: *.gb.net.pl 01.11.09, 16:30 trzeba było siedzieć w domu, a nie płakać teraz na forum, widzewiaczku. życie to nie bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do cioty Re: nozownikom godomy raus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.09, 17:31 Jesteś kibicem jakiejś drużyny czy zwykłą ciotą która musi w sposób agresywny pokazać , że nią nie jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: \G/ Z tego co wyczytalem na forum Gornika IP: 83.230.7.* 01.11.09, 21:57 TO GRUPA KIBICOW WIDZEWA EKSKORTOWANA NA STADION PRZEZ POLICJE, W PEWNYM MOMENCIE WYRWALA SIE SWOIM NIEBIESKIM OPIEKUNOM I ZAATAKOWALA SPOKOJNYCH LUDZI IDACYCH NA MECZ!!! DLACZEGO POLICJA DOPUSZCZA DO TAKICH SYTUACJI. KILKUNASTU LOBUZOW ATAKUJE BRUTALNIE W CIEMNOSCI STARSZYCH LUDZI, STOJACYCH PRZY KASACH ZA BILETAMI, LUDZMI Z DZIECMI. WIADOMO Z KIM TRZYMA WIDZEW- \R/. ESKORTUJACA POLICJA NIE UPILNOWALA PRZYJEZDNYCH LOBUZOW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Z tego co wyczytalem na forum Gornika IP: *.sileman.net.pl 01.11.09, 22:04 lol kilkunastu:D ponad 200... gdzie by cie sie kilkunastu wyrwalo policji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detektyw Re: Z tego co wyczytalem na forum Gornika IP: *.petrus.pl 02.11.09, 18:39 nie wyrwało się Policji, tylko zostało doprowadzonych przez Policję pod kasy Górnika. Tu został popełniony błąd, większość Widzewa było tak samo zdziwionych jak Żabole, ale my nie mieliśmy noży... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zobacz zdjecia Re: I liga. Stadion Górnika Zabrze zostanie zamkn IP: *.aster.pl 01.11.09, 19:50 policja skierowala widzew a ochrona pokierowala zabskich z nożami na kibicow z łodzi co widac na zdjeciach a tak a propo to ciekawe co na takie zachowanie skorpionow powiedza władze górnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: I liga. Stadion Górnika Zabrze zostanie zamkn IP: *.sileman.net.pl 01.11.09, 22:05 lol:D nastepny bajkopisarz .. domaniemane noze i tulipany to na zajsciach przed meczem... ale nie widzialem bo bylem ejscze w pociagu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość niedzielny I liga. Stadion Górnika Zabrze zostanie zamknięty? IP: 77.255.128.* 01.11.09, 14:44 Ochrona popełniła błąd ? A komu wyrwała się grupa kibiców Widzewa przed meczem ??? POLICJI !!!! To policja nie zapanowała nad grupą którą eskortowała pod stadion i ci wbiegli na bramę gdzie wchodzili miejscowi kibice ale jak zwykle wina nigdy nie leży po stronie Policji !Stadion zamknąć bo ci zawodnicy nie zasługują by grać przy takim dopingu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko1 Re: I liga. Stadion Górnika Zabrze zostanie zamkn IP: *.sileman.net.pl 01.11.09, 15:01 hehe dokładnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halymba I liga. Stadion Górnika Zabrze zostanie zamknięty? IP: *.sileman.net.pl 01.11.09, 14:45 Cicho wyborczo! wiadomo ze wspierocie swoich z łodzi:) ale kazdy normalny kto był na szpilu wie ze w sumie nic takiego sie na stalo... zajscia sprowokowane przez błendy policji i ochrony! a widzew jak nie potrafi sie zachowac to juz wiencej 1600 biletów nie dostanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Czytam te opinie o awanturze w Zabrzu, spotkaniu.. IP: *.oxfd.cable.ntl.com 01.11.09, 15:02 Czytam te opinie o awanturze w Zabrzu, spotkaniu Legia-Ruch...i brak mi słów...ręce opadają...to ostatni raz kiedy to zainteresowałem się polska ligą...głupota strasznie denerwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sierp Re: I liga. Stadion Górnika Zabrze zostanie zamkn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.09, 15:52 Jasne, że Widzew nie dostanie. Za rok o tej porze będzie w ekstraklasie i nie będzie miał po co do Zabrza jechać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smile Re: I liga. Stadion Górnika Zabrze zostanie zamkn IP: *.ray.net.pl 01.11.09, 16:34 Wiadomo ze juz nie dostaniemy 1600 biletów . za Rok ekstRaklasa nasza a wy siedzcie w tej I lidze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko1 Re: I liga. Stadion Górnika Zabrze zostanie zamkn IP: *.sileman.net.pl 01.11.09, 18:58 a w esktraklasie takie pojemne stadiony... dostaniecie od chorzowa 450 biletów:) ale reszta na kolana do chopców ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winnar Ten przyglup niby-oficer policji moze wyjasni... IP: *.dsl.alice.nl 01.11.09, 14:48 w jaki sposob kibice Widzewa zostali skierownai pod kasy Gornika zamiast do wejscia dla gosci. Jak dla mnie to prowokacja policji i ci co powinni zaplacic za szkody to przedewszystkim dowodzacy ochrona meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winnaar I dziwne ze zaden dziennikarz nie zastanowil sie.. IP: *.dsl.alice.nl 01.11.09, 14:51 nad przyczyna powstania przedmeczowej burdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: I dziwne ze zaden dziennikarz nie zastanowil IP: *.oxfd.cable.ntl.com 01.11.09, 15:07 po co? przecież od wielu lat wiadomo, iż przyczyną jest bardzo niski poziom inteligencji u kibiców piłki kopanej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: I dziwne ze zaden dziennikarz nie zastanowil IP: *.chello.pl 01.11.09, 17:41 A co było przyczyną?? Grupa ludzi z mózgami wielkości orzecha laskowego :) Gandzia i alkohol im tak komórki wyżarły że zachowują się jak bydło na spędzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detektyw Re: Ten przyglup niby-oficer policji moze wyjasni IP: *.tvk.torun.pl 01.11.09, 19:44 on nie samą ochroną dowodził bo również nożownikami na żabich nóżkach, dowód: i35.tinypic.com/30kzhqb.jpg zainteresowanym proponuję się przyjrzeć żabolowi w jasnych jeansach na górze, co trzyma w prawej dłoni? Odpowiedz Link Zgłoś
wirone Jakość z dupy 02.11.09, 01:38 Trzeba mieć naprawdę dziwaczne podejście do sprawy żeby wyciągać takie wnioski po zdjęciu w tak kiepskiej jakości. Prawda jest taka, że tu gó... widać, a jeśli ktoś tam widzi nóż to niech najpierw wytrzeźwieje, albo dorośnie. Jak dla mnie to wygląda raczej jak suwak w kieszeni kurtki. Bo nóż to chyba dmuchany, oklapły i bez powietrza. A prawda zapewne jak zwykle leży pośrodku. Kibice przesadzili, ale pewnie ochrona i policja również dały dupy. Z drugiej strony jak można winić policję, że nie upilnowała takiego tłumu? Przecież żeby było względne bezpieczeństwo zapewnione, na stadionie musiałoby być z 5000 służb porządkowych, albo i więcej, co jest raczej fizyczną niemożliwością. Podstawowy problem to mentalność kibiców i ta idiotyczna nienawiść i agresja. Byłem na tym meczu, kibice poza kilkoma wyjątkami dopingowali fantastycznie, przygotowali cudowną oprawę i gdyby na tym się skończyło można byłoby mówić, że rozpiera nas/mnie duma. Ale niestety, nie można tolerować takich bijatyk, okaleczeń i wszystkiego co doprowadziło do tego, że są ranni ludzie. Całe kibicowanie zostało po prostu przekreślone i do wstydu wywołanego postawą piłkarzy dochodzi zażenowanie z powodu poziomu kultury grupy kibiców. Niestety, awans jest daleko, bo piłkarze marni, a i kibice nie ułatwiają tego doprowadzając do sytuacji, w której klub zapłaci wysokie kary lub nawet straci stadion. Szkoda, bo miejsce takiego klubu jest w ekstraklasie.. Odpowiedz Link Zgłoś
wirone Suwak 02.11.09, 01:41 Mówiąc o suwaku miałem na myśli jasny pasek na czarnej kurtce po lewej stronie pola zakreślonego czerwoną elipsą. Bo nie jestem tak naprawdę pewien o którym kibicu w jasnych jeansach pisał mój poprzednik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detektyw Re: Suwak IP: *.petrus.pl 02.11.09, 18:34 Suwak to masz na zwojach, mowa o kolesiu u góry z lewej w jasnych jeansach a w prawej dłoni to trzyma suwak z Twojego rozpora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StefanS Co to za brednie? IP: *.kopanet.3s.pl 01.11.09, 14:51 Zajścia przed meczem miały miejsce poza stadionem, gdzie stado baranów z Łodzi i Chorzowa uciekło policji, po meczu poza stadionem doszło do zamieszek z winy ochrony. wniosek GW - zamknąć stadion!? Puknijcie się w te puste łby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ko1 Re: Ciekawe dlaczego rzecznik policji nie mowi... IP: *.sileman.net.pl 01.11.09, 15:00 starczy ze roz napiszesz:) jo ci powiem w jaki policja to tumany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Ciekawe dlaczego rzecznik-policji nie mowi... IP: *.oxfd.cable.ntl.com 01.11.09, 15:10 a dla mnie jesteś bardzo głupi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qww I liga. Stadion Górnika Zabrze zostanie zamknięty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.09, 15:10 policja to tumany, ale co powiedzieć o ludziach, którzy pod kasami zamiast kupować bilety postanawiają się napier.alać jak dzikusy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: I liga. Stadion Górnika Zabrze zostanie zamkn IP: *.oxfd.cable.ntl.com 01.11.09, 15:15 dokładnie...ale najzabawniejsze, iż Oni w ogóle nie zdają sobie sprawy ze swej głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochlowice Re: I liga. Stadion Górnika Zabrze zostanie zamkn IP: *.sileman.net.pl 01.11.09, 15:21 widzewiacy bilety juz mieli kupione, w kolejkach stały tzw 'pikniki' które zostały napadniee przez kibiców z łodzi ..... wtedy do akcji wkroczyła Torcida(obrona własna). Jak zamykac to te klepisko w łodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruch [...] IP: *.ray.net.pl 01.11.09, 16:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lrodowity łodziani Re: I liga. Stadion Górnika Zabrze zostanie zamkn IP: *.xdsl.centertel.pl 01.11.09, 17:03 Nie nazywaj wiesniaków z widzewa kibicami z łodzi to same wiesmaki były Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Sprawiedliwie - zamknąć oba stadiony 01.11.09, 16:24 Widzewa i Górnika zamknąć. I to na cztery spusty. Mecze powinny odbywać się na innych obiektach, z zyskami dla gospodarzy stadionów, a nie dla klubów grających na nich. Najskuteczniej jest walić po kieszeni. Walić zatem niemiłosiernie. Co robi PZPN?! Piją flachę za flachą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzew I liga. Stadion Górnika Zabrze zostanie zamknięty? IP: *.ray.net.pl 01.11.09, 16:32 ta.. Widzew. wszedl pod kasy gornika . i torcipa ich zaczela j.ebac. u siebie w dupe dostaliscie.. hahahaha . za rok Widzew w ekstraklasie !! a wasz stadion powinien byc spalony . poje**ni jestescie :-/ ja byłem z 11 letnim dzieckiem i jakis ch*j z zabrza chciol go j.bnąc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morelo Re: I liga. Stadion Górnika Zabrze zostanie zamkn IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.09, 17:07 haha ilu was jest? 4000-6000 na meczu z takim np dolcanem czy innym zniczem,a w Zabrzu 14000-18000 na meczu chociazby z dolcanem czy z widzewem,w ogole widzew to gdzies w ogonie pod wzgledem ilosci kibicow,Gornikowi wieksze pol Ślaska kibicuje,smierdzielom tylko garstka co widac na meczach w haha ekstraklasie 6000-8000 tys hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podlesiok Re: I liga. Stadion Górnika Zabrze zostanie zamkn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.09, 19:44 Tak, tak Morelo - większe pół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcd Re: I liga. Stadion Górnika Zabrze zostanie zamkn IP: *.stk.vectranet.pl 01.11.09, 21:16 ty c...lu to po co dziecko bierzesz na taki wyjazd powinieneś je zostawić w domu wiedzac jakie nastroje panuja miedzy kibicami Widzewa i Gornika, organizatorzy wyjazdu już w Łodzi powinni Ciebie i dzieciaka z pociągu wy..........tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
gonder Re: I liga. Stadion Górnika Zabrze zostanie zamkn 01.11.09, 22:00 Uważam, że policja wszelkimi sposobami powinna powstrzymać bandytów. Można było to zrobić już dawno używając nie pałek i armatek wodnych czy gazu ale po prostu ostrej amunicji z celnych AK - wszystko na temat. Jedna taka akcja i nasze stadiony staną się oazą spokoju. Będzie można usiąść gdzie się chce, pogadać z sąsiadem o meczy, jeżeli akurat będzie kibicem przeciwnej drużyny w przypadku jego wygranej złożyć mu gratulację i zaprosić po meczu na piwko. Wróci normalność!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 00:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiul Widzew i tak nie wejdzie do extra!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.09, 16:46 Coś tam zawsze się na nich w PZPN znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ecik I liga. Stadion Górnika Zabrze zostanie zamknięty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.09, 16:51 jestem kibicem Widzewa i jestem zdania ze obojetnie ktoby niezacal tej zadymy to jest poj..cem!!!! Ludzie zastanowcie sie!!! Za to dzis Gornik a jutro Widzew zaplaci ciezkie pieniadze Grzesiowi L kary a ten bedzie mial dla siebie i dla swoich kretynow na premie!!! Wiem ze niektorzy pilkarze nie zasluguja nawet na to zeby ogladac ich wypociny!!!Wiec opanujcie sie bo w ten sposob za pare lat niebedziecie mieli komu kibicowc bo komu potrzebny klub w ktory pompuje sie kase bez celu???? Pozdrawiam normalnych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfdg ten obiekt nazywacie stadionem? IP: 194.126.165.* 01.11.09, 16:58 świnie w chlewie mają lepsze warunki ale cóż dla takich kibiców warunki odpowiednie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość I liga. Stadion Górnika Zabrze zostanie zamknięty? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 01.11.09, 17:12 Jak ja kocham polskie prawo... "udział w bójce o charakterze chuligańskim" czyli jak mnie Policjant zatrzyma za szybką jazdę to mogę go walić w ryj? Jak coś to będzie bójka o charakterze chuligańskim.... ważne tylko żebym miał szalik jakiejś piłkarskiej drużyny i wtedy mogą mi skoczyć.... dobre.Kraj idiotów to i prawo stworzone przez idiotów...albo właśnie nie,może to nie przypadek że takie zapisy w ustawach istnieją...?Przecież Politycy czy Urzędnicy też mają dzieci..... a wśród nich kiboli też.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki I liga. Stadion Górnika Zabrze zostanie zamknięty? IP: *.toya.net.pl 01.11.09, 17:13 Wiadomo, że poziom inteligencji kibiców piłkarskich nie przekracza inteligencji piłki, którą kopią zawodnicy więc jedynym rozsądnym rozwiązaniem to likwidacja klubów piłki kopanej. Strata żadna bo poziom gry tylko minimalnie przekracza poziom kultury kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sxk Re: I liga. Stadion Górnika Zabrze zostanie zamkn IP: *.chello.pl 01.11.09, 22:54 To bardzo niesprawiedliwy przesąd o tym niskim ilorazie inteligencji kibiców. Ja tam kibicuję, a przy ostatnim badaniu miałem 148 w skali Wechslera. Tak dodam mimochodem, że do "mensy" z tym wynikiem by mnie raczej przyjęli :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gjm I liga. Stadion Górnika Zabrze zostanie zamknięty? IP: 194.126.165.* 01.11.09, 17:28 ja bym do tego śmiało dorzucił-nielegalne zgromadzenie plus udział w zorganizowanej grupie przestepczej, niszczenie mienia, podsycanie nienawiści kulturowo-etnicznej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksg Waryniol Jako kibicowi Górnika wstyd mi za tych bandytów, IP: 89.25.234.* 01.11.09, 18:31 którzy uczestniczyli w bandyckich bijatykach. To nie ma nic wspólnego z kibicowaniem Górnikowi! Należy namierzyć pseudokibiców, zakazać im wstępu na mecze Górnika oraz wymierzyć kary finansowe od 5 tys. zł wzwyż. Kara musi być surowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roland I liga. Stadion Górnika Zabrze zostanie zamknięty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.09, 19:01 Co na to Lato i jego Komisje Licencyjne i słynny Lewicki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pers I liga. Stadion Górnika Zabrze zostanie zamknięty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.09, 19:53 To w Zabrzu taka nowa świecka tradycja, że na zakończenie rozgrywek robią rozpier…l? Jaka kara spotkała ich za rozróby po ostatnim meczu w Ekstraklasie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: święte krowy Nie zamkną stadionu ulubieńców PZPNowskich dziadów IP: *.server4you.de 01.11.09, 20:02 Śmiem twierdzić, że jak Górnika nie będzie na miejscu gwarantującym awans, to znowu zrobią przekręt z licencjami. Nawet dziecko z przedszkola wie, że cała licencyjna szopka wymierzona przeciwko ŁKS-owi, miała na celu uratowania Górnika. Warunek był tylko jeden - wygrana Zaboli w ostatnim meczu. Leszcze z Zabrza nie wygrały, więc na udupieniu ŁKS-u skorzystała sraCovia, która miała swojaka(Lewicki) w komisji licencyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSGLIWICE Re: Nie zamkną stadionu ulubieńców PZPNowskich dz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 00:38 Przestań idioto pisać idiotyzmy. Jak by mieli Górnika uratować to by uratowali.Górnik tak jak spadł tak wejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
spartanin79 I liga. Stadion Górnika Zabrze zostanie zamknięty? 01.11.09, 20:14 Jakie dziadowskie kluby tacy dziadowscy pseudo kibice. Czemu tu się dziwić jak w tym zjebanym (G)Kórniku sami prezesi tego klubu pozwalają na napuszczanie kiboli na piłkarzy. Po tych dymach Górnik powinno się wyjebać z ligi i to z hukiem a Widzew powinien zapłacić ze dwa miliony złotych kary wtedy ci zjebani pseudo kibice zrozumieliby, że szkodzą swojej jak twierdzą "ukochanej drużynie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW Re: I liga. Stadion Górnika Zabrze zostanie zamkn IP: *.toya.net.pl 01.11.09, 20:24 >>a Widzew powinien zapłacić ze dwa miliony złotych kary wtedy ci zjebani pseudo kibice zrozumieliby, że szkodzą swojej jak twierdzą "ukochanej drużynie"<< Uważasz, że jak klub zapłaci dwa miliony za wybryki debili, na których nawet nie miał wpływu (mecz na wyjeździe) to ci kibole zrozumieją? Gó...! Jaka to kara dla kiboli? To co piszesz uderza w klub. A jak Górnik nie potrafi zabezpieczyć to ich zasrany problem. Zrozumieliby jakby wyłapał wszystkich uczestniczących w burdach (no ile się da) i ci jakby musieli zapłacić takie dwie duże bańki. Wtedy by poczuli. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-46 I liga. Stadion Górnika Zabrze zostanie zamknięty? 01.11.09, 20:43 Na chuliganów nie ma sposobu. Jedyne wyjście to ustawowo zdelegalizować PZPN, rozwiązać wszystkie kluby piłkarskie i zabronić rozgrywania meczów. Piłkę nożną uznać za zbrodnię, gwałt, sodomię i obrazę majestatu. Stadiony zburzyć, zaorać i posadzić śrubokręty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sxk Re: I liga. Stadion Górnika Zabrze zostanie zamkn IP: *.chello.pl 01.11.09, 23:02 Ej sodomii to ty się nie czepiaj, bo jest w porządku :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaz I liga. Stadion Górnika Zabrze zostanie zamknięty? IP: *.wroclaw.mm.pl 01.11.09, 21:09 Sprawa jest prosta -jak klub wpuszcza taką ilość kibiców to za nich odpowiada! Nakręcali się wszyscy a teraz szukają winnych- najlepiej kibiców!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delfin I liga. Stadion Górnika Zabrze zostanie zamknięty? IP: *.sileman.net.pl 02.11.09, 00:01 Panowie większość z was nie było na meczu a teraz palce was bolą od klikania w klawiaturę. Odpowiedz Link Zgłoś