Gość: stef IP: *.acn.waw.pl 25.11.09, 09:33 Marek Twain nie żyje ;) [wiem o co chodziło, ale jest to na tyle nieprecyzyjnie sformułowane, że ktoś może źle zrozumieć] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blanco77 Re: Pięć mgnień Ligi Mistrzów IP: *.toya.net.pl 25.11.09, 09:45 Real zatrudnia Beniteza, Monica Bellucci zostawia Cassela dla Piotra Mikołajczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Pięć mgnień Ligi Mistrzów IP: *.cable.ubr10.hawk.blueyonder.co.uk 25.11.09, 09:53 próbowałem liczyć ile razy inter dotknął piłki w polu karnym barcy. w doliczonym czasie chyba nawet 2 razy, wczesniej w drugiej połowie chyba raz, w pierwszej nie wiem czy im się to udało. chelsea która murowała 2 razy skuteczniej potrafiła zagrozić 4 razy bardziej. inter to nawet nie catenaccio. to perfidne faulowanie i drewniactwo. barcelona - 'jedenzeryzm' 2:0 !! Odpowiedz Link Zgłoś
pavlyuchenko Re: Pięć mgnień Ligi Mistrzów 25.11.09, 10:12 Inter jest piłkarsko beznadziejny; w sumie nie mam nic do zawodników i trenera ale ten zespół wygrywać to może co najwyżej z Catanią, Bologną czy Livorno albo Lazio; jak się trafi mocniejszy rywal to gra prawdziwą kichę; zapomnieliście napisać o Unirei Urziceni która jest blisko awansu xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwy Re: Pięć mgnień Ligi Mistrzów IP: *.vide-sat.pl 25.11.09, 10:29 chrzanisz głupoty a propos Beniteza dziennikarzu szukajacy pseudotematół. tu masz link do faktów a nie gejowskich dywagacji: news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/l/liverpool/8377808.stm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Pięć mgnień Ligi Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 10:46 to naprawde zadziwiajace ze Inter w serie A ma kolosalna przewaga nad reszta stawki, a Lige Mistrzów moze wygrać AC Milan :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorze Re: Pięć mgnień Ligi Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 10:47 Autorze, w końcu wraca styl pisania, który tak u Zczuba lubiłem. brawo.thx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giovanni Re: Pięć mgnień Ligi Mistrzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.09, 11:37 Tylko Fiorentina. Piękny mecz i awans bez mega transferów i milionów euro wydanych na pseudozawodników. portal polskich fanów violi acffiorentina.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike21 Re: Pięć mgnień Ligi Mistrzów IP: *.146.176.171.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.11.09, 12:15 Jak to możliwe ze świtny trener Żoze nie obrał jakiejs perfekcyjnej taktyki na mecz z Barca jak to ma miejsce w serie a, z takim składem to nawet stara babcia za sterami by coś ugrała w tej lidze włoskiej .Serie A a LM to niebo a ziemia jezeli chodzi o inter, udowadniają to od kilku sezonów. Mimo wszystko pewnie Interowi uda się awansować do 1/8 (a szkoda bo Rubin pokazał nam że drużyny teoretycznie słabsze mogą grać z piłkarskimi gigantami jak równy z równym)ale tam już ich gra będzie wyglądała jak we wczorajszym meczu z Barcą, porostu trafia się mocni rywale z którymi jak wiadomo Inter poprostu chyba nieumie grać, myśle tutaj o Chelsea czy też MU. Szkoda że w 1/8 niemoga sie spotkac ekipy z jednego kraju, marzy mi sie pojedynek juve z interem w lidze mistrzów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano strano Re: Pięć mgnień Ligi Mistrzów IP: *.um.warszawa.pl 25.11.09, 13:03 you'll never wank alone! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielki Docent Re: Pięć mgnień Ligi Mistrzów IP: *.plus.kielce.pl 25.11.09, 15:04 Do mądrali typu "mariano strano", co się ciągle popisują tym wankiem - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eRe Re: Pięć mgnień Ligi Mistrzów IP: *.vnet.pl 25.11.09, 15:51 Beniteza w zyciu nie wezma do Realu, choc z drugiej strony on sam pewnie by sie czul tam dobrze - sami JEGO Hiszpanie, pewnie by jeszcze zasugerowal transfer Torresa; ale wtedy Xabi Alonso by sie spakowal i wrocil do Anglii... [ wywolaloby to z kolei ekstaze zarowno u graczy jak i fanow L'poolu...] Odpowiedz Link Zgłoś
karpe Re: Pięć mgnień Ligi Mistrzów 25.11.09, 16:57 bardzo popularna wśród kibiców united strona www.lfc-endofseasonparty.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rejwen Re: Pięć mgnień Ligi Mistrzów IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.09, 20:19 Najsłabsza nie jest grupa H tylko G, ta gdzie Unirea jest na drugim miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tyszek Re: Pięć mgnień Ligi Mistrzów IP: 91.150.139.* 26.11.09, 00:54 Wchodzcie, grajcie, rejestrujcie sie i zdobywajcie pieniadze!!! puzz.org.pl/?p=3MfpFDvEWIfB Odpowiedz Link Zgłoś