incipit Mafioso rży ze swoich głodnych kawałków 01.12.09, 21:35 Mafioso rży ze swoich głodnych kawałków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Zróbmy MŚ2010 bis: Irlandia, Polska, BiH, Urugwaj IP: *.xdsl.centertel.pl 01.12.09, 21:50 Kto jeszcze? To będzie taki puchar UEFA dla tyh, ktorym nie poszlo w ChampionsLigue Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyFIFA odtwarzanie video albo smierc! IP: *.echostar.pl 01.12.09, 22:27 mozna wyjsc na ulice, palic opony, przypinac sie do slupkow. chce wam sie? bo mi nie. ale chetnie wspomoglbym taka organizacje gdyby istniala Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Naiwni Irlandczycy 01.12.09, 23:05 Oczekiwali elementarnej przyzwoitości od szefa światowej federacji piłkarskiej. Zostawmy ten sport dzieciom i głupkom. Czy ktoś emocjonowałby się grą w pokera, w której wszyscy wyciągają asy z rękawów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartnik32 jakbym widział Listkiewicza, cała ta piłka nożna IP: *.chello.pl 01.12.09, 23:16 to jedna wielka korupcja, dziwię się ludziom, że jeszcze chcą to oglądać, przecież we współczesnej piłce nożnej goli się nie strzela tylko kupuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martens Niestety. Coraz mniej mi się to podoba IP: *.aster.pl 02.12.09, 00:00 Jakby piłka nożna była w rękach jakichś odrealnionych kolesi, którzy czują się silniejsi niż nawet rządy poszczególnych krajów. Byle kasa szła. O zasadach i przyzwoitości już nikt nie pamięta. Obciach. Mam w nosie taki mafijny mundial. Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 Więc to jest ta "magia footballu" 02.12.09, 00:32 i jego "piękno" o którym tyle mówią "działacze" oraz "swoi" komentatorzy. Ja powiem szczerze - football to religia współczesnych czasów, to opium dla durnych mas, które kochają jak się je oszukuje. Football - nie dziękuję, wolę wszystko inne, byle nie kpinę prosto w oczy z naczelnej zasady sportu "fair play". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede biegun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 07:51 Trzeba być nieuleczalnym frajerem, żeby jeszcze być fanem tego pięknego sportu. Po stronie największych klubów i reprezentacji (czytaj najbogatszych)stoi związkowa władza i pieniądze. To niech chociaż kibice staną po drugiej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidzi Młodzi ludzie powini przegonić tych starców!!! IP: *.chello.pl 02.12.09, 08:45 Sami widzicie do czego doprowadza stary umysł. Baje wnukom opowiadać panie Lato, Piechniczek, Kaczyński, Dorn, Blatter, Kręcina, i cała zgraja innych tetryków. Wielkich czynów dokonują ludzie przed 30-tką. Potem już im palnik nie funkcjonuje sprawnie i lecą na układzikach.To samo zło. Odpowiedz Link Zgłoś