Gość: ftb Rok totalnej hegemonii Barcy, czyli Superdrużyn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.09, 12:25 I po co to, jakie to ma znaczenie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooooooooolllll to ma byc super 11 ?? IP: 213.25.208.* 31.12.09, 12:28 to chyba kpina , gdzie Fabregas , Terry powinnien byc w 11 , jeszcze A.Cole , Torres i Drogba !!!! . Sami pilkarze Barcy zenada ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shima Re: to ma byc super 11 ?? IP: 193.108.42.* 31.12.09, 13:30 Terry i Cole ok, ale Torres i Drogba niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Iniesta na lawce??? IP: *.113.221.87.dynamic.jazztel.es 31.12.09, 12:30 Panie Rafale, Iniesta na lawce? Naprawde? Dla mnie to bez watpienia jeden z trzech najlepszych pilkarzy na swiecie w 2009 (obok Messiego i Ronaldo, oczywiscie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Re: Iniesta na lawce??? IP: *.siedlce.vectranet.pl 31.12.09, 12:38 Iniesta poza bramką z Chelsea nic wielkiego nie zrobił. Fabregas grał zdecydowanie lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fsfdsdf Re: Iniesta na lawce??? IP: *.siedlce.vectranet.pl 31.12.09, 12:44 Iniesta to cienias. Poza golem z Chelsea nic nie zrobił wielkiego.;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadu Re: Iniesta na lawce??? IP: 217.17.34.* 31.12.09, 12:53 nie chce was obrazac, ale debile z was i tyle, skoro nie widzicie geniusza Iniesty, bez niego barca gra zawsze zdecydowanie gorzej niz np. pod nieobecnosc Xaviego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Iniesta na lawce??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.09, 13:04 Rozgrywających w Chelsea zjada 50 razy. Natomiast miał kontuzję i pół roku ją leczył. Ważne że co do hegemoni Hernandeza nikt nie ma wątpliwości :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Los Blancos Rok totalnej hegemonii Barcy, czyli Superdrużyn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.09, 12:37 Widac że koleś ewidentnie za barceloną jest i wystawia Keite, który nawet nie gra reguralnie w pierwszym skladzie a za tego Ibre to pewniej bym Ville widzial albo Rooneya, w sumie to jeszcze fabregasa brakuje a no i Maicon jest lepszy od Alvesa, nie patrzy się tylko na czesc sezonu..Człowieku więcej obiektywizmu a tak poza tym marnie się znasz na tej piłce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan x Rok totalnej hegemonii Barcy, czyli Superdrużyn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.09, 12:46 Pan redaktor w przypadku wypowiedzi Buffona dopuscil sie duzej nadinterpretacji. Zreszta Julio Cesar w tym sezonie gra bardzo przecietnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Love Kasia;* Rok totalnej hegemonii Barcy, czyli Superdrużyn... IP: *.centertel.pl 31.12.09, 13:04 To prawda Barcelona zdominowala wszystkie rozgrywki w ktorych uczestniczyla,ale ja i tak wolę Real Madryt..na zawsze.A skład który uczyniłeś,jest wprost genialny..Gourcuff i Xavi w srodku,normalnie bez zastrzeżeń..Gourcuff to drugi Zizou ,według mnie.. A Ronaldo i Mesii Na skrzydlach to dopiero atak flangami by byl..Zlatana doskonally napastnik ,swietny technik ,no i swietnie umie sie zastawic,i grac glowa,poprostu napastnik idealny.Obrona jest idealna.Wedlug mnie to powinna byc 11 FIFA ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Rok totalnej hegemonii Barcy, czyli Superdrużyn... IP: 62.87.208.* 31.12.09, 13:05 Zasrany fan barcelony do dupy z taką jedynastką fcb tyle meczy wygrała fartem że się płakać chcęforum.gazeta.pl/i/16/forum/wyslijBtn.gif Odpowiedz Link Zgłoś
na1 Rok totalnej hegemonii Barcy, czyli Superdrużyn... 31.12.09, 13:08 nie powinno być tego przecinka przed który - wypaczył sens zdania (bo przecież autor nie uważa że Twerry jest naj grającym stoperem)! W rezerwie oczywiście John Terry, czyli najwybitniejszy grający stoper, który nigdy nie zdobył ani Pucharu Europy, ani mistrzostwa Europy, ani mistrzostwa świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macho Rok totalnej hegemonii Barcy, czyli Superdrużyn... IP: 89.108.245.* 31.12.09, 13:08 Zgadzam się z anoonimm xD, przecież Rooney to niesamowity pracuś, taki zawodnik to skarb, jak dla mnie jest najlepszym zawodnikiem na świecie,troche niedocenianym.A więc Moja XI Sezonu: GK-Edwin Van der Saar OL-Patrice Evra OP-Dani Alves OŚ-Vidic i Puyol Skrzydłowi:Messi i Ronaldo Rozgrywający:Iniesta i Gerrard Atak:Rooney i Torres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Re: Rok totalnej hegemonii Barcy, czyli Superdruż IP: *.chelmno.mm.pl 31.12.09, 13:19 Obiektywizmu nie ma tu za grosza :/ Środek obrony,KEita,Zlatan smieszne :D Odpowiedz Link Zgłoś
afcfan Najlepsza 11 moim zdaniem 31.12.09, 13:30 Jak dla mnie: Bramkarz: Cesar Rezerwowy: Buffon Boki obrony: Evra - lewa, Maicon - prawa Rezerwowi: Clichy - lewa, Alves - prawa Środek obrony: Vidic i Terry Rezerwowi: Puyol i Pique Defensywny pomocnik: Essien Rezerwowy: Lassana Diarra Środek pomocy: Xavi i Fabregas Rezerwowi: Iniesta i Gerrard Skrzydłowi: Arshavin - lewa, Messi - prawa Rezerwowi: Ronaldo i Ribery Napastnik: Torres Rezerwowy: Villa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stfraw Julio Cesar??? IP: *.cable.mindspring.com 31.12.09, 14:54 Chyba pan zartuje, panie Stec - Julio Cesar? A czy oglada pan Serie A w obecnym sezonie? Cesar popelnia bledow co nie miara, oczywiscie Inter wygrywa ale na pewno nie dzieki swojemu bramkarzowi. Za taka koncowke roku ja z pewnoscia nie postawilbym na Brazylijczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adipetre Rok totalnej hegemonii Barcy, czyli Superdrużyn... IP: *.bialystok.vectranet.pl 31.12.09, 15:12 dal o sobie znac panska niechec do PL, niewiem co w tej druzynie robi seydou keita?? bo strzelil kilka bramek jesienia?? essien to inna polka, nieobecnosc iniesty rowniez jest niezrozumiala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek z hamburga Rok totalnej hegemonii Barcy, czyli Superdrużyn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.09, 17:42 moja jedenastka to: Casillas, S.Ramos, Vidić, Terry, G.Clichy, Lass, Xabi Alonso, Kaka, Ronaldo, Ribery, Torres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sukinkot Rok totalnej hegemonii Barcy, czyli Superdrużyn... IP: 89.108.251.* 31.12.09, 19:11 Kto to wymyślał? Widać ,że jakiś człowiek bez kompetencji ani znajomości o futbolu. Nastepnym razem skoncentruj sie na wiekszej ilosci klubow zagranicznych a nie tylko Barcelonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Gratulacje dla autora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.10, 18:27 która ma problemy z wpisaniem kaki do barcelońskiej 4-3-3, daje giggsa jako rozgrywającego i w ogóle to 4-3-3... Odpowiedz Link Zgłoś