Gość: gość IP: *.155.246.94.ip4.artcom.pl 21.04.10, 15:18 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sada Transfery. "Bild": Po kontuzji Zidana Borussia ... IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.10, 15:20 Tak gadacie gadacie... A na koncu nikt go nie kupie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihu Re: Transfery. "Bild": Po kontuzji Zidana Borussi IP: *.icpnet.pl 21.04.10, 15:48 Nieźle, Lewandowski za rok będzie grał w Genui, Blackburn i w Borussii. Ciekawe jak fizycznie wyrobi ;) Za tydzień przeczytamy, że najbliżej jego kupna jest Napoli a za dwa że jeszcze gdzie indziej .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bomba w ogonie Oby mu się poszczęściło. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 15:44 Na przekór polskiej tradycji . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tx Transfery. "Bild": Po kontuzji Zidana Borussia ... IP: 109.243.50.* 21.04.10, 15:48 powoływanie się na Bild ma tyle samo sensu, co cytowanie Faktu i Superexpressu. a GW się jara i kopiuje codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpa Transfery. "Bild": Po kontuzji Zidana Borussia ... IP: *.hir.is 21.04.10, 16:00 Niech tylko nie przechodzi do Blackburn. Oni tak okropnie grają, że szkoda by mi go było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don alonso Drobna nieścisłość IP: *.esilco.pl 21.04.10, 16:16 Do informacji zakradła się drobna nieścisłość. Handel ludźmi jest zakazany. Odkupiono jedynie prawa do jego kontraktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Drobna nieścisłość IP: *.chello.pl 21.04.10, 16:37 ... spętany przybędzie, skuty łańcuchem, z wypalonym BVB 09 na lewej łopatce! a jedynie sprawę zgłosza UEFA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strain Transfery. "Bild": Po kontuzji Zidana Borussia ... IP: *.dobrafirma.com 21.04.10, 16:34 Myślałem, że Moenchengladbach. Może zapisujcie WRESZCIE: Dortmund kupi Lewandowskiego. W Bundeslidze grają dwie BORUSSIE co wprowadza zamieszanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rush Re: Transfery. "Bild": Po kontuzji Zidana Borussi IP: *.net.autocom.pl 21.04.10, 17:01 Widzę, że źródła jak zwykle macie pewne.. Dziennik "Bild" :D uśmiałem się jak nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś