Dodaj do ulubionych

Transfery. "Bild": Po kontuzji Zidana Borussia ...

IP: *.155.246.94.ip4.artcom.pl 21.04.10, 15:18
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: sada Transfery. "Bild": Po kontuzji Zidana Borussia ... IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.10, 15:20
      Tak gadacie gadacie... A na koncu nikt go nie kupie :P
      • Gość: mihu Re: Transfery. "Bild": Po kontuzji Zidana Borussi IP: *.icpnet.pl 21.04.10, 15:48
        Nieźle, Lewandowski za rok będzie grał w Genui, Blackburn i w Borussii. Ciekawe
        jak fizycznie wyrobi ;)

Za tydzień przeczytamy, że najbliżej jego kupna jest Napoli a za dwa że jeszcze
        gdzie indziej ....
    • Gość: Bomba w ogonie Oby mu się poszczęściło. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 15:44
      Na przekór polskiej tradycji .
    • Gość: tx Transfery. "Bild": Po kontuzji Zidana Borussia ... IP: 109.243.50.* 21.04.10, 15:48
      powoływanie się na Bild ma tyle samo sensu, co cytowanie Faktu i
      Superexpressu. a GW się jara i kopiuje codziennie.
    • Gość: malpa Transfery. "Bild": Po kontuzji Zidana Borussia ... IP: *.hir.is 21.04.10, 16:00
      Niech tylko nie przechodzi do Blackburn. Oni tak okropnie grają, że
      szkoda by mi go było.
    • Gość: don alonso Drobna nieścisłość IP: *.esilco.pl 21.04.10, 16:16
      Do informacji zakradła się drobna nieścisłość. Handel ludźmi jest zakazany. Odkupiono jedynie prawa do jego kontraktu.
      • Gość: :D Re: Drobna nieścisłość IP: *.chello.pl 21.04.10, 16:37
        ... spętany przybędzie, skuty łańcuchem, z wypalonym BVB 09 na lewej łopatce! a
        jedynie sprawę zgłosza UEFA.
    • Gość: Strain Transfery. "Bild": Po kontuzji Zidana Borussia ... IP: *.dobrafirma.com 21.04.10, 16:34
      Myślałem, że Moenchengladbach. Może zapisujcie WRESZCIE: Dortmund
      kupi Lewandowskiego
      . W Bundeslidze grają dwie BORUSSIE co
      wprowadza zamieszanie.
      • Gość: rush Re: Transfery. "Bild": Po kontuzji Zidana Borussi IP: *.net.autocom.pl 21.04.10, 17:01
        Widzę, że źródła jak zwykle macie pewne.. Dziennik "Bild" :D uśmiałem się jak nigdy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka