Gość: andrzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 01:00 Szkoda ze gazetka nie wspomniala jaka znana polska osobistosc chcial wtedy "zabijac" sedziego ;] I dodam tylko ze nie byl to pan od Borubara i Parejry... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rysiooooop Re: MŚ 2010. Webb: Gwiazdami powinni być piłkarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 01:16 i kto to mówi? weź howard sie juz nie odzywaj lepiej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiooooop Re: MŚ 2010. Webb: Gwiazdami powinni być piłkarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 01:16 aaa i zapraszamy na euro panie webb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sed MŚ 2010. Webb: Gwiazdami powinni być piłkarze, ... IP: *.pzu.pl 07.06.10, 08:36 Ten Webb ma rację ,tylko nie pamiętam w której gra druzynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: MŚ 2010. Webb: Gwiazdami powinni być piłkarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.10, 10:12 w tej, w której lepiej płacą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu MŚ 2010. Webb: Gwiazdami powinni być piłkarze, ... IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 07.06.10, 10:29 Nie wolno zapomnieć jakim beszczelnym chamem i drukarzem jest ta osoba.Takim ludziom można zyczyć tylko śmierci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Miernota IP: 217.153.95.* 07.06.10, 11:25 Wytlumaczcie mi skad ta miernota ma takie plecy ze obsadzaja go i sedziuje najwazniejsze mecze?Pomijam juz nasz slynny mecz,ale jak widzialem tego dziada w kliku meczach Premiership i LM to on zawsze popelnial kardynalne bledy.Nie widzial ewidentnych fauli a za delikatne lub takie ktorych nie bylo walil zoltymi kartkami. Na czym polega fenomen tego pajaca ze tak go promuja? Odpowiedz Link Zgłoś
bnch Re: Miernota 07.06.10, 11:55 Może i Webb nie jest najlepszym sędzią (co widać w meczach PL), niemniej finał Ligi Mistrzów gwizdał bardzo przyzwoicie. A jeśli chodzi o mecz Polska-Austria - no cóż, gol dla Polski był ze spalonego, karny może i przesadzony, ale w gruncie rzeczy Polacy grali wówczas taki piach, że działania Webba były właściwie bez znaczenia. A jeśli chodzi o sędziów, to FIFA ma często kontrowersyjnych faworytów. Oczywiście problem sędziów zostałby ograniczony o 90% gdyby były powtórki wideo, ale ta banda staruchów się szybko na to nie zgodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No_Suprises Re: Miernota IP: *.migutmedia.pl 07.06.10, 12:36 Nie przesadzaj. H. Webb to ogólnie solidny sędzia jeśli porównamy go do ogółu arbitrów. Jedyne co mogę mu zarzucić to fakt, że często gwiżdże pod publikę. Widziałem o wiele gorszych arbitrów w akcji - tutaj dobrymi przykładami będą M. Riley, M. Dean czy M. Hansson. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar A Maradona IP: *.91.25.242.static.crowley.pl 07.06.10, 11:29 Przypomnijcie mi, czy zabito sędziego, który zdobył dla Argentyny mistrzostwo świata strzałem ręką? A Maradona do dziś jest czczonym herosem? I dzięki komu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juri Webb ty śmieciu nigdy ci nie zapomnimy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 17:56 naszych nerwów i łez gnoju Odpowiedz Link Zgłoś