Dodaj do ulubionych

Polska na wyjeździe, my też, czyli Hiszpania - ...

IP: *.chello.pl 08.06.10, 21:51
W życiu nie piłem gorszego piwa niż w Lolku, nie wiem po co reklamujecie ten
lokal. Po 4 piwach gwarantowany ból głowy następnego dnia, mimo że w innych
lokalach, nie mówiąc już o spożyciu domowym, takie sytuacje nie zdarzają mi
się po dwukrotnie większej dawce. Zdanie nie tylko moje, ale i znajomych.
Obserwuj wątek
    • Gość: max Polska na wyjeździe, my też, czyli Hiszpania - ... IP: *.168.wmc.com.pl 08.06.10, 21:52
      widział wczoraj kto wywiad z Francem na nSporcie? Czy widzi w składzie Rogera,
      a on: Roger nie jest prawdziwym Polakiem, podobnie Olisadebe.
      • naczelny_troll_forum Polska myśl szkoleniowa 08.06.10, 22:36
        Polska myśl szkoleniowa czyli kur... co? Wspieranie nachlanego letniego ryja i
        sponsorów pzpn?
        • Gość: Grunwald 14010 Obstawiam dwucyfrówkę! E viva Espania! Dopie... IP: 193.238.180.* 08.06.10, 23:42
          szmaciankowcom!:-)))))))Po co było sie pchac do pojedynku z zawodowcami?
          • Gość: aspirant Polską menelską gałę należy rozjebać w drobny mak IP: 193.238.180.* 08.06.10, 23:46
            i zacząć od skierowania trenerów do grup AA oraz podstaw zachowania z młodzieżą.
            • Gość: do pszodu Polsko ! Rence precz od PZPN-u !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zone3.bethere.co.uk 09.06.10, 01:11
              Wara od tych wszystkich ktorzy sprawili ze Polska pilka bedzie
              przerzywac zlotom ere za 2 lata !!!
              • Gość: aspirant Ano właśnie.Cholera, zapomniałem... IP: 193.238.180.* 09.06.10, 07:25
          • naczelny_troll_forum Jedno pytanie do krytyków Leo 08.06.10, 23:51
            Jedno pytanie do krytyków byłego szkoleniowca Leo: kiedy nasi tak wysoko
            przesrali gdy Leo ich prowadził?
            Za debilne odpowiedzi proszę wpłacić na moje konto 44,99 zł za konieczność ich
            czytania.
      • Gość: obiwatel Kuszczak-Puszczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 23:45
        PATAŁACHY Z POLANDII MNIE ROZCZAROWUJĄ. TYPOWAŁEM 380 DO ZERA DLA
        HISZPANÓW A TU JAKAŚ ZENADA. DALEJ TRAMPKI DO TAŃCA Z GWIAZDOMA A NIE
        NA BOISKO. PROPONUJĘ ZBIOROWE SE PUKU. NIE WRACAJCIE DO TEGO K...RAJU.
        • naczelny_troll_forum Dziecko neo 08.06.10, 23:53
          Zmień sobie dostawcę internetu dziecko neostrady.
          • Gość: Obiwatel Re: Dziecko neo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 00:07
            Chętnie. Ale inne opcje są take same. Czyli nie ma innej opcji jak
            nasze PATAŁACHY:(
    • Gość: xxx Re: Polska na wyjeździe, my też, czyli Hiszpania IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.10, 21:55
      jest ten mecz gdzies na zywo (wideo) w necie? w dobrej jakości by sie przydalo...

dzieki serdeczne za linki
      • Gość: kibic Ruchu czemu na wikipedii nie ma hasla "Polska Mysl Szkol IP: 66.52.225.* 08.06.10, 23:06
        czemu na wikipedii nie ma hasla "Polska Mysl Szkoleniow" ?
        • szlag_mnie_trafi Zobacz pod "PMS" - to prawie to samo. 08.06.10, 23:23

• Gość: PolskiCukier Polska na wyjeździe, my też, czyli Hiszpania - ... IP: *.smgr.pl 08.06.10, 21:57
      Hymn Polski obcięty przez TVP - dobrze, że są rzeczy stałe na tym
      świecie
    • rezoon Re: Polska na wyjeździe, my też, czyli Hiszpania 08.06.10, 22:01
      no nie, stało się to czego od zawsze się bałem. Czekałem na ten moment i
      niestety nasz hymn został przerwany reklamami :(.
      • Gość: maro Re: Polska na wyjeździe, my też, czyli Hiszpania IP: 85.222.87.* 08.06.10, 22:06
        wie ktos czy gdzieś w necie mozna obejrzeć ten mecz? bardzo bym prosil o linka...
        • Gość: ja Re: Polska na wyjeździe, my też, czyli Hiszpania IP: 78.149.192.* 08.06.10, 22:47
          Gość portalu: maro napisał(a):

> wie ktos czy gdzieś w necie mozna obejrzeć ten mecz? bardzo bym prosil o linka.

Tutaj.

www.saidfoot.com/Chaine_1.php
      • Gość: xmen Re: Polska na wyjeździe, my też, czyli Hiszpania IP: *.sta.asta-net.com.pl 08.06.10, 22:08
        no to hiszpanie juz znaja nasza narodowa piesn o PZPN:)
        • Gość: mistrz z ciechanow Mecz w internecie mozna ogladac tutej IP: 213.251.189.* 08.06.10, 22:13
          www.desichannelslive.com/view-channel.html?ch=punxthefutbol&type=jst&nm=%22Espana%20vs%20Polonia%22
          • Gość: ak45 A dupa boli... IP: *.lanet.net.pl 08.06.10, 23:14
        • Gość: Jarek 0:5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 22:15
          klasa różnicy.
          • Gość: Kibic Ruchu Smuda: "Moi chlopcy nie bali sie." (wynik 0:5) IP: 66.52.225.* 08.06.10, 23:03
    • Gość: KIELU Polska na wyjeździe, my też, czyli Hiszpania - ... IP: *.c197.msk.pl 08.06.10, 22:13
      Wielkie strzelanie uważam za rozpoczęte :D
      • naczelny_troll_forum Sędzio kończ waść! 08.06.10, 23:36
        Aż chciałoby się powiedzieć sędziemu: kończ waść! Smudzie i naszym grajkom
        wstydu oszczędź!
    • Gość: EricNobz Polska na wyjeździe, my też, czyli Hiszpania - ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 22:13
      Dlaczego na tej animacji przerywnikowej z flagami polska flaga jest odwrócona
      do góry nogami !?
      • Gość: breva Re: Polska na wyjeździe, my też, czyli Hiszpania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.10, 00:02
        nie do góry nogami ale do góry jajami
    • Gość: maki04 Espana, Espana! IP: *.chello.pl 08.06.10, 22:14
      Niektórzy twierdzą, że przed turniejem należy wybrać słabego przeciwnika, żeby
      goleadą podbudować napastników itd. No i Hiszpania wybrała Polskę. Vamos Las
      Rojas.
    • Gość: Kuba Polska na wyjeździe, my też, czyli Hiszpania - ... IP: *.chello.pl 08.06.10, 22:14
      Stawiam z 7:0
      • Gość: mistrz z ciachanow Re: miejcie troche honoru gazeta IP: 213.251.189.* 08.06.10, 22:19
        nawet jesli przegramy to nic z tego,nie promujcie tych dzikusów hiszpanow my
        przecie o nic nie gramy. nie promujcie tych hiszpanow kurdupli ktorych co druga
        kobiet nosi wąsy jak wałęsa. olac dekli.
        • Gość: KLCZ Jacy są tacy są! Wolę karłowatych hiszpanów niż IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.10, 22:25
          niesprawnych polaczków, którym należałoby dać wózki inwalidzkie i
          zabrać kasę.
        • Gość: Gal Anonim Re: miejcie troche honoru gazeta IP: *.pools.arcor-ip.net 08.06.10, 23:29
          Prosze o wytlumaczenie dlaczego ci karlowaci Hiszpanie tak latwo odpychaly nasze
          "deby" od pilki. Z gory dziekuje za wytlumaczenie.
    • pyosalpinx Polska partner sparingowy 08.06.10, 22:15
      ...na drzewo z polskimi pilkarzami ...dalej lizcie dupe temu
      komuchowi Lato
    • Gość: grzesiek Polska na wyjeździe, my też, czyli Hiszpania - ... IP: *.chello.pl 08.06.10, 22:16
      Czy mi sie wydaje czy może komentatorzy na jedynce jakis inny mecz komentują ...bo tyle "zachwytów" na polskimi piłkarzami dawno nie słyszałem
      • Gość: kiks komentatorzy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 22:57
        A to sa w ogole komentatorzy? skad ich wytrzasneli? chyba z kabaretu czy innego
        baletu.
        • naczelny_troll_forum Re: komentatorzy? 08.06.10, 23:21
          Gość portalu: kiks napisał(a):

> A to sa w ogole komentatorzy? skad ich wytrzasneli? chyba z kabaretu czy innego
          > baletu.

Poziom komentatorów został idealnie dobrany do poziomu (za przeproszeniem)
          reprezentacji
    • Gość: Michaił Re: Polska na wyjeździe, my też, czyli Hiszpania IP: *.toya.net.pl 08.06.10, 22:17
      Taktyka naszego zespołu jest iście piekielna - po przerwie wyjdziemy na tą samą połowę i udamy zdziwienie, twierdząc że przecież do tej pory graliśmy na tamtej.Spryciarze!
    • Gość: syn_jarosławy Polska na wyjeździe, my też, czyli Hiszpania - ... IP: *.tktelekom.pl 08.06.10, 22:19
      Ale ich klepią.Hiszpanie robią akcję a Polacy stoją i się na nich gapią,kto gra w tej reprezentacji,zeeeero ambicji,o umiejętnościach już nie wspomnę.
    • pyosalpinx dla masochistow 08.06.10, 22:20
      ktorzy chca zobaczyc ta kleske

www.desichannelslive.com/view-channel.html?ch=latino_uno&type=jst&nm=ESPANA%20vS.%20POLONIA..%20LIVE
    • Gość: zln Polska na wyjeździe, my też, czyli Hiszpania - ... IP: *.w90-13.abo.wanadoo.fr 08.06.10, 22:21
      Naiwnie próbowałem znaleźć transmisję w internecie na tvp.pl, podobnie jak
      mają prawie wszystkie radia. Nie znalazłem. Za to dowiedziałem się, że "Brooke
      jątrzy"!
    • Gość: EricNobz Polska na wyjeździe, my też, czyli Hiszpania - ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 22:22
      wow pierwsza bramka z tego meczu jest już na youtube

www.youtube.com/watch?v=8l5NhHl9wwY
    • pyosalpinx Hiszpanie pomszcza San Marino... 08.06.10, 22:22
      typuje 10:0
    • Gość: Ałtor Polska na wyjeździe, my też, czyli Hiszpania - ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 22:24
      oglądam mecz na streamie z hiszpańskiej tv i w trakcie przerywników widać flagę, która sugeruje, że nasze Orły grają dzisiaj pod banderą Monako - na wypadek wygranej Smudków, myślę że warto będzie to sprostować, bo wynik pójdzie w świat. A może nie będzie trzeba....
      • Gość: Karol Nie można "odklepać"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 22:28
        :)
    • Gość: kulczynskiego Polska na wyjeździe, my też, czyli Hiszpania - ... IP: *.chello.pl 08.06.10, 22:26
      poziom umiejętności technicznych naszej kadry, a raczej jego brak,
      jest żenujący... a potem tłumaczenie (jak Mateja) - chcieliśmy
      dobrze, ale znów nie wyszło...
      • Gość: kulczynskiego Re: Polska na wyjeździe, my też, czyli Hiszpania IP: *.chello.pl 08.06.10, 22:29
        ...i do tego komentarz w TVP - to nie wina naszych chłopców, że
        przeciwnik nie pozwala grać...i piłkę zabiera
        • Gość: kulczynskiego Re: Polska na wyjeździe, my też, czyli Hiszpania IP: *.chello.pl 08.06.10, 22:31
          a i zapomniałem dodać, że to wszystko wina PO, bo jakby Kaczyński
          był przy władzy, to na pewno byśmy grali w MŚ...
          • Gość: hej Re: Polska na wyjeździe, my też, czyli Hiszpania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 22:43
            PO choćby cały harmonogram budowy dróg rozpieprzyło, także nie
            musisz ironizować, idioto, FAKTY są druzgocące.
            • poborowy102 Re: Polska na wyjeździe, my też, czyli Hiszpania 08.06.10, 22:53
              ja bym uzupełnił - śpiewkę "to przez PiS" to nikt inny tylko Tusk
              uskuteczniał nic nie robiąc przez rok czasu. Potem uzupełnili
              śpiewką "to przez kryzys".
              • Gość: autor Re: Polska na wyjeździe, my też, czyli Hiszpania IP: *.komster.pl 08.06.10, 23:18
                Panowie. Przypominam, że my tu komentujemy MECZ a nie
                politykę!
    • Gość: Piotrek Re: Polska na wyjeździe, my też, czyli Hiszpania IP: *.chello.pl 08.06.10, 22:29
      Ten mecz dobitnie pokazuje BEZNADZIEJĘ polskiej piłki. To jest
      różnica 5 klas rozgrywkowych. Gra Hiszpanii i gra Polski to są dwie
      różne dyscypliny sportu.

Podstawowym problemem wszystkich polskich piłkarzy jest kompletny
      brak wyszkolenia technicznego. U Hiszpanów przyjęcie piłki i gra z
      pierwszej piłki to norma. U naszych piłkarzy jest to ewenement,
      takie zagranie u polskiego piłkarza zdarza się raz na 20 zagrań i -
      jeśli się uda - od razu wzbudza zachwyt polskich komentatorów,
      którzy podniecają się tym, co powinno być normą.
      • Gość: Obiwatel Kuszczak - PuszczakK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 00:01
        BRAK WYSZKOLENIA TO JEDNO. ALE PODSTAWĄ JEST BRAK INTELIGENCJI U
        NASZYCH PATAŁACHÓW. TE TŁUKI W SWYCH KAPUŚCIANYCH ŁBACH POZA WSIURSKĄ
        AMBICJĄ MAJĄ KISZONKĘ NA PRZETRAWIONEJ WÓDZIE.
    • stix Uwaga. 08.06.10, 22:30
      Piotr Kalata, Marek Kuprowski, Piotr Mikołajczyk - to nie są Polacy.
    • Gość: faan Polska na wyjeździe, my też, czyli Hiszpania - ... IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.10, 22:30
      Nie jest tak źle, nasi są napewno lepsi od.... tyczek treningowych,
      komentarz w TVP jeszcze wieksza beznadzieja niż gra biało-czerwonych
    • belotto ESPN a Boniek 08.06.10, 22:34
      Widząc to co się dzieje, nawet anglojęzyczni komentatorzy na ESPN wspominają
      Bońka...
    • Gość: ku.....aaa!!! Polska na wyjeździe, my też, czyli Hiszpania - ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 22:36
      my się nie tylko autostradami i koleją skompromitujemy w 2012, ale i
      tą beznadziejną drużynką! Zlikwidujcie piłke nożną w Polsce,
      przecież to jest żenada!
    • Gość: PZPN Re: Polska na wyjeździe, my też, czyli Hiszpania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 22:37
      ZLIKWIDOWAĆ DRUŻYNĘ NARODOWĄ i PZPN :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka