Dodaj do ulubionych

Mundial czas zacząć, czyli dzień 1. Z Czuba i n...

IP: *.home.otenet.gr 11.06.10, 14:07
pilka jest bez kantow wiec magazyn moglby sie nazywac "Mundial bez kantow" co
daje dwuznaczna nazwe
Obserwuj wątek
    • Gość: jooo Mundial czas zacząć, czyli dzień 1. Z Czuba i n... IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.10, 14:13
      Czemu tylko 13 wybraliście? Może z matmy nie jestem dobry, ale reprezentacji
      jest więcej?
      • Gość: joj Gdzie w tv? IP: *.mgsp.pl 11.06.10, 15:30
        Czy któraś polskojęzyczna tv (może być nawet tv trwam) transmituje jakikolwiek mecz?
    • Gość: Boberfild Mundial czas zacząć, czyli dzień 1. Z Czuba i n... IP: *.as.kn.pl 11.06.10, 14:13
      Jerzy Dudek w krawacie..
    • Gość: jooo Re: Mundial czas zacząć, czyli dzień 1. Z Czuba i IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.10, 14:14
      Ja bym dał tytuł: "Jak polska nie gra na mistrzostwach świata"
    • Gość: piottz Ceremonia otwarcia trwa a na TVP Plebania IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.10, 14:27
      porażka jak zwykle
    • motylanoga71 Vamos Mexico !!! 11.06.10, 14:28
      Dzis pierwszy raz gospodarze imprezy przegraja mecz inauguracyjny :)
      Przynajmniej mam taka nadzieje :)

Zobaczcie jak Meksykanow zagrzewaja do walki kibice/cki :)

www.youtube.com/watch?v=VwN21x43dIU&feature=related
      Refren czesto slychac spiewany na trybunach, jesli ktos chcialby pokrzyczec to
      podaje tekst :

Chiquiti Bum a la Bim Bom Ba
      Mexico, Mexico, Ra, Ra, Ra
      Chiquiti Bum a la Bim Bom Ba
      Mexico, Mexico, Ra, Ra, Ra
    • Gość: uKsss Mundial czas zacząć, czyli dzień 1. Z Czuba i n... IP: *.171.102.189.static.crowley.pl 11.06.10, 14:44
      odśnież i autoodśnieżanie - ciekawe, przecież zima sie juz skonczyla:)
    • bnch Re: Mundial czas zacząć, czyli dzień 1. Z Czuba i 11.06.10, 14:52
      Boję się słuchać Darka Szpakowskiego. Na Eurosporcie puszczają tenis. Nadal gra (w sensie Rafael, a nie że wciąż). Komentatorzy są fajni. Włączę dopiero na sam mecz RPA-Meksyk. Tak będzie bezpieczniej. A czy aby Darek na dzień dobry nie powiedział, że turniej potrwa do 11 listopada? To zniszczyło by mój związek oraz aktywność zawodową.
    • Gość: Romanian-Tips Mundial czas zacząć, czyli dzień 1. Z Czuba i n... IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 11.06.10, 14:52
      Typy z płatnej strony Romanian-Tips.com teraz za darmo na blogu:
      www.romanian-tips.blogspot.com/
    • Gość: asdf Mundial czas zacząć, czyli dzień 1. Z Czuba i n... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.10, 14:58
      Coma? wtf
    • Gość: nibui Mundial czas zacząć, czyli dzień 1. Z Czuba i n... IP: *.ingbank.pl 11.06.10, 15:33
      Mój typ na tytuł to "Z Czuba do bramki, czyli piłkarski poker w
      Afryce" i w nagłówku to zdjęcie pana w okulatrach słonecznych...
    • Gość: Gal Anonim Mundial czas zacząć, czyli dzień 1. Z Czuba i n... IP: *.pools.arcor-ip.net 11.06.10, 15:35
      Oczywiscie wasze studio mundialowe powinno nazywac sie Wuwuzela.
    • Gość: ben Mundial czas zacząć, czyli dzień 1. Z Czuba i n... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.06.10, 15:38
      Już jestem!!!Cudem dotarłem do domu,mało się samochód nie rozpuścił.I kto tu
      ma Afrykę ;).siedzę i nie mogę się doczekać. MUNDIAAAAAAAAAAAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: xx Re: Mundial czas zacząć, czyli dzień 1. Z Czuba i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.10, 15:46
        gdzie można zobaczyc w internecie? podajcie link proszę
    • Gość: Lilarcor Mundial czas zacząć, czyli dzień 1. Z Czuba i n... IP: *.telpol.net.pl 11.06.10, 15:47
      wg Jacka Gmocha Niemcy szans na finał nie mają, za to Anglia owszem.
      Biorąc pod uwage która z tych drużyn w ciągu ostatnich 20 lat
      zdobyła 3 medale MŚ (a druga tylko raz dotarła do półfinału) to
      dosyć odważna teza :D
    • Gość: wojmos O, Morpheus razem z Blatterem otwiera mundial... IP: *.chello.pl 11.06.10, 15:54
      ... to tłumaczy, dlaczego w PZPN rządzi Matrix...
    • wirone Wuwuzele.... 11.06.10, 16:39
      Jeśli oni tak mają trąbić na wszystkich meczach to nie wiem czy zdzierżę :/ Oby to dotyczyło jedynie meczów RPA. Przecież tego notorycznego buczenia nie da się znieść :/ oglądam przez sport.tvp.pl w pracy, mam słuchawkę na jednym uchu i szlag mnie trafia. Wieczorem się okaże czy mają zamiar psuć każdy mecz i czy w tv to jest bardziej przystępne czy (oby nie!) jeszcze gorsze..

btw. www.speedtest.pl/results/9202753.jpg Bardzo ułatwia współpracę z sport.tvp.pl :D dobre łącze w pracy popłaca :p
    • Gość: re Mundial czas zacząć, czyli dzień 1. Z Czuba i n... IP: *.chello.pl 12.06.10, 00:19
      link do histori mistrzostw niedziala... poprawcie bo bardzo chcialbym przecyztac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka