Gość: pan Wąsy IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.10, 21:38 Dziękuję, że nie zapomnieliście napisać mnie wielką literą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
volflarsen Żałosne name-dropping 02.07.10, 23:50 Musi sie przypominać pocztówkami których nikt nie pamięta po to żeby wycyganić podpisy na koszulkach- jak piętnastolatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gk Re: Żałosne name-dropping IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.10, 00:06 No tak, Ty po prostu wchodzisz sobie do szatni dowolnego zespołu, a wszyscy piłkarze rzucają się aby dać autograf Znanemu Mr Volflarsenowi. Odpowiedz Link Zgłoś
mawt najpierw trzeba załatwić audiencję u papieża 03.07.10, 01:01 to bardzo ważny sprawdzian kompetencji sędziego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabulani Drużyna faworyta niedzielnego meczu IP: *.chello.pl 02.07.10, 23:57 RUŻYNA FAWORYTA NIEDZIELNEGO MECZU: coaching: jaruzelski ostry jak brzytwa bramkarz: oleksy lewa obrona: miller prawa obrona: dukaczewski rubaszny stoper: kalisz obleśny stoper: urban lewy łącznik: michnik środek pomocnik: kiszczak sponiewierany pomocnik: cimoszewicz liberalne skrzydło: olejniczak trzeźwy napastnik: kwaśniewski na desancie ostry jak brzytwa: oleksy ławka: gierek, rychu zbychu i miro oraz menago wilczek lekarz: sawicka (można drukować żeby przemyśleć przed snem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Diego Maradona i wąsy Michała Listkiewicza - sp... IP: 80.51.97.* 03.07.10, 00:02 masz lepszą volfarsen? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zack Plusy i minusy Listkiewicza IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 03.07.10, 00:02 Listkiewicz jako prezes PZPN byl BEZNADZIEJNY !!! Ale jako dzialacz, FIFA jest naprawde spoko, wierze w jego dobre intencje mimo tego na jaki bur..el pozwolil w PZPN-e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek47 Listkiewicz to dlugi minus... IP: *.253-205-128.VIC.netspace.net.au 03.07.10, 11:22 PALANTEM BYL, JEST I TAKIM POZOSTANIE NA ZAWSZE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Diego Maradona i wąsy Michała Listkiewicza - sp... IP: 80.51.97.* 03.07.10, 00:03 masz lepszą volflarsen? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo jako boczny IP: *.dip.t-dialin.net 03.07.10, 00:08 ale wrodzona skromnosc nie pozwolila tego drobnego szczegolu,panu Listkiewiczowi,juz nadmienic.Brawo panie Michale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek47 On byl bocznym sedzia... IP: *.253-205-128.VIC.netspace.net.au 03.07.10, 11:45 KTORY ROBIL BOKAMI.Kreatura ostatniej kategorii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lon Diego Maradona i wąsy Michała Listkiewicza - sp... IP: *.olsztyn.mm.pl 03.07.10, 00:10 Pogadali se: aferzysta-uzdrowiciel z ćpunem o boskiej ręce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Diego Maradona i wąsy Michała Listkiewicza - sp... IP: *.cable.smsnet.pl 03.07.10, 00:15 Widać jak od tamtego czasu zepsuł się, ale i tak sędziować finał to naprawdę coś. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejorz_nie_ma_szans Re: Diego Maradona i wąsy Michała Listkiewicza - 03.07.10, 06:14 (...)jako boczny Odpowiedz Link Zgłoś
4v co by nie mówić o Listkiewiczu.... 03.07.10, 00:17 żaden z wyżej wypowiadających się nie będzie tak dobrze wyglądać w jego wieku. trzyma się facet dobrze. i to bez plastyki :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Listkiewicz podobny do Steve'a Martina IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.10, 00:40 Dziwi mnie, że tego jeszcze nikt nie zauważył. Mówię to absolutnie jako komplement. Zobaczcie sami: media.photobucket.com/image/steve%20martin/w_cowart/steve_martin.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hawudepe Diego Maradona i wąsy Michała Listkiewicza - sp... IP: *.bmly.cable.ntl.com 03.07.10, 01:11 sedzia ktory wiele lat temu pomogl maradonie przegrac probuje sie teraz do niego podlizac zeby byc w gazecie... ale kaszna! to tak jak bramkarz udajacy, ze zna dj'a, mc lub rockmana tylko dlatego ze wpuscil go do klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz86 Re: Diego Maradona i wąsy Michała Listkiewicza - IP: *.dsl.krak.bdi.inetia.pl 03.07.10, 09:45 nie ma tu żadnego porównania do dj i bramkarza, a listkiewicz naprawdę ma się czym chwalić. myślę, że takie teksty z podlizywaniem akurat w tym wypadku pisze jakiś mały zakompleksiony człowiek ... "... ale kaszana..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Diego Maradona i wąsy Michała Listkiewicza - IP: *.bmly.cable.ntl.com 03.07.10, 10:27 moze porownanie nienajlepsze, ale mi to bardzo przypomina pewien program na bbc sprzed troche mniej niz roku, w ktorym radek sikorski wylewal swoje wspomnienia o pijackich zabawach z davidem cameronem i borisem johnsonem. o takich rzeczach sie nie mowi w publcznych mediach(a przynajmniej nie w uk), chyba ze za wszelka cene chcesz przekonac innych (tu chyba chodzilo o glosy PO zeby wygrac pole posiion na kandydatata tej partii na prezydenta) ze znasz tych o ktorych sie wypowiadasz. tzn. woni o mocna desperacja i zniesmacza, tych o ktorych sie wypoiwadasz, jak rowniez duza czesc tych ktorzy sluchaja takich wypocin. podobnie z listkiewiczem - gdzie byl listkiewicz (sedzia) a gdzie maradona w owym 90-tym roku? gdyby rzeczywiscie byli takimi zawzietymi kumplami to listkiewicz nie musialby relacjonowac rozmow szmatlawym gazetkom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edukent Diego Maradona i wąsy Michała Listkiewicza - sp... IP: *.hsd1.wa.comcast.net 03.07.10, 01:41 MR lISTKIWEICZ Kto ty jestes ashole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siege W PZPN każdy kręci swoje lody IP: *.chello.pl 03.07.10, 01:47 ale prawda jest taka, że w czynnej piłce nożnej mało który Polak osiągnął tyle,co Listkiewicz. Żaden polski sędzia nie zaszedł tak daleko. Potem, w PZPNie było już gorzej, bo liczyła się kasa, ale w PZPNie każdy dba wyłącznie o kasę - piłka jest na dalszym planie. Nie zmienia to faktu, że Listkiewicz jest najbardziej utytułowanym polskim sędzią ever. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baron Re: W PZPN każdy kręci swoje lody IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.10, 03:32 zadaje wam proste pytanie lato czy listkiewicz to tak samo jak w wyborach RP mniejsze zło trzeba wybrac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: W PZPN każdy kręci swoje lody IP: *.bmly.cable.ntl.com 03.07.10, 10:39 ...tylko ze sedzia to nie sportowiec, nie jest on gwiazda, ktora strzela gole, ustawia je, broni itd. np. wczoraj wedlug mnie byl najlepszy mecz tych mistrzostw: holandia brazylia. czy pamietasz jeszcze (na drugi dzien) jak nazywal sie sedzia tego meczu? tylko nie sprawdzaj na szybko w internecie :) jesli tak, to czy bedziesz jeszcze pamietal za 20 lat kto ta gre sedziowal? ja z mojej strony moge powiedziec, ze sedzia byl z japonii, natomiast jego twarzy juz bym nie rozpoznal, imienia tym bardziej nie pamietam. co dopiero, za tydzien, miesiac, rok itd. natomiast rozpoznalbym howarda webba, przez to ze wszedzie go pelno (tzn. premiership i inne angielskie, i miedzynarodowe), jak rowniez wiele kontrowersyjnych decyzji. natomiast gdybym byl pilkarzem, na pewno bym nie podal mu reki, raczej znokautowal. oczywiscie, legenda wsrod sedziow jest collina, ale to glownie przez charakterystyczny wyglad - jak te lyse pomaranczowe osoby biegajace w reklamie Tango z lat 90-ych :) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszekp11 Re: Diego Maradona i wąsy Michała Listkiewicza - 03.07.10, 04:14 Tytuly rzniecie jak z brukowcow, wstydu nie macie. Pozal sie Boze skladanka fotograficzna. Nawet tego zdjecia nie skombinowaliscie, tego z Maradona, tylko wycinek jakis. Pytam autora, czy tytul w ogole ma cos wspolnego z trescia??? Nadajesz sie do skandali,kolego redaktorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Czy to gowno listkiewicz pojechalo za pieniadze IP: *.193.202.68.cfl.res.rr.com 03.07.10, 04:58 podatnikow????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Pznp pznp jebać jebać pzpn! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.10, 06:58 Jedno jest pewne ponad wszelką wątpliwość. Przed mundialem z wielu stron dochodziły głosy, że Maradona to marny trener itd itp. Tymczasem to facet doskonale znający się na światowym futbolu i zwyczajach w nim panujących. Wystarczyło, że do argentyńskiej szatni wszedł facet z PZPN a on już wiedział, że trzeba mu coś dać żeby było dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
kolejorz_nie_ma_szans Pznp pznp jebać jebać pzpn! 03.07.10, 07:16 Pznp pznp jebać jebać pzpn! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j-50 Kto to jest Listkiewicz? IP: *.lanet.net.pl 03.07.10, 08:24 Czy to ten menel nurkujący na moim osiedlu za puszkami po piwie? Maradonę oczywiście kumam, ale Listkiewicz? A może ten nieznany mi Listkiewicz jest zwykłym złodziejem? To by nawet pasiło, bo wielu takich złodziei funkcjonuje tylko na wąsach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek47 Jestes bliski prawdy... IP: *.253-205-128.VIC.netspace.net.au 03.07.10, 11:34 Listkiewicz byl i bedzie zlodziejem.Taka sciera jak on, nigdy sie nie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j-50 Mnie się też to zdarza - jak Maradonie IP: *.lanet.net.pl 03.07.10, 08:32 Podchodzi do mnie zwykły sznycel i udaje, że mnie zna. Ja mam okoliczności z tysiącami ludzi, prawie jak Maradona. Rozumiem zatem pana Maradonę. Ale takiego sznycla Listkiewicza - nie znam! Hrabiowsko mogę mu powiedzieć na chodniku, że pogoda jest fajna. A zaraz potem: spadaj sznyclu! Odpowiedz Link Zgłoś
tupkal Diego Maradona i wąsy Michała Listkiewicza - sp... 03.07.10, 08:43 Maradona do Listkiewicza: "Dostałem email z Medelin. Chłopaki twierdzą, że PZPN, to wzorcowa rodzina!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j-50 Re: Diego Maradona i wąsy Michała Listkiewicza - IP: *.lanet.net.pl 03.07.10, 09:10 Jesteśmy wielką rodziną. Listek po listku rwiemy i jesteśmy listkiewiczami. Takimi złodziejskimi piekłasiewiczami. A wystarczy się tylko pomodlić i już jest OK. Wystarczy się tylko usznie - i już OKI! Największy luj po wyspowiadaniu staje się w ten sposobik najbardziej wiarygodnym pisiorem! Winszuję tym lujom sposobu na łojenie nas z kasy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j-50 Wąchy najważniejsze! IP: *.lanet.net.pl 03.07.10, 08:54 Taki ciul zapuszcza wąchy - i już jest rozpoznawalny. Nie wiem kto to jest pan Listkiewicz. To zapewne jakiś pan Piekłasiewicz lub inny podobny. Moje hrabiowskie konotacje nie pozwalają mi na zitentyfikowanie tego chłopa. Paru żydom dałem nazwiska konkurencji w wyszynku. Wtedy nikt piłki nie kopał, tylko walono baby po wsiach i miedzach. Czy pan Listkiewicz to jeden z tych? Bo ja zupełnie tego człeka nie kumam. A może jeździł moją bryczką jako powoziciel? Powtarzam - zupełnie tego człowieka nie kumam. To musi być Żyd sprzedający moją wódkę w oberży! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zero Diego Maradona i wąsy Michała Listkiewicza - sp... IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.07.10, 08:56 a powiedziałeś mu Listek ile od tamtej pory w łapę wziąłeś ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furora A potem tak na dziady zszedł! Wstyd! IP: *.magma-net.pl 03.07.10, 09:07 Załosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Zalosne to sa komentarze zyczliwych Polaków... IP: *.bredband.comhem.se 03.07.10, 09:28 choc koles ma brudne rece i zajechal pzpn to nie da sie ukryc ze koszulke ma z podpisami maradony i messi, he, he. a wy co macie oprócz swoich wasów i zawisci? Odpowiedz Link Zgłoś