kajmir 29.08.10, 22:45 Kurde, a ja głupek, myślałem, że Jagiellonia grała przeciwko Arisowi Saloniki. A tu raptem się okazuje, że to był AEK Ateny. Muszę rzucić alkohol. Ja, labo dziennikarz, redaktor, korektor... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Reprezentacja. Smuda uzupełnił skład kadry o Gr... IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 29.08.10, 22:46 chyba do Arisu anie do AEK... a po za ty świetny wybór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP: *.multi.intern Reprezentacja. Smuda uzupełnił skład kadry o Gr... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 22:48 hej kolego wyzej IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl jeszcze nie przekroczyles limitu danych ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Reprezentacja. Smuda uzupełnił skład kadry o 29.08.10, 23:19 grosicki jest technicznie lepszy od peszki a równie szybki .dziwie się że jakos w pierwszej reprezentacji nie moze na stałe zagoscić . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luck Re: Reprezentacja. Smuda uzupełnił skład kadry o IP: *.chello.pl 30.08.10, 11:04 Fajnie ze Jaga sie osłabia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bamshe Smuda jestes marionekta marketingowa IP: *.toya.net.pl 30.08.10, 00:36 Gorsicki zasluzyl na powolanie juz dawno, ale lepiej sciagac do druzyny drwno pokroju Smolarka. Wstyd za cene posady robi trener z siebie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombullo Re: Smuda jestes marionekta marketingowa IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 30.08.10, 01:21 Qerva!!!Tylko to jedno jedyne skowo nasuwa mi sie po przeczytaniu tej wiadomosci. A juz myslalem,ze Probierz nie jest miekkim qtasem robiony i nie zgodzi sie na to poyebane wypozyczenie. A kto jest wlascicielem Jagi?Podejrzewam.ze jakis buc ktory szmalec przedklada nad Mistrzostwo Polski ktore,klikam calkiem powaznie,bylo w zasiegu Jagi ale z Grosikiem i Frankiem. Teraz dupa zbita a dokladnie bedzie zbita przez Wiselke za 10 dni. Tym samym tak wlasnie skrezeczy nasza polska rzeczywistosc moherowa. W meczu Jagi z Wisla trzymam za Wisla,niestety i jestem pewny ze ich udupimy! Oj Probierzu,Probierzu marionetka jestesmy niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyslonx Jagiellonia. Po świetnym meczu Grosicki powołan... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 01:10 oj, to się teraz chłopak rozpije i rozmieni na drobne w greckich kasynach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1969 Re: Reprezentacja. Smuda uzupełnił skład kadry o IP: 89.228.112.* 30.08.10, 01:42 Myślę żżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeechyba jaikaś dziennikarzyna jaj nie robi!!!!@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blabla Re: Reprezentacja. Smuda uzupełnił skład kadry o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.10, 07:11 To Jaga nie chce byc mistrzem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaz Re: Reprezentacja. Smuda uzupełnił skład kadry o IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.10, 07:39 Jak Grosicki grał super i nie był powoływany to musieli grać ci powoływani? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Wr. Jagiellonia. Po świetnym meczu Grosicki powołan... IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.08.10, 08:26 Polskie piekiełko.Kilka dobrych meczy Jagi,zaraz wyprzedaż połowy składu i "walka" o środek tabeli do końca sezonu.Mogło być tak fajnie,ale jest jak zawsze tak po polsku,tak po dziadowsku,wystarczy drobnym groszem sypnąć i wszyscy dostają małpiego mózgu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Jagiellonia. Po świetnym meczu Grosicki powołan... IP: *.chello.pl 30.08.10, 08:55 Wypożyczając Grosickiego, Jaga zmarnowała być może JEDYNĄ w najbliższej historii szansę na mistrzostwo, bo polska czołówka już nigdy nie będzie tak słaba jak obecnie. I za co? Za mierne grosze za wypożyczenie, mniejsze niż premie za dobre miejsce w lidze. Można by ich jeszcze zrozumieć, gdyby grecy od razu wyłożyli dobrą kasę, a tak tracą szansę w zamian za gruszki na wierzbie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n transfer na miarę naszych możliwości IP: *.acn.waw.pl 30.08.10, 09:18 czy to jest dla Grosickiego szczyt sportowych marzeń? ja rozumiem, że Białystok nocą nie jest specjalnie interesujący ale żeby do byle klubu wiać przy byle okazji to trochę dziwne. Nie lepiej pograć na polskie warunki niezłą piłkę z Jagielonią? komu się taki "transfer" opłaca? bo na pewno nie klubowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: transfer na miarę naszych możliwości IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.10, 21:12 komu sie oplaca to trzeba zapytac mariusza piekarskiego ( podobnie przy transferze bruno ) - a tak przy okazji to cala ta gadanina o walce o mistrzostwo polski to ta sam sciema jak przy obietnicach walki o lige mistrzow przez lecha - jaga skonczy jak polonia bytom w tamtym sezonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damn Jagiellonia. Po świetnym meczu Grosicki powołan... IP: *.glw-bng-012.adsl.virginmedia.net 30.08.10, 09:46 spokojnie, grosicki nigdzie sie nie rusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmil Nieeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cdma.centertel.pl 30.08.10, 10:27 No, żesz ku..wa!!!!! Jeszcze nic nie ugrał a już ucieka??? Mógłby przynajmniej poczekać do końca sezonu Jagiellonia po cichu zaczęła marzyc o włączeniu się do walki o mistrza - bez niego będziemy sie co najwyżej pasjonować walką o środek tabeli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chan Jagiellonia. Po świetnym meczu Grosicki powołan... IP: *.versanet.de 30.08.10, 10:49 i kolejny odhcodzi szkoda. slyszalem ze lech szuka wzmocnien na LE trzemu nie wzieli go. milion euro to nie duzo. na inne glupoty przeciesz sie wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzalo34 Jagiellonia. Po świetnym meczu Grosicki powołan... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 11:00 zobacz wyśmienite zwody i triki w jego wykonaniu: www.ultrasonline.com/ref/MYSTERIO10/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoho polskie alfonsy w akcji IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.10, 11:30 ... umial kopnac pilke ? wiec go sprzedajemy a w jego miejsce taniego brazylijczyka i po sprawie, polska to k...wa europy i zawsze sprzeda swoje towary byle komu byle tylko chcieli je dymac ... Odpowiedz Link Zgłoś
pryszcze.duszy Jagiellonia. Po świetnym meczu Grosicki powołan... 30.08.10, 11:32 Postawilem 60 złotych na mistrzostwo Polski dla jagi kiedy zobaczyłem u buka przesadnie pesymistyczny współczynnik (35 do 1). Zaczynałem już wierzyć że nie było to najgłupiej wydane 6 dych w życiu... Super że sprzedajecie najlepszego piłkarza na początku sezonu, teraz mogę podrzeć swój kupon :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Jagiellonia. Po świetnym meczu Grosicki powołan... IP: *.chello.pl 30.08.10, 13:26 www.ultrasonline.com/ref/wojtek88/ Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Grosicki odchodzi a wraz z nim dobra passa 30.08.10, 13:30 Jagielloni. Co za kretynska gospodarka kadrami rozpowszechniła się w naszej, tak zwanej ekstraklasie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Jagiellonia. Po świetnym meczu Grosicki powołan... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.10, 13:54 Kupisz NIE jest powołany do kadry. najpierw sprawdźcie informację, a nie później podajecie głupoty i błędne info. Grosicki, Pietrasiak i Kiełb! Sprawdźcie na PZPN lub bialoczerwoni.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biały JAGO CO ROBISZ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 14:06 NIE ODDAWAJ GROSIKA ! BEZ NIEGO DÓŁ TABELI ! Kto to wymyslił ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja nie odchodzi IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 30.08.10, 14:14 nie odchodzi www.jagiellonia.pl/aktualnosci.php?a=8003 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieaktualne Jagiellonia. Po świetnym meczu Grosicki powołan... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 14:26 www.jagiellonia.pl/aktualnosci.php?a=8003 Odpowiedz Link Zgłoś
dzihad.info Jagiellonia. Po świetnym meczu Grosicki powołan... 30.08.10, 14:44 jakiś zagmatwany ten artykuł Odpowiedz Link Zgłoś
pryszcze.duszy Jagiellonia. Po świetnym meczu Grosicki powołan... 30.08.10, 16:24 Jagiellonia dementuje że Grosicki odchodzi: www.jagiellonia.pl/aktualnosci.php?a=8003 <jupi> Odpowiedz Link Zgłoś