Dodaj do ulubionych

Ekstraklasa. Bakero zwolniony z Polonii

IP: 78.145.25.* 13.09.10, 16:13
Koniec, ja juz na Polonie wiecej nie pojsde. Wydawac pieniadze na goscia, ktory ma mnie kibica w dupie jest czyms tak glupim, jak glupi jest Wojsciechowaski, a ja taki glupi nie jestem, choc niewele mniej pieniedzy mam od niego.
Obserwuj wątek
    • Gość: euzebi Ekstraklasa. Bakero zwolniony z Polonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.10, 16:14
      Pogratulować głupoty. Ale czego się spodziewać po psychopacie który parę miesięcy temu chciał dać Bakero dużą część udziałów w klubie, a teraz go wyrzuca, po pierwszej porażce w sezonie. Nie wiem czy J.W próbuje być kontrowersyjny czy po prostu jest pie...ięty na głowę.
      • Gość: sarkafarka Re: Ekstraklasa. Bakero zwolniony z Polonii IP: *.chello.pl 13.09.10, 17:11
        to drugie, po trzykroc
        • Gość: Whatever byłem pewny że janas został zlinczowany... IP: 77.236.0.* 13.09.10, 18:06
          ktoś wie kiedy w takim razie odbędzie się mecz Frankowski kontra janas?
          :))
          normalnie tego g*wna jakim jest polska piłka nożna nie oglądam ale na to chętnie rzuce okiem
    • Gość: kibic Ekstraklasa. Bakero zwolniony z Polonii IP: 10.201.52.* 13.09.10, 16:14
      Panie Wojciechowski ale Pan wymyślił. Janas już pokazał jakim jest trenerem!! Zwalniać dobrego trenera po paru meczach... brawo!!! Janas teraz na bank zrobi mistrza...
      • Gość: mc Re: Ekstraklasa. Bakero zwolniony z Polonii IP: *.hsd1.wa.comcast.net 13.09.10, 18:07
        To jest taka głupota, że brakuje słów. Człowiek zaczyna się doszukiwać drugiego dna, bo dla postronnego obserwatora takiego jak ja to wygląda jak Tworki.
    • Gość: nick_czemnik Ekstraklasa. Bakero zwolniony z Polonii IP: *.acn.waw.pl 13.09.10, 16:18
      Brawo za pomysł - nie ma jak polska myśl trenerska - Janas pokaże co potrafi jak z reprezentacją :) Jako kibic Legii popieram w całej rozciągłości :) !!
      • Gość: TSWNowaHutaKRAKÓW Re: Ekstraklasa. Bakero zwolniony z Polonii IP: 193.164.254.* 13.09.10, 16:42
        rozśmieszyło mnie to co padło w tekście,
        Cytuje: "Polonia na transfery wydała wiele milionów" ile to jest wiele milionów? w Polskiej lidze jak się zrobi zakupy za 1 mln Euro to jest się bogaczem! a mało kto to robi... Polska liga za takie pieniądze sprzedaje a nie kupuje więc gdzie jest to wiele milionów? kupili Lewandowskiego za 4 mln? raczej nie bo gra w niemczech... to może C.Ronaldo za rok ma trafić do Czarnych Koszul a My kibice o czymś nie wiemy? bo Ja nie wiem ile to jest tych wiele milionów...
        • Gość: jop Sobiech - 1mln euro, Smolarek chyba podobna cena IP: *.microsoft.com 13.09.10, 17:01
          Nie mówię już o kilku innych zawodnikach. Myślę, że wydali ponad 5 mln.
          • Gość: 1 Re: Sobiech - 1mln euro, Smolarek chyba podobna c IP: *.gorzow.mm.pl 13.09.10, 17:10
            Smolarek przyszedł za darmo, Tosik, Rachwał, Pietrasiak za darmo, Onyszko również za darmo, Bruno 400 lub 700 tyś.
            • Gość: TSWNowaHutaKRAKÓW Re: Sobiech - 1mln euro, Smolarek chyba podobna c IP: 193.164.254.* 13.09.10, 17:30
              no właśnie więc wydali coś koło dwóch baniek... "Wiele milionów" w tekście świadczy jakbyście kupili drugiego C.Ronaldo no sory... Niech ten dziennikarzyna nie urozmaica..
              • Gość: Miś Re: Sobiech - 1mln euro, Smolarek chyba podobna c IP: *.olsztyn.vectranet.pl 13.09.10, 18:22
                Panowie, a za podpis pod kontraktem Smolarek 0,5 mln EUR? I inni też. Widać, jakie macie pojęcie o piłce. To samo dotyczy plucia na Janasa. Z 3 ostatnich trenerów kadry był najgorszy? Czy może w 2 ostatnich klubach źle pracował? Wyniki misie i fakty.
                • Gość: micant Re: Sobiech - 1mln euro, Smolarek chyba podobna c IP: *.chello.pl 13.09.10, 18:47
                  który? Janas albo Engel i jego śmieszna koncepcja "gry na tak" - tak może grać Barcelona (choć i tak tego nie robi) a nie nasza reprezentacja, Smuda też nic nie zdziała, nie łudźcie się. Nasi trenerzy nie mają pojęcia o dziśiejszym futbolu, sa jakieś 20 lat za europą, Bakero to była szansa dla Polonii jaka byc może nigdy się nie powtórzy, spójrzcie chociażby co się działo z Danem Petrescu po odejściu z Wisły. Nasz futbol to dno i im szybciej wszyscy sobie o tym zdamy sprawę tym lepiej. Kontakty z zagranicą to nasza jedyna szansa niestety ogranicza się ona tylko do kupowania piłkarzy a nie tęy droga... potrzeba nam świerzego spojrzenia na futbol bo w naszym burdelu wyróznić się nie jest trudno ale czy to jakaś sztuka...?
                  • Gość: arek Re: Sobiech - 1mln euro, Smolarek chyba podobna c IP: 78.145.25.* 13.09.10, 19:58
                    Gość portalu: micant napisał(a):

> który? Janas albo Engel i jego śmieszna koncepcja "gry na tak" - tak może grać
                    > Barcelona (choć i tak tego nie robi) a nie nasza reprezentacja, Smuda też nic n
                    > ie zdziała, nie łudźcie się. Nasi trenerzy nie mają pojęcia o dziśiejszym futbo
                    > lu, sa jakieś 20 lat za europą, Bakero to była szansa dla Polonii jaka byc może
                    > nigdy się nie powtórzy, spójrzcie chociażby co się działo z Danem Petrescu po
                    > odejściu z Wisły. Nasz futbol to dno i im szybciej wszyscy sobie o tym zdamy sp
                    > rawę tym lepiej. Kontakty z zagranicą to nasza jedyna szansa niestety ogranicza
                    > się ona tylko do kupowania piłkarzy a nie tęy droga... potrzeba nam świerzego
                    > spojrzenia na futbol bo w naszym burdelu wyróznić się nie jest trudno ale czy t
                    > o jakaś sztuka...?

Bardzo madre slowa. Zeby uzdrowic polska pilke wszystkie kluby ekstraklasy powinne zwolnic polskich trenerow i zatrudnic zagranicznych a zwolnieni trenerzy powinni placic klubom za mozliwosc podgladania pracy zagranicznych trenerow i sie od nich uczyc.
    • Gość: miodek polska jezyk trudna jezyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.10, 16:19
      jakbym umial wymawiac koncowkow mialbym artykulow jak mrowkow a tak to tylko mi zostaje pisanie notek, prawda panie redaktorze...
      • Gość: lolek olo Re: polska jezyk trudna jezyk IP: *.microsoft.com 13.09.10, 17:03
        myślałem, że piszesz to w odniesieniu do Bakiero... :) Ja mam takie podejrzenie, że Wojciechowski głupek nie umiał się z nim dogadać oczywiście przez brak znajomości języka a nie z powodu jego cech charakteru... ;) Podobnie było z Leonem Benhackerskim w reprezentacji - Lato i Wojciechowski to podobne głąby!
        • Gość: milo COYS! Re: polska jezyk trudna jezyk IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.10, 18:38
          Wojciechowski i Lato mają nawet podobny sposób na komunikowanie swoich decyzji. Żałosny jest ten polski świat biznesu i piłki nożnej.
    • Gość: Koroniarz Re: Ekstraklasa. Bakero zwolniony z Polonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.10, 16:20
      Żal mi Wojciechowskiego, kibicuje Koronie i nie raz zdarzały nam się wpadki i nasi trenerzy nie zostali zwalniani ;/ a tu za jeden (dwa) kicks Polonii od razu wywalają trenera. Tylko pogratulować ^^
      • Gość: gosc Re: Ekstraklasa. Bakero zwolniony z Polonii IP: 79.139.113.* 13.09.10, 17:52
        Niech ten wielki właściciel odda tą drużynę komuś z głową na karku a nie...
        • Gość: yyy Re: Ekstraklasa. Bakero zwolniony z Polonii IP: *.kutno.mm.pl 13.09.10, 18:14
          odda? jest wlascicielem, wiec nic nie moze oddac, najwyzej sprzedac, czego z pewnoscia nie zrobi, bo nawyrazniej mu sie oplaca/podoba. a to, ze jest imbecylem i ignorantem to inna sprawa.
    • Gość: ksp praga Re: Ekstraklasa. Bakero zwolniony z Polonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.10, 16:22
      Niestety, kiedyś w końcu ten stuknięty gościu rzuci w diabły i całą Polonię, i se kupi inną zabaweczkę. Przecież go stać:(
    • Gość: caputo Re: Ekstraklasa. Bakero zwolniony z Polonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.10, 16:24
      Pan Wojciechowski kompletnie nie rozumie na czym polega piła nożna...
    • Gość: abc Re: Ekstraklasa. Bakero zwolniony z Polonii IP: *.toya.net.pl 13.09.10, 16:28
      niewiele mniej tzn ile dwojke na reke wyciagasz?
      • Gość: arek Re: Ekstraklasa. Bakero zwolniony z Polonii IP: 78.145.25.* 13.09.10, 17:05
        Gość portalu: abc napisał(a):

> niewiele mniej tzn ile dwojke na reke wyciagasz?

Wejs sie do roboty zarobkowej, to nie bedzieszs szperal innym ludziom po kieszeniach, nie twoj zasrany interes ile wyciagam, skup sie lepiej na sobie, zebys w ogole mogl cos wyviagnac.
    • Gość: ketur Ekstraklasa. Bakero zwolniony z Polonii IP: *.mennica.com.pl 13.09.10, 16:29
      Całe nieszczęście, że piłką nożną zajmują się ignoranci pokroju Wojciechowskiego, którzy kierują się chęcią błyskawicznych sukcesów. Powszechnie wiadomo, że JW Construction p. Wojciechowskiego to przede wszystkim podła jakośc mieszkań za stosunkowo duże pieniądze. Szkoda mi cię Polonio, a mogło być tak pięknie.
    • Gość: sarkafarka Re: Ekstraklasa. Bakero zwolniony z Polonii IP: *.chello.pl 13.09.10, 16:31
      to pozycz dwie dychy
      • Gość: sarkafarka Re: Ekstraklasa. Bakero zwolniony z Polonii IP: *.chello.pl 13.09.10, 16:51
        a powaznie,
        wg mnie najgorsze jest to ze bakero stad wyjedzie i opowie innym co mu sie tutaj przytrafilo i duzo ludzi odbierze to jako norme zachowan w calej lidze jak w rumunii czy turcji. o tym ze jw to burak wioskowy, ktory ludzi ma za nic bo mysli, ze jak komus placi to ma go na wlasnosc, w polsce wiedza wszyscy i nie jest to niespodzianka co sie bakero przytrafilo. gorzej, ze on sam za pozno zauwazyl. ja sie tylko dziwie gdzie honor tego czlowieka, ktory w pilce osiagnal naprawde wiele na swiatowym poziomie a przyjezdza tutaj i daje soba pomiatac takiemu plackowi. jw niech lepiej zwolni sam siebie bo jestem na 99% przekonany ze ostatnie 2 mecze zawodnicy zawalili bardziej przez atmosfere w klubie niz bledy bakero. inna sprawa ze janas ktorego do tej pory szanowalem jako trenera i bronilem kiedy wieszano na nim psy za ms06 firmuje to swoim nazwiskiem, zeszmacenie totalne za pare brudnych pln od takiego clowna, wstyd. on raczej nie rozumie ze bedzie nastepny za pare dni/tyg/mies. chyba ze pozwoli wojciechowskiemu ustalac sklad i taktyke a sam bedzie tylko dupe na lawce odciskal, choc i to nie jest pewna droga do zachowania posady w tym klubie.
        p.s. ja sie pytam co na to prawdziwi kibice polonii??
        czy w tym kraju kibic potrafi tylko morde drzec jak jakiegos lysego sk..wiela na stadion nie wpuszcza (patrz legia)? jesli rzeczywiscie klub to kibice jak to sie wszedzie pieknie krzyczy/spiewa (zalezy co kto spiewem nazywa) to czy stow kibicow polonii zajelo jakies stanowisko?
        • Gość: TSWNowaHutaKRAKÓW Re: Ekstraklasa. Bakero zwolniony z Polonii IP: 193.164.254.* 13.09.10, 17:41
          kibice Wisły w takim przypadku śpiewali... "Wy jesteście gwiazdorami... przegrywacie z frajerami" Też nam wlepiają do Wisły jakiś kopaczy których nie chcieli w europie, a w Wiśle płacą im tyle samo co by dostali tam, ale najważniejsze jest to że po co Nam w zespole był trener Kasperczak? :/

-=-=-=-=-=-=
          FORZA WISŁA!
    • Gość: jot_es Ekstraklasa. Bakero zwolniony z Polonii IP: 89.231.220.* 13.09.10, 16:31
      Prezes jest dziwny. Trener też. Przecież chyba wiedzą, że w polskiej kopanej lidze mecze się kupuje. Zamiast wydawać kasę na graczy, za mniejsze pieniądze kupuje się sędziów i wyniki są. To jasne jak słońce.
    • Gość: assback Re: Ekstraklasa. Bakero zwolniony z Polonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.10, 16:31
      bukmacherzy powinni przed sezonem przyjmować zakłady ile trenerów zwolni prezio
    • Gość: mailman Re: Ekstraklasa. Bakero zwolniony z Polonii IP: *.kredytbank.com.pl 13.09.10, 16:32
      Prezes W. powinien sam się zwolnić. Nie jestem kibicem Polonii co nie zmienia faktów - głupota ludzi pokroju W. jest nieograniczona. W żadnym profesjonalnym klubie piłkarskim w europie nic takiego się nie dzieje. A u nas? Jak nie w Wiśle pan C. to w Polonii pan W.
      Tylko kibiców szkoda...
    • Gość: pap Ekstraklasa. Bakero zwolniony z Polonii IP: 212.160.91.* 13.09.10, 16:39
      Była szansa na to, żeby z Polonii zmontować solidny zespół walczący w lidze o najwyższe cele. Skończyło się jak zwykle - fanaberie Wojciechowskiego sprawią, że teraz klub wskoczy w dołek i odwrócą się od niego kibice. A Janas miał ciepłą posadkę, to po co pcha się na ławkę? Bakero to mógł być powiew świeżości, "Janosik" to zgrana karta, cudów w Polonii na pewno nie zdziała.

Czytaj więcej o tym czego brakuje Polonii żeby dominować w Ekstraklasie.
      • Gość: :R Re: Ekstraklasa. Bakero zwolniony z Polonii IP: *.chello.pl 13.09.10, 17:11
        a co to da, iak jaXosika jaja trzyXae są w tyX saXyX ręku
    • Gość: ja Ekstraklasa. Bakero zwolniony z Polonii IP: *.range86-178.btcentralplus.com 13.09.10, 16:44
      Następny w kolejce do zwolnienia - M. Skorża "trener" Legii. Już nie mogę się doczekać... W piłce potrzebne są tzw. jaja. A Pan Skorża jest eunuchem.
      • Gość: esquire geszefciarze Polskiej pilki noznej IP: *.hsd1.nj.comcast.net 13.09.10, 17:00
        Cupialy, Wojciechowskie i inne Ptaki...
    • palikottodno To jest obraz całej polskiej piłki. 13.09.10, 16:48
      Zajmują sią nią dyletanci, którym się wydaje, że kasa może dać wyniki. Niestety, bez odpowiedniego systemu szkoleniowego nasi kopacze będą mogli się równać z Wyspami Owczymi albo Bora Bora. Dopóki działacze w klubach i na wszystkich szczeblach PZPN nie zrozumieją tego, dopóty polska piłka będzie utykać. Niestety - beton jest trudny do ruszenia, dlatego nie mamy co liczyć na sukcesy. A ludzie pokroju Wojciechowskiego powinni zrezygnować z dołowania polskich klubów.
    • Gość: gerhardt Ekstraklasa. Bakero zwolniony z Polonii IP: *.182.42.59.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.09.10, 16:49
      sprzedaj pa ten klub. po co to panu?
      nic nie osiągniesz w futbolu panie wojciechowski!
      zesrasz się a nie osiągniesz!
      cyrk robisz i obciach na cały kraj.
      sam sie pan mianuj trenerem i ruszaj na trening.
      jak tak dalej pójdzie to kibice polonię opuszczą, bo kto przy zdrowych zmysłach będzie chciał ogladać taki cyrk???
      waltera kibice lżyli, panu, panie wojciechowski jeszcze większe lżenie się należy.
      marny poziom, marny, słoma z butów.
    • Gość: polak bakero wylecial bo wodki nie pil !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 13.09.10, 16:53
      tylko trener alkoholik na dluzsza mete ma szanse w ekstraekstraekstraekstraklasie.
    • Gość: olo Sytuacja dokładnie jak w reprezentacji Polski IP: *.microsoft.com 13.09.10, 16:58
      za czasów Leo! A wszystko po to by było łatwiej kręcić lody... korupcja i przekręty będą teraz kwitły!
    • Gość: fds Darmozjad zwolniony IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.10, 16:59
      Tak późno zwolnili darmozjada?! Wstyd mi za polską ligę, w której wystraczy być Hiszpanem i dostanie sie prace. Spryciarz ściągnął nawet swojego braciszka darmozjada który dostawał równie nie wyobrażalną kase za nic. Wstyd i żal za polską lige i piłke.
    • pryszcze.duszy Ekstraklasa. Bakero zwolniony z Polonii. Janas ... 13.09.10, 17:07
      dobra robota, jaga bliżej mistrzostwa a ja bliżej zgarnięcia dwóch tysiaczków :)
    • Gość: MATT Ekstraklasa. Bakero zwolniony z Polonii. Janas ... IP: 194.88.224.* 13.09.10, 17:08
      PRzeciez to jest porażka maksymalna zachowanie prezeska.... Zobaczcie jak sezon zaczęli potentaci nie tylko europejskiej ale i światowej piłki REAL MADRYT, BARCELONA, MANCHESTER UTD, Zobaczcie jak gra MANCHESTER CITY gdzie szejkowie ładują potężne miliony funciaków, Zobaczcie jak sezon rozpoczęli potentaci w Bundeslidze - Schalke 04, Bayer Leverkusen, Bayern... Zobaczcie jak grają na początku sezonu potentaci w lidze francuskiej.... PRzy tych wszystkich zespołąch to Polonia gra jak z nut.... tam jakos trenerów nie zwalniają.... Poza tym po co zatrudniać trenera skoro to PRezes z dyrektorem decyzują jakie ma byc ustawienie itp... Oj Panie Janas ... teraz PAn spieprzy robotę, Polonia przestanie grac, a winę zrzuci Pan na Bakero, że źle przygotował zespół ŻAŁOSNE I ŻEUNJĄCE
    • Gość: eM Ekstraklasa. Bakero zwolniony z Polonii. Janas ... IP: 212.122.223.* 13.09.10, 17:08
      Panie Janas jakim Pan jest człowiekiem? Czy Pańskie treningi będą wyglądały tak jak ostatnie Pana zachowanie? Przecież od początku wiadomo było, że nie przyszedł Pan do Polonii na stanowisko dyrektora sportowego.... kopał, drążył aż dopiął swego. Dla paru groszy zostawił Widzewa. Wstyd!!! Zastanówmy sie Panie Janas co się stanie jak to Pan przegra ze dwa trzy mecze.... ja wiem:)
    • Gość: Mariano Italiano Ale niespodzianka... IP: *.net-serwis.pl 13.09.10, 17:10
      ... nikt się tego nie spodziewał :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka