Gość: Tak jest! IP: *.waw.pl / *.waw.pl 03.04.04, 22:03 Polonia rzadzi! Polonia rzadzi! Dzis w stolicy Polonia rzadzi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mikołaj lech na kolanach. Legia mistrz. IP: *.icpnet.pl 03.04.04, 22:04 Legia Mistrz. Poznań na kolanach. Dobry mecz. Legia - duża klasa, Poznań też nienajgorzej. Dla mnie numerem 1 w Legii był Choto, który wszystko ładnie czyścił. Reiss mógł tylko symulować. Kibicowsko też świetnie. Lech się poprawił od listopada 2002 r., ale nadal tylko kocioł spiewa, a reszta jest żenująca. Sektorówka Legii: "Cały Poznań chórem" bardzo trafna. Za to Legia niepotrzebnie rzucała race. Legia lepiej rozgrywała, a Michniewicz się odgrażał, że do tego nie dopuści. Mej Legii chwała - lechicką k...ę ograła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cegla28 Re: lech na kolanach. Legia mistrz. IP: *.compi.net.pl / *.crowley.pl 03.04.04, 22:21 ,a Beret ręką w polu karnym zagrał. Tylko POLONIA w Warszawie tylko POLONIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik78 HIPOLIT / TA / CEGLA28 IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.04.04, 23:16 a czemu koleś robisz sztuczny tlok na forum i sie za kazdym razem wpisujesz pod innym nickiem? i tak cie widac, nie ma tu za duzo takich baranow jak ty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEGIA MISTRZ Groclin szmato co ty na to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 23:26 dziekujemy fiutom z konwiktorskiej za ulatwienie zdobycia mistrza. Kibice Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ykool Re: Groclin szmato co ty na to IP: *.record.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 10:25 Umiesz liczyć punkty? Jakie mistrzostwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legiamistrz wisla farciarska szmato IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.04.04, 12:13 az wstyd byloby gdybyscie zdobyli mistrza,z takimi kibicami i taka druzyna.zdradliwy czarnuch,2ch pedalow M&M mirek i maciek,chujowy argentynczyk.....jezeli chodzi o kibicow to trudno ich nazwac kibicami,beznadziejna oprawa,jak dostali bramke do czasu wyrownania bylo cichutko,mimo iz nie bylo kibicow amiki,10min przed meczem spalili wszystkie jakies chujowe race bo juz nie wierzyli w sukces,przyspiewki wiekszosc przerobiona z Legii(juz wczoraj slyszalem "kibice na wisle jada" =>zenada.Jedyne co sami wymysliliscie to "Wiiiiiiiiislaaaaaaa,wiiiiiiislaaaaaa...".Poza tym gadalem z typkami z Cracovii i juz na 100% nabralem przekonania,ze jestescie najgorszym scierwem w Polsce,oby spadla kiedys ta szmatlawa druzynka,ktora w Europie przynosi oprocz 1go wystepu w Uefie tylko wstyd i smiech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawski kibic Re: lech na kolanach. Legia mistrz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 22:27 hmmm... wydaję mi się, że bardziej trafny był transparent kibiców Lecha.... z wyszczególnionymi nazwiskami piłkarzy, którzy przymuszani byli do "reprezentowania" barw Legii, z czego nota bene zbudowana jest cała tradycja i sukcesy Legionistów... i ten nasuwający się, jedyny trafny komentarz.... "Złodzieje, złodzieje...." . Swoją drogą zastanawiam się czy jedynym pomysłem Mariusza Waltera na poradzenie sobie z "wątpliwą tradycją warszawskiego klubu" jest zmiana logo klubu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Legia potęgą, he, he, he, raczej kols na glinianyc IP: 212.244.195.* 04.04.04, 01:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Legia potęgą, he, he, he, raczej kolos na IP: 212.244.195.* 04.04.04, 02:10 glinianych łapkach. "A w Legii było tak, że tu trafiali głównie zawodnicy odrabiający wojsko, o co zwykle mieli wielkie pretensje. Przez pierwszy rok jeszcze starali się grać, by się wypromować czy trafić do reprezentacji. W drugim roku było dużo gorzej. No i w innych klubach zawodnicy dostawali pieniądze, a w Legii - nie. Poszedłem kiedyś do generała i mówię, że w klubach zawodnicy dostają premie. A on mi na to, że w Legii to jest zaszczytna służba wojskowa, że to, że tamto. I tak to wyglądało. Co z tego, że było pięciu reprezentantów? Dla kadry grali, ale dla klubu już tak się nie chciało. Jak z Grecji wróciłem do Legii, to nagle pięciu czy sześciu zawodników puściłem za granicę. Bo z niewolnika nie ma pracownika." Są to słowa Kazimierza Górskiego, "jedynego człowieka w Polsce, któremu na żadnym stadionie nie stanie się krzywda", wywiad z "Wyborczej" sprzed kilku dni. Ja wiem, że Legia ma piękne legionowe korzenie, że 80 lat tradycji, ale nikt o zdrowych zmysłach nie wypomina Legii okresu przedwojennego. Zła sława Legii powstała w latach 50-tych, gdy największy udział w tytułach mistrzowskich (bodaj dwóch) miało Ludowe Wojsko Polskie. Pewnie Pohl, Szymkowiak czy Brychczy byli cudownymi dziećmi Warszawy? A na poważnie, Legia jest takim klubem, który sie albo kocha albo nienawidzi. Trzeba sie z tym pogodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Lecz sie z kompleksow. IP: 217.153.110.* 04.04.04, 09:40 Ależ głupoty piszesz. Takie były czasy: były kluby milicyjne, były wojskowe, były górnicze, były hutnicze, były kolejowe itd. Legia jest nienawidzona nie ze względu na swoja historie i byłe zwiazki z LWP ale ze względu na potegę, dawne sukcesy i miano najsłyniejszej polskiej druzyny klubowej na kontynecie. Kole to w oczy po prostu i wzbudza głupią zawiść. Nienawidzi sie Legi bo tak trzeba. A jak w LM ogrywała Blackburn to nie bylo kibica ktory by jej nie kibocowal po cichu. Psy szczekaja, karawana idzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta Re: Lecz sie z kompleksow. IP: *.com.pl / *.crowley.pl 04.04.04, 11:49 ograli Blackburn! genialne! to juz szczyt! ciekawe czy jeszcze jakiejs polskiej druzynie to sie uda! pewno nie! bo tylko glupi ma takie szczescie zeby w LM trafic na Blackburn! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rako Re: Lecz sie z kompleksow. IP: 213.77.7.* 05.04.04, 09:28 >ograli Blackburn! genialne! to juz szczyt! ciekawe czy jeszcze jakiejs >polskiej >druzynie to sie uda! pewno nie! bo tylko glupi ma takie szczescie zeby w LM >trafic na Blackburn! O CZYM TY MOWISZ??? BLACKBURN BYLO WTEDY MISTRZEM UK! JESLI WG CIEBIE TO NIE BYL SUKCES SPORTOWY TO MOZE LEPIEJ ZMIEN FORUM. NP. NA TAKIE GDZIE SIE PORUSZA TEMATYKE SKUTECZNEGO CEROWANIA SKARPET NYLONOWYCH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LegiaMistrz Re: Lecz sie z kompleksow. IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.04.04, 12:22 no raczej i grali tam najlepsi gracze z wysp,i nie tylko na czele chyba jeszcze wtedy z mlodym shearerem,wiec nie osmieszaj sie glabie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwk Re: Legia potęgą, he, he, he, raczej kolos na IP: *.acn.pl 04.04.04, 20:48 >Ja wiem, że Legia ma piękne legionowe korzenie, że 80 lat tradycji, ale nikt o >zdrowych zmysłach nie wypomina Legii okresu przedwojennego. Zła sława Legii >powstała w latach 50-tych, gdy największy udział w tytułach mistrzowskich >(bodaj dwóch) miało Ludowe Wojsko Polskie. Pewnie Pohl, Szymkowiak czy Brychczy >byli cudownymi dziećmi Warszawy? <br> I pewnie Brychczego do tej pory na sile tam trzymaja. I pewnie dlatego tak wielu pilkarzy w Polsce marzy o tym by trafic do Legii. Kazdy medal ma dwie strony. Kto sluzyl w wojsku za komuny ten wie na czym polegala roznica pomiedzy sluzba w wojsku a jej odrabianiem w wojskowych klubach (Legia nie byla jedyna). Pytanie ilu z tych ktorych zgarnela Legia znaczyloby cokolwiek w pilce gdyby zamiast do niej trafili do normalnej sluzby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legia to stara.... legie pie..... IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.04.04, 23:39 marzy o legi???????????? żałosne apropo klubów milicyjnych i górniczych, słyszałeś kiedyś ty stołeczny buraku o przymósowych poborach do kopalń???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hipolit Zmiana logo na CWKS Zlodzieje IP: *.com.pl / *.crowley.pl 04.04.04, 11:40 bardziej adekwatne i na miejscu zresztą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik78 Re: lech na kolanach. Legia mistrz. IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.04.04, 23:11 "Warszawski kibic"??? buhahahahaha:))) ej poloniści, dlaczego was jest pelno tylko w internecie, a na ulicach i na stadionie nie widac? dlaczego szukacie problemow w przeszlosci a nie widzicie ze Legia w zupelnie innym ustroju i zupelnie innych warunkach nadal jest wielka, a wy od niej dostajecie baty 7:2 ???? lecz kompleksy kolesiu zamiast tyle szczekac. wiesz, dlaczego dzwon jest taki glosny? bo jest pusty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legiamistrz chyba kibic polonii,a nie ww-ski.. IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.04.04, 12:19 bo polonii nie ma w ww-ie,a jej kibicow od dawna nie widuje(po meczach sie maskuja,chowaja szaliki i uciekaja do domu jak najszybciej)W Legii pilkarze odrabiali wojsko,wiec nie pieprz glupot,takie wtedy bylo zycie,a wiekszosc pilkarzy cieszy sie z pobytu w Legii,poniewaz nie miala przerwy w karierze i mogla sie rozwijac,a ponadto mogla grac z najlepszymi pilkarzami w Polsce,wiec najpierw posluchaj co sami zainteresowani maja do powiedzenia,a pozniej sie wypowiadaj zazdrosna cipko z polonii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafau Re: lech na kolanach. Legia mistrz. IP: *.au.poznan.pl / *.au.poznan.pl 04.04.04, 02:13 bylem sobie dzisiaj na tym meczyku i powiem szczerze ze jak czytalem na necie o o nim to mi sie smiac chcialo bo ja nie kumam w ktorym miejscu bylo ciekawe widowisko.spotkanie wg mnie i moich kumpli z ktorymi pojechalismy bylo zenujace.to wszystko wygladalo tak jakby to pilka rzadzila kolesiami a nie na odwrot.troszke to dziwne jak na I lige.swierczewskiego nigdy nie lubilem ale po tym jak go dzisiaj obserwowalem to stwerdzam ze koles lata swietnosci to ma juz dawno za soba-playmaker z niego zaden.z drugiej strony saganowski tez bez rewelki.siperd... ze dwie sytuacje takie ze ja bym strzelil.choto gral rzezcywiscie spoko.zreszta cala obrona legii na czele z zielinskim.no ale w sumie kto z tego lecha mial zagrozic.reiss generalnie niby dawal rade.jak juz mial pile to sie spoko zastawial i odegral tak zeby nie stracic ale dostawal takie pily ze nie wiadomo co z nimi zrobic mozna bylo.nie w tempo,nie w odpowiednie miejsce.jakby gral inzaghi to by go nawet nie bylo widac bo jak w niego nie trafisz albo sie nie odbije to innczej koles nie strzeli a z takimi pomocnikami to raczej ciezko. oprawa meczu byla naprawde super.znowu bylo tak ze bardziej patrzylem co kibice wymyslili niz na to co pokazywali zawodnicy.tylko raz legia przegiela po bramce bo racami zaczekli w inne sektory rzucac. reasumujac:polska liga to tragedia,zenada.kolesie biora kase a grac nie umieja.saganowski to sprawial wrazenie jakby mu sie grac nie chcialo.wyszedl na boisko , kopnal pare razy i narazie. teraz to sie pewnie na lech-wisla przejde bo szkoda kasy a graja jeszcze z odra polonia i widzewem wiec tam tu juz wogole popis na mekasa bedzie. jak ktos pisze albo mowi ze mecz byl emocjonujacy,zaciety,wakleczny,CIEKAWY to chyba pilki zachodnioeuropejskiej nie oglada. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pszymanski8 Ocena meczu i piłkarzy 04.04.04, 17:06 Wtrącę trochę do mojego poprzednika. Byłem również na meczu i to 2,5h przed. Zmarzłem, bo wiało, ale przyćmiewało to, co miały pokazać zespoły Lecha i Legii. Niestety. Momentami miałem wrażenie, że grają w dwa ognie, a nie w piłkę nożną. Raz Kaczarowski Krygera piłką w plecy, drugi raz Legia to samo. Z drugiej strony miałem wrażenie, że niebieski kolor koszulek zlewa im się z zielonymi - podawali sobie piłkę na przemian. Chyba za zasadzie "a mieliśmy już piłkę dość długo, teraz wy sobie pokopcie", albo na zasadzie far-play. Tyle, że zastanawiałem się, że trochę za dużo tego far-play na jeden mecz. Zapłaciłem 26 zł i czekałem w zimnie 2,5h, a tu taka kicha. Generlnie jestem rozczarowany. Niespodziewiałem się co prawda piłki na poziomie hiszpańskim, ale na poziomie dolenej tabeli ligi niemieckiej - walka, bieganie i gryzienie trawy. Rozczarowałem się. Rozdam teraz trochę plusów i minusów: duży plus - Bosacki (jak zawsze najlepszy); duży plus - Piątek (nie miał szans przy bramce); plus - Kaczorowski (za walkę, nieliczny, który walczył); plus - Kryger (kilka dobrych interwencji); plus - Mowlik (musi jeszcze dużo popracować, ale spisywał się nieźle); plus - Reiss (sam niewiele mógł zrobić, ale walczył); plus - Goliński (kilka niezłych akcji); zero - Scherfchen (niczym wielkim się nie wykazał); zero - Zakrzewski (niewiele zrobił, klika piłek stracił, sprokurował 1 akcję); zero - Lasocki (niebłyszczał, możemy więcej spodziewać się od tego gracza); minus - Madej (nie mijał na szybkości - a to ważne na jego pozycji); minus - Grzelak (jak minął na szybości to sam na sam w samego bramkarza); duży minus - Świerczewski (kończ Pan karierę, lepiej by było). duży plus - publiczność; duży plus - działacze (za oprawę meczu i bezpieczeństwo); duży mnus - Michniewicz (za wystawienie Świerczewskiego i za defensywne nastawienie zespołu - nie było komu akcji zamykać). duży minus - kibice Legii (za race); Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: Mikolaju dolbojebie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.04, 15:03 Jaka sektorowka lelgy trafna????!!! A zapomniales o wlasnych pedofilach z Centralnego??? Jestes niezle poprany jesli wlaszi takie teksty gnido warszawska. Popatrz na wlasne podworko, a dopiero potem pouczaj innych chamie mazowiecki. rafna to byla sektorowka nasza o zlodziejach z Lazienkowskiej, tym pasozycie na polskiej pilce. Wymien jakiegos wychownka legly, ktory zrobil kariere w reprezie. Zlodziejskie miasto, zlodziejski klub. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ras za te 40 lat za III ligi smak... IP: *.acn.waw.pl 03.04.04, 22:06 wielkie K!!!! dlaa sszemranej mlodziezy z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Tylko Wisła!! IP: *.milc.com.pl / *.milc.com.pl 03.04.04, 22:06 i tak Wisła jest the best,co sie tu bedziemy rozwodzic...;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Sensacyjna porażka Groclinu i Liberdy IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 03.04.04, 22:08 Ktoś miał wątpliwości czemu nie ma Liberdy w kadrze. Niech On trzyma się od Niej jak najdalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirby Polonia!!!! Warszawa!!!! Polnonia!!!! Warszawa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 22:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: 17. kolejka I ligi. Sensacyjna porażka Grocli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 22:10 Ktoś tutaj chyba inny mecz oglądał.Jakie okazje zmarnował Saganowski?Prawda jest taka że Legia stworzyła dwie 100% sytuacje z czego jedną wykorzystała i wygrała mecz.Nie zgodzę się też że wygrała zasłużenie.Moim zdaniem najsprawiedliwszy byłby remis bo Lech też niczego wielkiego nie pokazał.Jeśli chodzi o trybuny to nie wypowiadajcie się jeśli nie byliśc9ie bo na żywo wyglądało to troszkę inaczej(chodzi o doping). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: 17. kolejka I ligi. Sensacyjna porażka Grocli IP: *.icpnet.pl 03.04.04, 22:25 Panie kolego. Niech Pan popatrzy na mój adres, to przekona się Pan, że byłem na meczu. Ja Legię, stojąc dokładnie na wprost Jej sektora, słyszałem dobrze. Powtarzam: kocioł Lecha znakomicie dopinguje, ale reszta - kiepsko. A tak się odgrażaliście. Natomiast, za race, kibicom Legii należy się dwója. Może i remis byłby sprawiedliwy, ale jeśli już ktoś musiał wygrać, to tylko Legia. Wyście mieli tylko ten strzał w poprzeczkę (dość przypadkowy moim zdaniem) i jedną sytuację po podaniu wzdłuż linii bramkowej i kiksie Legionistów w II połowie. Legia miała tych sytuacji więcej, głównie po kontrach w przewadze liczebnej, ale nie imponowała skutecznością. Sprawiedliwy wynik. Oby więcej takich meczów. Legia mistrz. A co do Lecha - zagrał niezły mecz i na pewno się utrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: 17. kolejka I ligi. Sensacyjna porażka Grocli IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.04, 15:12 Jesli takie diermo jak ty - lub takie pikniki jak Raffii - przychodza na mecze, to trudno sie spodziewac, ze doping bedzie na calym stadionie taki jak w kotle. Prawda jest traka, ze lepszt bylby gdyby tych wszystkich niedzielnych kibickow, ktorzy pojawaja sie na Bulgarskiej 1-2 razy w sezonie nie bylo. Poza tym doping przez wiekszosc meczu byl co najmniej na 4-rke. Siedzialem w 6- stce i u nas cewki nie bylo slychac w ogole. Legia wygrala bardzo szczesliwie. Na zwyciestwo na pewno nie zasluzyla. Remis bylby zdecydowanie bardziej na miejscu. W pierwszej polowie nie pokazala nic, slownie N I C. W drugiej Kolejorz zagral slabiej, jedna akcja cewki i bylo po ptokach, choc gdyby w koncowce ktos z naszych potrafil przylozyc leb w odpowiednim momencie po tych dosrodkowaniach wynik bylby inny. Sursum corda - sit vincit Lech! Tlumaczenie dla mazowszan i "mikolajow": W gore serca -niech zwycieza Lech Kolejorz! Sasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: 17. kolejka I ligi. Sensacyjna porażka Grocli IP: *.icpnet.pl 07.04.04, 09:34 żeby taki doping i atmosfera była na każdym meczu w lidze to byłoby naprawde nieźle - doping był prawidłowy jak najbardziej ale jak ktoś sie musi przyczepić bo ma taką potrzebe do zawsze coś znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cin Re: 17. kolejka I ligi. Sensacyjna porażka Grocli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 22:26 Legia strzeliła swoją bramkę, Lech nie strzelił i o to chodzi. Brawa należą się KSP bo umiała podnieść się po blamażu sprzed tygodnia, choć pewnie i tak spadnie to jednak pozostawi dobre wrażenie. Apropos Lecha uważam że rozwój stadionu poszedł o wiele za szybko w porównaniu do jakości drużyny. Poznaniacy powinni coś z tym może zrobić. Reszta meczów nie była porywająca raczej więc szkoda komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WALKER Legia mistrz ! Legia mistrz ! IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.04.04, 22:25 Brawa też dla Poloni - Warszawa rządzi ! Spodziewałem się że kibice w Poznaniu stworzą lepsze widowisko - może na żywo wyglądało to lepiej , ale w tv tak sobie . Natomiast ilość kibiców na stadionie to już inna bajka oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejorz4 Re: Legia mistrz ! Legia mistrz ! 03.04.04, 22:42 zapewniam ciebie ze na zywo wygladalo to duzo efektowniej niz w tv.tak to juz jest ze nie wszystko mozna i chce sie pokazywać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Re: Legia miś ! Legia miś ! IP: *.com.pl / *.crowley.pl 04.04.04, 11:56 spodiewales się, że kibice w Poznaniu stworzą widowisko jak warszawiacy na stadionie dziesięciolecia. chyba się nie doczekasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EJ KOLEJORZ EJ KOLEJORZ, EJ KOLEJORZ EJA, EJA, EJ KOLEJORZ IP: *.com.pl / *.crowley.pl 04.04.04, 12:00 EJ KOLEJORZ, EJ KOLEJORZ EJA, EJA, EJ KOLEJORZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boomcha w Warszawie tylko POLONIA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 22:27 Walka! Walka! Walka! Odpowiedz Link Zgłoś
kolejorz4 Lech - Legia 03.04.04, 22:27 Ktoś tutaj chyba inny mecz oglądał.Jakie okazje zmarnował Saganowski?Prawda jest taka że Legia stworzyła dwie 100% sytuacje z czego jedną wykorzystała i wygrała mecz.Nie zgodzę się też że wygrała zasłużenie.Moim zdaniem najsprawiedliwszy byłby remis bo Lech też niczego wielkiego nie pokazał.Jeśli chodzi o trybuny to nie wypowiadajcie się jeśli nie byliśc9ie bo na żywo wyglądało to troszkę inaczej(chodzi o doping). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Lech - Legia IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 03.04.04, 22:31 Najsprawiedliwsze jest to co w siatce. Taki to sport. To nie łyżwiarstwo figurowe czy skoki narciarskie. Jak się komuś nie podoba to może zmienić zainteresowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonia jest fajna Re: Lech - Legia IP: *.waw.pl / *.waw.pl 03.04.04, 22:45 sluszna uwaga :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal niesłuszna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 20:50 Bo tekst "Legia wygrała zasłużenie" jest bzdurą. Wygrali fuksem, taka jest piłka, ale niech nikt nie pisze, że zasłużenie. Byłem, widziałem, inny sędzia podyktowałby karnego dla Lecha w 2 minucie i najsprawiedliwsze byłoby o co w siatce czyli 1:1. Albo zupełnie inny wynik, bo przy 1:0 jest zupełnie inna gra niż przy 0:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legiamistrz Re: niesłuszna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.04.04, 12:35 mozesz sobie tak to tlumaczyc,ze slusznie albo nieslusznie,a prawda jest taka,ze kolejny raz dostaliscie po dupie od Legii,a przed meczem odgrazaliscie sie strasznie,zreszta jak zwykle,ja teraz pije sobie browarek(krolewski),pale joincika i ogladam powtorke meczu smiejac sie z 25tys waszych zapyrzonych,brzydkich facjat :) do zobaczenia na Lazienkowskiej gdzie pewnie znowu dostaniecie po dupsku o ile sie utrzymacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Re: niesłuszna IP: *.icpnet.pl 05.04.04, 13:37 Okazja do rewanzu bedzie w PP :) I zobaczymy kto bedzie lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mentekaptus Re: Lech - Legia IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 04.04.04, 01:09 Drogi Kolejorzu, jestem kibicem Legii, ale szacunek dla Lecha za dzisiejsza walke (poza Swierszczem, bo byl zenujacy). To byl bardzo dobry mecz. Flaga Wasza byla imponujaca, gratuluje ... Oby wiecej takich spotkan w naszej lidze ... Pozdrowienia od Warszawiaka od wielu pokolen ... P.S. Za faul na Garcii nalezal nam sie karny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta Re: Lech - Legia IP: *.com.pl / *.crowley.pl 04.04.04, 17:40 Garcia? Garcia? oglądałeś jakiś film Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legiamistrz faul na Garcii-100%karny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.04.04, 12:44 dokladnie wszystkie pyrki oburzone,poniewaz nie bylo karnego za reke Jozwiaka,ktora byla przy ciele i podyktowanie karnego byloby kontrowersyjne,a dla nas nie bylo oczywistego karnego za ewidentny faul na Garcii pod koniec meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sosnowicznin Re: 17. kolejka I ligi. Sensacyjna porażka Grocli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.04, 22:52 pozdoro dla calej Warszawy - to Wasz dzien - brawa dla Legii - dwadziecia pare tysiecy kibicow miejscowych i zwyciestwo mimo to - to robi wrazenie. I dla Polonii tez - w sumie to sensacja. Ale słodka sensacja. Dla mnie cos takiego jak groclin to najwyzej 3 liga :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffmarkus Re: 17. kolejka I ligi. Sensacyjna porażka Grocli IP: *.icpnet.pl 03.04.04, 23:41 No tylko ze to zwyciestwo zdecydoiwanie nalezalo sie Leszkowi! Legia miała moze 2-3 sytuacje a lech mnostwo! Tradycyjnie brakowalo wykonczenia. Moim zdaniem to Lech powinien wygrać , a minimum to powinien być remis! Lech 4ever!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robo(L) Re: 17. kolejka I ligi. Sensacyjna porażka Grocli IP: *.acn.pl 03.04.04, 23:53 Mnóstwo? Jedną sytuacje miał. A Legia 2 karne niepodyktowane, 2 x Sagan sam na sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: 17. kolejka I ligi. Sensacyjna porażka Grocli IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 04.04.04, 00:35 2 karne dla Legii? ciekawe gdzie? ewentualnie Garcia mógł dostać jeden, to wszystko ... a Jóźwiak za rękę z boiska powinien wylecieć, i w tym wypadku karny się należał w pierwszej połowie Lech przeważał; poprzeczka uratowała legionistów, w drugiej Legia wiodał prym, chociaż w ostatnich 10 minutach stasznie nerwowo grali warszawiacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Opinia na miare mozdzka insekta IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.04, 15:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasza Re: Opinia na miare mozdzka insekta IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.04.04, 12:58 sasza sasi huj jobanyj w żopu urod,pizdawatyj dalbajob,ty suka loh,galimoje ćmo,jebucij pidaras...... Odpowiedz Link Zgłoś
mu.chzk6 NIGDY NIE SPADNIE! POLONIA NIGDY NIE SPADNIE! 03.04.04, 23:56 a jeszcze na spokojnie w trakcie przerwy przygotuje sie zeby zamieszac w przyszlym sezonie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mentekaptus Re: 17. kolejka I ligi. Sensacyjna porażka Grocli IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 04.04.04, 01:03 Marzy mi sie sytuacja, w ktorej w Warszawie mamy przynajmniej 2 mocne kluby w ekstraklasie (vide Londyn, Arsenal & Chelsea) ... i chociaz kibicuje przede wszystkim Legii, ciesze sie ze zwyciestwa Czarnych Koszul, brawo Sobczak ... A na Lazienkowska powinien trafic P. Kaczorowski, jak najszybciej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielkopolanin Re: 17. kolejka I ligi. Sensacyjna porażka Grocli IP: *.icpnet.pl 04.04.04, 07:36 Gość portalu: Mentekaptus napisał(a): > A na Lazienkowska powinien trafic P. Kaczorowski, jak najszybciej ... No widzisz, właśnie za to nie lubi się Legii. Co to znaczy "powinien"? Epoka przechodzenia do Legii na rozkaz podobno minęła. Tak trudno napisać: "chciałbym, żeby P. Kaczorowski..."? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oto Re: 17. kolejka I ligi. Sensacyjna porażka Grocli IP: *.com.pl / *.crowley.pl 04.04.04, 17:45 pewnie w to nie uwierzysz, ale wielu pilkarzy twierdzi, ze to obciach grac w legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artekketra Groclin juzpuszcza punkty.. IP: *.aster.net.pl 04.04.04, 01:28 A mieli szanse wyeliminować skisłą za dwie kolejki z pucharów w bezpośrednim meczu ... No trudno ambicji nie starczyło kasa ważniejsza w sumie nie dziwię się grajkom z grodziska wszystko juz ustawione Legia na majstra, amica vice, "kraków stolica buraków" na pudle; ale że groklajn nie chciał zdrewniakami powalczyć .. dziwne :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bic Polonio Dziękujemy !!! IP: *.chello.pl 04.04.04, 01:38 Dziękujemy za to że jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Kochany Re: 17. kolejka I ligi. Sensacyjna porażka Grocli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 01:39 Smutno mi było jak wracałem z przegranego meczu Lecha.Ale jak włączyłem radio w samochodzie i usłyszałem że Groclin sprzedał mecz w Warszawie to krew mnie zalała.Cała Polska obstawiła u buckmacherów zwycięstwo Groclinu i ktos ich okradł.Nawet kibicowałem do tej pory tej drużynie ale teraz pluje im w twarz.Drzymała powinien was rozgonić na cztery wiatry.Jesteście wśowe prostaki i sprzedawczyki.Nigdy nie będziecie klasowymi sportowcami.Tym wszystkim,którzy wzieli życzę aby zdechli w rynsztoku.Prostackie gnoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek z Kanady CWKS, CWKS... IP: 5.5R1D* / *.vc.shawcable.net 04.04.04, 02:52 Legia, Legia ...... ja pies. Tak sie za mich czasow spiewalo w Poznaniu. I mam nadzieje, ze sie nic nie zmienilo. Nie cierpie tego motlochu z Warszawki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)egia mistrz Podcieraj tylki zydom a nie wymadrzaj sie, hvju IP: *.sup.waw.pl / *.sup.waw.pl 04.04.04, 10:50 Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: CWKS, CWKS... 04.04.04, 12:04 Gość portalu: Mirek z Kanady napisał(a): > Legia, Legia ...... ja pies. > > €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ skocz do weterynarza w takim razie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateo Re: 17. kolejka I ligi. Sensacyjna porażka Grocli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 03:59 Zawsze POLONIA rzadzi, Grozclin to cieniasy (jak dla nas, bo L moze miez problemy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: 17. kolejka I ligi. Sensacyjna porażka Grocli IP: *.pronet.lublin.pl 04.04.04, 05:36 Łęczna Pany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k0n0p Legia dziekuje Polonii! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 09:44 Najpierw 7:2, a teraz 3:1 z Groclinem. Brawo! Z calego serca zycze wam pozostania w lidze i juz sie ciesze na nastepne derby! Brawo Polonia! Odpowiedz Link Zgłoś
kosciak4 Legia to stara kur.. 04.04.04, 11:30 Chodzi o to że legia gra futbol brzydki nie widowiskowy, nie na takie czasy jak teraz, kiedy preferuje się grę ofensywną otwartą. Legia ma szczęście bo więkrzość meczy w rundzie jesiennej wygrała jedną bramką. Niezasługóje na wicelidera, co najwyżej na czwarte... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Legia to stara kur.. IP: 195.94.206.* 04.04.04, 18:17 Przyjacielu - zajmij się samokształceniem a nie przesiadywaniem w necie. Sprawdź w takiej małej książce nazywanej Słownikiem ortograficznym jak pisze się słowo "Niezasługóje" - to nawet trudno napisać. Co do gry Legii - nie jest ważne iloma bramkami się wygrywa - ważne są trzy punkty. Pozdrawiam kiboli z Lecha za doping, przepraszam za race i zapraszam na Łazienkowską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sedzia Mały Robert Za Legie jak zwykle wygral sedzia IP: *.com.pl / *.crowley.pl 04.04.04, 11:32 Dwa razy reka na wlasnym polu karnym. Przy czym w przypadku Bereta to juz tragedia, ze sedzia nie gwizdal. Nie interesuje mnie to , ze weszly nowe pieniadze do polskiej pilki, chce bezstronnego gwizdka bez wzgledu czy graja chlopcy z warszawki, czy z wronek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryan Re: Za Legie jak zwykle wygral sedzia IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.04.04, 20:58 po niedzielnym meczu też się będziesz domagał równie głośno bezstronnego sędziowania, wiślaku ? Odpowiedz Link Zgłoś
boczas Re: 17. kolejka I ligi. Sensacyjna porażka Grocli 04.04.04, 12:37 grocil jest najlepszy polonia jast smieciami groclin dyskobolia !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
boczas polonia jest najsłapsza to są smiecie 04.04.04, 12:39 groclin jest najlepszy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat boczas jesteś śmieciem z ortografii i nie tylko/nt IP: *.acn.pl 04.04.04, 14:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: polonia jest najsłapsza to są smiecie IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 04.04.04, 14:25 Alez Ciebie Boczas kawał ignoranta i analfabety. Najsłabsza pisze się przez "B" a po drugie najlepszym zespołom nie wypada przegrywać z kimś, kto niedawno przegrał 2:7. Póki co najlepsza jest Wisła, ale miejmy nadzieję że tylko do ostatniego meczu sezonu. Kiedy Mistrzem zostanie Legia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Trochę inna prawda o Legii IP: *.chello.pl 04.04.04, 14:58 Nie wiem, czy wy dla mnie gnojki, wiecie o czym piszecie. Czy chociaż kiedykolwiek oglądaliście na boisku Pohla, Brychczego (chłopaka z Łabęd), Deynę (Starogard Gdański). Tych i innych nikt nie zmuszał do gry w Legii. Mogli przecież iść w "normalne kamasze" jak czyniło to mnóstwo ówczesnych młodzienców. To dopiero po dobrej grze w Legii (wcześniej CWKS Warszawa) proponowano im stanowiska super - sztygarów, dodatki za pracę szkodliwą w kopalni. Dla odmiany Legia musiała im zaproponować (Brychczy, Deyna) fikcyjne wysokie stanowiska oficerskie. Takie były czasy, widać że nie obowiązywał żaden zakup jak w Barcelonie, tylko zwykłe kaperownictwo. Ale to po obu stronach jak napisałem. Opinia natomiast pozostała - Legia kaperowała i to bez żadnych pieniędzy. Oczywiście ja nie mam zamiaru walczyć z tą opinią, jest to walka z wiatrakami. Wiem, że nieliczni, częściowo przyznają mi rację. Trudno, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta Re: Trochę inna prawda o Legii IP: *.com.pl / *.crowley.pl 04.04.04, 17:31 Legia do lat osiemdziesiatych kradla pilkarzy. Taką listę KRADZIERZY!!!!! jaką przedstawili poznańscy kibice legioniści mogliby oglądać na wielu stadionach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Trochę inna prawda o Legii IP: *.chello.pl 04.04.04, 19:15 Chciałbym bardzo poznać taką "listę". Rozumiem, że tych kradzionych piłkarzy usypiano, upijano lub straszono i podstępnie dawano im zgłoszenie do podpisania jako propozycja nie do odrzucenia. OK Dlatego radzę przed umieszczeniem nazwiska nieszczęśliwego pilkarza zapytac go, jak to bylo naprawdę? Dlaczego nie poszedł on normalnie w kamasze jak jego koledzy z podwórka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal Szedł do Legii bo nie miał innego wyjścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 01:20 I za to jej nie cierpię, że przez lata całe to wykorzystywała, za to że miała takie możliwości, za to że była pupilkiem systemu. Teraz to się skończyło i padł się mit o tym, że każdy chce grać w Legii. (wystarczy poczytać jak np. Stasiak wyśmiał pytania warszawskich dziennikarzy o jego przejście do Legii) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal Propozycja nie do odrzucenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 01:30 Dokładnie. To była propozycja nie do odrzucenia - Legia albo wojsko. Dla profesjonalnego piłkarza to drugie oznaczało zawodową śmierć, 2-letni rozbrat z piłką to był właściwie koniec kariery. Złodziejska Legia przez lata wykorzystywała sytuację jaką stworzył ten popieprzony system i swoją pozycję pupilka resortowego, za to należą jej się dzisiaj wyzwiska - jak najbardziej zasłużone. I nie chcę słyszeć że ci piłkarze się uratowali dzięki Legii przed wojskiem - takiej sytuacji w ogóle nie powinno być. Prawda o Legii jest jedna - nikt jej w Polsce (poza stolycą i okolycami) nie lubił, nie lubi i nie będzie lubił. Można szanować jej drużynę, podziwiać za grę, ale jako klub nigdy nie będzie szanowana ani podziwiana - właśnie za tą resortową przeszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: Propozycja nie do odrzucenia IP: *.chello.pl 05.04.04, 12:54 Gość portalu: pacal napisał(a): > Złodziejska Legia przez lata wykorzystywała sytuację jaką stworzył > ten popieprzony system i swoją pozycję pupilka resortowego, > za to należą jej się dzisiaj wyzwiska - jak najbardziej zasłużone. żaden klub nie zasługuje na wyzwiska. i dopóki na nasze stadiony będą przychodzily takie ciołki jak ty, dopóty nie wróci normalność > Prawda o Legii jest jedna - nikt jej w Polsce (poza stolycą i okolycami) > nie lubił, nie lubi i nie będzie lubił. nareszcie ktoś, kto wie co myślą Polacy - nie myślałeś o starcie w wyborach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wo(L)anin z Mokoto Re: 17. kolejka I ligi. Sensacyjna porażka Grocli IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.04.04, 16:31 Cieszę się,że Polonia wygrała. Może uratuje się przed degradacją i w przyszłym sezonie będzie walczyła w derbach z Legią. Odpowiedz Link Zgłoś