Gość: NeverForget IP: *.ntlworld.ie 25.10.10, 11:43 CZy to ten co powiedział, że Kuszczak nie powinien grać w Menchesterze?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ethan Re: Przemiana Wayne'a R. Chłopaka z ulicy już nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.10, 12:55 Jeśli to on powiedział, to nie głupi z niego chłopak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZS Re: Przemiana Wayne'a R. Chłopaka z ulicy już nie IP: 88.220.76.* 25.10.10, 14:53 Ja tam go nigdy nie lubiłem, i cieszę się że Anglicy w końcu się na nim poznali. Koleś jest, arogancki i chamski zresztą tak jak C.Ronaldo. Poza tym i tak najlepszym aktualnie piłkarzem jest Messi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Gdyby Kowalczyk w Hiszpanii... IP: *.netbase.pl 25.10.10, 20:59 Gdyby Kowal po przeprowadzce do Betisu zaczął harować jak Wayne, to byłby Partnerem Raula w ataku królewskich na finał ligi mistrzów w 1999 i 2001 roku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perez Re: Gdyby Kowalczyk w Hiszpanii... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.10, 21:02 gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Gdyby Kowalczyk w Hiszpanii... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.10, 21:07 raz już była! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Gdyby Kowalczyk w Hiszpanii... IP: 173.183.1.* 25.10.10, 22:10 Zaden Polak nie haruje na boisku albo w pracy bo Polacy to urodzeni lenie i minimalisci. Jak tylko Polak ma wiecej od sasiada, moze pochwalic sie lepszym samochodem czy domem od swoich znajomych to jego ambicje sie koncza. Widac to na kazdym kroku, w sporcie, gospodarce, polityce dlatego Polska i Polacy sa lekcewazeni na calym swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfffff Re: Gdyby Kowalczyk w Hiszpanii... IP: *.toya.net.pl 26.10.10, 11:33 Pudzian, znasz takiego osobnika?? Odpowiedz Link Zgłoś
ze_verde Re: Gdyby Kowalczyk w Hiszpanii... 26.10.10, 14:06 Tak, harował ,że heeeej ! sterydy mu pomogły i tyle.Poszedł na skróty jak większość Polaków.Zresztą nie tylko Polaków ... Odpowiedz Link Zgłoś
freecyc Przemiana Wayne'a R. Chłopaka z ulicy już nie ma 25.10.10, 22:23 Ale artykuł:zrzuciło mnie z krzesła!!!!A która Qoorwa nie myśli o kasie???Co ? U nas nie ma qoorw???Aż mnie doopa pali.Idiota to pisał ,czy co??? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic MU Przemiana Wayne'a R. Chłopaka z ulicy już nie ma IP: *.217.146.194.generacja.pl 25.10.10, 23:24 Cristiana Ronaldo? Chyba CristianO :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernie Re: Przemiana Wayne'a R. Chłopaka z ulicy już nie IP: *.lublin.mm.pl 26.10.10, 00:36 na moje cristiana pasuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Przemiana Wayne'a R. Chłopaka z ulicy już nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 13:56 Gość portalu: Kibic MU napisał(a): > Cristiana Ronaldo? Chyba CristianO :) raczej Krystyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziombel MU Przemiana Wayne'a R. Chłopaka z ulicy już nie ma IP: 77.252.171.* 26.10.10, 01:01 to że Scholes rozwalił mu kostke to chyba was wymysł... ;d lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal dostal 180 tys funtow IP: 83.60.179.* 26.10.10, 01:26 gola com pisze ze dostal 180 tys funtow nie 200 -skad pan szadkowski ma takie informacje skoro prasa angielska pisze inaczej. Wayne mu powiedzial? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fun_tastik musi rąbać hat-tricka w każdym meczu,albo IP: *.toya.net.pl 26.10.10, 09:39 strzelić gola dającego zwycięstwo w finale Euro 2012,żeby kibice Manchesteru mu wybaczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalena Przemiana Wayne'a R. Chłopaka z ulicy już nie ma IP: 150.254.156.* 26.10.10, 10:03 a ja mu wybaczyłam...a to co ma-to wszystko dzięki ciężkiej pracy. Fakt, że dziś pieniądze rządzą futbolem, no ale cóż. Kluby nic nie mogą z tym zrobić, tutaj powinna zadziałać UEFA (albo FIFA, tyle że ten problem dotyczy głównie europejskich klubów). ma boisku Roo jest walczakiem, przypomina mi z tym Keana. Nie ma formy, ale przynajmniej się stara. I nie przesadzajmy, że jest jak Becks, daleko mu do tego, Roo jest wciąż sobą, po prostu się pogubił, ale jest tylko człowiekiem i jak każdy ma czasem problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Przemiana Wayne'a R. Chłopaka z ulicy już nie ma 26.10.10, 10:18 Kilka lat temu był cudownym dzieckiem, które podbiło serca Anglików niespotykanym talentem i autentycznością. Dziś widzą w nim zachłannego cynika i oportunistę Tak go przedstawiają brukowce w UK, a polskie gazety czy portale to powielają. Dzisiaj piłka to wielki biznes, jak wyglądają negocjacje zawodników widzimy od lat i w tej sprawie nie było nic wyjątkowego, ale gdyby tak napisać to nie byłoby dziesiątek bzdurnych neswów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rondzik Przemiana Wayne'a R. Chłopaka z ulicy już nie ma IP: *.lon1.future.net.uk 26.10.10, 11:27 Polecam obejrzec co na ten temat ma do powiedzenia Ian Holloway news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/teams/b/blackpool/9115962.stm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewq Przemiana Wayne'a R. Chłopaka z ulicy już nie ma IP: *.acn.waw.pl 26.10.10, 11:46 Mam nadzieję, że UEFA wprowadzi "salary cap" podobnie jak to robią w NBA/NHL/NFL... Niestety zdrowy rozsądek podpowiada, że nigdy tak się nie stanie. Za dużo ludzi bogaci się na transferach(łącznie z cwaniaczkami z FIFA). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrHouse Rooney to stary cwaniak! IP: *.152.132.31.dsl.dynamic.eranet.pl 26.10.10, 13:35 Wie ze nie ma formy to zrobił jeszcze taki numer, że dostał podwyżkę! Uj mu w... Odpowiedz Link Zgłoś