Gość: 1 IP: *.4web.pl 04.11.10, 17:58 Cóż, takie życie, tzn raz na wozie, raz pod wozem... Trzymaj się Ruben :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: s1 Primera Division. De la Red kończy karierę prze... IP: *.sta.asta-net.com.pl 04.11.10, 18:16 Szkoda, ma talent chłopak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leoo74@wp.pl Primera Division. De la Red kończy karierę prze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 18:18 kurcze znam angielski i niemiecki, ale hiszpańskiego nie, dlaczego nie puścicie paska z tłumaczeniem lub małego artykukłu o tym co mówi, nie chce mi sie tego szukać po necie, lubie was ale nie dziwię sie ze tracicie popularność i udział w rynku, ten artykuł świadczy o tym, że macie jak zwykle dobry nos i gust ale brakuje wisienki, pozdrawiam, porawcie sie . Odpowiedz Link Zgłoś
coatlicue Re: Primera Division. De la Red kończy karierę pr 04.11.10, 19:57 "Odkąd byłem dzieckiem, zawsze marzyłem aby być piłkarzem i pewnego dnia zatriumfować w koszulce Realu Madrid, największego klubu świata..... To jest drużyna, która....(tu niezbyt wyraźnie).. i ogłosiłem moje odejście... Problem z moim sercem mnie obliguje do wycofanie się z grania aktywnego ale moje serce.... " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Jestem kibicem Barcelony, ale tego gościa lubiłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 18:27 Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA:( Witaj w klubie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.10, 18:47 24 lata, koniec kariery, kolano nie do uratowania, Ruben witaj w klubie. Zapowiadałem się na świetnego zawodnika, cieszyła mnie piłką od podstawówki. Nawet jak rodzice mi zabraniali grać, wymykałem się, mówiąc ,że ide się pouczyć do kolegi. Cieszyła mnie gra, bo czułem,że jestem lepszy od niejednego pseudo grajka... zawsze chciałem być najlepszy. rzeczywistość okazała się najlepszą nauczycielką życia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Witaj w klubie IP: *.sta.asta-net.com.pl 04.11.10, 19:05 Grzegorz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruben dziekuje za wsparcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 19:57 ...od polskich kibicuf,moje serce bije terz dla was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boguslaw Re: Witaj w klubie IP: *.217.146.194.generacja.pl 05.11.10, 18:17 Andrzej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TY:( Witaj witaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 20:24 Znam ten bol. Jestem bardzo uzdolnionym szachista. Od zlobka cialem w szachy i wrecz demolowalem przedszkolakow, a nawet osoby z mlodszych klas podstawowki. Zdajac mature wybralem studia na AWF Wachock na kierunku "Szachy i gry planszowe". Mialem juz brac udzial w turnieju o tytul arcymistrza, gdy niespodziewanie podnoszac lewa wieze naderwalem miesien palca srodkowego lewej reki. Gra w szachy nigdy juz nie byla taka sama, musialem zakonczyc kariere. :( Lacze sie z Toba w bolu, przyjacielu! ps. Bylem rowniez dobry w Chinczyka oraz bierki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: Witaj witaj IP: *.icpnet.pl 05.11.10, 00:09 popieram, to było bardzo kiepskie trollowanie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwy Re: Witaj w klubie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.10, 00:06 Niestety, taka jest w polsce rzeczywistosc. Sam znam paru uzdolnionych chlopakow ktorzy jeszcze w wieku juniora zakonczyli kariery. W polsce junior nie ma opieki medycznej zapewnionej przez klub wiec zeby wyleczyc zwykly uraz musi czekac w wielkich kolejkach itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gio Re: Primera Division. De la Red kończy karierę pr IP: *.chello.pl 05.11.10, 01:11 pomimo faktu ze jestem kibicem Barcy bardzo wspolczuje temu mlodemu czlowiekowi:(Powodzenia na nowej sportowej drodze zycia i wielu sukcesow!!! Odpowiedz Link Zgłoś