gruby_dolar 17.11.10, 22:52 mnie Mierzejewski wczoraj nie irytował wcale, dziś podczas meczu owszem trochę. Panowie redaktory, poprawcie wczoraj na dziś, to nie jest trudne, to nie gazeta, że raz wydrukowane zostaje na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lee-zack Gazeto, ogarnij sie ;/ 17.11.10, 22:57 Wedlug "jutrzejszego" tekstu w gazecie, Murawski byl najlepszym zawodnikiem. A tu nota tylko "3". Jak to jest z wami ? Odpowiedz Link Zgłoś
jamjestdarek Oceny polskiej reprezentacji w meczu z Wybrzeże... 17.11.10, 22:58 Fabiański raz w drugiej połowie wyszedł na skraj pola karnego do piąstki i nie trafił w piłkę, dobrze że nie skończyło się jak ze Srokami, bo tyle wystarczy, żeby zamiast dobrej oceny po spotkaniu dostał burę i został zalany falą krytyki, ot taka drobna różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
cezar85 właśnie miałem do tego wyjścia Fabiana nawiązać 17.11.10, 23:11 ale co się będę kłócił z redaktorami, za czwartek pójdę na ugodę Odpowiedz Link Zgłoś
marquid Oceny polskiej reprezentacji w meczu z Wybrzeże... 17.11.10, 22:59 Każdy ocenia tak jak widzi, jednak nie sposób zgodzić się z tak niskimi notami Mierzejewskiego i Błaszczykowskiego. Zwłaszcza, że Kuba był pilnowany na każdym metrze boiska. Fabiański nie napracował się zanadto, ale zasłużył na 5. Świetnie wyłapywał, daleko piąskował, w tempo wychodził do piłki, celnie podawał, nie bał się wysterydowanych napastników. No i... Ludo strzelił cudo! Ciekawy mecz na wreszcie prawdziwym stadionie. Oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
kabza1605 Oceny polskiej reprezentacji w meczu z Wybrzeże... 17.11.10, 23:00 Naprawdę lubię Gazetę ale specjalistów od piłki nożnej to macie dosyć słabych. Wiele razy czytałem artykuły o piłce i nie mogłem uwierzyć co też wasi eksperci wypisują!!! Oglądałem ten mecz i obrona nie zachwycała ale oceny po 1 czy 2 to gruba przesada po wygranym meczu!! A dla tego co to pisał ocena 0 za to że napisał we wczorajszym meczu!! Odpowiedz Link Zgłoś
z-zgrzyt lubisz komunistyczny organ ? :) 18.11.10, 10:15 lubisz komunistyczny organ ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bnch Re: lubisz komunistyczny organ ? :) 18.11.10, 11:30 Reliktów komuny to w tym kraju jest dużo, ale akurat GW bym do nich nie zaliczył. Taki Jaro to homo sovieticus w czystej formie. Odpowiedz Link Zgłoś
jamjestdarek Oceny polskiej reprezentacji w meczu z Wybrzeże... 17.11.10, 23:01 do tego w tytule piszecie, że "Fabiański i Lewandowski najwyżej" a ja widzę u nich 4, za to Matuszczyk ma taką samą tyle, że z plusem. Odpowiedz Link Zgłoś
marquid Re: Oceny polskiej reprezentacji w meczu z Wybrze 17.11.10, 23:17 jamjestdarek napisał: > do tego w tytule piszecie, że "Fabiański i Lewandowski najwyżej" a ja widzę u n > ich 4, za to Matuszczyk ma taką samą tyle, że z plusem. I słusznie (choć rzeczywiście sz.p.red. miał zły dzień), Matuszczyk wniósł najwięcej - był dynamiczny, celnie dogrywał, rozruszał środek i atak. Lewy stałby bez niego i liczył na sępa... a tak pięknie powrócił do Poznania. Powrót marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
panpiwek1234 Re: Oceny polskiej reprezentacji w meczu z Wybrze 17.11.10, 23:01 A ja uważam, że Mierzej zagrał dobrą piłkę. Bardzo aktywny w środku, dużo ceikawych zagra. Przynajmnie 3+. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czekatilo87 Mierzejewski za nisko 17.11.10, 23:08 Mierzejewski, Błaszczykowski i obrona oprócz Sadloka za nisko Redaktorzy chyba trochę wypili przed meczem Odpowiedz Link Zgłoś
tisztelet Re: Mierzejewski za nisko 17.11.10, 23:54 środkowi obrońcy to powiedziałbym raczej za wysoko, powinni dostać po zerze. komuś się widzę euforia po zwycięstwie włączyła Odpowiedz Link Zgłoś
megaomega Oceny polskiej reprezentacji w meczu z Wybrzeże... 17.11.10, 23:22 Z tym Mierzejewskim to się wam redachtory troszeczkę poje... A swoją drogą, może walniecie jakiś tekst o tych kibolach co dzisiaj w liczbie kilkudziesięciu tysięcy przyszli na Bułgarską? Odpowiedz Link Zgłoś
roll 3:1 cieszy ale, 17.11.10, 23:24 Piłkarsko WSK było o lata świetlne przed nami.Co dalej maturzysto?Sorki,kopacze w większości nie wiedza co to matura. Odpowiedz Link Zgłoś
jiddu Kto wystawił te oceny? 17.11.10, 23:44 Patrząc na nie można odnieść wrażenie, że przegraliśmy 1:3 :) Na szczęście goście od ocen nie są trenerami reprezentacji, to byłaby dopiero masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
dyndalski_bis Oceny polskiej reprezentacji w meczu z Wybrzeże... 18.11.10, 00:04 Nie chce mi się z wami gadać, "redaktory" z koziej wólki... Odpowiedz Link Zgłoś
ciepek Oceny polskiej reprezentacji w meczu z Wybrzeże... 18.11.10, 00:31 Najwyraźniej inny mecz oglądaliśmy drodzy dziennikarze. Rozumiem wyrachowanie po fali nieudanych występów, ale Sadlok - w porównaniu do dotychczasowych wyczynów wydał mi się waleczny, momentami odważny, udane odbiory - chyba nie zasłużył na 1. Co do Mierzeja, wszyscy się zgodzimy, że zagrał dobry mecz i nota jest krzywdząca. Chyba faktycznie piliście, choć ja też i nie miałem problemów z odbiorem i oceną ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dglabowski Oceny polskiej reprezentacji w meczu z Wybrzeże... 18.11.10, 00:35 niech zgadnę: oceniał zakompleksiony Robert Błoński? Stecu, Sarzało czy Sadkowski nie wystawili by takich ocen a dlaczego? bo znają sie na piłce. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
dglabowski Oceny polskiej reprezentacji w meczu z Wybrzeże... 18.11.10, 00:39 niech zgadnę: oceniał zakompleksiony Robert Błoński? Stecu, Sarzało czy Sadkowski nie wystawili by takich ocen a dlaczego? bo znają sie na piłce. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
donek.na.madagaskar Wojtkowiak out! 18.11.10, 01:13 jw. zenada, dno i metr mulu. dlaczego franz 06 smuda tak kurczowo trzyma sie kopaczy Amiki. Przeprosic sie z Zewlakowem, jako dubler jest tez niezly Fojut w Slasku (gral na wyspach), jeszcze Irek Jelen, Boenish, dawac szanse Brozkowi. Najepszy Obrraniak, ale na milosc Boska niech sie nauczy polskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cyro-graf Sadlok 1, a Wojtkowiak i Jodłowiec więcej, chociaż 18.11.10, 03:03 to bardziej z ich winy padła bramka niż Sadloka, który na dodatek nie gra na swojej pozycji. Uważam, że słusznie Matuszczyk dostał wysoką ocenę, lecz pamiętam, że jeszcze niedawno specjalista na tym portalu wypowiadał się, że Matuszczyk nic do kadry nie wniósł i już nie wniesie. Ach ta Wyborcza... Odpowiedz Link Zgłoś
generator_komentarzy Re: Oceny polskiej reprezentacji w meczu z Wybrze 18.11.10, 09:10 boszsz co za oceny... Sadlok 1? właśnie moim zdaniem grał troche jak europejski obrońca - często wychodzi do przodu, wyprzedzał pomocnikówi zabierał piłkę, powiedziałbym nawet że to pomoc nie nadążała z kontrami które inicjował Sadlok. minus za pozwolenie na dośrodkowanie po któej padła bramka - niestety agresywnej i aktywnej gry w obronie musimy sie jeszcze nauczyć, ale - 3 bramka padła po akcji Sadloka - ruszył do przodu, podał do Matuszaczyka a ten do Lewego. nie widział tego pan rydaktor?? więc sadlok przynajmniej 3+, murawski też wiecej bo walczył jak lew. Mierzejewski - podobnie, zpier..lał po boisku jak mały samochodzik! Odpowiedz Link Zgłoś
trymerek Oceny ,ocenami 18.11.10, 09:44 Po pierwsze mam pytanie:na ile na powaznie zagrało WKS ???Po drugie róznica wyszkolenia indywidualnego nieporównywalna na korzyśc afrykańczyków. Po trzecie jak zwyle ,jakiś tam wygrany nic nie znaczacy mecz i już POLSKA MISTRZEM ŚWIATA.Zejdżcie na ziemię piłkarze,sprawozdawcy i ty PZPN-e/z trenerem kadry na czele/ Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Oceny polskiej reprezentacji w meczu z Wybrzeże... 18.11.10, 11:35 po pierwszej połowie rzeczywiscie polscy obrońcy zasłuzyli na takie surowe oceny ale w drugiej grali juz duzo pewniej , skuteczniej i czesto wygrywali nawet indywidualne pojedynki .ja bym tą obrone zostawił tak jak jest bo jak był wyrazny progres po jednej połowie to musi dalszy byc gdy sie zgrają i nabiora doswiadczenia w kadrze tym bardziej ze na razie specjalnego wyboru nie ma . najlepszy na boisku był matuszczyk lewandowski i fabianski potem błaszczykowski i obraniak potem mierzejewski a potem obrońcy z tym ze sadlok wcale nie zasługuje na najgorsza ocene ,ten chłopak sie jednak wyrabia nosa ma smuda który wystawia go na boku a nie na srodku obrony bo tam musi grac jednak wojtkowiak ktorego rozgrzeszać moze też to że to był pierwszy powazny cały mecz po przerwie i kontuzji .w ogóle bardzo dobry zaciety w szybkim tempie mecz z obu stron i niech nikt nie mówi że wks nie grał w pełni zaangazowany bo robi z siebie durnia i tyle . Odpowiedz Link Zgłoś