Gość: Oleś Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: 195.116.41.* 07.01.11, 18:07 Mam pytanie czy Muraś mógłby grać w LE ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kingen Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.11, 22:11 Niech lech go kupi i tam pawloskiego i pomocnkikow wystarczy! Patrzcie mamy : Mozdzenia - siwetny Drygasa- tez mlody talent sie szykuje iniaca - tu nic nie trzeba pisac bandrowskiego - spoko przechwyty stilica - niezastopiany kriviec - bardzo dobry i dojdzie muras i pawlowski to lech bedzie mial lawke jak ta lala tylko kogo ze skladu wyrzuci ? to jest pytanie chyba ze muraska na obronce dadza ;p juz tylko napad i Lech rozwala wszystkich !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacob1922 Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 23:46 Możdżeń się dopiero dociera na normalnych dorosłych boiskach bo do świetności to mu narazie daleko xd a Pawłowski zagrał pare meczy po kontuzji i juz wielki bum na "wielki talent" z Lubina... Powinni kupić Grosickiego albo Kupisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seks Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: *.rwd.prospect.pl 08.01.11, 14:28 własnie grosickiego powinni nabyć, to tylko 900tys. EURO a za to jakie wzmocnienie. moze jeszcze priskina z ipswitch town Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejorz Re: Rafał Murawski: ''Chcę wrócić do Polski''. Na IP: 82.160.85.* 18.01.11, 16:45 wracaj do lecha jak najszybciej!!!! oby tylko rutkowski się zgodził!! Odpowiedz Link Zgłoś