Dodaj do ulubionych

Liga Mistrzów. Telewizyjna wojna futbolowa

IP: 83.1.180.* 16.02.11, 22:36
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: gol Liga Mistrzów. Telewizyjna wojna futbolowa IP: *.ip81.fastwebnet.it 16.02.11, 22:38
      jak to wczorajsze spotkanie arsenalu z barcelona???????
      nie rozumiem
      • Gość: klaskacz Re: Liga Mistrzów. Telewizyjna wojna futbolowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 22:44
        Za godzinkę słowo "wczorajsze" będzie aktualne ;)
        • Gość: es enka to cienkie leszcze, Polsat wciagnie ich nosem IP: *.ip.jarsat.pl 17.02.11, 10:13
          i wypusci odbytem (zreszta juz wygladaja na takich)
          • Gość: mzb Re: enka to cienkie leszcze, Polsat wciagnie ich IP: *.128.14.218.static.crowley.pl 17.02.11, 12:52
            popatrz na oferty obu platform i przemyśl jeszcze raz co napisałeś :)
    • Gość: eee Re: Liga Mistrzów. Telewizyjna wojna futbolowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 22:43
      dokładnie to miałem napisać
    • Gość: eee Re: Liga Mistrzów. Telewizyjna wojna futbolowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 22:43
      dokładnie to miałem napisać
    • Gość: oszolom Liga Mistrzów. Telewizyjna wojna futbolowa IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.11, 22:48
      To jaki dzisiaj jest dzień w ogóle?
      • Gość: fsdfsd Re: Liga Mistrzów. Telewizyjna wojna futbolowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 13:03
        Dzień Gniewu
    • Gość: dvb-t Liga Mistrzów. Telewizyjna wojna futbolowa IP: *.aster.pl 16.02.11, 23:04
      Ależ przecież Polsat HD był dostępny w otwartej platformie - mecz można było obejrzeć na DVB-T w HD
      pozdrawiam
      • Gość: blackmagic Re: Liga Mistrzów. Telewizyjna wojna futbolowa IP: *.echostar.pl 16.02.11, 23:09
        Jako abonent C+ mam szczerą nadzieję, że N kupi prawa do polskiej piłki, i wtedy wreszcie C+ się opamięta i będzie pokazywać coś naprawdę wartościowego... GO ITI!!!
        • Gość: C+ Re: Liga Mistrzów. Telewizyjna wojna futbolowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 23:44
          I tak nie masz n sport
        • Gość: Pleban A Re: Liga Mistrzów. Telewizyjna wojna futbolowa IP: *.rev.zdnet.pl 17.02.11, 08:40
          Gość portalu: blackmagic napisał(a):

> Jako abonent C+ mam szczerą nadzieję, że N kupi prawa do polskiej piłki, i wted
          > y wreszcie C+ się opamięta i będzie pokazywać coś naprawdę wartościowego..

Łżesz jak pies (sorry obraziłem psa, bo nigdy żadnego nie widziałem żeby łgał) pisząc, że C+ nie pokazuje nic wartościowego. Widać, że nie masz tej platformy. Bo gdybyś miał wiedziałbyś, że cztery najważniejsze ligi to właśnie domena C+. Do tego dochodzi kosz, rugby, żużeli i gniot zwany ekstraklasa.
      • Gość: x Re: Liga Mistrzów. Telewizyjna wojna futbolowa IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.11, 22:17
        Trzymam kciuki za bankructwo N. Komentatorzy są tragicznia, a cała telewizja poza Ligą Mistrzów nie pokazuje niczego ciekawego. Niech cała LM wróci do Polsatu lub trafi do C+ - tam tematem zajumją się profesjonaliści (pomijając polsatowskich eskpertów pokroju Kowalczyka). I będzie jeden dekoder mniej.
    • Gość: Grigor Cyfrowy Polsat jest do bani IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.02.11, 00:07
      i jeden mecz co tydzień tego nie zmienia!!
      • Gość: kibic z dala Siatkówka , piłka ręczna , F1 tylko na Posacie IP: *.dormar.net.pl 17.02.11, 09:25
        sam jesteś do bani
        • Gość: jukon Re: Siatkówka , piłka ręczna , F1 tylko na Posac IP: *.tktelekom.pl 17.02.11, 09:34
          Jest do bani,tam nic nie ma w porównaniu do innych tv cyfrowych,nie ma żadnego wyboru,do tego jest już najdroższy.CP stanął w miejscu parę lat temu,olał klientów.
          • Gość: kibic z dala Polsat jest najlepszy dla kibica sportu. IP: *.dormar.net.pl 17.02.11, 10:45
            bezmóżdży kibole niech płacą cyfrze za lumpenkopaną ligę z ustawionymi meczami.
    • Gość: Czesiek z Łęczycy Re: Liga Mistrzów. Telewizyjna wojna futbolowa IP: *.ip.netia.com.pl 17.02.11, 00:16
      Po pierwsze - Polsat HD jest kanałem bezpłatnym. W kablówkach jest dostępny w podstawowym pakiecie tak samo jak Polsat SD.

Po drugie - na Polsacie HD mecze Ligi Mistrzów w rozdzielczości HD są transmitowane już od początku sezonu 2009/2010. Czemu ITI się obudziło dopiero teraz?
    • Gość: ape Liga Mistrzów. Telewizyjna wojna futbolowa IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.11, 07:16
      Zejdźcie z ceny ITI, to ludzie będą mieli wybór. Co na ległą kasy wam brakuje?
      • Gość: karol Re: Liga Mistrzów. Telewizyjna wojna futbolowa IP: *.bas.roche.com 17.02.11, 08:57
        ile ty zarabiasz, ze N jest dla ciebie drogie? jestes strozem nocnym, ze nie stac cie na 48zl miesiecznie?? moze ci pracodawca w budce zamontuje jakis tv i fundnie abonament...

• Gość: jukon Re: Liga Mistrzów. Telewizyjna wojna futbolowa IP: *.tktelekom.pl 17.02.11, 09:37
          Dopiero teraz wprowadzili 48zł,wcześniej mieli ceny z kosmosu.Ale i tak to 48zł w porównaniu do tego co oferują jest za dużo.
          • Gość: karol Re: Liga Mistrzów. Telewizyjna wojna futbolowa IP: *.bas.roche.com 17.02.11, 09:47
            Z tego co pamietam to 48zl za wszystkoplacilem juz prawie 2 lata temu (w polowie 2009). Za te 48zl mialem wszystkie kanaly poza premium, teraz za 48zl masz takze wszystko plus najwiecej kanalow HD w cenie. Ja nie wiem ile kanalow dla niektorych fanow TV byloby wreszcie odpowiednie. Niektorzy kupuja abonamenty dajmy na to CP i C+, co juz uwazam za szalenstwo.

• Gość: x Re: Liga Mistrzów. Telewizyjna wojna futbolowa IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.11, 22:22
              N jest dobra jak ktoś lubi pooglądać Discovery w HD. Kibicom ta platforma oferuje jedynie Ligę Mistrzów - lepiej, żeby zniknęła i/lub oddała transmisję komuś innemu. Za dużo jest platform w Polsce.... Liga Mistrzów na N, Liga Europa na Polsacie, ligi krajowe na C+, reprezentacja na TVP, Bundesliga na Eurosporcie 2, krajowe puchary na Sportklubie... A to tylko piłka nożna.
    • Gość: fun_tastik dziękuję polsatowi,że głos docierał szybciej niż IP: *.toya.net.pl 17.02.11, 08:48
      obraz o pół sekundy może,ale w takim meczu jak wczoraj miało to znaczenie.Barany.
      • Gość: nic Re: dziękuję polsatowi,że głos docierał szybciej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 11:44
        fan, jesteś baran i nie musisz tego udawadniac na forum. Myślę,że zawsze przesył na HD będzie póżniej niż na zwykły kanał.Taka jest technika i tyle.Oglądałem mecz na NTC w Polsacie HD. Jestem pod wrażeniem jakości - dodam super jakości - obrazu jak i komentarzu. Ci dyżurni krytykanci niech nie wywalają swojej frustracji na forum.Porównywałem Polsatowski HD z HD CT4.Nasz był o niebo lepszy.
    • maz-48 Liga Mistrzów. Telewizyjna wojna futbolowa 17.02.11, 08:55
      Polsat HD to ten sam kanał co zwykły standardowy Polsat, tylko w wersji HD. Jest bezpłatny, tzn. Cyfrowy Polsat nie pobiera za niego żadnych dodatkowych opłat. Oczywistym jest, że by go odbierać trzeba mieć dekoder, albo pakiet w kablówce.
      N-ka więc nie ma racji i nie wygra tej sprawy. Zresztą nie rozumiem, o co im chodzi? Mecze LM są na kanale Polsat HD odkąd powstał ten kanał jakieś 1,5 roku temu i jakoś nikomu to nie przeszkadzało.
      Jeśli chodzi o mecz przyszłotygodniowy, to tutaj n-ka może mieć rację. Polsat powinien albo dokładnie przejrzeć umowę licencyjną, albo zgłosić się po wykładnię do nabywcy praw i UEFA. Taka sytuacja ma miejsce po raz pierwszy.
      KRRiT sama gubi się w chaosie. Nie posiada żadnej wykładni, a kanały HD to dla niej kolejny problem, o którym nie ma zielonego pojęcia. Aż dziw, że ten dziwny i do niczego nikomu nie potrzebny twór w ogóle istnieje...
      • jimmyjazz to gdzie go można za darmo oglądać? 17.02.11, 12:55
        maz-48 napisał:

> Polsat HD to ten sam kanał co zwykły standardowy Polsat, tylko w wersji HD. Jes
        > t bezpłatny, tzn. Cyfrowy Polsat nie pobiera za niego żadnych dodatkowych opłat
        > . Oczywistym jest, że by go odbierać trzeba mieć dekoder, albo pakiet w kablówc
        > e.

No to skoro trzeba płacić to nie jest bezpłatny.

Może jeszcze służbę zdrowia mamy bezpłatną?
      • Gość: robi Re: Liga Mistrzów. Telewizyjna wojna futbolowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.02.11, 13:47
        bezpłatne to są jedynie kanały naziemne zwykłe lub DVB-T... to że Polsat się wycwanił i nadawał naziemnie mecz w HD, nie robi z tego od razu Polsatu HD, więc ja bym się tak prędko wygraną Polszmatu w sądzie nie cieszył....
      • Gość: calagan Re: Liga Mistrzów. Telewizyjna wojna futbolowa IP: *.171.125.3.static.crowley.pl 17.02.11, 14:55
        > Polsat HD to ten sam kanał co zwykły standardowy Polsat, tylko w wersji HD. Jes
        > t bezpłatny, tzn. Cyfrowy Polsat nie pobiera za niego żadnych dodatkowych opłat
        > . Oczywistym jest, że by go odbierać trzeba mieć dekoder, albo pakiet w kablówc
        > e.
        > N-ka więc nie ma racji i nie wygra tej sprawy. Zresztą nie rozumiem, o co im ch
        > odzi?

Czy taki bezplatny to ja nie wiem. Skoro wersji HD nie ma powszechnie dostepnej nieodplatnie, to chyba raczej nie jest juz bezplatny. Majac kablowke Astera, aby ogladac rozne kanaly w wersji HD, musze doplacac do zwyklego abonamentu i wtedy mi je wlaczaja, bo normalnie mam napis usluga niedostepna - mimo, ze to kanaly podstawowe typu TVP1, czy TVN.
    • Gość: burn N - wal się! Brawo Polsat! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.11, 08:58
    • Gość: kibic z dala Brawo Polsat ! Pozostałe telewizje niech IP: *.dormar.net.pl 17.02.11, 09:22
      żrą spod siebie.
    • Gość: PapaSmerf Liga Mistrzów. Telewizyjna wojna futbolowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 09:31
      Czyli, jeżeli ma wariant drugi, to po sprawie?
      Bo nie wierzę, że n-tv wie jaką umowę podpisał przeciwnik.
      Swoją drogą, nie będę łaził po knajpach by oglądnąć LM, bo n-tv-szajsz, nigdy nie kupię i nie zainstaluję, zresztą polsatu też nie.
      Od ponad 10-ciu lat jestem abonentem Cyfry+, gdzie na początku był Polsat, Formuła 1 na 7 kanałach. Teraz chcociaż Polsat powrócił. Nic tylko przyklasnąć.
    • Gość: jurand Liga Mistrzów. Telewizyjna wojna futbolowa IP: *.play-internet.pl 17.02.11, 09:32
      "To najważniejsze rozgrywki, które obecnie ma w ofercie."
      A ma w ogóle jakieś inne ???
    • Gość: ja ITI spier......aj IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.02.11, 09:34
      j.w.
      • Gość: m. Re: ITI spier......aj IP: *.nplay.net.pl 17.02.11, 11:01
        to zabłysnąłeś normalnie powinieneś być z siebie dumny... że taka elokwencja płynie z twych słów
    • patman Polsat HD jest bezpłatny??? 17.02.11, 10:03
      Chyba sobie ktoś jaja robi albo nie zna języka polskiego. Gdyby był bezpłatny, to nie byłby kodowany.
      • Gość: logika TVP1, TVP2 są bezpłatne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 11:21
        Gdyby były bezpłatne, to nie byłyby kodowane.
        • Gość: z Re: TVP1, TVP2 są bezpłatne? IP: 217.33.154.* 17.02.11, 11:38
          ta, a są? no popatrz, bo ja odbieram tvp1 i tvp ze zwykłej anteny...
          • Gość: tyle Re: TVP1, TVP2 są bezpłatne? IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.11, 11:45
            ja też odbieram polsat hd ze zwykłej anteny
            • Gość: robi Re: TVP1, TVP2 są bezpłatne? IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.02.11, 13:49
              A co niby na tym twoim "Polsacie HD" z anteny jest w HD oprócz jednego meczu?
              To że Polszmat sobie będzie puszczać naziemnie jedną transmisję w HD nie robi od razu z tego kanału Polsatu HD, to nadal jest zwykły Polsat
              • Gość: rek Re: TVP1, TVP2 są bezpłatne? IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.11, 14:53
                Zjeżdżaj szmato z dialogu z forum.
                • Gość: robi Re: TVP1, TVP2 są bezpłatne? IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.02.11, 16:05
                  tylko na takie teksty cię stać? to już mój 5-letni braciszek lepsze był wymyślił...
              • maz-48 Re: TVP1, TVP2 są bezpłatne? 17.02.11, 18:12
                Nie rozumiesz w ogóle, co wypisujesz. Kanał HD oznacza, że jest nadawany w wysokiej rozdzielczości i wcale nie muszą być w takim kanale audycje wyprodukowane w tej technologii. Ja na co dzień oglądam Polsat HD i z moich obserwacji wynika, że ponad połowa emitowanego na tym kanale materiału jest wyprodukowana w technologii HD. Wszystkie nowe produkcje, seriale, czy programy informacyjne są już wyprodukowane w HD. Oczywiście, że materiały archiwalne, czy starsze filmy są tylko skalowane do tej rozdzielczości, tak jest na większości kanałów HD, w tym obydwu Eurosportach. Szkoda tylko, że brak jest odpowiedniego oznaczenia, tak jak czyni to np. Eurosport, gdzie przy transmisji w HD widoczne jest oznaczenie "Native HD".
                Jak wyżej napisałem Polsat standard i Polsat HD to jest ten sam program równolegle nadawany (podobnie jak Eurosport) i jakoś trudno wyobrazić sobie, by mecz LM miałby być z niego usunięty. Byłoby to jakieś kuriozum i zaprzeczenie całej ideologii HD. Polsat nabył prawa do pokazywania LM w kanale otwartym i to czyni. Nigdzie nie jest zabronione, by nie nadawał tych meczów w HD. A jak ma to czynić, skoro ogólnopolska naziemna telewizja cyfrowa jest w powijakach?...
      • Gość: Lopez Re: Polsat HD jest bezpłatny??? IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 17.02.11, 11:48
        Polsat też w zasadzie nie jest bezpłatny, bo żeby legalnie go oglądać to trzeba płacić abonament na TVP (tak, tak, to nie ważne, że nie oglądamy TVP. Masz telewizor i odbierasz nim program z anteny? Musisz płacić abonament).
        • Gość: robi Re: Polsat HD jest bezpłatny??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.02.11, 13:52
          Tylko że abonament radio-telewizyjny to nie jest abonament za kanały tylko za odbiorniki radiowe lub telewizyjne, to jest tak jakbyś mówił że nie jest bezpłatny bo przecież za prąd płacisz żeby go oglądać. Zresztą zapytaj się milionów ludzi którzy nie płacą abonamentu, czy przez to nie mogą oglądać Polsatu czy TVP... :)
          • Gość: Lopez Re: Polsat HD jest bezpłatny??? IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 17.02.11, 14:30
            Nie martw się, wiem za co jest abonament. A tak się składa, że w niektórych przypadkach nawet mając odbiornik nie musisz płacić abonamentu (i nie chodzi mi tu o emerytów czy innych zwolnionych od opłaty).

to jest tak jakbyś mówił że nie jest bezpłat
            > ny bo przecież za prąd płacisz żeby go oglądać.
            No i na tym polega cały problem, że nigdzie nie jest zdefiniowane co to znaczy "kanał płatny".
            • Gość: robi Re: Polsat HD jest bezpłatny??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.02.11, 16:08
              jak dla mnie to jest dość proste, jeśli musisz płacić za dany kanał lub określony pakiet zawierający ten kanał to jest on płatny, czy za oglądanie Polsatu czy TVP z naziemnego nadajnika musisz płacić?
              • Gość: Lopez Re: Polsat HD jest bezpłatny??? IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 17.02.11, 17:12
                > jak dla mnie to jest dość proste, jeśli musisz płacić za dany kanał lub określo
                > ny pakiet zawierający ten kanał to jest on płatny

Czyli Polsat i TVP są płatne, bo żeby je oglądać na platformie cyfrowej/kablówce to jakiś (choćby i najtańszy) pakiet trzeba wybrać i go opłacać.

czy za oglądanie Polsatu czy
                > TVP z naziemnego nadajnika musisz płacić?
                Nie, wcale, abonament to tylko taka fanaberia (oj, żeby tak było...).
    • Gość: herman Cos się chyba TVN IP: *.static.kompus.3s.pl 17.02.11, 10:11
      POpie......o w durnych głowkach. Przecież to nie ma zadnego znaczenia ze pokazywali w Polsat HD.
    • Gość: kabak Liga Mistrzów. Telewizyjna wojna futbolowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 10:16
      Nie wiem co wy chcecie od "n"-ki.
      Kanał nSport to super jakość HD, a w niej Liga Mistrzów, powtórki LM, Legia stawka większa niż mecz (czy jak to badziewie się nazywało), a kiedyś jak nasi kopacze (reprezentacja) rozgrywała kolejny beznadziejny mecz z Wyspami Owczymi (czy jakimś innym potentatem światowej piłki). Mecz oczywiście transmitowała TVP, po 15 minutach fascynującej gry (a może to była rozgrzewka?) nie wytrzymałem i postanowiłem zobaczyć coś innego, przełączyłem na wspaniały nSport HD i nie uwierzycie. Co tam było? Pięciu starych tetryków siedziało i omawiało mecz właśnie transmitowany na TVP :).
      Komentatorów nSport HD też ma wybitnych (może przeoczyłem jakieś światowe nagrody) skoro taki Maldini to chłopiec z którego umiejętności i wieku można nabijać się przez cały mecz, a drużyna prowadzona przez niego po kilku miesiącach sięga po tytuł LM.
      Ale co tam, ważne żeby zaprosic Tomaszewskiego, żeby po opluwał trochę wszystkich wokoło, będzie temat na kilka godzin.
      Miałem i na razie dziękuję, teraz telewizja kablowa (nie wymieniam nazwy żeby nie było, że reklama :)) i jest ok.
    • Gość: ap kto to oglada to cale nsport buhahahaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.11, 10:17
      programy sportowe w tvn to wzor jak ich nie robic dla calego swiata hehhehhehe
    • Gość: barca cała prawda o poznańskim kurniku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.11, 10:52
      sport.interia.pl/tylko-u-nas/najlepiej-oceniane/news/uefa-pierwszy-polski-stadion-na-euro-2012-wielka-porazka,1598415,4324
      • Gość: ssl Re: cała prawda o poznańskim kurniku IP: *.play-internet.pl 17.02.11, 13:14
        dzieki, tych fotek nie widzialem...
        fakt faktem-makabra jakas, bylem na stadionie na meczu z salzburgiem i juz mi cos nie pasowalo, same wyjscia na korone stadionu tak waskie, ze az skora cierpla, a jak nic sie nie dzieje, to ok ale jakby jakas panika wybuchla to skutki bylyby oplakane...
        wejscie na gorne poziomy 3 trybuny to niezly spacer po schodach, gdyby tam mialo nagle przejsc mnostwo ludzi to...biore pod uwage osoby starsze ze slaba kondycja fizyczna
    • ulanzalasem Liga Mistrzów. Telewizyjna wojna futbolowa 17.02.11, 10:55
      Według nieoficjalnych informacji należąca do TVN platforma zapłaciła za prawa do LM 20 mln euro. To najważniejsze rozgrywki, które obecnie ma w ofercie.

Prawda jest taka, że nShrot oprócz LM nie ma nic ;) Gdybym miał wybrać Polsatowskie Sporty vs nSport to TVNowska stacja nie ma szans.
    • Gość: RR Polsat HD nie ma tego samego programu co główny. IP: 109.197.186.* 17.02.11, 11:11
      Zdarza mi się często spojrzeć na ten kanał pseudo-HD (nadają dużo transmisji w kwadracie - chyba nawet większość) i niemal cały czas leci co innego niż na Polsacie. Kanał nie jest też bezpłatny, bo jest kodowany. Co oznacza, że TVN ma prawo protestować. Liga Mistrzów powinna być tylko na Polsacie.
      • Gość: Bolek.C Re: Polsat HD nie ma tego samego programu co głów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 11:55
        RR - częściowo masz rację,w temacie kwadratowej trans.,ale jeśli nadają co innego to tylko poszerzają możliwość wyboru co jest dobre. A mecz ARS- Barca był za darmo HD w naziemnym przekazie.Super jakość i komentarz taki.
      • Gość: ss Re: Polsat HD nie ma tego samego programu co głów IP: *.play-internet.pl 17.02.11, 12:47
        zgadza sie, nawet helikopter w ogniu byl w kwadracie;)
        a gdyby to byl kanal bezplatny to mozna by go odbierac ze zwyklej anteny a nie mozna, trzeba miec dekoder albo kablowke, a te w zaden sposob nie sa bezplatne
        • Gość: Lopez Re: Polsat HD nie ma tego samego programu co głów IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 17.02.11, 13:00
          Odbiór ze zwykłej anteny też nie jest bezpłatny, bo jest coś takiego jak abonament RTV (no, chyba, że ty go nie płacisz...)
          • Gość: RR Re: Polsat HD nie ma tego samego programu co głów IP: 109.197.186.* 17.02.11, 14:02
            Drobna różnica. W abonamencie płacisz za posiadanie telewizora, nie samą telewizje. Fakt, że pieniądze te dostaje żenujący TVP to sprawa na inną debatę (ja płaciłbym z chęcią, gdyby moje pieniądze w całości szły na Polskie Radio).
            • Gość: kabak Re: Polsat HD nie ma tego samego programu co głów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 14:57
              Ale telewizor już musisz kupić tak jak dekoder i/lub kablówkę, więc bezpłatny nie jest.
        • sven.hannawald Re: Polsat HD nie ma tego samego programu co głów 17.02.11, 14:27
          Wczoraj nie trzeba było żadnego dekodera ani kablówki do odbioru Polsatu HD, bo nadawano go z naziemnych nadajników DVB-T.
      • sven.hannawald Re: Polsat HD nie ma tego samego programu co głów 17.02.11, 14:35
        Chyba pomyliłeś Polsat Sport z Polsatem.

Polsat Sport i Polsat Sport HD to są osobne kanały, których program się nie pokrywa, natomiast Polsat HD nadaje dokładnie to samo co Polsat.

Zgodzę się tylko z tym, że tam jest mnóstwo pseudo-HD. Praktycznie tylko mecze Ligi Mistrzów oraz niektóre własne produkcje (nowe polskie seriale i programy rozrywkowe) są nadawane w oryginalnym HD. Jedynym polskim program nadającym 100 % w HD jest TVP HD (nie mylić z TVP1 HD).
    • Gość: Jura Liga Mistrzów. Telewizyjna wojna futbolowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.11, 11:35
      Tym burkom wydaje się, że każdy Polak to złodziej i ma nie wiadomo ile pieniędzy. Mnie np. nie stać na płatną telewizję, a też chcę oglądać mecze.
      • Gość: abas Re: Liga Mistrzów. Telewizyjna wojna futbolowa IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.11, 12:38
        A ja chciałbym zauważyć że jeśli okaże się iż Polsat może puszczać 1 mecz bo gdy były 4 mecze w wtorek i 4 w środe to puszczali jeden w kolejce ale wtedy nSport będzie mogło puszczać 2 mecze w kolejce bo u nich można było obejrzeć 1 mecz we wtorek i 1 w środe, więc nSport chyba samo nie przemyślało albo obydwie stacje na tym stracą albo zostanie jak jest:] UEFA po to rozbiła na 2 tygodnie żeby więcej można było zobaczyć i więcej kasy za mecze wziąć.
        • Gość: S. Ryczel Re: Liga Mistrzów. Telewizyjna wojna futbolowa IP: *.komputersat.pl 17.02.11, 13:06
          Polsat ma prawa do jednego meczu (w tygodniu albo w kolejce), a nsport ma prawa do wszystkich meczów. Na platformie N jest kilka kanałów dostępnych specjalnie na LM i można każdy mecz na żywo zobaczyć.
          Prawa LM były sprzedawane przed poprzednim sezonem i nikt nie zakładał, że 1/8 zostanie tak rozłożona. Niestety N może mieć racje.
        • Gość: robi Re: Liga Mistrzów. Telewizyjna wojna futbolowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.02.11, 13:55
          na Nce można oglądać normalnie 8 meczy tygodniowo na żywo, więc obecnie w fazie pucharowej można oglądać WSZYSTKIE mecze i do tego każdy w HD
    • Gość: pinio Liga Mistrzów. Telewizyjna wojna futbolowa IP: 109.76.71.* 17.02.11, 12:35
      jebać NSzrot tv

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka