Dodaj do ulubionych

Ekstraklasa. Plaga kontuzji w Legii

IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.11, 11:41
Tak trzymać !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: q1 Plaga kontuzji w Legii IP: *.icpnet.pl 18.02.11, 11:45
      Legia o jakiej marzyłem, truskawkowy sen ITI się spełnił.
      • Gość: wacek Re: Plaga kontuzji w Legii IP: 78.149.117.* 18.02.11, 13:23
        Gość portalu: q1 napisał(a):

> Legia o jakiej marzyłem, truskawkowy sen ITI się spełnił.

Idioto PiSowski, Tuskowy sen to Lechia Gdansk.
    • Gość: wacek Re: Ekstraklasa. Plaga kontuzji w Legii IP: 78.149.117.* 18.02.11, 13:14
      W kazdym klubie w jakim Skorza kiedykolwiek pracowal po przerwie zimowej, czy letniej zawsze byly plagi kontuzji a druzyna byla zupelnie nie przygotowana do sezonu.

Temu zulowi odebrac koncesje trenerska!
    • Gość: gindi Ekstraklasa. Plaga kontuzji w Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 13:21
      Nic nie odbierać. Dać mu dożywotni angaż dożywotni w L. ;)
      • Gość: wacek Re: Ekstraklasa. Plaga kontuzji w Legii IP: 78.149.117.* 18.02.11, 13:28
        Gość portalu: gindi napisał(a):

> Nic nie odbierać. Dać mu dożywotni angaż dożywotni w L. ;)

Jestem kibicem Wisly i bardzo nie lubie Legii, ale chcac podniesc poziom ligi, a co za tym idzie poziom Wisly, to chce zeby Legia byla mocna druzyna, bo tylko zwyciestwa z dobrymi druzynami sa honorem dla mnie i mojego klubu. Dlatego zycze Legii jak najlepiej, jak i kazdej innej polskiej druzynie, bo grajac z dziadami sam stajesz sie dziadem.
    • Gość: Cracoviak Ekstraklasa. Plaga kontuzji w Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 13:26
      Good News! I like it! :D
      • Gość: wacek Re: Ekstraklasa. Plaga kontuzji w Legii IP: 78.149.117.* 18.02.11, 13:33
        Gość portalu: Cracoviak napisał(a):

> Good News! I like it! :D

cause you're fucked in the brain, you stupid cunt. :D

Dla takich wyplochow, jak ty, honorem jest grac ze slabeuszami, kalekami, bic dzieci i kobiety, bo silnych sie boisz, a ja jestem kibicem Wisly i chce zeby moja druzyna grala i wygrywala z dobrymi druzynami, dlatego chce zeby Legia, jak i nawet Cracovia byly silnymi klubami.

Slyszales kiedys o czyms takim, jak honor?
    • Gość: ortograf ścięgno Achillesa IP: 193.159.181.* 18.02.11, 13:38
      Drogi redaktorze!
      Pisze się "ścięgno Achillesa", a nie "ścięgno achillesa", tak samo jak np. "gest Kozakiewicza", a nie "gest kozakiewicza"...
    • Gość: ruszcz Ekstraklasa. Plaga kontuzji w Legii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.11, 13:43
      To upewnia mnie w tym że Skorża był winny 2 blamażom w eliminacjach do pucharów z Wisłą. Sądziłem jednak że wyciągnął wnioski - myliłem się.

T.A.B.G.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka