Dodaj do ulubionych

Carling Cup. Arsenal - Birmingham w finale [NA ...

• Gość: ble Re: Carling Cup. Arsenal - Birmingham w finale [N IP: *.aster.pl 27.02.11, 19:20
      Jaki błąd? Jakieś pastuchy, który piłki w życiu nie widziały tu piszą. Kościelny nie trafił w kulę, a Szczesny był za nim pół metra. Piłka odbiła mu się jeszcze od pięty, od pięty Szczęsnego i wyszła. Kościelny dał pupy i tyle.
    • Gość: yyyyyyy Carling Cup. Birmingham pokonało Arsenal w fina... IP: *.lukman.pl 27.02.11, 19:20
      Boruc do reprezentacji no albo jeszcze reanimowałbym Dudka.Tylko oni dwaj mogą nam cos pomuc na euro
      • Gość: zzz Re: Carling Cup. Birmingham pokonało Arsenal w fi IP: *.cable.mindspring.com 27.02.11, 20:05
        stuknij się w głowę, Szczęsny to jest dalej nasz najlepszy bramkarz, ta głupia pomyłka tego nie zmienia.
    • opozycyjnykoalicjant no i po cwaniaczku =]]]] 27.02.11, 19:20
      a taki był mądry =) teraz jeszcze barcelona go sprowadzi na ziemię =)
      ze wsi jesteś na wieś wrócisz =]
      • Gość: :( Re: no i po cwaniaczku =]]]] IP: *.aster.pl 27.02.11, 19:26
        Co to za naród w którym ludzie źle swoim życzą. Żal dupę ściska.
        • mcgiure Re: no i po cwaniaczku =]]]] 27.02.11, 19:30
          nie chodzi o to że źle mu życzymy. Ale nikt nie lubi zarozumialców nie szanujących rywali, po za tym człowiekowi potrzebne jest w życiu trochę pokory. Wojtek nie miał skrupułów żeby śmiać się z innych (np Cole'a). Teraz my możemy pośmiać się z niego :D
        • bez.komentarza Re: no i po cwaniaczku =]]]] 27.02.11, 19:46
          Wiesz, co jest jeszcze gorsze? Sąsiad źle życzy sąsiadowi, prawica źle życzy lewicy, PiS żre się z PO. Wiesz, co jest jednak jeszcze gorsze od tego? Że są ludzie, którzy wyzywają gejów od "pedałów", polityków od "złodzieji" itp. itd. Jeżeli Polak nazwie Polaka polityka "złodziejem" to dla mnie jest to chore. Jeżeli Polak nazwie Polaka geja "pedałem" to dla mnie to jest chore. Chore jest, że niektórzy staną teraz w obronie Szczęsnego, grzmiąc, że Polak źle życzy Polakowi, a za kilka minut zobaczy w telewizji Komorowskiego/Tuska/Kaczyńskiego/Ryszyka/kogokolwiek i powie "a to ch.../Żyd/menda/złodziej/k..wa". Tak, masz rację. Co to k...wa za naród.
          • Gość: . Re: no i po cwaniaczku =]]]] IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 27.02.11, 23:23
            Na wstępie chcę zapewnić, że źle Ci nie życzę. Zgadzam się też z Twoimi poprzednimi komentarzami. Tym razem jednak, zaskoczyłeś mnie - nic, z tego co napisałeś, nie rozumiem.

Gej - to nie polskie słowo. W Polsce nazywa się ich pedałami. To nie jest słowo wulgarne. Mógłbym nazywać ich np. "kolorowymi". Mógłbym dowolnie inaczej, np. "ślicznymi". Nazywam pedałami, bo tak już w Polsce się przyjęło - taka tu...tradycja.
            Nie lubię pedałów, którzy eksponują swoje zainteresowania, ale nie nazywam ich zboczeńcami - nazywam pedałami. Czy muszę ich lubić? Czy chcesz mnie zmusić do tego bym lubił? Nie jestem jednym z nich. Są mi obojętni dopuki nie prowokują. Ostatnio wymyślili, że chcą mieć na stadionach swój sektor - prawda, że interesująca propozycja?

Jeżeli chodzi o stosunek ludzi do polityków, to przecież sprawa jest oczywista, tyle razy już w mediach omawiana.
            Złodziei wśród nich było już tak wielu, że słowo "polityk" staje się synonimem słowa "złodziej". Nie kto inny jest za to odpowiedzialny, jak sami politycy. Jedni kradną, a drudzy (kolesie partyjni) chroniąc ich przed odpowiedzialnością, stają się wspólnikami. Każdy, kto chce zostać politykiem musi liczyć się z tym, co w tej społeczności zastanie i jak będzie postrzegany. Może próbować coś zmienić, ale dopuki tego nie uczyni, nie może liczyć na utracony przez tą grupę szacunek. W niektórych sytuacjach odpowiedzialność zbiorowa jest uzasadniona.

Na koniec chciałbym Cię poprosić o radę.
            Jeżeli w jakiś sposób koleje mego losu doprowadzą mnie do zetknięcia się, choćby wirtualnego, z ch...m, Żydem, mendą, złodziejem lub k...ą (nie wiem, dlaczego akurat taki zestaw wymyśliłeś), to chcąc nazwać (jakoś określić) zauważone przez siebie obiekty, co mam czynić? Czy mam nie nazywać tego, co nazwane? A może używać jakiejś angielszczyzny?

Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego.
            • bez.komentarza Re: no i po cwaniaczku =]]]] 28.02.11, 19:02
              "Pedał" to określenie pejoratywne - źródło - "pedał II obraźl. «homoseksualista»" - słownik języka polskiego PWN. Jeżeli uważasz, że to nie jest słowo wulgarne, to Twoja sprawa. Być może jesteś większym znawcą niż panowie/panie redagujące słownik PWN. Jeżeli tak jest, gratuluję Ci.

Dwa - że to nie jest słowo polskie? CD, hot-dog, hamburger, cheesburger, auto, menedżer, system pochodzą z języka angielskiego. Masa innych słów pochodzi z łaciny, języka niemieckiego, czeskiego, rosyjskiego itp. Dlaczego zatem ich używasz? Słowo "ku..." i "suka", tak namiętnie używane przez Polaków, są słowami rosyjskimi. Używasz ich? Jak to? Dlaczego? Używaj tylko polskich słów.

Co do tego, że politycy to złodzieje - każdy kradnie tyle, ile potrafi. Polityk może i ustawia przetargi itp., ale nie bądźmy hipokrytami - pan X kradnie z pracy papier toaletowy, pan Y kradnie z budowy cement, pan J kradnie z firmy papier do drukarki, pan H kradnie z pracy żarówki. Że co? Że to kosztuje grosze? Jak ukradniesz ze sklepu gumę do żucia to to co to jes? Pożyczka? Kradzież. Mdli mnie od wyzywania polityków od złodzieji przez ludzi, którzy kradną papier do podcierania dupy za 1,50 zł. Ja już wolę kogoś, kto kradnie miliony od kogoś, kto kradnie ręczniki, długopisy i inne rzeczy z pracy.

Ten zestaw słów nie był przypadkowy. Kto jest winny za całe zło, które jest w Polsce? No jak to kto? Pedały, Żydy, masony, cykliści i osoby lubiące kolor niebieski.

Wiesz co? Jestem w Anglii i jest tylko jedna nacja, której nie trawię - Polacy - bo za granicę zabierają swoją ksenofobię, uprzedzenia, homofobię, ograniczenia, ciasnotę umysłową, antysemityzm, antyrosyjkość, antyniemieckość. Nie wszyscy tacy są, ale pewna część - tak.

Nie krytykuj polityków, bo przeciętny Polak to pijak, cwaniak i złodziej. Dzięki.
      • Gość: luigi Re: no i po cwaniaczku =]]]] IP: *.ghnet.pl 27.02.11, 19:35
        opozycyjnykoalicjant - oj, twoje kompleksy wychodza :))) popatrz w lustro zanim cos napiszesz
      • Gość: dcfdc Re: no i po cwaniaczku =]]]] IP: *.ptr.magnet.ie 27.02.11, 21:00
        hahhahaha z Ciebie
    • Gość: gość Carling Cup. Birmingham pokonało Arsenal w fina... IP: *.aster.pl 27.02.11, 19:20
      może Fabi będzie teraz broniła ten młody cwaniaczek zasiądze na dłuzszy czas na ławce i ochłonie bo pajacował jakby wygrał MŚ
    • Gość: żal Jaki hejting, ludzi, ogarnijcie się IP: *.internetia.net.pl 27.02.11, 19:22
      Przytrafił mi się błąd w 1. połowie, potem Kościelny dał dupy, wymachując Szczęsnemu nogą przed nosem, a wy już wieszacie psy na naszym bramkarzu, tak ciesząc się z jego rzekomej kompromitacji. Ogarnijcie sie.
      • Gość: wojtek22 Re: Jaki hejting, ludzi, ogarnijcie się IP: *.torun.mm.pl 27.02.11, 19:30
        jak tak bronisz tego dzieciucha to przeczytaj sobie moje uwagi po1-szej i 2-giej połowie i nie mów,że nie znam się na piłce bo terz byłem bramkarzem i wiem co piszę.
      • Gość: tutus Re: Jaki hejting, ludzi, ogarnijcie się IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.11, 19:40
        Powiem tak że ci co się śmieją to mają trochę racji bo tak nie dawno Wojtuś nabijał się z zawodnika chyba Chelsea na Twitterze trochę pokory drogi Wojtku.
    • Gość: zolw79 To ściana?! to mur!! nieee, to super wojtuś!!! :)) IP: *.legnica.vectranet.pl 27.02.11, 19:23
    • Gość: Wojtek Szczęsny Carling Cup. Birmingham pokonało Arsenal w fina... IP: *.7-4.cable.virginmedia.com 27.02.11, 19:28
      Chciałbym przeprosić rodaków za popełniony błąd. Przykro mi że tak o mnie piszecie, ale co nas nie zabije, to nas wzmocni.

Pozdrawiam!

Wojtek.
      • Gość: wojtek22 Re: Carling Cup. Birmingham pokonało Arsenal w fi IP: *.torun.mm.pl 27.02.11, 19:36
        Nie przepraszaj nas tylko kolegów z boiska i przeczytaj sobie moje uwagi oraz je zastosój w grze,bo odpowiadasz za obydwie bramki dzieciaku.
        • Gość: xyz Re: Carling Cup. Birmingham pokonało Arsenal w fi IP: *.c193.msk.pl 27.02.11, 20:06
          A ty zastosUj słownik ortograficzny.
      • Gość: zzz Re: Carling Cup. Birmingham pokonało Arsenal w fi IP: *.cable.mindspring.com 27.02.11, 20:22
        Zdarza się, Szczęsny jest dobry, ale potrzebował takiej lekcji pokory. Wyjdzie mu to na dobre. Szkoda że akurat tu gdzie mogli wygrać jakiś puchar, bo widząc jak grali Gunnerzy ostatnio nie widzę nadziei na żaden inny w tym sezonie. Kiedy nie ma Fabregasa, Wilshere to za mało. Rosicky jest słaby, Arshawin też marnuje za dużo podań. Bendtner w kratkę, ale przynajmniej walczy. Song ostatnio też słabo.
    • Gość: BUHAHAHAHA Carling Cup. Birmingham pokonało Arsenal w fina... IP: *.147.206.246.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.02.11, 19:40
      powiem że jesteście śmieszni. Prawicie tu kazania że trzeba pokazywać co się umie być pokornymi takie tam dyrdymały że najpierw się gra a potem obraża innych. A co wy teraz ku... robicie ?? Umie któryś tak bronić jak szczęsny ?? no pytam się kto z was broni w arsenalu barcelonie czy innym manchesterze ? Sam odpowiem NIKT. Ale psy na nim już wieszacie. Ch... wam do tego , on zrobił swoje , zagrał słabszy mecz i tyle , wy mówicie że fabiański lepszy , a jakie szmaty puszczał w LM czy w lidze i to puszczał seriami a nie w pojedynczym meczu. Koleś jest świetnym bramkarzem , pewnym siebie potrafiącym walczyć o swoje. Czy według was to co jest zaletom warto uznać za wadę ?? Pewność siebie to zaleta która pomaga się przebić w dzisiejszym świecie i w piłce w której jest miliony osób które chcą grać w bramce arsenalu a on swoją grą i osobowością musi pokazać że warto na niego stawiać. Czy według was ma on siedzieć jak ci... w kącie i nic nie mówić tylko przytakiwać innym ?? Każdy popełnia błędy w pojedynczym meczu może się to zdarzyć nawet najlepszym , casillas czy buffon też puszczali szmaty w jednorazowych meczach , a są bez wątpienia najlepsi na świecie
      Więc stulcie pyski i nie pieprzcie tu o tej waszej skromności i innych cnotach gdyż w piłce trzeba być twardym i nie dawać napluć sobie w kasze
    • Gość: arkaf Dla podworkowych koneserow IP: *.w83-202.abo.wanadoo.fr 27.02.11, 19:41
      www.francefootball.fr/#!/news/2011/02/27/191214_birmingham-brise-le-reve-d-arsenal.html
      oczywiscie jesli jezyk moliera znacie, to zauwazycie ze jakos nikt o Szczesnym i jego bledzie tam nie pisze
      • mcgiure Re: Dla podworkowych koneserow 27.02.11, 19:51
        no i co z tego? Marca też nie pisze o błędzie Szczęsnego tylko Kościelnego ( język cervantesa znasz?). Czy to znaczy że wszyscy mamy się opierać tylko i wyłącznie na opiniach zachodnich mediów, własnych możliwości oceny zdarzeń zachodzących w przyrodzie nie posiadamy?
        • Gość: arkaf Re: Dla podworkowych koneserow IP: *.w83-202.abo.wanadoo.fr 27.02.11, 20:03
          wole sie opierac na opiniach mediow z krajow gdzie mysl techniczna sprowadza nasza (polska) mysl do poziomu kamienia lupanego, to raz; a dwa mecz widzialem i wiem co widzialem...., stado zakompleksionych burkow tego nie zmieni
          • mcgiure Re: Dla podworkowych koneserow 27.02.11, 20:15
            skąd ta agresja? czemu od razu wyzywać wszystkich od zakompleksionych buraków, Ty wiesz co widziałeś bo oglądałeś inni też oglądali i też wiedzą co widzieli. Twierdzisz że potrafisz dokonywać interpretacji zdarzeń w sposób bardziej trafny od ludzi których nawet nie znasz?
            • Gość: arkaf Re: Dla podworkowych koneserow IP: *.w83-202.abo.wanadoo.fr 27.02.11, 20:19
              byc moze, wiem natomiast to ze w mojej ocenie nie kieruje sie jakimis historiami czy tez checiami pstrykniecia kogos w nos, bo mi sie jego nos nie podoba
              • mcgiure Re: Dla podworkowych koneserow 27.02.11, 20:31
                ja też nie krytykuje szczęsnego z nieistotnego pozasportowego powodu, tylko dlatego że w mojej ocenie popełnił on błąd. Możemy oczywiście różnić się w interpretacji zdarzenia będącego zarzewiem sporu ale nie powinno nas to upoważniać do wzajemnego obrzucania się inwektywami.
                • Gość: arkaf Re: Dla podworkowych koneserow IP: *.w83-202.abo.wanadoo.fr 27.02.11, 20:50
                  coz, wiele tu przeczytalem o zarozumialstwie, braku pokory, o tym ze "przyszla kryska na matyska" i takie wrazenie to dalo ze spora ilosc tu piszacych jakby tylko na to czekala by moc pojechac po chlopaku, ktory chcemy czy nie, jest w czolowce bramkarzy i doskonale wiemy ze akurat przy drugiej bramce ta jego wina jest minimalna przy winie Koscielnego, i niestety znowuz wrazenie mam takie ze jak wyzej niz srednia bedziesz to trzeba ci w morde napluc, a dla mnie takie cos jest po prostu burakowato-burkowate.
                  • mcgiure Re: Dla podworkowych koneserow 27.02.11, 21:11
                    oczywiście że zarozumialstwo i brak pokory sprawiają że Szczęsny jest wyjątkowo wdzięcznym obiektem drwin. Chciałbym również zauważyć że nabijanie się z innych sportowców i ich niepowodzeń czyli wypisz, wymaluj zachowanie Wojciecha również można określić mianem burakowatego buractwa.
                    • Gość: arkaf Re: Dla podworkowych koneserow IP: *.w83-202.abo.wanadoo.fr 27.02.11, 21:17
                      to, to juz insza inszosc
                      tylko wtedy zrobmy temat i tam walmy ile wlezie, a nie tu gdzie winy zero robi sie z niego glownym winowajca
          • Gość: Markus Re: Dla podworkowych koneserow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.11, 20:29
            Twoja wiedza o Polskiej myśli technicznej jest dokładnie tak mierna jak o piłce.A Wojtuś potencjał ma na pewno tylko niestety za dużo miele ozorem.Nie pisz o kimś "zakompleksiony burek" bo właśnie tylko zakompleksione burki tak piszą.Pozdrawiam.
            • Gość: arakaf Re: Dla podworkowych koneserow IP: *.w83-202.abo.wanadoo.fr 27.02.11, 20:52
              tak i ze wzgledu na te mysl techniczna jestesmy potega w swiatowym futbolu
              odnosnie burkowatosci odpowiedz wyzej
              Rowniez pozdrawiam
          • Gość: . Re: Dla podworkowych koneserow IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 27.02.11, 20:57
            Przeczytaj co napisałeś, a dowiesz się kto tu jest zakompleksiony.

Szczęsny zbiera krytykę przede wszystkim za zarozumialstwo. Jak zasługuje na pochwały, to jest chwalony. Teraz zasłużył na krytykę, więc chyba jest rzeczą normalną, że go nie chwalą i korzystają z okazji , by przypomnieć jego inne zachowania... Zbiera, co zasiał i powinien z tego wyciągnąć właściwe wnioski.

Masz prawo wysoko oceniać umiejętności Szczęsnego. Ja natomiast, mam prawo wyżej oceniać umiejetności Sandomierskiego. Pozostańmy przy swoich ocenach, chyba że...chcesz dalej dzielić się swoimi (polskimi?) cierpieniami.
    • Gość: Kibic Go go gunners! IP: *.115.c91.petrotel.pl 27.02.11, 19:46
      Żaden kiks Szczęsnego , obrońca dupy dał i tyle .......
    • Gość: gosc Carling Cup. Birmingham pokonało Arsenal w fina... IP: *.play-internet.pl 27.02.11, 19:48

Jakis czas temu pisalem ze w po meczu z barca nic o szczesnym nie mozna powiedziec (a na pewno ze nie byl bohaterem spotkania)i ze sprowadzeni na ziemie juz bylismy nie raz kiksami boruca lub dudka. Ile trzeba bylo czekac? Nie bede bawil sie w dokladne nazywanie postawy szczesnego... czy byl kiks jeden czy zadnego, czy zawinil do konca czy nie dokonca czy przy jednej bramce czy dwoch... ale na pewno jak dla mnie przy obydwoch golach jego interwencje byly pokraczne niepewne i na pewno nie wygladaly na reakcje solidnego utalentowanego golkipera. Co do oslawionej zelaznej psychiki to zwrocilbym uwage na sytuacje gdy po drugim golu martins rozpedzil sie skrzydlem a nasz rodak wyszedl daleko za pole karne. Nikt mi nie wmowi ze po prostu po kiksie z koscielnym polak szybko sie podniosl i pozbieral mentalnie... oj nie... zagatowal i byl oszolomiony cala sytuaja jak bokser po nokaucie... jego rekacja byla przesadzona, nieodpowiedzialna i w niczym nie przypominala interwencji doswiadczonego bramkarza z "twarda psychika". Mial szczescie ze nigeryjczyk trafil w niego.

W zyciu nie wymagam zeby 20-latek mial doswiadczenie i nerwy 35-latka ale po co na sile ostatnimi czasy probowano przypisywac mu takie cechy? Czytam teraz na interncie wiele negatywnych komentarzy obrazajacych naszego zawodnika, wysmiewajacych go...

I moim zdaniem wielka odpowiedzialnosc za to ponosza komentatorzy i media ktore oczywiscie nie potrafily podejsc do czegos racjonalnie na spokojnie... trzeba bylo rozdmuchac balon...ktory z wielkim hukiem...pizd**l i teraz ludzie ktorzy sie nasluchali jakim to wielkim bramkarzem jest szczesny przesadnie reaguja na jego porazke. Skoro po meczu z barca szczesny pokazal tak wiele swoich atutow i niewiadomo jeszcze czego...to jak teraz powinnismy go oceniac po tkaim blamazu? Zachowujac barcelonskie proporcje tym meczem pokazal ze jest niepewnym slabym nieutalentownym zawodnikiem ze slaba psychika.

NIE JEST TAK, TAK JAK NIE BYLO W DRUGA STRONE PO BARCELONIE.
    • Gość: Kibic Dobrze ze Koscielny to Francuz! IP: *.dip.t-dialin.net 27.02.11, 20:01
      Bardzo dobrze ze Koscielny to jednak Francuz, a nie Polak, bo tak to dwukrotny by byl wstyd!
      • Gość: wojtek22 Re: Dobrze ze Koscielny to Francuz! IP: *.torun.mm.pl 27.02.11, 20:18
        Przy żadnej z bramek Kościelny nie zawinił,bo jak Szczęsny krzyczał"moja" to piłki nie wybijał,a nasz dzieciuch powinien do takiego loba wyjść przed obrońcę i łapać piłkę w powietrzu a nie czekać aż mu wpadnie do rąk.
        • Gość: arkaf Re: Dobrze ze Koscielny to Francuz! IP: *.w83-202.abo.wanadoo.fr 27.02.11, 20:21
          krzyczal, krzyczal, tylko Laurent jezyka przodkow nie zna i pewnie jak wiekszosc zabek z angielskim spore ma problemy
    • Gość: FiFllaK Carling Cup. IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 27.02.11, 20:11
      Dlaczego nikt nie napisze, że wygrało Birmingham ? Tylko że Arsenal przegrał.
      Cho8***lerna hipokryzja. Ważniejsze jest że przegrał Arsenal czy że wygrał Birmingham.
      Bo dla mnie to zwycięzca powinien być na stronie tytułowej a nie przegrany.
      Powoli zaczynam myśleć, że Sport.pl to strona poświęcona Barcelonie i Arsenalowi.
    • Gość: ktoś Re: Carling Cup. Arsenal - Birmingham w finale [N IP: *.lodz.mm.pl 27.02.11, 20:14
      Ciekawe czy tatuś będzie miał tak ciekawe i "śmieszne" komentarze ja w studiu telewizyjnym co do innych zawodników ,ale wątpię bo synuś jest cacy nawet jak daje dupy
    • Gość: Baggies Re: Carling Cup. Arsenal - Birmingham w finale [N IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 27.02.11, 20:15
      Chyba sie nie udało. ;P
    • Gość: Adam Carling Cup. Birmingham pokonało Arsenal w fina... IP: *.centertel.pl 27.02.11, 20:19
      Koscielny nie ma po prostu zaufania do Szczęsnego. To już było widać we wcześniejszych momentach gry. Nie wiem w której to było minucie, jak ktoś z City dośrodkował taką bezpańską piłkę i Szczęsny by ją spokojnie złapał a tu wpadł Koscielny i wypierdzielił mu ją z pod rąk. Ten koleś nie nadaje się do pierwszej jedenastki w klubie takim jak Arsenal. Dobrze, że nie przyjął polskiego obywatelstwa, jest cienki i tyle... Wina Wojtka w tej nieszczęsnej akcji leżała może przy 20%.
    • Gość: wer Trzymaj się Wojtek ! IP: 89.230.88.* 27.02.11, 20:23
      Zdarza się każdemu bramkarzowi choć nie była to wyłącznie wina jednego gracza. Trzymaj się Wojtek i czekamy na Twój wielki mecz z Barceloną. :)
    • Gość: ble Re: Carling Cup. Arsenal - Birmingham w finale [N IP: *.aster.pl 27.02.11, 20:42
      Krótkie pytanie czyj to był błąd. Czy gdyby Kościelny nie kopnął się w czoło to Szczęsny by tego nie złapał...?
    • Gość: g Chce sie pokłócić!!!!!!!!!!!! IP: *.7-4.cable.virginmedia.com 27.02.11, 20:43
      Szczęsny był zajebisty!!! Chce teraz ciętą riposte, rzebym sie wkur*ił, i musiał odpisać tłumacząc czemu ja mam racje, a nikt inny.

Wspomnijcie też o kupieniu słownika bo nawet rzebym nie potrafie normalnie napisać
      • Gość: a Re: Chce sie pokłócić!!!!!!!!!!!! IP: 82.160.111.* 27.02.11, 21:26
        Szczęsny był zajebisty! :D masz rację
        • Gość: lolipop Re: Chce sie pokłócić!!!!!!!!!!!! IP: *.pool.mediaWays.net 27.02.11, 22:03
          Zajebista to jest moze jego Girls,
          na chyba ze lubisz robic loda.
    • Gość: Kibic To moze poczytajcie co sadza kibice Arsenalu IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.11, 21:12
      arsenal-mania.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=119361
      I zobaczcie kogo winia za przegrana
    • czytelnik8 Carling Cup. Birmingham pokonało Arsenal w fina... 27.02.11, 21:25
      wszystkich, którzy uważali, że Szczęsny już jest geniuszem, zapraszam: felietonowo.blox.pl/2011/02/Wojtek-Szczesny-powtorka-Schmeichela-tylko-ktorego.html
    • Gość: ginniepotter Carling Cup. Birmingham pokonało Arsenal w fina... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.11, 23:25
      ludzie ogarnijcie się!!! okej tym razem wojtek zawalił, mówi się trudno... robicie z niego tutaj niewiadomo jak złego zawodnika, ale jak za gre dostawał wysokie oceny to wszyscy byliście jego największymi fanami i mało co go po stopach nie całowaliście!! a prawda jest taka, że wiekszość z was mu zazdrości tego, że w wieku 20 lat gra w takim klubie z takimi gwiazdami jak fabregas czy v.persie i to w pierwszym składzie regularnie wyczodząc na boisko!
      żal mi was ludzie........
    • Gość: a Carling Cup. Birmingham pokonało Arsenal w fina... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 00:30
      No i proszę, jak to ładnie i po polsku - wystarczył jeden słabszy występ Szczęsnego, żeby od razu na forach peany zamieniły się w obrzucanie błotem i złośliwościami...
    • Gość: kuba Carling Cup. Birmingham pokonało Arsenal w fina... IP: 178.73.48.* 28.02.11, 14:53
      www.facebook.com/pages/NIE-dla-Manuela-Arboledy-w-kadrze-Polski-na-EURO-2012/184289774946394
      zapraszam do zapoznania się z przesłaniem akcji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka