Gość: obywatel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.11, 18:17 hahaha i pzpn z legią dalej kręcą narodem jesteśmy w ich rękach jak nasze bączki unijne zajrzyjcie do moich postów pod wypociną o karze dla legi z przed dwóch dni czy gdzieś się pomyliłem? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obywatel Ekstraklasa. Decyzja w sprawie "Żylety" jednomy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.11, 18:23 a i jaka zmiana w Poznaniu Zabrzu Chorzowie Łodzi są kibole na Legii petardami rzucają zwykli kibice może nawet małe dzieci albo kobiety w ciąży, które jak wiemy w tym stanie mają różne zachcianki dlatego kara musi być łagodna nowa idea pzpn plus cwks KOBIETO W CIĄŻY LUB MAŁYM DZIECKIEM, PRZYJDŹ NA NASZ STADION POZWOLIMY CI SPEŁNIĆ WSZYSTKIE ZACHCIANKI, ABY TYLKO WALKA Z NIŻEM DEMOGRAFICZNYM BYŁA ZWYCIĘSKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsx Re: Ekstraklasa. Decyzja w sprawie "Żylety" jedno IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.11, 18:48 wasze kompleksy są śmieszne, lubię czytać jak się pluje prowincja. Słowem - więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred prowincja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.11, 21:02 hehe, warszawiak z podkarpacia się odezwał. prawdziwych Warszawiaków już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tricky Re: prowincja... IP: *.spray.net.pl 11.03.11, 21:17 To widac ze jestes obeznany w temacie... Ja urodzilem sie w Warszawie i moja rodzina od jeszcze przed wojna mieszkala w Warszawie , uwazam sie za prawdziwego Warszawiaka i jestem dumny z tego ze nim jestem wiec nie mow ze prawdziwych Warszawiakow nie ma bo są i nienawidza przyjezdnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciu Stilon ukarano meczem bez publicznosci IP: 69.166.20.* 11.03.11, 19:06 Znana jest już kara za zachowanie kibiców Stilonu Gorzów w czasie meczu z Widzewem Łódź. Klub z Gorzowa będzie musiał rozegrać jedno spotkanie ligowe bez udziału publiczności - będzie to mecz pierwotnie zaplanowany na 30 września z Wisłą Płock. Wtorkowe spotkanie z Legią rozegrane zostanie z udziałem widzów. Kara, którą nałożył na Stilon Wydział Dyscypliny PZPN, spowodowana jest rzucaniem na płytę boiska rac, przez co sędzia zmuszony był do przerwania meczu na parę minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKS-MP od kiedy PZPN obraduje w piątki ? IP: 213.156.123.* 11.03.11, 19:07 Skandal,za skandalem. starucha za każdy gnój ma wszystko zawieszane,a to za Wilno,a to za race,a to za inne sprawy.Widzę pewną zasadę.Najpierw wielki szum na całą Polskę,że na ległej znowu były awantury i tym razem,to dopiero będzie kara.I kiedy wszyscy oczekują poważnych zakazów,to znowu cwe(L)e dostają ,zawiasy"Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś