Dodaj do ulubionych

Ekstraklasa. Decyzja w sprawie "Żylety" jednomy...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.11, 18:17
hahaha

i pzpn z legią dalej kręcą narodem

jesteśmy w ich rękach jak nasze bączki unijne

zajrzyjcie do moich postów pod wypociną o karze dla legi z przed dwóch dni

czy gdzieś się pomyliłem?
:)

Obserwuj wątek
    • Gość: obywatel Ekstraklasa. Decyzja w sprawie "Żylety" jednomy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.11, 18:23
      a i jaka zmiana
      w Poznaniu Zabrzu Chorzowie Łodzi są kibole

na Legii petardami rzucają zwykli kibice

może nawet małe dzieci albo kobiety w ciąży, które jak wiemy w tym stanie mają różne zachcianki
      dlatego kara musi być łagodna

nowa idea pzpn plus cwks

KOBIETO W CIĄŻY LUB MAŁYM DZIECKIEM, PRZYJDŹ NA NASZ STADION POZWOLIMY CI SPEŁNIĆ WSZYSTKIE ZACHCIANKI, ABY TYLKO WALKA Z NIŻEM DEMOGRAFICZNYM BYŁA ZWYCIĘSKA
      • Gość: wsx Re: Ekstraklasa. Decyzja w sprawie "Żylety" jedno IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.11, 18:48
        wasze kompleksy są śmieszne, lubię czytać jak się pluje prowincja. Słowem - więcej!
        • Gość: fred prowincja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.11, 21:02
          hehe, warszawiak z podkarpacia się odezwał. prawdziwych Warszawiaków już nie ma.
          • Gość: Tricky Re: prowincja... IP: *.spray.net.pl 11.03.11, 21:17
            To widac ze jestes obeznany w temacie... Ja urodzilem sie w Warszawie i moja rodzina od jeszcze przed wojna mieszkala w Warszawie , uwazam sie za prawdziwego Warszawiaka i jestem dumny z tego ze nim jestem wiec nie mow ze prawdziwych Warszawiakow nie ma bo są i nienawidza przyjezdnych.
    • Gość: Maciu Stilon ukarano meczem bez publicznosci IP: 69.166.20.* 11.03.11, 19:06

Znana jest już kara za zachowanie kibiców Stilonu Gorzów w czasie meczu z Widzewem Łódź. Klub z Gorzowa będzie musiał rozegrać jedno spotkanie ligowe bez udziału publiczności - będzie to mecz pierwotnie zaplanowany na 30 września z Wisłą Płock. Wtorkowe spotkanie z Legią rozegrane zostanie z udziałem widzów.

Kara, którą nałożył na Stilon Wydział Dyscypliny PZPN, spowodowana jest rzucaniem na płytę boiska rac, przez co sędzia zmuszony był do przerwania meczu na parę minut.
    • Gość: KKS-MP od kiedy PZPN obraduje w piątki ? IP: 213.156.123.* 11.03.11, 19:07
      Skandal,za skandalem. starucha za każdy gnój ma wszystko zawieszane,a to za Wilno,a to za race,a to za inne sprawy.Widzę pewną zasadę.Najpierw wielki szum na całą Polskę,że na ległej znowu były awantury i tym razem,to dopiero będzie kara.I kiedy wszyscy oczekują poważnych zakazów,to znowu cwe(L)e dostają ,zawiasy"Żenada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka