Gość: kokier IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.04.11, 17:04 YNWA Młody!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan_kristoff Re: Hit ligi angielskiej. Arsenal - Liverpool [NA 17.04.11, 18:42 Generalnie jest to ostatnia szansa Kanonierów na mistrzostwo. Dogonić ManU bez kompletu punktów dzisiaj będzie bardzo trudnym zadaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Dalej uczyć się polskiego... 17.04.11, 19:47 "Brakowało mu natomiast ostatniego podania i takiego cwaniactwa pod bramką rywali." Poprzednio sprawozdawca wcale nie pisze o żadnym "cwaniactwie", więc nie wiadomo, jakie ma na myśli. Chyba wypada wyobrażać sobie, jak palcem pokazuje "cwaniactwo"? Tylko, że palcem to można pokazać jedynie widzialne przedmioty. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Czy Anglicy interesują się nasząligą? 17.04.11, 18:56 I piszą o meczach Legii na pierwszej stronie? Czy tylko my, Polacy, jesteśmy takimi głupimi małpami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ser Re: Czy Anglicy interesują się nasząligą? IP: *.acn.waw.pl 17.04.11, 19:17 Człowieku a czym się ekscytować mają Anglicy w polskiej kopanej? Masz mózg czy miejsce na mózg. Piękno futbolu jest ponadpaństwowe. Jak Barcelona albo Liverpool przeniosą się do Polski to gazety z całego świata będą o nich pisać. Myśl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darrek Hit ligi angielskiej. Arsenal - Liverpool [NA Ż... IP: *.9-3.cable.virginmedia.com 17.04.11, 19:07 alez emocje! Karne jak najbardziej slusznie podyktowane ale niech ktos mi wytlumaczy dlaczego sedzia dolozyl jeszcze 2 min ekstra w ktorych podyktowal karnego dla Liverpoolu? Wenger bedzie wsciekly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsds Re: Hit ligi angielskiej. Arsenal - Liverpool [NA IP: *.acn.waw.pl 17.04.11, 19:15 Chociażby dlatego, że to SĘDZIA GŁÓWNY decyduje ile czasu doliczyć. Biorąc pod uwagę przerwy(akurat nieszczęśliwie wszystkie spowodowane kontuzjami graczy Liverpoolu) 10 min to chyba uczciwy czas przedłużania meczu. Carra leżał 6/7 min + Carroll 2/3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrgm Hit ligi angielskiej. Arsenal - Liverpool [NA Ż... IP: *.home.aster.pl 17.04.11, 19:08 Sędzia wypaczył wynik, bo skoro doliczył 8 minut to po bramce dla Arsenalu powinien zakończyć mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Hit ligi angielskiej. Arsenal - Liverpool [NA IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.11, 19:14 CHUJ nie sędzia!!!!!! I tak brawa dla ARSENALU!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dsds Re: Hit ligi angielskiej. Arsenal - Liverpool [NA IP: *.acn.waw.pl 17.04.11, 19:25 techniczny to może i 45 minut doliczać, główny sędzia decyduje o wszystkim. Remis był sprawiedliwym wynikiem :) Kibicuję Liverpoolowi i miałem rozterkę wielką w tym meczu bo przegrana Arsenalu oznaczałaby praktycznie koniec marzeń o mistrzu dla kanonierów. Mam nadzieję, że Arsenal ogra teraz Tottenham, a później badziewiaków z ManU ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKS Premier League. Niesamowite emocje, remis Arsen... IP: 109.58.250.* 17.04.11, 19:14 Ktoś tu nie umie liczyć... 90+12=102 a nie 112 jak napisano w artykule !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Premier League. Niesamowite emocje, remis Arsen... IP: *.raciborz.vectranet.pl 17.04.11, 19:22 Ale cham z Wengera. Jego dzieci dostały bramkę z karnego, to ejgo nawet na podanie ręki nie stać... wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Premier League. Niesamowite emocje, remis Ars IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.11, 20:28 Messi jest za to "nie cham" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cppa Premier League. Niesamowite emocje, remis Arsen... IP: *.static.espol.com.pl 17.04.11, 19:25 nie ma jak to doliczyc 2min do doliczonego czasu...to tylko w Premier Legue,,,zenada ...pomijajac fakt ze kauyt wpadl na ebooue za co karnego niebylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dss Re: Premier League. Niesamowite emocje, remis Ars IP: *.acn.waw.pl 17.04.11, 19:26 Żenada to jest twoje pojęcie na temat piłki nożnej, a szczególnie tego jak gra się na wyspach. Buahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;x Re: Premier League. Niesamowite emocje, remis Ars IP: *.lokis.net.pl 17.04.11, 20:11 Wg Ciebie jeżeli sędzia doliczy 5 minut, to w 91-szej jakiś zawodnik powinien paść i udawać przez 4 minuty aż do końcowego gwizdka? ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulos Wenger burak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 20:59 Sędzia był świetny i odważny. Nie wahał się podejmować słusznych decyzji. A Wenger pokazał, że oprócz tego, że nie ma "jaj, to jeszcze jest burakiem. No i młotkiem, bo znów przegra mistrzostwo z mułami, gdyż nie ma doświadczonych piłkarzy z charyzmą, którzy w decudyjących momentach pociągną zespół. Wenger też tej charyzmy nie ma, on jest dobrym trenerem, ale niekoniecznie menadżerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Sędzia IP: 78.8.27.* 17.04.11, 21:03 Sorry, ale sędzia dał totalnie dupy! Lucas wbiegł przed Eboue i się przewrócił. Karny kompletnie z dupy i przeciw duchowi gry, w dodatku w Premier League. Masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ski sklad wspolne Re: Hit ligi angielskiej. Arsenal - Liverpool [NA IP: *.fpt.vn 17.04.11, 21:37 wczoraj byl wypadek polskiego helikoptera SKANDAL!! - WEJDZ na youtube i wpisz " PETER CALKA " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Premier League. Niesamowite emocje, remis Arsen... IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.11, 23:09 oglądałem powtórkę z 10 razy i karnego dla liverpoolu nie było. Ciężko to zauważyć w powtórce, bo trzeba to obserwować w czasie rzeczywistym i widać że Ebue i Lucas biegną normalnym tempem do piłki po czym Lucas podkłada się pod Ebue, zatrzymuje i przewraca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obama Premier League. Niesamowite emocje, remis Arsen... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 23:13 zobaczcie dobre to www.fanslask.pl/?p=5343 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sgel&v Wszystkiego najlepszego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.11, 08:01 ale śmiesznie, Szczęsny i Fabiański mają dzisiaj urodziny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peterjk Niesamowite rzeczy to normalne dla Liverpoolu IP: *.dslgb.com 18.04.11, 11:52 j/w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narciarz Premier League. Niesamowite emocje, remis Arsen... IP: *.play-internet.pl 18.04.11, 12:45 dooobry meczyk był. miałem już robić sobie herbatę, ale dobrze, że zostałem przed tv :D arsenal nie ma łatwo. teraz stracili 2 punkty w ostatnich minutach a w środę czeka na nich tottenham. kolejny hit się szykuje? oby… Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszek Re: Premier League. Niesamowite emocje, remis Ars IP: *.play-internet.pl 18.04.11, 14:29 haha sprawdzalem na livescore wynik i bylo juz full time i 1:0 na arsenalu. jak ogladalem wiadomosci to troche mnie wrylo w fotel. oszukali mnie hahaha z tottenhamem niby sa faworytami wedlug bet365 ale moze byc niespodzianka. ja ryzykuje na spurs ;) Odpowiedz Link Zgłoś