Dodaj do ulubionych

Hit ligi angielskiej. Arsenal - Liverpool [NA Ż...

IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.04.11, 17:04
YNWA Młody!!!!
Obserwuj wątek
    • pan_kristoff Re: Hit ligi angielskiej. Arsenal - Liverpool [NA 17.04.11, 18:42
      Generalnie jest to ostatnia szansa Kanonierów na mistrzostwo. Dogonić ManU bez kompletu punktów dzisiaj będzie bardzo trudnym zadaniem.
      • robertw18 Dalej uczyć się polskiego... 17.04.11, 19:47
        "Brakowało mu natomiast ostatniego podania i takiego cwaniactwa pod bramką rywali."
        Poprzednio sprawozdawca wcale nie pisze o żadnym "cwaniactwie", więc nie wiadomo, jakie ma na myśli. Chyba wypada wyobrażać sobie, jak palcem pokazuje "cwaniactwo"? Tylko, że palcem to można pokazać jedynie widzialne przedmioty.
        Pozdr.
    • douglasmclloyd Czy Anglicy interesują się nasząligą? 17.04.11, 18:56
      I piszą o meczach Legii na pierwszej stronie? Czy tylko my, Polacy, jesteśmy takimi głupimi małpami?
      • Gość: Ser Re: Czy Anglicy interesują się nasząligą? IP: *.acn.waw.pl 17.04.11, 19:17
        Człowieku a czym się ekscytować mają Anglicy w polskiej kopanej? Masz mózg czy miejsce na mózg. Piękno futbolu jest ponadpaństwowe. Jak Barcelona albo Liverpool przeniosą się do Polski to gazety z całego świata będą o nich pisać. Myśl.
    • Gość: darrek Hit ligi angielskiej. Arsenal - Liverpool [NA Ż... IP: *.9-3.cable.virginmedia.com 17.04.11, 19:07
      alez emocje! Karne jak najbardziej slusznie podyktowane ale niech ktos mi wytlumaczy dlaczego sedzia dolozyl jeszcze 2 min ekstra w ktorych podyktowal karnego dla Liverpoolu? Wenger bedzie wsciekly.
      • Gość: dsds Re: Hit ligi angielskiej. Arsenal - Liverpool [NA IP: *.acn.waw.pl 17.04.11, 19:15
        Chociażby dlatego, że to SĘDZIA GŁÓWNY decyduje ile czasu doliczyć. Biorąc pod uwagę przerwy(akurat nieszczęśliwie wszystkie spowodowane kontuzjami graczy Liverpoolu) 10 min to chyba uczciwy czas przedłużania meczu. Carra leżał 6/7 min + Carroll 2/3.
    • Gość: mrgm Hit ligi angielskiej. Arsenal - Liverpool [NA Ż... IP: *.home.aster.pl 17.04.11, 19:08
      Sędzia wypaczył wynik, bo skoro doliczył 8 minut to po bramce dla Arsenalu powinien zakończyć mecz.
      • Gość: ja Re: Hit ligi angielskiej. Arsenal - Liverpool [NA IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.11, 19:14
        CHUJ nie sędzia!!!!!! I tak brawa dla ARSENALU!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Dsds Re: Hit ligi angielskiej. Arsenal - Liverpool [NA IP: *.acn.waw.pl 17.04.11, 19:25
        techniczny to może i 45 minut doliczać, główny sędzia decyduje o wszystkim. Remis był sprawiedliwym wynikiem :)
        Kibicuję Liverpoolowi i miałem rozterkę wielką w tym meczu bo przegrana Arsenalu oznaczałaby praktycznie koniec marzeń o mistrzu dla kanonierów. Mam nadzieję, że Arsenal ogra teraz Tottenham, a później badziewiaków z ManU ;p
    • Gość: MKS Premier League. Niesamowite emocje, remis Arsen... IP: 109.58.250.* 17.04.11, 19:14
      Ktoś tu nie umie liczyć... 90+12=102 a nie 112 jak napisano w artykule !!!
    • Gość: Ja Premier League. Niesamowite emocje, remis Arsen... IP: *.raciborz.vectranet.pl 17.04.11, 19:22
      Ale cham z Wengera. Jego dzieci dostały bramkę z karnego, to ejgo nawet na podanie ręki nie stać... wstyd!
      • Gość: aaa Re: Premier League. Niesamowite emocje, remis Ars IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.11, 20:28
        Messi jest za to "nie cham"
    • Gość: cppa Premier League. Niesamowite emocje, remis Arsen... IP: *.static.espol.com.pl 17.04.11, 19:25
      nie ma jak to doliczyc 2min do doliczonego czasu...to tylko w Premier Legue,,,zenada ...pomijajac fakt ze kauyt wpadl na ebooue za co karnego niebylo...
      • Gość: dss Re: Premier League. Niesamowite emocje, remis Ars IP: *.acn.waw.pl 17.04.11, 19:26
        Żenada to jest twoje pojęcie na temat piłki nożnej, a szczególnie tego jak gra się na wyspach. Buahaha
      • Gość: ;x Re: Premier League. Niesamowite emocje, remis Ars IP: *.lokis.net.pl 17.04.11, 20:11
        Wg Ciebie jeżeli sędzia doliczy 5 minut, to w 91-szej jakiś zawodnik powinien paść i udawać przez 4 minuty aż do końcowego gwizdka? ;d
    • Gość: Paulos Wenger burak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 20:59
      Sędzia był świetny i odważny. Nie wahał się podejmować słusznych decyzji. A Wenger pokazał, że oprócz tego, że nie ma "jaj, to jeszcze jest burakiem. No i młotkiem, bo znów przegra mistrzostwo z mułami, gdyż nie ma doświadczonych piłkarzy z charyzmą, którzy w decudyjących momentach pociągną zespół. Wenger też tej charyzmy nie ma, on jest dobrym trenerem, ale niekoniecznie menadżerem.
      • Gość: Mimi Sędzia IP: 78.8.27.* 17.04.11, 21:03
        Sorry, ale sędzia dał totalnie dupy! Lucas wbiegł przed Eboue i się przewrócił. Karny kompletnie z dupy i przeciw duchowi gry, w dodatku w Premier League. Masakra.
    • Gość: ski sklad wspolne Re: Hit ligi angielskiej. Arsenal - Liverpool [NA IP: *.fpt.vn 17.04.11, 21:37
      wczoraj byl wypadek polskiego helikoptera SKANDAL!! - WEJDZ na youtube i wpisz " PETER CALKA "
    • Gość: gosc Premier League. Niesamowite emocje, remis Arsen... IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.11, 23:09
      oglądałem powtórkę z 10 razy i karnego dla liverpoolu nie było. Ciężko to zauważyć w powtórce, bo trzeba to obserwować w czasie rzeczywistym i widać że Ebue i Lucas biegną normalnym tempem do piłki po czym Lucas podkłada się pod Ebue, zatrzymuje i przewraca.
    • Gość: obama Premier League. Niesamowite emocje, remis Arsen... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 23:13
      zobaczcie dobre to www.fanslask.pl/?p=5343
    • Gość: sgel&v Wszystkiego najlepszego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.11, 08:01
      ale śmiesznie, Szczęsny i Fabiański mają dzisiaj urodziny:)
    • Gość: peterjk Niesamowite rzeczy to normalne dla Liverpoolu IP: *.dslgb.com 18.04.11, 11:52
      j/w
    • Gość: narciarz Premier League. Niesamowite emocje, remis Arsen... IP: *.play-internet.pl 18.04.11, 12:45
      dooobry meczyk był. miałem już robić sobie herbatę, ale dobrze, że zostałem przed tv :D arsenal nie ma łatwo. teraz stracili 2 punkty w ostatnich minutach a w środę czeka na nich tottenham. kolejny hit się szykuje? oby…
      • Gość: groszek Re: Premier League. Niesamowite emocje, remis Ars IP: *.play-internet.pl 18.04.11, 14:29
        haha sprawdzalem na livescore wynik i bylo juz full time i 1:0 na arsenalu. jak ogladalem wiadomosci to troche mnie wrylo w fotel. oszukali mnie hahaha z tottenhamem niby sa faworytami wedlug bet365 ale moze byc niespodzianka. ja ryzykuje na spurs ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka