dyzma46 22.04.11, 15:01 Gratuluję Panie Trenerze! I żałuję że nigdy nie pracował Pan z Lechem w Poznaniu. Życzę jeszcze wiele lat wspaniałej pracy szkoleniowej. A przy okazji - Miłych, Spokojnych Świąt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leśny dziadek Ekstraklasa. Lenczyk: Przewróciłem się... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.11, 15:04 typowe dla Lenczyka: narzekanie na krytykę, której nie było, a jeśli była to pewnie zasłużona, bo nikt nie jest nieomylny jak stara baba narzeka ten dziad szacunek dla jego wyników i pracy trenerskiej,ale zero szacunku dla jego jęczenia, że wszyscy źli tylko nie on odkąd pamiętam to zawsze się skarżył i płakał jak coś ie po jego myśli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkibic Re: Ekstraklasa. Lenczyk: Przewróciłem się... IP: *.finemedia.pl 22.04.11, 15:27 Człowieku popatrz na siebie.Facet ma jaja i potrafi prowadzić drużyny.Smuda nie dorasta mu do pięt.Lenczyk słynie z tego,że ma własne zdanie i nikomu w du.. nie musi wchodzić.Jeszcze jedno dziadem to może jesteś ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkl Re: Ekstraklasa. Lenczyk: Przewróciłem się... IP: *.noc.fibertech.net.pl 22.04.11, 15:53 Lenczyk, Kasperczak i Smuda to trzej najlepsi trenerzy w Polsce moim zdaniem - jako jedyni nie reprezentują polskiej myśli szkoleniowej. Z tym, że na selekcjonera reprezentacji nadaje się chyba tylko Kasperczak... Smuda i Lenczyk natomiast są świetnymi trenerami klubowymi. Kasperczak i Lenczyk niestety nie mają szans na reprezentacje - bo mają własne zdanie i na pewno stawiali by się betonowi z pzpn'u. Smuda został selekcjonerem, bo wyprosił, a jak wyprosił to musi śpiewać jak mu zagrają, poza tym on musi mieć drużynę na co dzień - a na trenera z doskoku dla reprezentacji raz na 2 miesiące się nie nadaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warka z Tych Re: Ekstraklasa. Lenczyk: Przewróciłem się... IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.11, 16:24 "leśny dziadek" wali jak stary zgrzybiały dziad podobny do muchomora sromotnikowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: Ekstraklasa. Lenczyk: Przewróciłem się... IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.11, 17:58 Gość portalu: leśny dziadek napisał(a): > typowe dla Lenczyka: narzekanie na krytykę, której nie było, a jeśli była to pe > wnie zasłużona, bo nikt nie jest nieomylny > jak stara baba narzeka ten dziad > szacunek dla jego wyników i pracy trenerskiej,ale zero szacunku dla jego jęczen > ia, że wszyscy źli tylko nie on > odkąd pamiętam to zawsze się skarżył i płakał jak coś ie po jego myśli leśny dziadek - zmień dealera, bo ten obecny wyrażnie oszukuje ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Pozdrowienia z Chorzowa IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.11, 15:15 Takich trenerów trzeba naszej piłce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wks Śląsk to ludzie honoru z odrobiną humoru IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.04.11, 23:09 obczajcie filmik jak Mila dzwonił do studia i pytał Lenczyka czy rano jest trening;) www.youtube.com/watch?v=uIUgSxsha-w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DUDE Ekstraklasa. Lenczyk: Przewróciłem się... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.11, 15:25 Wesołych Świąt Panie Oreście!!!!!!!! Szkoda, że mecz nie odbył się już na nowym stadionie. Pewnie przyszłoby ze 40 tyś ludzi, żeby zobaczyć "fikołka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riki Ekstraklasa. Lenczyk: Przewróciłem się... IP: 217.70.49.* 22.04.11, 15:48 Orest Lenczyk wielki trener, 40 lat w zawodzie trenera i jedno mistrzostwo. Dziękuje dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ekstraklasa. Lenczyk: Przewróciłem się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.11, 16:15 mistrzostwo Polski z Wisłą Kraków (1978) i 1/4 Pucharu Mistrzów, III miejsce ze Śląskiem Wrocław (1980), III miejsce z Ruchem Chorzów (1983) i awans do finału Pucharu Intertoto (1998), wicemistrzostwo Polski z GKS Bełchatów (2007), awans do Ekstraklasy z Zagłębiem Lubin (2009) No słabiutki jak nic ten trener. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siema Ekstraklasa. Lenczyk: Przewróciłem się... IP: *.biznes.mm.pl 22.04.11, 15:56 gdzie mozna zobaczyc tego fikołka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STS Ekstraklasa. Lenczyk: Przewróciłem się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.11, 16:20 Panie trenerze. Licze na to że Smude zwolnią przed 2012 i Pan obejmie reprezentacje. Bezdie uczciwie szczerze i sprawiedliwie oraz z poprawnym mowieniem po polsku. Pozdrawiam z rodzinnego Sanoka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Ekstraklasa. Lenczyk: Przewróciłem się... IP: *.aster.pl 22.04.11, 16:51 bardzo ciekawy trener i człowiek - Wesołych Świąt Panie Trenerze Odpowiedz Link Zgłoś
patrickvcf Po Smudzie- Lenczyk 22.04.11, 17:13 Orest do reprezentacji , ale dopiero po Euro 2012 gdzie odniesiemu sukces. A Lenczyk niech nas przygotuje na Brazil 2014 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devian Dlaczego Lenczyk nigdy nie prowadzil repry? IP: *.nwrknj.east.verizon.net 22.04.11, 20:03 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapen Zrób fikołka, zrób fikołka!!! IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.11, 21:24 Odpowiedz Link Zgłoś