Gość: zamien 5pln na5000 IP: *.server4rent.eu 26.04.11, 23:10 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
art.usa Re: Przy bocznych kombinacjach mecz widziałem. 26.04.11, 23:57 Katastrofa. Włochów wybili niby kaczki na polowaniu. Ale Menczester Junajted, to inna klasa. Polako-Niemcy nie mają tu żadnych szans. Polako-Niemiec, krowy doić świnie paść ok, ale nie do Manchester Junaitet Panowie. Tu już inna klasa prawda. Gdyby nie bramkarz Szalki, jakoś Zero nie był tygrysem było by myślę 7 do zera. Gość portalu: zamien 5pln na5000 napisał(a): > zainwestuj 5 zl i zarob kase > ja w ciagu tygodnia zarobilem juz ponad 1000 pln > calkowicie legalnie!! > zapraszam! bit.ly/fBZpYR Po śmierci, wszyscy wiedzieli że jutro umrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jiv Liga Mistrzów i taktyka IP: *.internetia.net.pl 26.04.11, 23:59 O tym, jak nakładały się na siebie formacje i jak zadecydowała fałszywa dziewiątka: taktycznie.blogspot.com/2011/04/schalke-manchester-united-0-2-faszywa.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giermen Liga Mistrzów. Manchester United o kroczek od f... IP: *.trzebinia.mm.pl 27.04.11, 07:29 A finał w 1999 to MU wygrał z Hiszpańskim zespołem a może to nie była faza pucharowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MADchester Re: Liga Mistrzów. Manchester United o kroczek od IP: *.lot.pl 27.04.11, 09:48 to była faza pucharowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Komentatorzy nsport:( IP: *.energo.krakow.pl 27.04.11, 08:46 Ciesze sie ze moglem ogladac mecz w sieci bo nie znioslbym placenia abonamentu za stronniczy komentarz meczu redaktorow nsport:( Choc po 2 golach ManU jakos ucichli:) Odpowiedz Link Zgłoś
eurotram Jeden super-Neuer i... no właśnie. 27.04.11, 11:11 Ten mecz wyjaśnił na pewno wielu osobom kilka rzeczy.Po pierwsze,jeden super-bramkarz to za mało na finał Ligi Mistrzów (i nie dziwi to że podebrał go Bayern ani to że Schalke w przyszłym sezonie w ogóle nie zagra w europejskich pucharach).Słaby skład (Raul i Metzelder kilka lat temu byli dobrzy,ale dziś już najlepsze lata mają ZDECYDOWANIE za sobą),trener bez refleksu (czemu beznadziejny Sarpei tak długo grał?!).Po drugie,jeśli takie Schalke wyeliminowało Inter,to tylko dowodzi że ten klub totalnie się rozsypał po odejściu Mourinho,a Leonardo kompletnie nie nadaje się do trenowania takiego zespołu (nie każdy potrafi opanować gwiazdki,a już wykrzesać z nich 100% możliwości...). Odpowiedz Link Zgłoś