xolaptop Puchar Polski. Zamieszki kiboli w Bydgoszczy 03.05.11, 21:52 Miał wygrać Lech :(. Dobrze, że jutro w robocie nie trzeba nic robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: Puchar Polski. Zamieszki kiboli w Bydgoszczy IP: 178.73.36.* 03.05.11, 22:15 budżetówka? Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Re: Puchar Polski. Zamieszki kiboli w Bydgoszczy 03.05.11, 22:42 eee tam, zaraz budżetówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ser Re: Puchar Polski. Zamieszki kiboli w Bydgoszczy IP: *.acn.waw.pl 04.05.11, 07:42 posłem jest! heheheheheheheheheheheheheheheheheheheh :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek. Czy ktoś przeczytał relację przed publikacją?! IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.11, 21:54 Ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodikTZN Puchar Polski. Zamieszki kiboli w Bydgoszczy IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.11, 21:54 Brawo,widać przygotowania do "ełro2012" idą pełną parą.Tylko po co te budowanie stadionów?Warszawscy krawaciarze i tak swój stadion zrównają z ziemią a i pyry nie nacieszą się długo swoją "pyry areną" Odpowiedz Link Zgłoś
wig2 Jutro oddaję karnet na LECHA!!!! 03.05.11, 21:55 I w najbliższym czasie go nie kupię - wstyd mi za takich kibiców i nie chcę być jednym z nich. A chciałem na LECH - Górnik Zabrze iść z córką.. Jestem w szoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: Jutro oddaję karnet na LECHA!!!! - racja! IP: *.icpnet.pl 03.05.11, 22:19 ja z takich powodów nie zamierzałem na ten sezon karnetu kupić. I mam to pocieszenie, że klubowi który toleruje i wspiera takich idiotów/kiboli nie dałem zarobić. A jak do tego dołożyć planowany remont całej murawy i podłoża, to wkur...ia mnie że płacę podatki w Poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKS to nie WL Nie tylko ciebie IP: *.icpnet.pl 03.05.11, 22:38 Kiedy byłem małym pryszczatym idiotą z podstawówki mogło mi imponować penerstwo i Uszol, (bo to takie nonkonformistyczne, niegrzeczne było) ale z tego się wyrasta. Przynajmniej powinno. Grobelny nie wyrósł, zarząd klubu też. Cała masa idiotów idiotami pozostanie - to rozumiem. Ale nie rozumiem, że dają się wciągnąć w to normalni ludzie, bo w Poznaniu każdy mniej lub bardziej sprzyja Lechowi. Nie chcę być zakładnikiem troglodytów i bandytów. Nie zamierzam być listkiem figowym lewych interesów Litara i spółki. Kampania GW jest przeciw pierd... kibolstwu i układom a nie Lechowi, przeciw Grobelnemu, który wybudował drogi i gó...any stadion z gnijącą trawą a nie przeciwko klubowi, o który zawsze redakcja się troszczyła. Kto rzucił hasło budowy stadionu na Bułgarskiej? Kto lobbował? Aż teraz pozostaje pytanie po co to było. Pozdrawiam myślących a nie pierd... o koszernej od rzeczy i wpinających do tego jeszcze swoje ziemkiewiczowsko-nopowskie parapoglądy. Piotr Pierwszy mecz Lech-Odra 3-1 16.3.1997. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Nie tylko ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 00:23 Oj dzięki! Ja jestem starym legionistą i w 100% procentach się z Tobą zgadzam. Też nie chce żeby jakiś staruch czy bosman se mordę Legią wycierał, bo jak ja kibicowałem Legii to oni na księdza zorro wołali. a Lecha nie lubię ale szanuję ;) Mecz był niezły :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki0000222 Re: Jutro oddaję karnet na LECHA!!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.05.11, 22:20 nie martw się, nie będziesz sam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsds Re: Jutro oddaję karnet na LECHA!!!! IP: *.e-wro.net.pl 03.05.11, 22:24 hahaha dajcie se spokój z tą prowokacją ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Jutro oddaję karnet na LECHA!!!! IP: 84.201.212.* 03.05.11, 22:46 oddaj oddaj, na mecze widzę i tak nie chodzisz, kup słonecznik i czytaj wyborczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tol masz na myśli Amice ? IP: *.63.137.174.ip.caratnetworks.com 03.05.11, 22:50 której "kibice" biją kamerzyste , plują na kobiety ? Nie dziwie się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tol masz na myśli Amice ? IP: *.63.137.174.ip.caratnetworks.com 03.05.11, 22:50 której "kibice" biją kamerzyste , plują na kobiety ? Nie dziwie się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Jutro oddaję karnet na LECHA!!!! IP: *.play-internet.pl 03.05.11, 22:51 po prostu poznanskie bydlo, wstyd na cala polske Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotras Re: Jutro oddaję karnet na LECHA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 23:31 Będziemy załamani tym faktem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarizabalaga-3 Puchar Polski. Zamieszki kiboli w Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 21:55 Nie rozumię ostatniego zdania.;kiboli przywitali przedstawiciele mediów środkowymi palcami;Kto kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolejorzfan Puchar Polski. Zamieszki kiboli w Bydgoszczy IP: *.icpnet.pl 03.05.11, 21:55 Wstyd mi za hołotę Lecha która tam pojechała. Zamiast wszczynać burdy z policją (niszcząc przy okazji stadion Zawiszy) trzeba było już kilka kolejek temu wyjaśnić Lechitom jak maja grać w lidze bo odpuścili ją licząc tylko na PP. Szczycimy się tytułem najlepszych kibiców w Polsce. To teraz możemy zapomnieć o odznaczeniu Wiary Lecha tym mianem. Wstyd... (a myślałem że to kibole Legii są najgorsi i niszczą stadiony) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8liga Re: Puchar Polski. Zamieszki kiboli w Bydgoszczy IP: *.180.127.135.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.05.11, 22:34 Odznaczeniu Wiary Lecha? Dobrze zrozumiałem? To dla Ciebie Wiara Lecha=wszyscy kibice Kolejorza. Chyba z ch...a spadłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czaf Re: Puchar Polski. Zamieszki kiboli w Bydgoszczy IP: *.play-internet.pl 03.05.11, 23:58 wiara lecha pluje na polskie barwy narodowe i kobiety... najlepsi kibole na swiecie... i maja jakiegos niedorozwinietego lidera... litar plujka mala pala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gp Re: Puchar Polski. Zamieszki kiboli w Bydgoszczy IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.11, 21:56 Ciekaw jestem co byś teraz pisał, gdyby Wawrzyniak dzięki takim jak Ty przestrzelił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Puchar Polski. Zamieszki kiboli w Bydgoszczy IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.11, 21:56 przecież te pajace zdemolują nam wybudowane stadiony tylko kamieniołomy p..by bydło szkoda tych budowanych stadionów i pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moshic Re: Puchar Polski. Zamieszki kiboli w Bydgoszczy IP: 95.108.79.* 03.05.11, 21:57 Człowieku, jesteśmy w Europie i jak drużyna wygrywa to po jakiego ch*** bydło wbiega na płytę? O zachowaniu KIBOLI lecha nie wspomnę. Rozpie...jcie sobie stadiony w Poznaniu i Warszawie pajace!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chomas Re: Puchar Polski. Zamieszki kiboli w Bydgoszczy IP: 83.142.201.* 03.05.11, 23:45 Przykłady? Francja Wlochy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Puchar Polski. Zamieszki kiboli w Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 21:58 Warszawa, Poznań?? To chyba w tych miastach będą mecze na Euro 2012? Naprawdę efektowny i efektywny PR! Mam nadzieje, że ze po mistrzostwach będzie się wspominac wspaniałe bramki, wielkie mecze, super atmosferę i nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyfly Ale oczywiscie kibolskie skoksowane poryte lby IP: 95.108.70.* 03.05.11, 21:58 beda narzekac ze to kolejny spisek GW przeciwko nim. Mam wielka nadzieje ze UEFA jednak w ostatniej chwili odbierze nam to EURO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: music0 Re: Ale oczywiscie kibolskie skoksowane poryte lb IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.11, 23:24 Przyłączam się do apelu o odebranie nam Euro. Póki jest na to czas. Do Polski przyjadą kibice z innych krajów, ubrani w swoje narodowe barwy. Jakież będzie ich zaskoczenie gdy banda Litara opluje ich i pobije za wchodzenie na "ich trybunę" w takich strojach , zamiast w czarnych bluzach z kapturami. Zdaję sobie sprawę, że na stadion nie wejdą zorganizowane bandy kiboli z racji loterii biletowej ale nic nie stanie im na przeszkodzie organizować ustawki przed stadionami a co gorsza atakować kibiców innych krajów. Wstyd i hańba dla PZPN'u i rządu, że nie potrafi zapanować nad stadionowym bandytyzmem od kilkunastu lat. Anglicy , swego czasu uznawani za najbardziej kibolski kraj, siedzą jak truśki pod miotłą na meczach i boją się nosa wystawić za barierkę odgradzającą od boiska. Tak to się robi w Europie, ale my niestety zaliczamy się do trzeciego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chomas Re: Ale oczywiscie kibolskie skoksowane poryte lb IP: 83.142.201.* 03.05.11, 23:46 Bardziej spranego mózgu nie widziałem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: music0 Re: Ale oczywiscie kibolskie skoksowane poryte lb IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.11, 11:54 Współczuję, ale nie martw się. Jak dorośniesz i mamusia pozwoli ci wychodzić samemu do szkoły to będziesz widział więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatoja Re: Ale oczywiscie kibolskie skoksowane poryte lb IP: *.jmdi.pl 04.05.11, 08:57 Na pewno mialeś na myśli Anglików? To przykład sprzed kilku miesięcy: www.youtube.com/watch?v=xRsq-t7C1Rw Kiedy takie obrazki widziałeś ostatnio w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Ale oczywiscie kibolskie skoksowane poryte lb IP: 130.60.201.* 04.05.11, 09:48 I co sie starasz tym udowodnic? Ze Anglicy nie dali rady to my jestesmy usprawiedliwieni? Nie rozumiem po cholere pokazujesz te filmiki. Niewazne czy Anglicy moga sobie poradzic z kibolami. Martw sie za polska glupote a nie angielska ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatoja Re: Ale oczywiscie kibolskie skoksowane poryte lb IP: *.jmdi.pl 04.05.11, 09:54 Staram się pokazać kłamstwa, połączone z poniżaniem Polski. Stwierdzenie "Anglicy , swego czasu uznawani za najbardziej kibolski kraj, siedzą jak truśki pod miotłą na meczach i boją się nosa wystawić za barierkę odgradzającą od boiska. Tak to się robi w Europie, ale my niestety zaliczamy się do trzeciego świata." jest łgarstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colo Re: Puchar Polski. Zamieszki kiboli w Bydgoszczy IP: *.ip.netia.com.pl 03.05.11, 22:00 "Zgodnie z przewidywaniami po meczu finałowym Pucharu Polski doszło do zamieszek kiboli" - i tak samo zgodnie z przewidywaniami wysłano na mecz 30 ochroniarzy spod Kerfura. Organizatorom należy się pokojowa nagroda Nobla, zrobili wręcz wszystko by do zadymy nie doszło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Puchar Polski. Krol jest nagi. IP: *.play-internet.pl 03.05.11, 22:00 Nie ma o czym pisac mowic dyskutowac. dno zostalo osiagniete. Duma Legii jest urazona. Tylko czy klub o tym wie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: Puchar Polski. Krol jest nagi. IP: *.ngm.net.pl 03.05.11, 23:19 w lechu litar i inne masci recydywy - to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Puchar Polski. Zamieszki kiboli w Bydgoszczy IP: 178.73.49.* 03.05.11, 22:00 Zaraz posypią się na Ciebie obraźliwe komentarze rozjuszonych komunistów wiernych czytelników gazeta.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny Olek Puchar Polski. Zamieszki kiboli w Bydgoszczy IP: *.icpnet.pl 03.05.11, 22:00 Mam tylko nadzieję, że te nagrania się przydadzą. Jak na moje to kilkaset osób pod sąd i potraktować bez taryfy ulgowej zarówno tych z Warszawy jak i z Poznania. Jestem kibicem z Poznania i jest mi po prostu wstyd, bo myślałem, że wśród Kibiców Kolejorza nie ma debilstwa. No cóż myliłem się :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiniKKS Re: Puchar Polski. Zamieszki kiboli w Bydgoszczy IP: *.system-sat.pl 03.05.11, 23:08 Dobrze piszesz. Jest mi bardzo przykro, że barwy Lecha nosi taka hołota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TylkoRTS Puchar Polski. Zamieszki kiboli w Bydgoszczy IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.11, 22:01 Artykuł już napisany przed meczem??? "Zgodnie z przewidywaniami po meczu finałowym Pucharu Polski doszło do zamieszek kiboli" A proszę mi napisać twórco tego pseudo-artykulu gdzie te zamieszki się odbyły??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D MO= Milicja Obywatelska ? MO co za brednie ? IP: *.knc.pl 03.05.11, 22:04 Rozumiem, że donosiciele, kapusie i mendy współpracujące ze Służbą Bezpieczeństwa publikowaly swoje wynaturzenia w Gazetce Pana Szechtera ale nie rozumiem co Milicja Obywatelska ma do roboty w tym szmatławcu. Drogi kapusiu podpisujący się jako MO. Może zamiast pisać rasistowskie artykuły nie mające nic wspólnego z profesjonalizmem to złożysz życzenia zwycięstwom i szacunek pokonanym. Przecież nie każdy tzw. dziennikarz szmatławca jest prostytutką i ścierwem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le Ming Puchar Polski. Zamieszki kiboli w Bydgoszczy IP: 178.73.49.* 03.05.11, 22:04 Po pierwsze: to na pewno była prowokacja policji. Po drugie: w trzeciej minucie było słychać strzały. Kogo dobijano?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Coś nie jest dobrze IP: *.home.aster.pl 03.05.11, 22:05 Pilne to powinno być to, że legia zdobyła puchar a nie sprawy kibiców, znowu widac u was brak obiektywizmu.... i to skrajny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le Ming Re: Puchar Polski. Zamieszki kiboli w Bydgoszczy IP: 178.73.49.* 03.05.11, 22:05 > I DO CHUJA CO DZIWNE TRAKTUJA NAS JAK SMIECI Nie zasługujecie na lepsze traktowanie. Jesteście bydłem. EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
wutang4eva Re: Puchar Polski. Zamieszki kiboli w Bydgoszczy 03.05.11, 22:52 Byles kiedys na meczu Legii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blaine Jaki ojciec, taki syn IP: 38.113.161.* 03.05.11, 22:05 i tacy "dziennikarze". Kto nie oglądał relacji w TV, ten pewnie uwierzy w stek kłamstw pismaków z GWnianiej gazety. Kto oglądał - ten widział cieszących się na murawie kibiców i stojący kordon policjantów, który kibiców Legii nie musiał nigdzie spychać, bo kiedy już zdobyli koszulki, poprzybijali piątki, spokojnie zaczęli schodzić z płyty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh67 Temat zastępczy kibice??? Co za debile... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 22:06 Po czymś takim żaden z kibolskich troglodytów powinen nie móc wypłacić się do końca życia, dożywotni zakaz stadionowy to też oczywistość. BTW - delegat UEFA się napatrzył, przydałoby się postraszenie odebraniem Euro, może objawi się w końcu ktoś z jajami kto posprząta tych śmieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyra Re: Temat zastępczy kibice??? Co za debile... IP: *.146.73.23.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.05.11, 22:41 Może Ty byś się nadawał. Ale czy masz jaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BV Re: Temat zastępczy kibice??? Co za debile... IP: *.81.datacomsa.pl 03.05.11, 23:24 Bydło pozostanie bydłem. Jest trawa, musi wybiec na popas :) Odpowiedz Link Zgłoś
terrtt Jesteśmy bogaci, stać nas 03.05.11, 22:42 Nie, wybudujmy im jeszcze z 10 stadionów za 20 mld zł, niech się cieszy nasza kibolska elita społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Szetrerowcy dalej plują na Polaków! IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.11, 22:06 mo, ładnym debilem jesteś,zwykły czerwony politruk z kursów wieczorowych. Nawet idioto nie wiesz gdzie był mecz. Na stadion Zawiszy wjechała armatka wodna? A co to ma do rzeczy skoro mecz był na Stadionie im. Zdzisława Krzyszkowiaka. Skąd tam młotku Zawisze wziąłeś? Zobaczyłeś tablicę "Zawisza Bydgoszcz" i tak nazwałeś stadion? Kibole Lecha zaatakowali nawet jednego z operatorów kamer? Nawet? Toż to zwykła menda z mediów, co to święta krowa? mo, debilu nie kompromituj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le Ming Re: Szetrerowcy dalej plują na Polaków! IP: 178.73.49.* 03.05.11, 23:00 Czy na tym stadionie Zawisza Bydgoszcz gra jako swoim "domowym"? Jeśli tak, to jest to stadion Zawiszy. Nie kompromituj się, debilu, że cię tak zacytuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chomas Re: Szetrerowcy dalej plują na Polaków! IP: 83.142.201.* 03.05.11, 23:49 to nie jest stadion domowy Zawiszy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Szetrerowcy dalej plują na Polaków! IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.11, 03:26 Debil to cię spłodził lemingu. Stadion ma nazwę którą należ podawać błaźnie. Dla ciebie młotku każdy dzień życia to kompromitacja, idź się powiesić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le Ming Re: Szetrerowcy dalej plują na Polaków! IP: 178.73.49.* 04.05.11, 10:22 > Stadion ma nazwę którą należ podawać błaźnie. Bo ty tak chcesz? Mówi się po prostu "stadion Legii", "stadion Wisły" i tyle. Błaźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanin Puchar Polski. Zamieszki kiboli w Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 22:06 Po co organizować jakiekolwiek zawody dla kilkunastu tysięcy bandytów na trybunach ? Niech Lato zorganizuje je na swoim podwórku. W mieście, na Osiedlu Leśnym , gdzie znajduje się stadion Zawiszy, istny stan oblężenia. Helikoptery zatruwają życie od samego rana latając nad domami. Zepsute święto, strata pieniędzy, zniszczenia na stadionie. Po jaką cholerę Bydgoszcz na to się zgodziła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: screen Re: Puchar Polski. Zamieszki kiboli w Bydgoszczy IP: *.146.134.105.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.05.11, 22:54 My również zastanawiamy się po co organizuje się finały Pucharu Polski w kurniku w Bydgoszczy. Ale bez strachu. Kolejny finał odbędzie się na Stadionie Narodowym w Warszawie. Krowy nadal będą dawać wam mleko a nioski jak to nioski... pewnie będą znosiły jajka. Bez strachu spowodowanego latającymi helikopterami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Re: Puchar Polski. Zamieszki kiboli w Bydgoszczy IP: *.icpnet.pl 03.05.11, 23:08 Gospodarzem spotkania na obiekcie Zawiszy był Lech Poznań. Pokrycie wszystkich kosztów tej demolki to rzecz oczywista.Wstyd i Poruta dla Poznania. Przepraszamy sympatycznych mieszkańców Bydgoszczy. Chyba zrobi to również główny odpowiedzialny za stan poznańskiego sportu i postawę kibiców, prezydent Grobelny. Odpowiedz Link Zgłoś
jab-77 Re: Puchar Polski. Zamieszki kiboli w Bydgoszczy 03.05.11, 22:09 Tak tak urzekła mnie twoja historia. Ciekawy tylko jestem, czy któryś z was w ogóle wie jaki był wynik. Odpowiedz Link Zgłoś